Biz napalım canım düşün ankara o kadar sıcaksa adana nasıl :)Guya bizim ankaranin ayazi meshurdur ama yaniyoruzzzz
Bence de fazla ezbere ve anneyi korkutan bilgiler.. bizim doktorumuz ilk ay bir kilo istedi, çocuk da zaten hiç uyumuyordu; gayet de verdim biberon. Ona rağmen iki yıl meme emdi, zor bıraktı... emzik kullandık, öyle bir rahatsızlık da geçirmedi çok şükür... meme emdiği müddetçe çok sağlıklıydı, sonra bağışıklık düşüyor, sosyalleştikçe de bulaşıcı hastalıklar başlıyor tabi ama bebekliğinde ciddi hiçbi hastalık yaşamadık çok şükür... o yüzden çok takılmıyorum, çocuğun aç olduğunu düşünürsem, sütüm yetmezse vs veririm yine mamaKızlar sağlık ocağından geliyorum geçmişi pek okuyamadım bende. Emzirmeyle ilgili yeniden birşeyler anlattı. Emzik biberon aman ha verme dedi. Ayda 500 gr aldıysa mamada baslamiyorux dedi. Teorik olarak zaten bildiğim şeylerden bahsetti. Ama pratikte malesef çoğu şey uygulanamıyor. Her bebek aynı kaliptan çıkmış gibi bir bilgi aktarımı yapiyor larda öyle degil iste. Biberon Verne seni bırakır dedi kizim aksine 5.5 aylikti biberonu bıraktı. Solunum yolu enfeksiyonu olur emzik verirsen diyor. 7/24 kullanilmadiktan sonra bence bir rahatlama aracı hem anneye hem bebeğe. İlk haftalar bendevermem bir beni tutsun süt gelsin de genç sonrası için rahatlık. Emxir yat olmuyor her bebek. Dinlenmeyince süt gelmiyor. Bebeği kime bırakıp da yaticaksin kimse yok. Ne bileyim ezbere konuşmak çok kolay
Pardon cnm ya,, 25 Ekim dicektim :))))))Olabilir belki hiç sormadım doktora bunu aslında ama merak ettim
25 Kasım mi? Doğum tarihin benden önce ya 25 Eylül mu yoksa?
Aynen benim de nefes de kolaylaştı demekki artık yavaş yavaş iniyorBen de çok istediğimde hazır köfte hazır ekmek alıp evde yapmıştım. Burger King ve türevlerine uzun zamandır gitmiyorum hoşuma gitmeyen bir sürü şeyden dolayı o yüzden lezzetli bir hamburgere hasret kaldım. Çok da severdim pisliklerin hamburgerini, bu ara canım tekrar çekiyor artık temiz bir yer bulursam orada yerim, evdekinden değil disaridakinden istiyor çünkü canım, aç gözlü çocuklar gibi oldum bir annemin "evde mis gibi meyve var ondan yersin" demesi eksik
Benim de ağrıyordu, nedeni ortaya çıktı arada ayağını oraya dayandığı için rahatsız ediyormuş. Yine arada yapıyor ama artık sebebi bildiğim için masajla ve telkinle yerini değiştirmeye çalışıyorum, çok müdahale edince sıkılıp bırakıyorve karnım da daha aşağıda artık nefes almak falan da daha kolaylaştı o sayede.
Bunu da ilk defa duydum gerçekten :)))Hahahaha o ne alaka yaaa mezar ziyaretiyle dilsizliğin ne alakası var
Ben hala sabahlıklı pijama takımı bakıyorum desem?
Çok sıkıldım ya alıvericem birini artık. Sizlere de danışırım birazdan seçenekleri düşüreyim de...
Bu arada kanguru almıştım rengini beğenmedim gönderdim gri ile değiştiricem.
