2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kas yapayim derken goz cikarmak gibi olmus seninki :) kiz sen bu kadar yemeyle nasil 1 bucuk kilo verdin kiskandim valla
Ben çok üşengeç bi insanım annemin evinde de böyleydim suyumu bile annem babam getirirdi kalkıp almaya üşenirdim şimdi çok fazla yapamasam da ev işleri bana bakıyor bebek de öyle şükür evın büyük temizliğini eşim yapıyor yemek bulaşık dizmek ve çıkarmak bana ait ama uykuyu da severim 11 gibi uyuyup sabah da yatakta uyuzlanmak işte benim hayatım ama şimdi öyle mi hanımefendi 6 da uyanıyor anası başında olacak konuşmazsan ağlıyor kucağa almazsan sıkılıyor. Ben doğuma 90 kiloyla girdim bir de ordan hesapla şişko değil obez görüntüsü vardı şimdi tartildim 67.5 kiloyum verememişim ama almamışım şükür

Ya ben hep sabit hep sabit kafayı yicem haaa !!!açlıktan öleyim bir gram gitmesin dün başladım eliptik bisiklete
Canım ayran detoksu var sabit kiloyu kırmak için ve sütünün azalacağını sanmam çok şey var içinde iki gün sadece onu içiyorsun kilo kırılıyor istersen bi araştır dene

Dogumdan sonrada baya gitmis canim ama :)) zamanla geri kalanda gidecek insallaj

Aşure zamanı bitmeden bize rahat yok evdekileri bitirdim diye sevinirken aşure getirdiler sevinsem mi uzulsem mi bilemedim

Ben yokluktan allah ne verdiyse onu yiyorum diyet miyet yokkk :) ama cok hareketliyim bakalim pazartesi tartilcam insallah 100-200gr bi seyy vermisimdir

Ya basi duvarlara virucam
Hersabah bi saat yuruyorum yememede dikkat ediyorim ili haftadir hala kilo vermemisim ya :'( su zayiflama shake lerindenmi alsam diorum emzirenlerde kullamiomus ama napim kasim 1 is basi ben 36-38 giyerken dun 40 beden pantolon aldim oda cok dar gobegi sikiyo kilo vercem die oyle aldin

Ay kizlae evde degilim.jaftasonlari kayinvalide ve anne ziyareti yapiyorum :) firsatim olmadi pek.kiziminda uyku savaslariyla ugrasiyorum

Sabah klasik kahvaltimi yaptim.
Oglen;2 sebze dolmasi salata
Ara ogun;nar
Aksam henuz yemedik maalesef.ama menude corba balik bulgur var

Shake nedir canim ilk defa duydum da.canim sen duraklamaya girmissin sanirim ya ondan oluyo genelde

Shake nedir canim ilk defa duydum da.canim sen duraklamaya girmissin sanirim ya ondan oluyo genelde

Ya duraklamayim ben ya. Daha 10 kilo fazlam var bide pismanlik icinde aoyluyor komsuday caya geldik ve ben dayanamayip goturdumde goturdum uhuhuuuuu canim shake is vermek ostemedim bitkisel zatiflama mamalari caylari falan varya onlardan ya napim son care gibi goruyorum cunku yogun bi tempom var spora zaman ayiramam bi hafta sonra is basi acaba zumbayami gitsem yada ya ay neler gelio aklima neler

Kızlar super bise buldum az once uyguladim zumba youtubede ders ders var link atiyorum yada zumba zumba 1 yazin yarim saat tekrarladim fena terletti beni

Diyete devam yani oh oh sevindim, bizim yavru da gece saat başı uyanıyor emmek istiyor, ay ben de bugün azıcık bozdum diyeti misafirlikteydik

Yarın tartı günümüz bakalım kilocuklar gitti mi kaldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…