2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya ben çok fena bişey yaptım ya beyran içtim buranın meşhur çorbası ağır biraz bol yağlı

Ayy valla bende baya saldim diyebilirim.yarinki tartida ne cikar bilemiyorum kizimin uykusuyla bogusmaktan kendime pek vakit ayiramadim ve uykusuzum

Gunaydinnn.bu hafta cok dikkat edememistim aslinda.bu sabah 61.9 ciktim cok sevindim :) 1.300 vermisim bu hafta

Çarşambadan beri 200 gramcık vermişim buaralar hep 65te istikrarlıydım çarşamba 63.9dum bugün 63.7yim
Canim olsun.o duvari yikmakta cok onemli.bende haftalarca 65 de kalmistim hep simdi dikkat ederek vermeye basladim

Ay oyle sorumluluk yukleme kiz stres olurum bu haftayi biraz yorgun gecirdim sanirim onunda etkisi var
teşvik ediyorum seni bacım, inşallah böyle devam eder, uyku sorununuz devam ediyor mu peki, biz 10 gündür mahvolmuştuk dün ilk uykusunu 5buçuk saat uyudu bakalım devamı gelecek mi dediğin gibi büyüme atağı bence

Danalar gibi yemenin sonucu : 67.200
Hemen listeye baktım 600 gram vermişsin bacım az degil emziren için ideal olan ayda 2 kilo vermek zaten ben azıcık vermişim hep bu kocanın yüzünden önümde asureleri sütlacı yiyor bana da ye bebeğim diyor ben de yenik düşüyorum öldürcem onu eve gelsin

Aynen canim haftada 500 gr ideal.o yuzden uzulmemek lazim.sen kocani al karsina konus bence boyle olmayacak :))) benimkide habire alip duruyodu kizdim.gecen gun baktim activia yogurt alip gelmis

Benimki rejim yapıyor öyle diyemez ama ben o demeden yiyorum ara öğünüm pasta :/

Bende ayniyim ama bu gidisle yine kilo alcam. Asureler geliyor gidiyor offf günah olur diye yiyorum her geleni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…