2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok sağol canım birazda olsa kafamdaki deli sorular gitti:) çünkü oğlum doğdu doğalı yazın üç ayı yazlıkta geçiriyor alıştığı için daha şimdiden çok zorlanıyoruz evde. Herhün dışarıyada çıkamıyoruz. Onun için çok istiyorum gitmeyi.

Kizlar ben yenidoğan hemşiresi arkadaşıma sordum da sizle de paylaşayım;
*Hastane için mutlaka gecelik al dedi.
*Hemşireye bebek için verilecek kıyafetler için de
-yarım kollu çıtçıtlı body
-şapka
-eldiven
-battaniye
-ya alt üst takım ya da tulum (ikisini birden koymaya gerek yok dedi)
Bir de bazen eldivenler düşüyormuş o yüzden üstü için eldivenli bir üst olursa daha iyi olur dedi (yani eldiven giydirilen şeye birleşik olursa... bilmem anlatabildim mi)

Ben geçen gün arka arkaya çok çalıştırdım. Önce değişik bi ses çıkmaya başladı. Makina dile gelecekti nerdeyse:)

Kendime gecelik aldım çarşıya çıktık annemle. Gez gez doğru düzgün br şey bulamadım. Bezdim sonunda bir tanesini aldım 150 tlye. Biraz kaziklanmis hissettim :)) Bir daha gezmeyecegim valla internetten alacağım her şeyi.

Cnm yok mu nöbetçi diş doktoru vs bulabileceğiniz bir yer? Benim doktorum böyle durumlarda dolgunun zararı yok asıl iltihaplanırsa tehlikeli diyor çünkü. En azından geçici dolgu koyarlar?
Yok bulamadık yarına randevu aldım gidecem artk inşallah bişey yapar onlar da pek yapmak istemiyor

1 de çok güzel gercekten tam giy çık elbisesi..2 yi aldım
Çok güzel canim Guzel günlerde kullanın kuzuyla
Kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu düşmüştü şimdi dayanılmayacak şekilde ağrıyor ne yapabilirim patik içtim bi tane ama o ilaç bana etki etmiyor hiç
Çok geçmiş olsun diş fena Bende ilk aydan beri dış etlerimden çekiyorum..Seninkinin ağrısını düşünemiyorum..

İltihap gibi sanki üst dişlere yanağa vuruyor artk ağrısı iltihap antibiyotiksiz geçmez ya hayırlısı

İnsanlar neden bukadar anlayışsız İstanbul'dan teyzem ve kızı geldi burda evleri var bayram için gelmişlerdi bizde üzerimize düşen ne varsa yaptık 3 gün gezdirdik dünde pikniğe gittik bugün artık ben pes dedim yoruldum kasilmalarim arttı şimdi aramış parka gidelim ben evden cikicak halde degilim dedim ozaman sana gelelim.diyor yahu anla beni kadın yorgunum hava zaten sıcak incecik bir elbiseyle oturuyordum evde mecburen kalktım giyindim evi toparladım yani halimide görüyor

Slm kizlar bugun kontrole gittik 2300 kilosu 43cm boyu var kizimin cok sukur ama nazli hanim hala vasi yukarda gelisim 9gun ondr gidiyor bende panikledim simdi ya donmezse diye fikri olan varmi bu konuda buyuk kizim 27. Haftada donmustu 33. Haftada kanala girmisti hatta normal olsun istiyorum ama boyle olursa sezaryen sart maleseff

Cnm internette de o civarlarda,, en azından görerek almışsın güle güle giy

Bence çok iyi yaparsın,, çocuğun alıştığı düzen değişmesin hem, kendini kardeşi için bazı şeylerden mahrum bırakılmış hissetmemiş olur :) ister istemez hissedicekler gerçi ama yazlık onun için epey büyük bi olaydır kesin,,, biz de çocukken çok hevesle beklerdik çünkü :)

Kızlar ayak ve ellerim öyle bir şişiyor ki bilek inceliği falan kalmıyor
Neden ama yaa, nasıl geçer ki?
Su da içiyorum günde 4lt ama hala şiş. Sıcaklardan da oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…