2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok teşekkür ederim :)
Kızıma düğün ve kına gecesinde giymesi için cicili elbiseler arıyorum :)
2 aylık olucak ama şıklığımızdan ödün vermememiz gerekiyor :)

Çok teşekkür ederim :)
Kızıma düğün ve kına gecesinde giymesi için cicili elbiseler arıyorum :)
2 aylık olucak ama şıklığımızdan ödün vermememiz gerekiyor :)

Aaa kesinlikle haklısınız :)))) yalnız nasıl başlarsa öyle gidiyor haberiniz olsun :)))

Kızlar bana da bi fikir verin ya yine kararsizliktayim :)kEndi çapımızda arkadaşa foto cektiricem de hangisi sizce elbiselerden :)
1 ve 5 diyorum ben, 2 de güzel aslında ama ben alacak olsam 1 ve 5 arasında kalıp 1'i seçerdim muhtemelen :)
Çok sade ve şık duruyor.
Ben iki tane küçük seyahat çantası hazırladım. Bebek için olan biraz daha küçük anne için olan daha büyük. Bebeğin çantasına sığdı eşyaları, ilk başta yan yana yığın halinde dizince sığmaz bunlar diye korktum ama düzenli olarak yerleştirince halloldu. Anne çantası için biraz daha panik hakim ama sanki onda bayağı bir zorluk yaşayacağım sığdırana kadar gibi geliyor. Bebek çantası da bu. Tam ölçü vermek isterdim ama üşendim metreyi bulmaya, en yüksek yeri 1 karış 4 parmak, çok da büyük değil.

Bizde ablamın ogluna öyleydik,gereksiz o kadr sey almıstık ki ilk torun bi de ,bir hevesle aldık bir sürü sey,dediğin gibi giymedigi bi dünya kıyafeti vardı.onun icin akıllandım ben,gerci bi doğsun o zaman görcem kendimi çünkü kız cocuklarına cooook güzel cici seyler var yaaaaaaa :):)

Ben de pek tavsiye edilmiyor diye duydum canım. Balkonda veya odada telde kurutmayı düşünüyorum.
İste ben hiç arastırmadım,denk gelmedim sağlıklı mı saglıksız mı konusuna pratik diye düsündüm,bir de ceker mi bilemedim gerci kendi kıyafetlerimizde sorun olmuyor,cekmez herhalde

O zaman bi de çocuk eklenince normal sığmamam benim ya :) paniklemeyeyim hiç :))

Ayyy keske bana da gezmek dolanmak yasak olmasa da en azından aksamları yürüyüs yapsam cok bunaldım valla.bu arada doktor bana 34.haftadan sonra arabayı yasakladı kullanamıyorum artık.sen iyi kullanıyorsun,gerci belki benim plasenta previa dan dolayı demis olabilir.

Evet kız olması alternatifleri arttırıyor :). ama bu erkek olsa çoğu işe yaramayacaktı. Yine de saklıyor işte insan... Allahtan az da olsa lekeli olanları falan bir taraftan vermiştim... ama yeni duranlara kıyamadım... :)

Cekme konusunu düsünmemiştim hiç :/ bizimkilerde sorun olmazsa onda da sorun olmaz die düsünmüstüm:)
Saglıklı mıdır ona takıldım asıl,bilemedim

Çok yüksek sıcaklığa maruz kalıyor; haliyle sağlıklıdır bence.. ama minicik kalırlar büyük ihtimal

Bende erzincanlıyım kemah lıyım,ama hiç gitmisligim yok... bi kac akrabamız var sadece o kadr

Kıyılır mı canım,yeniden ne farkı var. En güzelini yapmıssın...

Canım anlamadım hangilerini söylediği ya
7 model var, isimlerinin başında yazıyor öyle söyler misin ?
Momfortbaby'ye karar verdik onu aldık canım. Boba ve ergo'ya gücümüz yetmedi
5-bone-4301
7-bone-4302
bu modeller, ben de fotoğraf sırasına göre söylemiştim :)
Evet ya Ergo ve Boba çok pahalılar, kendime nasıl kızıyorum yarı yarıya indirimdeydi Ergo gelecek ay alırız dedik 700 liraya fırladı birden, şimdi de inmiyor bir türlü. Çok sinir oldum o yüzden onlara

Güle güle kullanın, eğlene eğlene gezsin kucağınızda :)

Heralde onun için demiştir cnm.. bana da annem çok kullanıyorsun erken doğurucan falan dedi hep, eşim de ilkinde pek kullandırmamıştı; o yüzden bi gün doktoru aradım hususi olarak bunu sormak için. Aynen devam dedi :))) siz bir de otomatik kullanıyorsunuzdur, çocuk oyuncağı falan dedi hatta :)) kendisi de motor hastası doktorun,,, muhtemelen araba fazla bile güvenli geliyordur ona :)))

Biz visne koyariz sadece onu komposto yapariz :) bikere erik koyduk tadi berbatti yiyemedik attik cope yesil erik nasil olurki acaba ?
Vişne kırmızı erik yeşil şeftali hepsini koyuyorum ben karıştırıp kaynatiyorum hiç buzluktan çıkarıp yemedim karışık kaynatinca güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…