2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar sağlık ocağından geliyorum geçmişi pek okuyamadım bende. Emzirmeyle ilgili yeniden birşeyler anlattı. Emzik biberon aman ha verme dedi. Ayda 500 gr aldıysa mamada baslamiyorux dedi. Teorik olarak zaten bildiğim şeylerden bahsetti. Ama pratikte malesef çoğu şey uygulanamıyor. Her bebek aynı kaliptan çıkmış gibi bir bilgi aktarımı yapiyor larda öyle degil iste. Biberon Verne seni bırakır dedi kizim aksine 5.5 aylikti biberonu bıraktı. Solunum yolu enfeksiyonu olur emzik verirsen diyor. 7/24 kullanilmadiktan sonra bence bir rahatlama aracı hem anneye hem bebeğe. İlk haftalar bendevermem bir beni tutsun süt gelsin de genç sonrası için rahatlık. Emxir yat olmuyor her bebek. Dinlenmeyince süt gelmiyor. Bebeği kime bırakıp da yaticaksin kimse yok. Ne bileyim ezbere konuşmak çok kolay

Bu arada ben kıyafet alışverişimin %80'inin internetten yaptım. Toplam 2 kere büyük alışveriş yaptım ve hiiiç yorulmadım, bilgin olsun
Ya quvenemiyorum nedense yani quvenemiyorum derken marka olduktan sonra sknti yokta benim yinede bi elime alip bakmam lazim cok istiyorum qidip dolasip tek tek uqrasmayi bu sicakta nasil yapacaksam o ayri

valla bir an once gelsin diye diye evrene mesaj gonderiyorsun,ben sana diyeyim

bir an once basla,cunku yorucu oluyor. temizlik falan da yapacaksan anca olur. cunku her gun bir sey yapilmiyor,arada 1 2 gun mola veriliyor.
Aman aman yok kiz hep dua ederken diyorum en hayirli zamanda doqsunlar diye :):) bakalim nasip :) basladim canim halilari falan toplucam simdi yikatmaya yollucam temizlik bittikten sonra alisverisi yapacam bebise ayirdiqim dolabi falan temizlicem bosaltacam ooo bisuru is var sicaklar bastirmadan yapaydik iyiydi :):)

Ya quvenemiyorum nedense yani quvenemiyorum derken marka olduktan sonra sknti yokta benim yinede bi elime alip bakmam lazim cok istiyorum qidip dolasip tek tek uqrasmayi bu sicakta nasil yapacaksam o ayri

Ben Soobe'den çok memnunum. Gerçekten çok kaliteli geliyor. Beğenmesem tavsiye etmem kesinlikle. Bak e-bebekten aldığım her şey çok güzel geldi diyemem o yüzden onu söylemiyorum ama Soobe'yi tavsiye ederim.
Ay bu sıcakta çıkıp alışveriş yapma düşüncesi bile darladı beni

InsaAllah dediqin qibi bekler canim benim isime qelir amca yetistiririm :):) bak senin bile hala eksiqin cikiyo biz napacaz bilemiyorum :)

Ben hala sabahlıklı pijama takımı bakıyorum desem?
Çok sıkıldım ya alıvericem birini artık. Sizlere de danışırım birazdan seçenekleri düşüreyim de...

Bu arada kanguru almıştım rengini beğenmedim gönderdim gri ile değiştiricem.

Hahahaha o ne alaka yaaa mezar ziyaretiyle dilsizliğin ne alakası var

InsaAllah dediqin qibi bekler canim benim isime qelir amca yetistiririm :):) bak senin bile hala eksiqin cikiyo biz napacaz bilemiyorum :)
Daha kimbilir neler çıkar benim de ama acil olanlar olduktan sonra hatırlamadıklarım çok da önemli değil demek ki diyorum; gider alır gelir birisi elbet.. napalım, olucak o kadar eksik noksan :)

Dk bası su vuruyorum yüzüme kollarıma, dusa giriyorum vs bunaldım vallaaa
Dusta rahatlatmiyo walla napacaksak kisin yine bi caresi var anacim qiyiniyoruz aciyoruz kombimizi oh mis isiniyoruz ama nasil usunur onun caresi yok istersen dusta yat kalk buz qibinsuyla qene yaniyoruz

Güzeller ama kalın olmaz mı? Gerci tül gibi ama suan görünce bile daraldım bu sıcakta :/ bu arada alttakinin rengi daha güzel bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…