- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Heralde hamilelik sona doqru qittikce biz yeniden kari koca moduna qectikvuhuuu siirler sarkilar falan
Hadi bakalim hayirli haberlerle qelmeni bekliyoruz :):)Günaydın bugün kontrolumuz var bakalım ne diyecek doktor zaman azaldıkça heyecan basıyor
Gunaydin gunaydinaz daha qormesek seni cennete qidecez heralde
Heralde hamilelik sona doqru qittikce biz yeniden kari koca moduna qectik
Birazcik sicaktan yada yorqunluktan olabilir :) aqirlastikca sisler artacak qibi :):) walla canim poqaca cekti aaa sabah sabah soylenecek seymi buancak okudum 500 tane mesaji napayim :)))
ahaha olsun olsun iyidir
allahim benim de bu sabah ellerim ayaklarim pogaca gibi olmus ya, sicaktan mi odem mi yoksa yorgunluktan mi anlamadim. mayalanmisim gece resmen
Yigenim doğum yapmis iki düşükten sonra bütün hamileliği yatarak geçti 3800 doğmuş tombik kız normal doğumla kardeşimin eside ben bütün hamilelikte çalıştım yerimde durmasını sezeryan oldum diyor nasip işi bu işler dedim demekki nasipte varsa normal doğum bebek kilolu olsada yurumesende farketmiyor
Benim aldigim yerde bir tek Canbebe vardı, ben de onu aldım. Zaten içinde 10 tane falan var memnun kalmazsan değiştirirsin. Uzun ömürlü bir şey olmadığından dert etmedim benKızlar tek kullanımlık alt açmayı hangi öarka tavsiye edersiniz? Can bebe en uygun fiyatlısı nasıldır acaba
Siz evinizin tadını çıkarın, kızınızın kokusuna doyun da biz bekleriz merakla ve sabırla annesi :)Cnm daha dogum hikayemi yazacagim buradaama suan cok heyecanliyiz evde tatli bir telaş vb... birkac gune ayrintili yazacagim
Biz de mecbur çalıştırıp uyuyoruz ama zaman ayarı kuruyoruz, uykuya daldığımızda kapanacak şekilde, böylece gece terlesek de uykuya dalarken rahat oluyoruz. Varsa öyle bir seçenek siz de kullanabilirsiniz, sürekli çalışırsa hasta edebilir. Bu sıcakta, karın burunda bir de hastalık çekmeyelim doğuma bu kadar yaklaşmışken.Geçmiş olsun canım çok haklısın ben de gece sıcaktan uyuyamayinca vantilatoru açtım yattım sonra kendi kendime napiyosun dedim kapattım gerçekten dikkat etmememiz lazim
Ben yedim birkaç kez :)Kızlar yaa,fast food yediniz mi hiç hamileliginizde burger ,mc fln :/ canım cekiyor benim yaa
Bence sana faydasindan cok zarari olacak kimseyi caqirma canim anca kalabalik olur kafan siser bu sicaklarda bide bebekle lohusalik falan nebilim ben bian once doqumu yapip hemen ewime qelip sadece esimle olmak istiyorum.Kaynanam burda kalirsin diyo ama en fazla 1 hafta fazlasini kalamam yani cok konusuyo kafam beynim sisecek biliyorum :):)Annemde gelinle geliyormuş e onunda 6 aylık olucak bebeği durmuyor ağlıyor bana yardımcı olmaya gelen kimse yok bakalim nolucak peşin peşin kafama takmak istemiyorrum biraz zaman yaklassin bir şekilde icabına bakmam lazim
yok mu yakinda pastane falan? :)Birazcik sicaktan yada yorqunluktan olabilir :) aqirlastikca sisler artacak qibi :):) walla canim poqaca cekti aaa sabah sabah soylenecek seymi bubitirdinmi butun islerini
beni tanidilar siz kacin deseydinDün kayınvalidem aradı doğuma gelicem denizede kacariz dimi dediben doğum yapicam vaktim olursa gideriz dedim gezmeye geliyor anlayacağınız
İnsanlar bir değişik yakının da olan bazen seni hiç anlamıyor canm. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Hamileliğin en sıkıcı dönemi bence bu gelen gidenler kısmıAnnemde gelinle geliyormuş e onunda 6 aylık olucak bebeği durmuyor ağlıyor bana yardımcı olmaya gelen kimse yok bakalim nolucak peşin peşin kafama takmak istemiyorrum biraz zaman yaklassin bir şekilde icabına bakmam lazim
Ooo masaAllah bitirmissin canim walla ne quzel hicbisey kalmamis qibi qorunuyo zaten bi eksikte olursa artik aklina qeldikce yada doqumdan sonra bi sekilde halledersin :) ne kadar bitti dersek diyelim icimizdeki hep bisey eksik suphesi qitmeyecek heraldeyok mu yakinda pastane falan? :)
temizlik kismi bitti. bi tek halilar onumuzdeki hafta ici gelecek yikamadan. ama onlari da geldigi gibi sermeyecegim cunku sanirim kv gorumce falan gelecek. hali olmayinca hem supurup silmesi kolay oluyor(pek yardimci olmadiklarindan kendimi dusunmek mecburiyetindeyim :)) hem de yikamaya gitmesinin bi anlami olsun :)
dun biberon emzik zirt pirt kaynattim koydum kilitli posetlere. bugun de pompanin aparatlarini kaynatir kaldiririm.
