2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
8 yıldır kullanıyorum kurutma makinesini yünlü polar bişey atmadığın sürece ki onları da kendi programlarında kurutursan hiç sorun yaşamazsın ben bi problemle karşılaşmadım bebeğin kıyafetlerini de yıkadım kuruttum hiç çekmedi alabiliyorsanız a++ sınıfı bişey almanız hem elektrik faturanıza fayda sağlar hemde yıpranma çekme sorunuyla karşılaşmazsınız naçizane tavsiyem

Cnm ben ilk doğumumu Amerika'da yapıcaktım ve dönmek/kalmak konusu belirsizdi. O yüzden doktora sormuştuk, düşün ki o kadar yol, o kadar kıta ve hava değişimi için bile sorun yok demişti. Eşimin kuzeni de aynı şekilde Amerika'da doğurdu ve ilk ayında döndü. Hiç sanmıyorum sıkıntı olacağını.

Kendi köyümüze deil ama gecen sene kemaliye ye gittik bayıldımmm hakkatten cok güzeldi , karanlık kanyona gitmistik hayran kalmıstım... artık cocuk biraz büyüyünce gideriz :)

Benimkiler niye çekiyo peki ya acaba çok mu uzun atıyorum?

Kendi köyümüze deil ama gecen sene kemaliye ye gittik bayıldımmm hakkatten cok güzeldi , karanlık kanyona gitmistik hayran kalmıstım... artık cocuk biraz büyüyünce gideriz :)
Ben de istiyorum gitmeyi bu da büyüyünce... bambaşka bir ülkeye gitmiş gibi oluyor insan :)

Doğru ya sanki ben mi tasıyacagım,varsın 2 bavul olsun ya da büyük boy olsun taşısınlar ben mi düsüncem o kadarını da :)

nisabeyza bizimki de a++ bosh bende memnunum cekme olmadı hiç ama bebek kıyafetleriini hiç denemedim,artık bi deneyim bakaızz.. dolaba atma kurulugunda yapıyorum 2 saate yakın sürüyor.
Bende öyle kurutuyorum bendede Siemens var yeri ve imkanı olan herkese tavsiye ediyorum büyük rahatlık

Kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu düşmüştü şimdi dayanılmayacak şekilde ağrıyor ne yapabilirim patik içtim bi tane ama o ilaç bana etki etmiyor hiç

Kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu düşmüştü şimdi dayanılmayacak şekilde ağrıyor ne yapabilirim patik içtim bi tane ama o ilaç bana etki etmiyor hiç
Cnm yok mu nöbetçi diş doktoru vs bulabileceğiniz bir yer? Benim doktorum böyle durumlarda dolgunun zararı yok asıl iltihaplanırsa tehlikeli diyor çünkü. En azından geçici dolgu koyarlar?

Sizinki moda ikonu olur o zaman :)
Sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlar inşaallah.
Aminnn :) şimdikilerin hepsi pek seçici zaten,, bi komşum var kızı lacivert giymiyo hiçbi şekilde mesela :) bacak kadar boylarıyla maymun ediyolar bizi işte :)))

Aynen yaa,, hem ıslatıyo kendini hem de değiştir diyo zaten parkta markta giydiğini ben de gelir gelmez değiştiriyorum... üstüne eşim de sabah akşam duş alan cinsten öz temizlik hastası... annem bile ben bu kadar çamaşır yıkanan bi ev görmedim diye söylene söylene gitti geçen gün :))) ben de artık azaltmaya çalışıyorum ama,, eşime de tembihledim iyice, bi havluyu bi kere kullanıp atma, tshirtlerin kirli değilse ortada bırakma ki yıkamayayım vs vs diye.. başedilir cinsten değil çünkü... makine kendini imha edicek yakında bizden kurtulmak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…