2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aa tamam o zaman,,, gerçekten B12 bitik benim. Resmen ölüyo hafızam :)) o zaman alıcı gözle bakıcam şimdi

Canım ben de son 1 haftadır aynı durumdayım. Bir anda bir unutkanlık başladı. Bazı şeylerin adı aklıma gelmiyor. Bayramda da dedemlere aile ziyaretine gittik, kapının önüne de bir araba park etmiş. "Kimin bu araba?" diye sordum. Tabi herkes yüzüme bakıyor falan, dedim var bir terslik ama dur bakalım. :) Benim de daha önce defalarca bindiğim dayımın arabasıymış, alalı 6-7 ay olmuştu. Tabi sonra hatırladım ama rezil olduğumla kaldım :) Geçenlerde okumuştum, kadınlar lohusa döneminde biraz "saflaşırlar" diye. Bende o dönem erken başladı sanırım. Cevizi, omega 3 'ü eksik etmememiz lazım.

Evet cnm, şaka bi yana B12 eksikliği unutkanlık yapıyor. Normal yani... bi miktar beyin hücresi de ölüyor resmen :))))) lohusalıkta da dalgınlık oluyor. Bir de aslında rutin hayatta bir sürü farklı şeyi birarada düşünmeye alıştığımız için oluyor bence; hamileliğin son dönemi ve bebeğin ilk dönemi o kadar çok tek şeye odaklı geçiyor ki, diğer herşey flu geliyor insana..

Tarih belirsiz olduğu için iş yerinden gelebilir, açıkçası onu hiç düşünmedim

Hanımlar şunu da kırk kere konuştuk ama yine sorucam. Bavul olayını ne yaptınız? Ben sığdıramıcam gibi tek bavula. Büyük boy da götürmek istemiyorum. Bi orta boy bi de çekçek yapıyorum şu an. Kesin laf edicek annemler ama bilemedim başka ne yapabilirim. Ne alemdesiniz?

Aynen canım bir şeyi fazla düşünmekten kaynaklanıyor da olabilir. Çünkü son 2-3 aydır aklımda hep aynı şeyler dönüp duruyor, onu nerden alıcaz, bunu nasıl yapıcaz. Beyin de belki bir noktadan sonra olaydan kopuyor :) Lohusalıkta daha da fena olur kesinlikle. B12 vitamini, et balık önemli o zaman :)

Niye sığmıyor ya, ne koyuyosun o kadar

canim doppler ve nst cekildi. simdi sonuclari doktora gostermek icin bekliyoruz. insallah bir sey cikmaz canim,sagolasin:)

canini sıkma lutfen. sen hamilesin,herkes senin nazini cekecek. ben de gitmedim bayramda,kimse de bir sey demedi. uzulme bosver.

İnşallah sonuçlar güzel çıkacak canım, bekliyoruz haberlerini

nasil kirklayacaksin,neler yapacaksin canim:)
Duvarları silinicek, bütüün oyuncaklar yıkanıcak (onu zaten hep yapıyorum),, dolapların yüzü, arkası, tepesi silinicek; halı yıkamaya gidicek, cam, stor perde sökülücek yıkanıcak vs.. her odaya yapıyoruz sırayla daha mutfak dolaplarının içi falan da var... bu ay kadına çalışıcaz yani. Zaten oğullarından biri benim baktığım mağazada çalışıyodu, diğer oğlu da çarşıdaki mağazaya başladı bugün; kadın da evde... hepten koloni halinde yaşıyoruz bu ara... yemin ederim herşeyimizi biliyolar, korkmaya başladım :))))))

Süper, bekliyoruz, hemen yaz :)

bana daaaaa:))

aldigimiz yatagin icinde yari ortopedik var ama ilk aylar yanimiza alacagimiz kucuk besigin icin ne koyacagiz

reflu yataginda mi yatiracagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…