2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Hahaha yer çekimi yavrum çocuk napsın
Öyle tabii, ana olmak kolay değil Hem deme öyle ya, geçen gün bi 15 dk hareket etmedi, ettiremedim de çok korktum. O günden beri hiiiç şikayet etmiyorum. Kaburgalarımı esnetiyo mesela dizleriyle, canım acıyo ama ses etmiyorum. Sen de etme. Bırak hareket etsin. Hem evhamlı hem şikayetçi ana

Günaydınnnnn:) göğüs kremini günde kaç kez sürüyorsunuz. Eczacı bi kaç kez sür dedi bana. Ama ben sabah ve alşam sürüyorum yeterli olur mu acaba.

Evet öyle tabi ki, yan yatıyorum vurup duruyor sevdiği için mi sevmediği için mi vuruyor onu da bilemiyorum, bir de artık vuruşları canımı yakıyor bazen, güçlendikçe anneye yükleniyor velet :)

Ay sikayet deilde nebilim yani belli biyerde dursun bilmeden o tarafa yatarim cani acir diye korkuyorum ne cok sey istiyorum bende demi yazik cocuqa neyse sozlerimi qeri aldim tek o iyi olsunda 2 ay sabir artik qel kizim qel ben ne tarafa donersem sende qel pesimden

aynen bu evhamli kizimiz gecen, gunde 50 kez hareket eden bebegi kipirdamiyor diye sikayet ediyordu simdi de niye uyutmuyor kipirdiyor diye ediyor @Evininhatunu
Günaydınnnnn:) göğüs kremini günde kaç kez sürüyorsunuz. Eczacı bi kaç kez sür dedi bana. Ama ben sabah ve alşam sürüyorum yeterli olur mu acaba.
surmuyorum kremim bile yok

Evet öyle tabi ki, yan yatıyorum vurup duruyor sevdiği için mi sevmediği için mi vuruyor onu da bilemiyorum, bir de artık vuruşları canımı yakıyor bazen, güçlendikçe anneye yükleniyor velet :)
Ben birazda donup yatarken karnimin ustune baski yapar qibi yatiyorum diqer turlu rahat deilim korkuyorum vuruncada canimi aciyoki diye daha simdiden bizi yonetiyolar dur bakalim ilerde neler olacak

Benimde öyle yaramazlığı var ama hafifledi sanki hareketleri kordonumuzda normalde uzun olunca bu durum cnm çok çok sıkıyor umarım içerde hersey yolundadır kızlar .

bir hafta max kal sonra hiç rahat edemedim diye esinle konus canm. Zaten kapalisin. Ortada kp varken emzirmek falan hiç rahat değil. Aammaaan çok zor bu doğum sonrası. Bizimki de bilet aldık 29 ağustosta geliyor.Umarım çok durmadan giderrr uf

İnsanlar bencil ben zaten kayinvalidemin gezmeye gelicegini tahmin ettiğim için pek şok yaşamadım gelicek öğlene kadar yaticak kalkicak hadi gezelim dicek ama benim sessiz sakin durucagimi saniyorsa yanılıyor :))
İnsanlar bir değişik yakının da olan bazen seni hiç anlamıyor canm. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Hamileliğin en sıkıcı dönemi bence bu gelen gidenler kısmı
Evet birde en yakınım gelicekseniz yardıma gelin ama bebeğe değil ben eve dolusup sadece bebekle ugrasanada gicigim bebekle annesi ilgilenir gelen yemek yapsın alışverişe çıksın evi supursun yardım böyle olur anne toparlayana kadar günlük rutin işleri halletmeye adam lazim
Ben gece hiç hissetmiyorum :))) bazen uykuya dalarken yada sabah uykumu aldığımda hissediyorum sadece
canım o bebiş doğduğunda gelicek hatun zannediyorki lohusa halimle küçücük bebekle denize gidicem ben annemle gelme konusunda hiç konuşmadım gelin dedi bana annemle gelicez diye onada bişey demedim Valla gelen yapar yer 2+1ev yatsınlar yerlerde napiyim kendimi hiç kasamicam :)))

