8 yıldır kullanıyorum kurutma makinesini yünlü polar bişey atmadığın sürece ki onları da kendi programlarında kurutursan hiç sorun yaşamazsın ben bi problemle karşılaşmadım bebeğin kıyafetlerini de yıkadım kuruttum hiç çekmedi alabiliyorsanız a++ sınıfı bişey almanız hem elektrik faturanıza fayda sağlar hemde yıpranma çekme sorunuyla karşılaşmazsınız naçizane tavsiyem
Bişey sorucam tecrübesi olan annelere. Bebek doğduktan sonra 15 günlükken şehir dışına giden oldumu. Bi sorun yaşadınız mı hava değişimi vs. Çocuğa etkisi oldumu. Benim öyle bi düşüncem var ama emin olamıyorum. Tabii o an bebeğin ve benim sağlık durumuma bağlı ama yinede sormak istedim. Şimdi gidemiyoruz yazlığa doğduktan sonra okullar açılana kadar gitsek çok iyi olacak büyük oğlum için.
Cnm ben ilk doğumumu Amerika'da yapıcaktım ve dönmek/kalmak konusu belirsizdi. O yüzden doktora sormuştuk, düşün ki o kadar yol, o kadar kıta ve hava değişimi için bile sorun yok demişti. Eşimin kuzeni de aynı şekilde Amerika'da doğurdu ve ilk ayında döndü. Hiç sanmıyorum sıkıntı olacağını.
Tavsiye ederim gitmeni, ben kendimden beklemezdim hiç ama çok etkilendim ilk gittiğimde.. çocukken gittiklerimizi saymıyorum tabi... ama sonra 18 yaşımda sırtıma çantamı taktım, bindirdi otobüse babam tek başıma gittim... evimiz açıktı, halam oradaydı yaz için, gezdirdiler falan beni... insan hissediyor o "memleketim" duygusunu gerçekten :) burada içimi bayan türküleri vardı mesela babamın dinlediği, orada onlar bile bi tatlı geldi anlatamam :))))
Kendi köyümüze deil ama gecen sene kemaliye ye gittik bayıldımmm hakkatten cok güzeldi , karanlık kanyona gitmistik hayran kalmıstım... artık cocuk biraz büyüyünce gideriz :)
8 yıldır kullanıyorum kurutma makinesini yünlü polar bişey atmadığın sürece ki onları da kendi programlarında kurutursan hiç sorun yaşamazsın ben bi problemle karşılaşmadım bebeğin kıyafetlerini de yıkadım kuruttum hiç çekmedi alabiliyorsanız a++ sınıfı bişey almanız hem elektrik faturanıza fayda sağlar hemde yıpranma çekme sorunuyla karşılaşmazsınız naçizane tavsiyem
Kendi köyümüze deil ama gecen sene kemaliye ye gittik bayıldımmm hakkatten cok güzeldi , karanlık kanyona gitmistik hayran kalmıstım... artık cocuk biraz büyüyünce gideriz :)
Bi dene bakalım, belki sen başarırsın :) ya aslında bu kabin boy olanlar da büyük gibi duruyo ama o çekçeklerin zımbırtıları çok yer kaybı yapıyo içten. Bence o yüzden sığmadı. Aman napiim taşısınlar ya :))) ben 9 ay bebek taşıdım, iki bavulu taşımaya mı üşeniyosunuz der çıkarım işin içinden en kötü,,, o kadar da doğum yapan kadın nazımız olsun di mi :))))
nisabeyza
bizimki de a++ bosh bende memnunum cekme olmadı hiç ama bebek kıyafetleriini hiç denemedim,artık bi deneyim bakaızz.. dolaba atma kurulugunda yapıyorum 2 saate yakın sürüyor.
nisabeyza
bizimki de a++ bosh bende memnunum cekme olmadı hiç ama bebek kıyafetleriini hiç denemedim,artık bi deneyim bakaızz.. dolaba atma kurulugunda yapıyorum 2 saate yakın sürüyor.
Biz de öyle dedik hep,, ben sürekli uyumlu giydirmeye çalıştım erkenden öğrensin, zevki olsun falan diye ama şu aralar ciddi şüphelerim var yapmasam daha mı iyiydi diye :)))
Kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu düşmüştü şimdi dayanılmayacak şekilde ağrıyor ne yapabilirim patik içtim bi tane ama o ilaç bana etki etmiyor hiç
Ee sen doguma da kendin kullanarak gidersin artık :)
Saka bi yana bana da yasak olmasa valla giderdim serin yerlere neyse sunun surasında 1 aydan az kaldı....sabbııırrrr
Kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu düşmüştü şimdi dayanılmayacak şekilde ağrıyor ne yapabilirim patik içtim bi tane ama o ilaç bana etki etmiyor hiç
Cnm yok mu nöbetçi diş doktoru vs bulabileceğiniz bir yer? Benim doktorum böyle durumlarda dolgunun zararı yok asıl iltihaplanırsa tehlikeli diyor çünkü. En azından geçici dolgu koyarlar?
Aminnn :) şimdikilerin hepsi pek seçici zaten,, bi komşum var kızı lacivert giymiyo hiçbi şekilde mesela :) bacak kadar boylarıyla maymun ediyolar bizi işte :)))
nisabeyza
Benim oğlum çok takıntılı. 10dk gitip çıkarsa bile asla giymez onu. Ve gün içinde defalarca alt üst değiştirir kombin yapar beğenmez çıkartır atar kirli sepetine. Su damlasa üstüne asla giymez. Eşim ve benimde günlük çıkıyor çamaşırlar. Kardeşimde bizimle yaşıyor her gün onunkilerde var. Ayy yazarken daraldım ben yine. Şimdi fındıkta geliyor kurutma makinası şart oldu bana.
Aynen yaa,, hem ıslatıyo kendini hem de değiştir diyo zaten parkta markta giydiğini ben de gelir gelmez değiştiriyorum... üstüne eşim de sabah akşam duş alan cinsten öz temizlik hastası... annem bile ben bu kadar çamaşır yıkanan bi ev görmedim diye söylene söylene gitti geçen gün :))) ben de artık azaltmaya çalışıyorum ama,, eşime de tembihledim iyice, bi havluyu bi kere kullanıp atma, tshirtlerin kirli değilse ortada bırakma ki yıkamayayım vs vs diye.. başedilir cinsten değil çünkü... makine kendini imha edicek yakında bizden kurtulmak için...