2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende ilk defa deniyorum. Hosaf yaparsın dediler. Tatlı bir erik canm
Hmmm anladim canim...benim bi ara yaz qelmeden canim erik istemisti malum bulamamistik annemde buzluqa ilk defa murdum eriqi warya buyuk kirmizi ondan atmisti ondan ye bari dedi ayyy bole soquk vurmus qibi okadar kotuyduki tadi bildiqin curumus qibi hevesimi alamadim oda cope atti bende yesil erik koydun sandimda acaba o nasil oluyoki diye bi sorum dedim :)

Bende meyve atıyorum buzluga aklıma ne gelirse yaz meyvelerinden ama kaynatmak için sonra buzluktan çıkarıp su koyup kaynatıyoruz mis gibi ev yapımı meyva suyu oluyor
Biz visne koyariz sadece onu komposto yapariz :) bikere erik koyduk tadi berbatti yiyemedik attik cope yesil erik nasil olurki acaba ?

Yesil erik canm yikadim koydum direk. Zaten 3 ayda kullanmak lazimmjs

Biz bu haftasonu hazırlayacagız,kücük bir cekcek bavul var onu düsünüyordum,sıgar herhalde yaa... sıgmazsa bakcam artık caresine.

Çok güzel oluyor canım dene sürekli koyarsın şeftali filanda koyabilirsin
Koydum canm. Seftali vişne kiraz kayısı her zaman koyarım. Caciklik salatalık dogrr koyarım. Her hafta alışveriş öncesi yapmayı düşünüyorum yoksa hepsi ağır gelecek. Karniyariklik 3 kg patlıcan beni bekliyor halaa

Yaaaa içim gittti vallla,ne güzel bir görüntü o öylee...
Annem gelecek haftasonu ütü vs yardımcı olcak bizde dizecegiz insallah:)
Saol cnm :) gerçekten insan bi rahatlıyor bitirince. 3-4 parça bişey unutmuşum kenarda, o bile gözüme batıyor şimdi. Akşam biraz serinlesin de yapıcam bitiricem onu da.

Biz bu haftasonu hazırlayacagız,kücük bir cekcek bavul var onu düsünüyordum,sıgar herhalde yaa... sıgmazsa bakcam artık caresine.
Sığmıyo kabin içi çekçeklere cnm. Ben kendim için gecelik pijama iç çamaşırı vs koydum. Bir de işte ped, lohusa kilodu, ıslak mendil, terlik ve havlu. Doldu bile

Ayyyy benimde bahceden topladim eriklerim cok.quzel kotu olmaisn diye bitirmeye calisiyorum.karnim aqriyo :):):) bari atiyim bende dur iyi soyledin :)
Canm insallah memnun kalirsin bende ilk defa yapıyorum. Yani tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir. Ankara gibi bir yerde kocaman bir bahcemiz var hamdolsun. Erik kayısı dut ceviz visne bir sürü ağaç ve yemeyen bir dolu insan var. Apartman sakinlerimiz hiç değilse çocuklara yedirse kalmayacak ağaçta erik falan ama yok nedense hormonlu şeyleri almak daha kolay geliyor. Yerler de sürünüyor nimetler

Kızlar siz bebek kıyafetlerini camasır kurutma makinesine atıyorsunuz dimi? Herhalde bir sorun olmaz???

Sığmıyo kabin içi çekçeklere cnm. Ben kendim için gecelik pijama iç çamaşırı vs koydum. Bir de işte ped, lohusa kilodu, ıslak mendil, terlik ve havlu. Doldu bile

Aaa tabi havlu koymadım ben. Daha doğrusu her şey hazır ama bavula da koymadım daha sığmaz diyorsun öyle mi? Bi denemek lazım ya sığmayacaksa bi çaresine bakmalıyım vakit kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…