Kızlar çantam geldi dün, çok beğendim, kalitesi mükemmel ve bir tane iplik parçası dahi sarkmıyor herhangi bir yerinden. Kumaşı da güzel, su geçirmez. Arkasındaki fermuar çantanın altına koyulan şeyleri kolayca almak için var. Yanındaki gözlerden bir tanesi ıslak mendil için, çekmek için uygun cebi var. İçinden bir de bebeğin altını değiştirmek için bir alt açma örtüsü çıktı. İçinde 3 tane biberon koyma bölümü var, sıcaklık korumalı %100 korumaz tabi ki ama geç soğumasına yardımcı olur.
Amazon'dan Sunveno'nun kendi hesabından aldım. 9 Haziran'da siparişi verdik 28 Haziran'da elimize ulaştı ama bayramdan önce bir gün daha olsaydı o zaman gelecekti çünkü dağıtım şubesine bayramdan önceki cuma akşamı gitti.
59$'dı ücreti, Türkiye'deki kura göre değil Amazon'un kendi belirlediği kura göre hesapladı. 8$ da kargo bedeli vardı. Bize 250 liraya mal olmuş oldu. Aslında ilk bakışta çok pahalı gibi geldi ama internette daha az güzel bebek çantalarına daha çok para istendiğini gördüğüm için verelim dedim ve kesinlikle iyi ki almışım, çok beğendim. Kalitesine de bayıldım. Sırt çantası olması da ekstra güzel çünkü ben normal zamanda da sırt çantası kullanıyorum, omuz çantası boynumu ağrıtıyor çok çabuk. İlk kez bir bebek çantasını çok beğenmiştim ve haklı çıkardı beni, gerçekten çok güzel :)
Eki Görüntüle 2014591
Eki Görüntüle 2014592
Eki Görüntüle 2014593