Çok teşekkürler,, onu ilk kızım için Mothercare'den almıştım. 4 sene öncesinin yani. Ama benzer çok elbise var bu sezonda da,, kesin bulursunuz bu tarz birşey. Beğenmenize sevindim,, teşekkürler tekrar. Bize de yazın fırsat buldukça :)
Oyun halısını sil bence cnm. Makinede bozulabilir gibi. Diğerlerini de sabunlu suya batırıp yıkayabilirsin.Ya bu oyuncakları yıkama işini napıcaz ya?
Oyun halısını nasıl yıkayayım mesela?
Çok teşekkür ederim :)
Kızıma düğün ve kına gecesinde giymesi için cicili elbiseler arıyorum :)
2 aylık olucak ama şıklığımızdan ödün vermememiz gerekiyor :)
Haklısın cnmEvde öyle yapıyorum zaten günde 3 kez burada da iki giriyorum da evdeki gibi rahat olmuyor o bile :)
1 ve 5 diyorum ben, 2 de güzel aslında ama ben alacak olsam 1 ve 5 arasında kalıp 1'i seçerdim muhtemelen :)Kızlar bana da bi fikir verin ya yine kararsizliktayim :)kEndi çapımızda arkadaşa foto cektiricem de hangisi sizce elbiselerden :)
Ben iki tane küçük seyahat çantası hazırladım. Bebek için olan biraz daha küçük anne için olan daha büyük. Bebeğin çantasına sığdı eşyaları, ilk başta yan yana yığın halinde dizince sığmaz bunlar diye korktum ama düzenli olarak yerleştirince halloldu. Anne çantası için biraz daha panik hakim ama sanki onda bayağı bir zorluk yaşayacağım sığdırana kadar gibi geliyor. Bebek çantası da bu. Tam ölçü vermek isterdim ama üşendim metreyi bulmaya, en yüksek yeri 1 karış 4 parmak, çok da büyük değil.Hanımlar şunu da kırk kere konuştuk ama yine sorucam. Bavul olayını ne yaptınız? Ben sığdıramıcam gibi tek bavula. Büyük boy da götürmek istemiyorum. Bi orta boy bi de çekçek yapıyorum şu an. Kesin laf edicek annemler ama bilemedim başka ne yapabilirim. Ne alemdesiniz?
Bizde ablamın ogluna öyleydik,gereksiz o kadr sey almıstık ki ilk torun bi de ,bir hevesle aldık bir sürü sey,dediğin gibi giymedigi bi dünya kıyafeti vardı.onun icin akıllandım ben,gerci bi doğsun o zaman görcem kendimiSaol cnm,, zamanım azaldı ya o yüzdenbi de 3 yıllık kıyafet,, başlamasam bitmicekti annem büyükleri bırak dedi ama hepsini aynı dolaba koyucam, yarısı öyle yarısı böyle içime sinmezdi. Aslında hepsini de yıkatıp ütületip kaldırmıştım zaten ama hurçta bile olsa tozlanmıştır diye düşündüm. Yalnız biz anlamsız fazla kıyafet almışız Ayşe'ye. Siz aynı hatayı yapmayın. Otuza yakın pantolon ütüledim mesela, bazılarını hiç giymedi; bazılarını aldığımızı bile hatırlamıyorum. Çocuk bi anda pantolon giymemeye başladı, hepsi kaldı öyle zaman içinde ihtiyaç doğdukça almak lazım.. benim annemde de eşimde de bende de farklı sebeplerden kaynaklı alışveriş hastalığı var. O da çok ciddi bir sorun gerçekten (
İste ben hiç arastırmadım,denk gelmedim sağlıklı mı saglıksız mı konusuna pratik diye düsündüm,bir de ceker mi bilemedim gerci kendi kıyafetlerimizde sorun olmuyor,cekmez herhaldeBen de pek tavsiye edilmiyor diye duydum canım. Balkonda veya odada telde kurutmayı düşünüyorum.
O zaman bi de çocuk eklenince normal sığmamam benim ya :) paniklemeyeyim hiç :))1 ve 5 diyorum ben, 2 de güzel aslında ama ben alacak olsam 1 ve 5 arasında kalıp 1'i seçerdim muhtemelen :)
Çok sade ve şık duruyor.
Ben iki tane küçük seyahat çantası hazırladım. Bebek için olan biraz daha küçük anne için olan daha büyük. Bebeğin çantasına sığdı eşyaları, ilk başta yan yana yığın halinde dizince sığmaz bunlar diye korktum ama düzenli olarak yerleştirince halloldu. Anne çantası için biraz daha panik hakim ama sanki onda bayağı bir zorluk yaşayacağım sığdırana kadar gibi geliyor. Bebek çantası da bu. Tam ölçü vermek isterdim ama üşendim metreyi bulmaya, en yüksek yeri 1 karış 4 parmak, çok da büyük değil.
