2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Aaa tabi havlu koymadım ben. Daha doğrusu her şey hazır ama bavula da koymadım daha sığmaz diyorsun öyle mi? Bi denemek lazım ya sığmayacaksa bi çaresine bakmalıyım vakit kalmadı.

Havlu veriyorlar hastanede aslında cnm. Ama yedek olsun dedim. Eşim falan da yıkanmak isterse kırk kere istemeyelim hemşireden diye :) valla bebeğin kıyafetler zorlasam sığar ama çok kırışır, bi de her halikarda biberon emzik vs gibi kıvır zıvır dışarıda kalıcak bu sefer de :) yalnız ben Ayşe de bizimle kalacağı için ona da kıyafet, pijama, çamaşır falan alıcam; bi de o etken var tabi :)))

Ohh masallah en hızlımız sen cıktın kolay gelsin cnm
Saol cnm,, zamanım azaldı ya o yüzden bi de 3 yıllık kıyafet,, başlamasam bitmicekti annem büyükleri bırak dedi ama hepsini aynı dolaba koyucam, yarısı öyle yarısı böyle içime sinmezdi. Aslında hepsini de yıkatıp ütületip kaldırmıştım zaten ama hurçta bile olsa tozlanmıştır diye düşündüm. Yalnız biz anlamsız fazla kıyafet almışız Ayşe'ye. Siz aynı hatayı yapmayın. Otuza yakın pantolon ütüledim mesela, bazılarını hiç giymedi; bazılarını aldığımızı bile hatırlamıyorum. Çocuk bi anda pantolon giymemeye başladı, hepsi kaldı öyle zaman içinde ihtiyaç doğdukça almak lazım.. benim annemde de eşimde de bende de farklı sebeplerden kaynaklı alışveriş hastalığı var. O da çok ciddi bir sorun gerçekten (

Benim de memleket Erzincan,, kalkın gidelim diyorum düşün artık :))) Allahım püfür püfürdür ne güzel yaa,. Ömrüm boyunca 3-4 kez gittiğim yere hasret duyuyorum resmen!
Bizde Erzincan'da yaşıyoruz canım şimdi orada değilim pazartesi dönecez ama orası da çok sıcak ya dağların arasında ya nem oluyor

nerde kaliyorsunuz canim?
bu sicakta baska yerde kalmak zordur,haklisin. evde rahat rahat giyinirsin.
Kaynanamlardayız şimdi Nevşehir buranın havası da yakıyor beni çok kötü bence erzincandayız normalde orası daha yüksek sıcaklık ama burada daha çok yanıyorum pazar dön cz inşallah

Bizde Erzincan'da yaşıyoruz canım şimdi orada değilim pazartesi dönecez ama orası da çok sıcak ya dağların arasında ya nem oluyor
Aaa hemşeri miyiz? Neresi Erzincanın? Biz Kemaliyeliyiz, evimiz de Yeşilyamaç diye bir köyde. Ağustos'ta gitmiştim bir kere, sıcaktı ama yapış yapış olmuyordum; hatta gece üstüm örtülü yatmıştım hep, çok hoşuma gitmişti :)))

Gezentiiiiiii :) dinlen birazzz ,valla bu sıcakta pisman olursun...

Ahahha :) annem de hep öyle diyo ya :) ama ev çok sıcak, klimayı da bağlamadılar hala, arabada klimayı açarım, avm de zaten serin,,, idare ederiz kızımla :))))) vallahi dayanamıyorum eve ya, bunalıyorum, iş yapınca da çok yoruluyorum,,,, yaşasın gezmek :))

Kesinlikle cnm. Zaten asıl o yüzden yalnız bırakmıyolar lohusaları bence :))))

Bana fikirlerinizi söyler misiniz?
Bi tane gri var sade bişey, bunlardan birini tercih edebilirim ama çok kararsızım, biraz da sıkıldım.
9 ve 12 güzel gibi, beğendim ben daha şık olsun dersen de 11 olabilir.

Ya quvenemiyorum nedense yani quvenemiyorum derken marka olduktan sonra sknti yokta benim yinede bi elime alip bakmam lazim cok istiyorum qidip dolasip tek tek uqrasmayi bu sicakta nasil yapacaksam o ayri
Ben de internet dışında sadece bir kez pazara gittiğimde kıyafet aldım, diğer hepsini internetten aldım.

Hangi kanguruyu aldın, güle güle kullan :)

aaa ben onu dusunmedim:)

cocuk odasindaki dolabi neyle siliyorsun?
bizimki bastan yapildigi icin duvar,perde,hali temizleme derdi yok bari

ama diger odalar dedigin gibi:)

Cnm çocuklara ait herşeyi granül bebek sabunuyla sildiriyorum her zaman. dolap halı vs ne varsa... ne deterjan ne de çamaşır suyu katkılı hiçbir şey kullanmam. Çamaşır suyunu normalde de kullanmam zaten. kadınlar ısrarcı olduğu için tuvalet temizliğinde kullanıyolar ama ona bile karşıyım aslında :)) oyuncaklarını da biberon temizleyicisiyle yıkayıp iyice duruluyorum.
3.sü erkek olur belki:))

3. İçin eşim kendini kısırlaştırmayı düşünüyor en kötü ihtimal :))))) düşün artık imkansızlığı :))

Vaaaay ağlıycam şuanda :) dolabım yoook deterjanım gelmediii oda doluuuu

Kuzum nerden istedin deterjanı? Her markette var ya

Kendime seni okuma yasağı koycam yakında :) hep ben bişeyi eksik yapıyor gibiyim bi bebeğe bi kendime sırt çantası hazırlıyorum ben :)

Cnm ben de öyle diyodum, ilkinde de tek bavula sığdım, dün gibi hatırlıyorum,,, ama bunda olmadı niye olmadıysa :)))) bi bitir bakalım, seninki de sığmayabilir :))

Çok güzel olmuş maşallah :)
Ben eylül annesiyim.ara sıra burda yazılanlara da bakıyorum :)
Soldan ikinci çiçekli elbiseyi nerden aldınız
2 aylık bebek için olurmu?

Çok teşekkürler,, onu ilk kızım için Mothercare'den almıştım. 4 sene öncesinin yani. Ama benzer çok elbise var bu sezonda da,, kesin bulursunuz bu tarz birşey. Beğenmenize sevindim,, teşekkürler tekrar. Bize de yazın fırsat buldukça :)

Canım anlamadım hangilerini söylediği ya
7 model var, isimlerinin başında yazıyor öyle söyler misin ?
Momfortbaby'ye karar verdik onu aldık canım. Boba ve ergo'ya gücümüz yetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…