2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mesajına cevap yazdım ama gitti mi gitmedimi göremedim bir daha yazıyorum:) bebiş çok tatlııı yanakları çok tontişş maşallah :)) şimdiden prenses olmuş sağlıcakla ve zamanında gelir inşallah :) yanakson

Bende sessiz takipçilerinidendimPlasenta Previa Marginalis olduğu için biraz stresliyim.Hamileliğimi başından beri takip eden bir doktorum var ama doğum öncesi iyi bir doktor görüşü daha almak istiyorum.Benim gibi Previasi olan yada riskli gebeliği olup doktor tavsiyesi edebilecek olan varsa çok sevinirim.Herkese hayırlı doğumlar

Yaa gerçekten çok heyecanlı ama bebeğimiz içerde sıkıntıya girmeden rahatlat onu annesi inşallah doğum anında bi gayret gelir hepimize de korku falan görmez gözümüz hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Benim burdaki takvimimle doktorun takvimi arasında 3-4 gün var,oluyor yani.
Sen adet tarihinden hesapla en saglamı canım

Selam canım banada 24. Haftamda aynı teşhisi koymuştu doktorum. 3 gün serum yedim hastanede sonra evde dinlenmeyle geçirdim. 28 i gördükten sknfa1çok korkma dediler hep dinlendim 28de yine kontrol oldum bebiş yukarı çıkmaya başlamış demişti doktorum. Sen stres olma bol bol dinlen suyu bol iç 3 hafta daha dayan 38 olunca korkma inşallah yoluna girer herşey.

Saol cnm,,, kaçta akşam randevu? Ya bu arada nst beni hiç rahatsız etmezdi normalde ama bugün resmen için bayıldı sıcaktan. Sıpanın da uyuyacağı tuttu,,, tok karına git muhakkak cnm :)
Eşimin isinden dolayı 7de canım,simdi cıkıyoruz,,hayırlı haberlerle gelcem insallah...
Doyurdum karnımı da iyice:)

Kizlar belimden kalçama yayılan agrı var bazen hafifletp bazen artıyor erken dogum riskimde vardi acaba bu dogum bekirtisimidir

Hazırla tabi bavulu, durduğun kabahat :)
Ay maşallah ya geldi valla vakit, herhalde beni en çok senin doğum yapman "artık vakit geldi" moduna sokacak aynı gün olduğumuz için, çok heyecanlı :)
Birkaç gün daha dursun istiyorsan bol su ve havuç suyu tüketmeyi dene istersen 2 gün, belki arttırır suyunu. Gerçi artık erken doğum sayılmıyor o yüzden paniklemeye gerek yok ama aklıma geldi önermek. Hadi bakalım artık güzel haberleri bekliyoruz ufaklıktan

Çok sevindim Ayşe'nin kendi başına büyük çocuklar gibi koltuğa oturup kendini hırpalamamasına, aferin ona. Bence de bu doktorla devam etmek çok iyi fikir, doktorun para için işlem önereni zaten kötü geleni çocuklarda hepten zor ve sinir bozucu olur. İlk harbi atlatmışsınız başarıyla, gözünüz aydın :)

Aynen iste teldeki doqru cunku benim telde daha ben 33+6yim ama burda kac qun onceden 34 oldu bile :):):)
Buranın takvimini kullanmadığım için bilmiyorum ama yazarken öyle göstermesi çok normal. Biz 33+6 diyoruz ama takvim hafta olarak gösteriyor. Mesela SAT 14 Temmuz olsa bebek 0+3 günlük oluyor ama takvimde, 1. Haftanın içinde olduğu için 1 gösteriyor, 0. hafta diye bir şey yok çünkü. 34 göstermeye başladığı gün sen 33+1 olmuşsun demektir. Öyle düşünürsen daha düzgün görünür belki :)

Oy onlar nasıl yanaklar nasıl dudaklar annesi, ne güzel çıkmış ya, maşallah :)

Merhaba,

Seninki marjinal previa rahim agzına yakın ama kapatmıyor yani korkma hiç,benimki rahim ağzının bir kısmını kapatıyor 16.haftadan beri böyle simdi 37. Oldum cok sükür bir aksilik olmadı ama dikkat etmek gerek.
Mesela yürüyüs yasak,klasik agır kaldırmalar vs yasak ilişki yasak ,cok afedersin kabız vs olursan ıkınma dedi doktorum.bol bol dinlen ,bol su ic... Allahın izniyle bisey olmaz....:)

Sağolun arkadaşlar. Aslında çok rahat bir hamilelik geçiriyorum.Hiç kanamam olmadı.Hareketlerimi kısıtlamak zorundada kalmadım.Ancak bende hem Previa hemde kan pıhtılaşması olduğu için sezaryen sırasındaki komplikasyonlar can sıkıcı.O yüzden doktor tavsiyesi istemiştim.Umarım sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız.

Kızlar kapı süsü yaptırdınız mı yaptıranlar paylaşabilir mi
Annem şöyle bir şey yaptırmış
Kızlar hastanede hediye olarak dağıtmak için instagramdan sipariş verdiğim magnetlerim hazırlanmış. Bu sabah fotosunu gördüm çok beğendim. Düşünen varsa tavsiye ederim.:)
Çok güzelmiş bence ya hem de sırada değil çok beğendim. Güle Güle dagit:)

Eklentiler

• B612_20170717_175357.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…