Ayyy keske bana da gezmek dolanmak yasak olmasa da en azından aksamları yürüyüs yapsamAhahha :) annem de hep öyle diyo ya :) ama ev çok sıcak, klimayı da bağlamadılar hala, arabada klimayı açarım, avm de zaten serin,,, idare ederiz kızımla :))))) vallahi dayanamıyorum eve ya, bunalıyorum, iş yapınca da çok yoruluyorum,,,, yaşasın gezmek :))
Cekme konusunu düsünmemiştim hiç :/ bizimkilerde sorun olmazsa onda da sorun olmaz die düsünmüstüm:)çok çeker bence cnm
Bilemedim bende saglklı mı saglıksız mı? Pratik oluyor diye kullanırım die düsünmüstüm
Yıkadığım hafta yağmurlu olduğu için odada telde kuruttum ben de.
Evet kız olması alternatifleri arttırıyor :). ama bu erkek olsa çoğu işe yaramayacaktı. Yine de saklıyor işte insan... Allahtan az da olsa lekeli olanları falan bir taraftan vermiştim... ama yeni duranlara kıyamadım... :)Bizde ablamın ogluna öyleydik,gereksiz o kadr sey almıstık ki ilk torun bi de ,bir hevesle aldık bir sürü sey,dediğin gibi giymedigi bi dünya kıyafeti vardı.onun icin akıllandım ben,gerci bi doğsun o zaman görcem kendimiçünkü kız cocuklarına cooook güzel cici seyler var yaaaaaaa :):)
Cekme konusunu düsünmemiştim hiç :/ bizimkilerde sorun olmazsa onda da sorun olmaz die düsünmüstüm:)
Saglıklı mıdır ona takıldım asıl,bilemedim
Bence de normal çünkü ben eşimi falan da hiç düşünmedim gelsin evden giyinsin gitsin napimO zaman bi de çocuk eklenince normal sığmamam benim ya :) paniklemeyeyim hiç :))
Aaa hemşeri miyiz? Neresi Erzincanın? Biz Kemaliyeliyiz, evimiz de Yeşilyamaç diye bir köyde. Ağustos'ta gitmiştim bir kere, sıcaktı ama yapış yapış olmuyordum; hatta gece üstüm örtülü yatmıştım hep, çok hoşuma gitmişti :)))
Kıyılır mı canım,yeniden ne farkı var. En güzelini yapmıssın...Evet kız olması alternatifleri arttırıyor :). ama bu erkek olsa çoğu işe yaramayacaktı. Yine de saklıyor işte insan... Allahtan az da olsa lekeli olanları falan bir taraftan vermiştim... ama yeni duranlara kıyamadım... :)
5-bone-4301
Canım anlamadım hangilerini söylediği ya
7 model var, isimlerinin başında yazıyor öyle söyler misin ?
Momfortbaby'ye karar verdik onu aldık canım. Boba ve ergo'ya gücümüz yetmedi
Dogru diyosun olabilir, en kötü bi denerim cekerse kullanmam bi daha.Çok yüksek sıcaklığa maruz kalıyor; haliyle sağlıklıdır bence.. ama minicik kalırlar büyük ihtimal
Heralde onun için demiştir cnm.. bana da annem çok kullanıyorsun erken doğurucan falan dedi hep, eşim de ilkinde pek kullandırmamıştı; o yüzden bi gün doktoru aradım hususi olarak bunu sormak için. Aynen devam dedi :))) siz bir de otomatik kullanıyorsunuzdur, çocuk oyuncağı falan dedi hatta :)) kendisi de motor hastası doktorun,,, muhtemelen araba fazla bile güvenli geliyordur ona :)))Ayyy keske bana da gezmek dolanmak yasak olmasa da en azından aksamları yürüyüs yapsamcok bunaldım valla.bu arada doktor bana 34.haftadan sonra arabayı yasakladı kullanamıyorum artık.sen iyi kullanıyorsun,gerci belki benim plasenta previa dan dolayı demis olabilir.
Vişne kırmızı erik yeşil şeftali hepsini koyuyorum ben karıştırıp kaynatiyorum hiç buzluktan çıkarıp yemedim karışık kaynatinca güzel oluyorBiz visne koyariz sadece onu komposto yapariz :) bikere erik koyduk tadi berbatti yiyemedik attik copeyesil erik nasil olurki acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?