2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar merhaba, geçmişi anca okuyabildim, hemen hemen herkes iyi çok şükür:)
Evininhatunu evhamlanma hemen yine, yalnız değilsin, bizim de eşyalarımız hazır değil, sadece odasını aldık kurduk bebişin o kadar. ayrıca ben hariç etrafımdaki herkes aman hallolur daha erken kafasında düşün çıldıriciim artık.
bursa_83 arkadaşım gittin mi doppler e bugün, nasıl durum, inşallah bebeğin geriliği atlatacaktır gör bak annesi tosun gibi doğacak kuzucuk:)
Ayrıca bugün çok canım sıkkın sağolsunlar kendi annem, teyzem ve babaannem bugün benim canımı sıkmak için toplanmışlar, bir ton şey söylediler kendimi çok kötü hissediyorum bayrama yanlarına gitmedim diye baya bi söylendiler psikoloji pert şuan

Bana fikirlerinizi söyler misiniz?
Bi tane gri var sade bişey, bunlardan birini tercih edebilirim ama çok kararsızım, biraz da sıkıldım.
gecelik almamakta kararlı mısın cnm? Yani kafanı karıştırmak istemem ama çok daha rahat edeceğini düşünüyorum. Kanama için falan kontrolde zorlanabilirsin pijamayla. Wc'de de zor oluyo toparlanmak.

gecelik almamakta kararlı mısın cnm? Yani kafanı karıştırmak istemem ama çok daha rahat edeceğini düşünüyorum. Kanama için falan kontrolde zorlanabilirsin pijamayla. Wc'de de zor oluyo toparlanmak.

Gecelik aldım canım, daha önce eklemiştim bir pijama ve bir geceliğim var, bi tane de günlük gibi geceliğim var.

Kızlar beşik için yatak önerisi olan var mı? İyi bir yatak arıyoruz da sizden de fikir alayım istedim. Tavsiyeleriniz var mı?

Kızlar beşik için yatak önerisi olan var mı? İyi bir yatak arıyoruz da sizden de fikir alayım istedim. Tavsiyeleriniz var mı?
Bu yatak konusunu aşamadım ben de cnm. İlkinde mothercare karyolasına mothercareden yatak aldık; çocuk ter içinde kalıyodu çarşaf dışında ayrıca birşey daha sermeden yatırırsak. Çilekten gelen mobilyasının yatağı da beraber geldi zaten, ama sık sık ters düz edilmezse resmen elime batıyodu yayları mayları neyiyse artık. Vallahi bilen varsa bana da anlatsın, çok sevinirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…