2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence de fazla ezbere ve anneyi korkutan bilgiler.. bizim doktorumuz ilk ay bir kilo istedi, çocuk da zaten hiç uyumuyordu; gayet de verdim biberon. Ona rağmen iki yıl meme emdi, zor bıraktı... emzik kullandık, öyle bir rahatsızlık da geçirmedi çok şükür... meme emdiği müddetçe çok sağlıklıydı, sonra bağışıklık düşüyor, sosyalleştikçe de bulaşıcı hastalıklar başlıyor tabi ama bebekliğinde ciddi hiçbi hastalık yaşamadık çok şükür... o yüzden çok takılmıyorum, çocuğun aç olduğunu düşünürsem, sütüm yetmezse vs veririm yine mama

Aynen benim de nefes de kolaylaştı demekki artık yavaş yavaş iniyor

sabahlıklı pijama takımını ben suwen den aldım canım sana da tavsiye ederim

Ya quvenemiyorum nedense yani quvenemiyorum derken marka olduktan sonra sknti yokta benim yinede bi elime alip bakmam lazim cok istiyorum qidip dolasip tek tek uqrasmayi bu sicakta nasil yapacaksam o ayri
Ben bu ay aldım kıyafet leri yikadim utuledim bez deterjan aldım kendine pijama göğüs ucu kremi önümüzdeki ay da alacaklarım var tabi bebek kamerası emzirme yastığı 1 kutu bez almıştım 1 kutu daha alicam. Pisik kremi alicam . Demek istediğim kredi kartının hesap kesim tarihi gelsin diye bekliyorsun ya hepsi 1 ay için çok olur. Ben ayrıca çok da bi şey almadım abladan kalanlar da olanca beşik bebek arabası ana kucağı battaniye kundak bunlar hep vardı. Şimdi biraz alsan da ayın 7 sinden sonra da biraz alsan hem kafan rahatlar aldıklarını yıkar ütülersin

Canim walla alabildiqim kadarini simdi alacam kalanlarida obur ay artik ama bu ay coqunu bitirmem lazim biraz yuklu olacak ama napalim

Poff,,,, dışarı çıkınca yoruldum diye söyleniyordum ama ev daha sıkıcıymış. Yarın gezmeye gitcem ben, kararlıyım :)
Son zamanlar sonnnn artik otur ewinde dinlen tadini cikarsana canim aaaa zaten cocuk olunca kosturcaksin bak ozlersin bu qunleri yollarda doquracan bu qidisle varya

Son zamanlar sonnnn artik otur ewinde dinlen tadini cikarsana canim aaaa zaten cocuk olunca kosturcaksin bak ozlersin bu qunleri yollarda doquracan bu qidisle varya
Yok kuzum ya,, wala bunaldım evde. Avm serin hiç olmazsa, bi de kızım arkadaş gibi bana, oturuyoruz o pasta yiyo ben kahve içiyorum falan.. sinemaydı oyuncakçıydı derken zaman geçiyo hiç olmazsa. Saat 3 daha ya ( Allahtan eşim geldi şimdi, erken çıkmış,, kızı havuza falan indiricek, zıbarıp uyumaya çalışıcam ben de biraz

Bana fikirlerinizi söyler misiniz?
Bi tane gri var sade bişey, bunlardan birini tercih edebilirim ama çok kararsızım, biraz da sıkıldım.

Eklentiler

• 1-fc-fantasy-638-sabahlikli-lohusa-pijama--2086.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 1-fc-fantasy-638-sabahlikli-lohusa-pijama--bbbe.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 2-emose-3724-ozel-sabahlikli-lohusa-pijama-fa7a.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 71
  • 3-marilyn-3571-gri-lizoz-sabahlikli-lohusa-ac3a.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 3-marilyn-3571-gri-lizoz-sabahlikli-lohusa-e546.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 4-tuba-7509-sabahlikli-lohusa-pijama-takim-5fbb.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 4-tuba-7509-sabahlikli-lohusa-pijama-takim-bdc8.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 5-bone-4301-sabahlikli-lohusa-pijama-takim-7f4f.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 5-bone-4301-sabahlikli-lohusa-pijama-takim-53bd.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 6-emose-3716-sabahlikli-lohusa-pijama-taki-57c8.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 6-emose-3716-sabahlikli-lohusa-pijama-taki-eecb.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 76
  • 7-bone-4302-sabahlikli-lohusa-pijama-takim-4a2e.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 7-bone-4302-sabahlikli-lohusa-pijama-takim-ca1d.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 78

basladiysan gerisi gelir canim:))
biz de oturma odasi ve mutfagin duvarlarini ve perdelerini bitirdik. camlari annem silecek. bir tek koltuk kalacak. salon biraz ugrastiracak. cocuk odasi zaten boyandi,temiz. kokusunun cikmasini bekliyoruz. halilar yikamaya verilecek. kiyafetler yikanacak vs. vs.

olur olur insallah hepsi. saglikla gelsinler de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…