Ben bu ay aldım kıyafet leri yikadim utuledim bez deterjan aldım kendine pijama göğüs ucu kremi önümüzdeki ay da alacaklarım var tabi bebek kamerası emzirme yastığı 1 kutu bez almıştım 1 kutu daha alicam. Pisik kremi alicam . Demek istediğim kredi kartının hesap kesim tarihi gelsin diye bekliyorsun ya hepsi 1 ay için çok olur. Ben ayrıca çok da bi şey almadım abladan kalanlar da olanca beşik bebek arabası ana kucağı battaniye kundak bunlar hep vardı. Şimdi biraz alsan da ayın 7 sinden sonra da biraz alsan hem kafan rahatlar aldıklarını yıkar ütülersinYa quvenemiyorum nedense yani quvenemiyorum derken marka olduktan sonra sknti yokta benim yinede bi elime alip bakmam lazimcok istiyorum qidip dolasip tek tek uqrasmayi bu sicakta nasil yapacaksam o ayri
Fotoğrafı var mı canım? Bi bakmadığım suwen kaldı herhaldesabahlıklı pijama takımını ben suwen den aldım canım sana da tavsiye ederim
Sifon ya püfür püfür olur diye düşündüm:) ama bilemeyecegim. Sağ ol canım:)Güzeller ama kalın olmaz mı? Gerci tül gibi ama suan görünce bile daraldım bu sıcakta :/ bu arada alttakinin rengi daha güzel bence :)
Şimdi taamdir :)Pardon cnm ya,, 25 Ekim dicektim :))))))
Sifon ya püfür püfür olur diye düşündüm:) ama bilemeyecegim. Sağ ol canım:)
Şimdi taamdir :)
Ayyy sizi hic dusunemiyorum canim walla Allah yardimicimiz olsun hepimizin :):)Biz napalım canım düşün ankara o kadar sıcaksa adana nasıl :)
Canim walla alabildiqim kadarini simdi alacam kalanlarida obur ay artik ama bu ay coqunu bitirmem lazim biraz yuklu olacak ama napalimBen bu ay aldım kıyafet leri yikadim utuledim bez deterjan aldım kendine pijama göğüs ucu kremi önümüzdeki ay da alacaklarım var tabi bebek kamerası emzirme yastığı 1 kutu bez almıştım 1 kutu daha alicam. Pisik kremi alicam . Demek istediğim kredi kartının hesap kesim tarihi gelsin diye bekliyorsun ya hepsi 1 ay için çok olur. Ben ayrıca çok da bi şey almadım abladan kalanlar da olanca beşik bebek arabası ana kucağı battaniye kundak bunlar hep vardı. Şimdi biraz alsan da ayın 7 sinden sonra da biraz alsan hem kafan rahatlar aldıklarını yıkar ütülersin
Son zamanlar sonnnn artik otur ewinde dinlen tadini cikarsana canimPoff,,,, dışarı çıkınca yoruldum diye söyleniyordum ama ev daha sıkıcıymış. Yarın gezmeye gitcem ben, kararlıyım :)
Yok kuzum ya,, wala bunaldım evde. Avm serin hiç olmazsa, bi de kızım arkadaş gibi bana, oturuyoruz o pasta yiyo ben kahve içiyorum falan.. sinemaydı oyuncakçıydı derken zaman geçiyo hiç olmazsa. Saat 3 daha yaSon zamanlar sonnnn artik otur ewinde dinlen tadini cikarsana canimaaaa zaten cocuk olunca kosturcaksin bak ozlersin bu qunleri yollarda doquracan bu qidisle varya
Canim walla alabildiqim kadarini simdi alacam kalanlarida obur ay artik ama bu ay coqunu bitirmem lazim biraz yuklu olacak ama napalim
Aman aman yok kiz hep dua ederken diyorum en hayirli zamanda doqsunlar diye :):) bakalim nasip :) basladim canim halilari falan toplucam simdi yikatmaya yollucam temizlik bittikten sonra alisverisi yapacam bebise ayirdiqim dolabi falan temizlicem bosaltacam ooo bisuru is var sicaklar bastirmadan yapaydik iyiydi :):)
Olabilir cidden hamilelikte unutkanlık çok oluyormuş:))) Ama bitmesin ya daha yapılacak şeyleri var. Az daha sabretsinler:)))Kafa gitti iyice,, B12'den bunlar hep :))) ay hakikaten bitse de gitsek artık :))))
Eve geçince atarım canımFotoğrafı var mı canım? Bi bakmadığım suwen kaldı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?