2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dr mis li konustu buyudukce yeri daraldigu icin donme sansi duser ama hala donebilir dedi 3 hafta sonra kontrole cagirdi tekrar ozamanda donmezse sezaryeni konusuruz dedi cnm dua edicez artik hayirlisi olsun diye
Hayırlı olsun canım bebek sağlıklı olsun da dert etme bunu. Ne fark edecek.

Kızlar ayak ve ellerim öyle bir şişiyor ki bilek inceliği falan kalmıyor
Neden ama yaa, nasıl geçer ki?
Su da içiyorum günde 4lt ama hala şiş. Sıcaklardan da oluyormuş.
Çok geçmiş olsun
Doktor bana uzandığında ayaklarının altına yastık koy kalp seviyesinden yüksekte dursun demişti, vaktin oldukça sen de yap belki iyi gelir.

Yigenim doğum yapmis iki düşükten sonra bütün hamileliği yatarak geçti 3800 doğmuş tombik kız normal doğumla kardeşimin eside ben bütün hamilelikte çalıştım yerimde durmasını sezeryan oldum diyor nasip işi bu işler dedim demekki nasipte varsa normal doğum bebek kilolu olsada yurumesende farketmiyor

Kızlar tek kullanımlık alt açmayı hangi öarka tavsiye edersiniz? Can bebe en uygun fiyatlısı nasıldır acaba

Ben kizimda can bebe kullanmıştım işimi görmüştü çok pahalisina gerek yok bence
Bu tek kullanımlıklardan almıştım bende ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Dışarıda altını onun ustunde açıp sonra çöpe mi atıyoruz? Sistem bu mu? :))

Bu tek kullanımlıklardan almıştım bende ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Dışarıda altını onun ustunde açıp sonra çöpe mi atıyoruz? Sistem bu mu? :))
Evet :)) alt değiştirirken altına onu seriyordum ben ama eğer kirlenmediyse katlayıp koyuyordum kirlenirse atiyordum.cunki battaniye serdigimde kirlenmiş de yıkama.gerektiriyordu kolaylık sağlıyor özellikle ilk zamanlar her bez kakali olduğu icin

Ah o sebeple :)) Ben de düşünüyorum bu neden tek kullanımlık, kaç kez kaza olabilir ki diye ama demek ilk zamanlar bulaşıyormuş :) Teşekkürler :)

Kızlar dün gece sancıyla uyandım bildiğiniz adet sancısı gibi şiddetliydi. esimde yanımda deildi aksıne çok korktum hemen kalktım yürüdüm sonra nedenini buldum .Gece şiddetli rüzgar olmasına ragmen battaniyesiz balkonda yattım .hemen kışlık çorap giyindim battaniyeye sarıldım bi 20 dk anca sancım dindi şimdilik iyi gibiyim umarım kendime uygulafığım tedavi doğrudur .Sizlerle paylasmak istedim kaş yaparken göz çıkarmayalım .

Canim dun benimde cok aqrim vardi islak otlara oturmustum ayaklarim falan ciplakti sabaha kadar kivrandim.Dus aldim hemen corap falan qiydim qecti cok sukur :) sanirim usutmekten oluyo doqru yapmissin bence tekrarlarsa qidersin doktora :) artik bu sicakta nasil usuyosak o ayri meselede

Geçmiş olsun canım çok haklısın ben de gece sıcaktan uyuyamayinca vantilatoru açtım yattım sonra kendi kendime napiyosun dedim kapattım gerçekten dikkat etmememiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…