canta icin de heralde bir tek depend kaldi almam gereken, onu da alinca cantayi hazirlarim ben de artik.
bebisin odasi hazir gibi. esyalari yerlestirdik. ama tul perdesi yikaninca delik delik oldu. o degisecek sinir oldum :) annemler yarin donuyorlar, gidince geri goturecek perdeyi. bursadan almistik. 1 hafta sonra tekrar gelirken yenisini getirecek. bi tek lamba eksik. bugun esimle lamba icin bi yere bakmaya gidicez. orda da bulamazsak artik odanin lambasini da internetten soyleyecegim. bendeki gelismeler bunlar :))
niyeyse cok buyuk bir eksigi unutuyormusum gibi bir his var icimde ama dur bakalim :)
beni tanidilar siz kacin deseydinhatta mumkunse kalin orda gelmeyin insanlarin dusuncesizlikleri beni benden aliyor bazen
Benide qelen qiden deil illa qel diyen kaynana boquyoİnsanlar bir değişik yakının da olan bazen seni hiç anlamıyor canm. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Hamileliğin en sıkıcı dönemi bence bu gelen gidenler kısmı
valla gelen giden hic umurumda degil suan. hali gormeye geliyosa zaten gelmesin.Ooo masaAllah bitirmissin canim walla ne quzel hicbisey kalmamis qibi qorunuyo zaten bi eksikte olursa artik aklina qeldikce yada doqumdan sonra bi sekilde halledersin :) ne kadar bitti dersek diyelim icimizdeki hep bisey eksik suphesi qitmeyecek heraldeayni benim mantik bende halilari nerdeyse son ana kadar sermeyi dusunmuyom zaten havalar sicak serin serin dolasalim nekadar qec kirlenirse okadar iyi qelende kusura bakmasin yani darisi basimiza artik senin haftalara qeldiqimde hersey bitmis olur insaAllah benimde
aynen oyle :) ama kim kimi rahat birakmiyor o kisimdan emin degilimYahu kizlar benim kizim qiciklik yapar qibi saqa donsem oraya yerlesiyo sola donsem oraya yerlesiyo sirt ustu yatsam rahatsiz olur qibi dalqalanip duruyo karnimin yamulduqunu qoruyorum direştiriyo biyerleriniaaaa uyumakta yasak arkadas simdiden surda 2 ayim kalmis dimi birakta tadini cikarim sizdede oylemi ?
Doktoruna sorarsın denize gireyim mi doğum bu kadar kapıdayken diye girme derse kafan rahat olur, gir derse de gitmek istemiyorsan "doktor girme dedi enfeksiyon korkusuyla" der gitmezsin. Bir zahmet denize de sürüklemesin seni. Bir de ben girerim sen güneşlenirsin derse kıyamet kopartma hakkın olur bu sıcaktaDün kayınvalidem aradı doğuma gelicem denizede kacariz dimi dediben doğum yapicam vaktim olursa gideriz dedim gezmeye geliyor anlayacağınız
E söylesene annene kalabalık olur, zaten sıcak daralıyorum diye. Parmak kadar bebekle ne demeye evini barkını bırakıp kafa şişirmeye geliyormuş gelin de, bu insanları anlamak da zor ya.Annemde gelinle geliyormuş e onunda 6 aylık olucak bebeği durmuyor ağlıyor bana yardımcı olmaya gelen kimse yok bakalim nolucak peşin peşin kafama takmak istemiyorrum biraz zaman yaklassin bir şekilde icabına bakmam lazim
Çocuk işte o eksik, o gelene kadar hiçbir şey yetmeyecekmiş hep eksik bir şeyler var gibi gelmeye devam edecek muhtemelenniyeyse cok buyuk bir eksigi unutuyormusum gibi bir his var icimde ama dur bakalim :)
Sen bu net tavrını korudukça eşin de sana destek verdikçe istedikleri kadar konuşsunlar boş. Evinde boşu boşuna yer kaplayacak boş bir beşiğe bu kadar hasretse yıllar önce koydursaymış keşke :)Benide qelen qiden deil illa qel diyen kaynana boquyoya tutturdu ewe besik koyacam diye ben orda kalmak istemiyorum rahat edemem zaten ewi kucucuk cocuklari var kp falan ne banyoduna qirebilirim ne tuvalete kendimi biliyorum cocukla rezil olacam besik falan koyma dedim ben cok kalamam duruma qore hemen qelecem ewe cok istersen sen qel kal ben rahat edemiyom baska yerde dedim ama ne fayda hala duymamazliktan qeliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?