2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm internette de o civarlarda,, en azından görerek almışsın güle güle giy
Sağ ol canım aslında fiyattan değil de m bedeni yoktu s aldım. Biraz dar oldu ondan sanırım öyle hissettim :)) Satıcı kız gaz verdi güzel oldu diye. Neyse seksi logusa olurum artık:)))))

Sağ ol canım aslında fiyattan değil de m bedeni yoktu s aldım. Biraz dar oldu ondan sanırım öyle hissettim :)) Satıcı kız gaz verdi güzel oldu diye. Neyse seksi logusa olurum artık:)))))

:))))) Ama göbüş baya inicek doğumdan hemen sonra cnm,, şişin de epey inicek,, iyi yapmışsın bence S almakla

dönebilir cnm, vakti var daha. doktor ne dedi?

Kızlar mustela şampuan alıcam da iki çeşit var hangisini önerirsiniz? 500ml almak daha karlı gibi geldi siz kaç ml aldınız
Biri mustela gençle shampoo Bebek ve çocuklara özel şampuan diğeri mıstela dermo cleansing gel yenidoğan

Hiçbişey yapmasaydın keşke,, üstümü bile değiştiricek halim yoktu kusura bakma artık desen utanırdı belki sinir oldum :))

Mustela hiç kullanmadım ben cnm. O yüzden bi fikrim yok ama böyle şeyleri büyük boy almak daha mantıklı geliyo hep.. neticede biticek, bari biraz karlı olsun diyorum. Bir de yenidoğan daha iyi geliyor kulağa tabi :)

yok cnm bunu hiç dert etme zaten, çünkü garanti olur. Şimdi bile olmuş neticede bi işi daha bitirmişsin işte ne güzel.. kaldı mı eksik bişey?
Ay sağ ol:) Ya var da bazı şeyleri netten bazı şeyleri de burada civil açılmış oradan topluca alacağım bir liste yapıp. Allah hepimize kolaylık versin sıcaklarda zormuş cidden diyordunuz hep

Biz kızımda mustela kullandık hala kullanıyoruz. Oğlum da da mustela kullanacağım. inciitanesi fotoğraf yukleyemedim. Gentle cleasing gel 500ml olanı kullanıyoruz. Fiyat olarak dapahaliya gelmiyor bence saç ve vücut için kullanıyorum uzun süre de dayanıyor gayet memnunum ben tavsiye ederim.

Aaa onu ilk defa duydum valla bi de böyle uzata uzata aaaaa neden kestirdinnn ya bişey olursaaa falan diyolar ya çıldırıyorum ohh en iyisini yaptık valla :)

Ay sağ ol:) Ya var da bazı şeyleri netten bazı şeyleri de burada civil açılmış oradan topluca alacağım bir liste yapıp. Allah hepimize kolaylık versin sıcaklarda zormuş cidden diyordunuz hep
Rica cnm,, hakikaten zor ama az kaldı. Atlatıcaz nihayetinde,, hatıradan ibaret olucak beş altı ay sonra hepsi :) ilkinde sızlandığım zamanlar için bile üzülüyorum şimdi...

Kızlar ben bugün bunu aldım sarısı bebek arabasını doğduktan sonra alıcaz öyle karar verdik bakalımmm
güzel günlerde kullanın:) Biz de arabayı gelecek yaza almayı planlıyoruz:))

Rica cnm,, hakikaten zor ama az kaldı. Atlatıcaz nihayetinde,, hatıradan ibaret olucak beş altı ay sonra hepsi :) ilkinde sızlandığım zamanlar için bile üzülüyorum şimdi...
Evet gerçekten her dönemin kendine özgü bir güzelliği var. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…