- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Tabi dursun hem de ne kadar durursa o kadar iyi aslında:)Evet evet,, Şu temizlik de bitsin öyle gelsin :))) daha odalarını kırklamadık, onu en sona bıraktım :))
Kızlar siz bebek kıyafetlerini camasır kurutma makinesine atıyorsunuz dimi? Herhalde bir sorun olmaz???
3 ü alıyımBen 3. Yü begendim
Kızlar siz bebek kıyafetlerini camasır kurutma makinesine atıyorsunuz dimi? Herhalde bir sorun olmaz???
Bence dört cnm :)Kızlar bana da bi fikir verin ya yine kararsizliktayim :)kEndi çapımızda arkadaşa foto cektiricem de hangisi sizce elbiselerden :)
Aynen :)) elbise hiç almadım bu sefer çünkü Ayşe birer kez giyebildi sadece :) çok saol cnmYaa cok guzello elbiseler ayşeden kalanlar di mi çok tatlı sağlıkla giyinsin minnos :)
Aaa tabi havlu koymadım ben. Daha doğrusu her şey hazır ama bavula da koymadım dahasığmaz diyorsun öyle mi? Bi denemek lazım ya sığmayacaksa bi çaresine bakmalıyım vakit kalmadı.
Saol cnm,, zamanım azaldı ya o yüzdenOhh masallah en hızlımız sen cıktınkolay gelsin cnm
Bizde Erzincan'da yaşıyoruz canım şimdi orada değilim pazartesi dönecez ama orası da çok sıcak ya dağların arasında ya nem oluyorBenim de memleket Erzincan,, kalkın gidelim diyorum düşün artık :))) Allahım püfür püfürdür ne güzel yaa,. Ömrüm boyunca 3-4 kez gittiğim yere hasret duyuyorum resmen!
Evde öyle yapıyorum zaten günde 3 kez burada da iki giriyorum da evdeki gibi rahat olmuyor o bile :)Öyle yapıyoruz biz de cnm ama inan farketmiyo. İstediğin kadar ince giy yine aynı sıcak.. sürekli duş almak lazım
çok çeker bence cnmKızlar siz bebek kıyafetlerini camasır kurutma makinesine atıyorsunuz dimi? Herhalde bir sorun olmaz???
Kaynanamlardayız şimdi Nevşehir buranın havası da yakıyor beni çok kötü bence erzincandayız normalde orası daha yüksek sıcaklık ama burada daha çok yanıyorum pazar dön cz inşallahnerde kaliyorsunuz canim?
bu sicakta baska yerde kalmak zordur,haklisin. evde rahat rahat giyinirsin.
Aaa hemşeri miyiz? Neresi Erzincanın? Biz Kemaliyeliyiz, evimiz de Yeşilyamaç diye bir köyde. Ağustos'ta gitmiştim bir kere, sıcaktı ama yapış yapış olmuyordum; hatta gece üstüm örtülü yatmıştım hep, çok hoşuma gitmişti :)))Bizde Erzincan'da yaşıyoruz canım şimdi orada değilim pazartesi dönecez ama orası da çok sıcak ya dağların arasında ya nem oluyor
Gezentiiiiiii :) dinlen birazzz ,valla bu sıcakta pisman olursun...
:))) o zaman ekleyiver ona da bi pijama bi tshirt cnm :) sığmaz sığmaz, diyorum ben :))))
Tarih belirsiz olduğu için iş yerinden gelebilir, açıkçası onu hiç düşünmedim
Kesinlikle cnm. Zaten asıl o yüzden yalnız bırakmıyolar lohusaları bence :))))Aynen canım bir şeyi fazla düşünmekten kaynaklanıyor da olabilir. Çünkü son 2-3 aydır aklımda hep aynı şeyler dönüp duruyor, onu nerden alıcaz, bunu nasıl yapıcaz. Beyin de belki bir noktadan sonra olaydan kopuyor :) Lohusalıkta daha da fena olur kesinlikle. B12 vitamini, et balık önemli o zaman :)
9 ve 12 güzel gibi, beğendim ben daha şık olsun dersen de 11 olabilir.Bana fikirlerinizi söyler misiniz?
Bi tane gri var sade bişey, bunlardan birini tercih edebilirim ama çok kararsızım, biraz da sıkıldım.
Ben de internet dışında sadece bir kez pazara gittiğimde kıyafet aldım, diğer hepsini internetten aldım.Ya quvenemiyorum nedense yani quvenemiyorum derken marka olduktan sonra sknti yokta benim yinede bi elime alip bakmam lazimcok istiyorum qidip dolasip tek tek uqrasmayi bu sicakta nasil yapacaksam o ayri
Hangi kanguruyu aldın, güle güle kullan :)Ben hala sabahlıklı pijama takımı bakıyorum desem?
Çok sıkıldım ya alıvericem birini artık. Sizlere de danışırım birazdan seçenekleri düşüreyim de...
Bu arada kanguru almıştım rengini beğenmedim gönderdim gri ile değiştiricem.
aaa ben onu dusunmedim:)
cocuk odasindaki dolabi neyle siliyorsun?
bizimki bastan yapildigi icin duvar,perde,hali temizleme derdi yok bari
ama diger odalar dedigin gibi:)
3.sü erkek olur belki:))
Vaaaay ağlıycam şuanda :) dolabım yoook deterjanım gelmediii oda doluuuu
Kendime seni okuma yasağı koycam yakında :) hep ben bişeyi eksik yapıyor gibiyim bi bebeğe bi kendime sırt çantası hazırlıyorum ben :)
Çok güzel olmuş maşallah :)
Ben eylül annesiyim.ara sıra burda yazılanlara da bakıyorum :)
Soldan ikinci çiçekli elbiseyi nerden aldınız
2 aylık bebek için olurmu?
9 ve 12 güzel gibi, beğendim ben daha şık olsun dersen de 11 olabilir.
Ben de internet dışında sadece bir kez pazara gittiğimde kıyafet aldım, diğer hepsini internetten aldım.
Hangi kanguruyu aldın, güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?