2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dogru diyosun olabilir, en kötü bi denerim cekerse kullanmam bi daha.
İstersen battaniyelerinden birini atıp dene? Bu arada pamuklu ürünler aynı sıcaklıkta sadece bir kere çeker. Yani diyelim ki 90 dereceye maruz kaldı, ondan sonra 40 , 50 vs derecede yıkandığında artık çekmez; aklında olsun

Bende erzincanlıyım kemah lıyım,ama hiç gitmisligim yok... bi kac akrabamız var sadece o kadr

Tavsiye ederim gitmeni, ben kendimden beklemezdim hiç ama çok etkilendim ilk gittiğimde.. çocukken gittiklerimizi saymıyorum tabi... ama sonra 18 yaşımda sırtıma çantamı taktım, bindirdi otobüse babam tek başıma gittim... evimiz açıktı, halam oradaydı yaz için, gezdirdiler falan beni... insan hissediyor o "memleketim" duygusunu gerçekten :) burada içimi bayan türküleri vardı mesela babamın dinlediği, orada onlar bile bi tatlı geldi anlatamam :))))

Kıyılır mı canım,yeniden ne farkı var. En güzelini yapmıssın...
Bu sefer kıymam lazım ama :))) şaka bir yana giydirip giydirip vericem bundan sonra. 3. Yü anca kafayı yediğimizde yaparız zaten, o da erkek olursa zaten işe yaramaz, kız olursa da babası düşünsün artık :))

Ooo yandık o zaman :))
Kız dediğinde azcık kokoş olucak canım napalım :)))

Biz de öyle dedik hep,, ben sürekli uyumlu giydirmeye çalıştım erkenden öğrensin, zevki olsun falan diye ama şu aralar ciddi şüphelerim var yapmasam daha mı iyiydi diye :)))

Kızlar çantam geldi dün, çok beğendim, kalitesi mükemmel ve bir tane iplik parçası dahi sarkmıyor herhangi bir yerinden. Kumaşı da güzel, su geçirmez. Arkasındaki fermuar çantanın altına koyulan şeyleri kolayca almak için var. Yanındaki gözlerden bir tanesi ıslak mendil için, çekmek için uygun cebi var. İçinden bir de bebeğin altını değiştirmek için bir alt açma örtüsü çıktı. İçinde 3 tane biberon koyma bölümü var, sıcaklık korumalı %100 korumaz tabi ki ama geç soğumasına yardımcı olur.
Amazon'dan Sunveno'nun kendi hesabından aldım. 9 Haziran'da siparişi verdik 28 Haziran'da elimize ulaştı ama bayramdan önce bir gün daha olsaydı o zaman gelecekti çünkü dağıtım şubesine bayramdan önceki cuma akşamı gitti.
59$'dı ücreti, Türkiye'deki kura göre değil Amazon'un kendi belirlediği kura göre hesapladı. 8$ da kargo bedeli vardı. Bize 250 liraya mal olmuş oldu. Aslında ilk bakışta çok pahalı gibi geldi ama internette daha az güzel bebek çantalarına daha çok para istendiğini gördüğüm için verelim dedim ve kesinlikle iyi ki almışım, çok beğendim. Kalitesine de bayıldım. Sırt çantası olması da ekstra güzel çünkü ben normal zamanda da sırt çantası kullanıyorum, omuz çantası boynumu ağrıtıyor çok çabuk. İlk kez bir bebek çantasını çok beğenmiştim ve haklı çıkardı beni, gerçekten çok güzel :)

Yok görev yerimiz Erzincan merkezdeyiz kemaliye serin olabilir merkeze göre ama merkez sıcak bence

Kızlar kurutma makinasında maalesef küçülüyorlar. Zaten küçükler:) sağlıksız değil ama bebekler içinde yetişkinler içinde en sağlıklısı güneş ışığında kurumasıymış. Bizim evin en büyük sorunudur çamaşır. Kirli sepeti hiç boş kalmaz. Kışın kurutmak sorun oluyor şimdi bebekle çok daha fazla çamaşır yıkanacak bende kurutma makinası alıcam ama güneşi buldukça balkonda çamaşır telinde kurutucam.

Seklide renqide cok quzel canim bayildim qule qule kullan

Gerçekten çok çok güzel cnm,, güle güle kullan inşallah :)

Aynen öyle oluyor cnm, iki yetişkinden fazla kızın çamaşırı çıkıyor bizde de

Aynen öyle oluyor cnm, iki yetişkinden fazla kızın çamaşırı çıkıyor bizde de
Benim oğlum çok takıntılı. 10dk gitip çıkarsa bile asla giymez onu. Ve gün içinde defalarca alt üst değiştirir kombin yapar beğenmez çıkartır atar kirli sepetine. Su damlasa üstüne asla giymez. Eşim ve benimde günlük çıkıyor çamaşırlar. Kardeşimde bizimle yaşıyor her gün onunkilerde var. Ayy yazarken daraldım ben yine. Şimdi fındıkta geliyor kurutma makinası şart oldu bana.

Bişey sorucam tecrübesi olan annelere. Bebek doğduktan sonra 15 günlükken şehir dışına giden oldumu. Bi sorun yaşadınız mı hava değişimi vs. Çocuğa etkisi oldumu. Benim öyle bi düşüncem var ama emin olamıyorum. Tabii o an bebeğin ve benim sağlık durumuma bağlı ama yinede sormak istedim. Şimdi gidemiyoruz yazlığa doğduktan sonra okullar açılana kadar gitsek çok iyi olacak büyük oğlum için.

Ne yaptın cnm? Aldın mı sonucları?

Offf bi de bu cıktı simdi,bi boy büyügü de var onu alırım en kötü napimmm :/

Bi dene bakalım, belki sen başarırsın :) ya aslında bu kabin boy olanlar da büyük gibi duruyo ama o çekçeklerin zımbırtıları çok yer kaybı yapıyo içten. Bence o yüzden sığmadı. Aman napiim taşısınlar ya :))) ben 9 ay bebek taşıdım, iki bavulu taşımaya mı üşeniyosunuz der çıkarım işin içinden en kötü,,, o kadar da doğum yapan kadın nazımız olsun di mi :))))

Ee sen doguma da kendin kullanarak gidersin artık :)
Saka bi yana bana da yasak olmasa valla giderdim serin yerlere neyse sunun surasında 1 aydan az kaldı....sabbııırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…