2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de aynı durumdayım maalesef Can'ım, eşimi ikna etmeye çalışıyorum babası ve erkek kardeşi gelmesin diye annemler de olacak zaten 10kişi bir evde ne olacak ya bir de Bebek'le, dediğin gibi bend e açık saçık geziyorum evde kp in yanında gezemşcem daha çok stres olucam sütüme yansıcak falan , bir de annem varken kv hiçbir işe elini de sürmez onlar misafir gibi hizmet bekleyecek ben dah çok deli olucam falan Eşlerimizi Nasıl ikna edebiliriz acaba, fikri olan varsa tavsiyelere açığım

Arkadaşlar birkaç saattir gecmeyen karin sertliğim ve bel ağrım var. Yalanci kasılmalara yordum ama geçmiyor bu kadar uzun sürer mi?

Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce

Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
bi cocugun 2-3-4 yil kadar bezlendigini dusunursek 60 tane cok olmaz sanki ama:)) al kullan baktin isine yariyor devamini oyle alirsin bence :)

Arkadaşlar birkaç saattir gecmeyen karin sertliğim ve bel ağrım var. Yalanci kasılmalara yordum ama geçmiyor bu kadar uzun sürer mi?
Canim is qucmu yaptin yorqunluktanmi yoksa durduk yere mi basladi ? Biraz daha bekle bakalim qecmezse doktora qorun yalanci sanci bukadar uzun surmuyo bildiqim kadariyla...

Ağrı şiddetlimi canım.eger çok uzun sürüyorsa doktora görünmese fayda var
Çok siddetli degil daha çok rahatsızlık hissi icinde bir top var da patlıcakmış gibi. Hafifliyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor. Üsütme olabilir diye düşündüm ama emin olamıyorum.

Canim is qucmu yaptin yorqunluktanmi yoksa durduk yere mi basladi ? Biraz daha bekle bakalim qecmezse doktora qorun yalanci sanci bukadar uzun surmuyo bildiqim kadariyla...
Fazla birsey yapmadim az utü ev toparlamaca o kadar. Yüruyüş yaptim dus aldım mgnezyum ictim daha napabilirim acaba?

Simsek cakiyor gök gürültüsü var inanamiyorum.4 5 saattir hareketimiz yok biraz evhamlandim sanki kasigimdada batmalar oluyor.

Ciğer geliştirici iğneler doğumu tetikliyor diye okumustum bizde cuma gunu 4 doz olduk bakalim nolacak insallah biraz daha sabreder bizim kız. Yarın öglende kontrolum var zaten haftada iki takipteyiz daha kötü olmazsam yarını beklicem. Dua edin bize

Simsek cakiyor gök gürültüsü var inanamiyorum.4 5 saattir hareketimiz yok biraz evhamlandim sanki kasigimdada batmalar oluyor.
Annelik zor yaa benimkide çok hareketli acaba kanala girmeye mi çalışıyor diye korkuyorum. Yorulunca bebim bebişinde hareketleri kesiliyor. Sesli birsey açınca tepki veriyor bir dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…