Sağlık ocagindakiler bana sürme bir ise yaramaz diyor. Doğum sonrası sütünden gogus çevresine sur bebeği doğru tutturmak yeterli dedi

Ben birazda donup yatarken karnimin ustune baski yapar qibi yatiyorum diqer turlu rahat deilim korkuyorum vuruncada canimi aciyoki diye daha simdiden bizi yonetiyolar dur bakalim ilerde neler olacak
Onun canını acıtmak mümkün değil çok ters bir hareket yapmadıkça. Ters hareket yapınca acır mı onu da bilmiyorum da her ihtimale karşı söyledim, o şimdi dünya kadar suyun ve kesesinin içinde korunaklı bir şekilde duruyor. Ben de şüpheleniyorum bazen acaba ters hareket etsem ayağı kaburgama sıkışır mı diye ama azıcık düşününce mantıksız olduğunu kabul ediyorum

Aynen katılıyorum zaten emzirme gazını al sen ilgileniyorsun. Altını da açıyorsun zaten. Belki başta çok kötü olunursa altı alan olur o kadar. Bence de küçücük çocuğa yapisilmasi doğru değil. Kv cocugu uyuturdum aa bir bakardım o gittiği gibi çocuk kalkiyor çocuk kalktı diyor. Gidip seviyor ediyor yatarken durup izliyor. Bana çok saçma geliyor. Ayrıca minnacık bebekler nazar alıyor. Aa hep yatıyor dedi ilk iki gün. Zaten doğumdan çıkan çocuk napicak yatacak. Deyis o deyis mümkün değil yatmadi çocuk bende dinlenemedim. Süt gitti. Bu kez yok gelsin baksın ev isine. Bebek yattti mi kızın sesi geliyor bahanesiyle kapatıp kapiyi yaticm kizim durursa tabi.

Sacmalik iste besik koymak nedir ya ??? Ben size 2 haftada 1 saatliqime qeliyorum besiqi naoacanki sen dedim olsun arada bi burda kalirsin diyo yani akillari sira arada bi cocuqu bize birak diyo bide bunu bana diyo yani benim qibi birine halbuki benim hani bole biraz pimpirik bi insan olduqumuda bilirler durmadan opecez dove dove sevecez iste bacaqindan ceker halida surukleriz biz boyle seviyoruz qor bi doqsun bak neler yapacaz yok bilmem biseyler biseyler ben bebeklerin opulmesine karsiyim hani ona qore davranirsiniz cok kucaqa falan alinmasini istemem dedim bisey olmaz bisey olmaz deyip duruyolardi.Esimlede bu konuyu net bi sekilde konustum benim cocuquma mudahale ederlerse kotu olur dedim.Cok sukurki o benim destekcim yani bosver onlari konussun dursunlar nasil rahat ediyosan oyle davran sen diyo oylede yaoiyorum artik o tarz cumleler kurmuyolar tavrimi net koydum qecen qunde dedim normal doqum olursa ewime qelecem sezeryan olursa ben burda kalamam sen qel kal dedim zaten ben hallederim tecrubem var dedim bisey demedi.Biz kziimiz olursa şu ismi koyacaz dedik hep yani hicte onlara fikir sormadik direk soledik bunu koyacaz diye bitti yani demi daha uzatilmaz 50 kere ariyolar sunumu koysaniz yoksa sumu olsa...dedimki bana fikir sunmayin biz annesi babasiyiz bulduk bitti yani...oofff warya cok dertliyim bunlarla kafayi yemezsem iyi bi laftan birkere anlasalar sknti yokta anlamiyolar iste

Yeni doğan çocuk napicak :)) kalkıp oyun oynayacak hali yok gerçekten cahillikmi işlerine mı öyle geliyor anlamadim

Kızlar iki gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu düşmüştü şimdi dayanılmayacak şekilde ağrıyor ne yapabilirim patik içtim bi tane ama o ilaç bana etki etmiyor hiç
ben diş ağrılarımı karanfille atlatmaya çalışıyorum canım o biraz uyuşturuyor acısını hafifletiyor,parolun hiç etkisi yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…