2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

kucuk boy cekcekli yetiyor diye konusulmustu. ben de evde var nasilsa diye hic bakmadim baska bir sey:))

cocuk odasindaki dolabi neyle siliyorsun?
bizimki bastan yapildigi icin duvar,perde,hali temizleme derdi yok bari

ama diger odalar dedigin gibi:)

Bana fikirlerinizi söyler misiniz?
Bi tane gri var sade bişey, bunlardan birini tercih edebilirim ama çok kararsızım, biraz da sıkıldım.
Ben de sonuncuyu beğendim biraz da süsü seviyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam o yüzden oyumu böyle kullanıyorum . Bide sadece sabahlığı süslü içi rahat gibi görünüyor

Kendime seni okuma yasağı koycam yakında :) hep ben bişeyi eksik yapıyor gibiyim bi bebeğe bi kendime sırt çantası hazırlıyorum ben :)

Kızlar bana da bi fikir verin ya yine kararsizliktayim :)kEndi çapımızda arkadaşa foto cektiricem de hangisi sizce elbiselerden :)

Eklentiler

• Screenshot_20170629-165542.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20170629-165521.webp
    14 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20170629-165426.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20170629-165159.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20170629-165259.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar çok feci yoruldum daha şimdiden yaa. Tarhana kuruyorum bugün Allah kısmet ederse. Mahvolduk onu hazırlarken. Elim degmjsken dolapta bir süredir yenmeyen meyveleri de buzluga yolladım. Bahçeden erik topladım onları da koydum. Kızla parkta piknik yaptık geldim yikadim falan bittiiim

Canim dolapta erik nasil oluyoya ? Tadi ayni oluyomu ?

İşte en sevdiğim görüntü :) gaza getireyim de henüz yapmayanlar başlasın çamaşıra ütüye :)))

Çok güzel olmuş maşallah :)
Ben eylül annesiyim.ara sıra burda yazılanlara da bakıyorum :)
Soldan ikinci çiçekli elbiseyi nerden aldınız
2 aylık bebek için olurmu?

Dusta rahatlatmiyo walla napacaksak kisin yine bi caresi var anacim qiyiniyoruz aciyoruz kombimizi oh mis isiniyoruz ama nasil usunur onun caresi yok istersen dusta yat kalk buz qibinsuyla qene yaniyoruz

Ay valla sorma.
Ben yaz cocuguyum,yazı severim ama ilk defa böyle oldummm,kışı arayacagım aklıma gelmezdi

Ona şükret canım uyumlu tshirt giyiyosa :) Benimki hic sevmez de hep bi ne farkeder ki modunda

İşte en sevdiğim görüntü :) gaza getireyim de henüz yapmayanlar başlasın çamaşıra ütüye :)))
Bayılıyorum böyle düzenli kategorize edilmiş dolaplara sahane canm. Oglusumun dolabida bu kadar renkli olmasa da düzenlendi şükür bakıp bakıp iç geciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…