- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Canım çok güzelmiş tanesi ne kadar oldu bir de kaç günde hazırlandı acabaKızlar hastanede hediye olarak dağıtmak için instagramdan sipariş verdiğim magnetlerim hazırlanmış. Bu sabah fotosunu gördüm çok beğendim. Düşünen varsa tavsiye ederim.:)
Mesajına cevap yazdım ama gitti mi gitmedimi göremedim bir daha yazıyorum:) bebiş çok tatlııı yanakları çok tontişş maşallah :)) şimdiden prenses olmuş sağlıcakla ve zamanında gelir inşallah :) yanaksonKızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Cnm kimden siparis ettin bide ne kadar tanesi cok guzelmisKızlar hastanede hediye olarak dağıtmak için instagramdan sipariş verdiğim magnetlerim hazırlanmış. Bu sabah fotosunu gördüm çok beğendim. Düşünen varsa tavsiye ederim.:)
Yaa gerçekten çok heyecanlı ama bebeğimiz içerde sıkıntıya girmeden rahatlat onu annesiSabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bizim oğlan tutmayacak içeride belli, doldurmuş zamanını, çıkma peşinde
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Ay ben hazır değilim bir heyecan oldu
Bavulu tamamlayayım bari
Benim burdaki takvimimle doktorun takvimi arasında 3-4 gün var,oluyor yani.Kızlar ya kafam o kadar karışık ki şu hafta ay işleri birbirine girdi benim. Benim doğum tarihi 22 23 ağustos demişti doktor burda 35 hafta içerisindeyim diyor âmâ benim kullandığım adet takvimim daha yeni 35 hafta oldu bugün hangisine inanacağım kafam karıştı iyice ben şimdi kaç aylik kaç haftaligim bilmiyorum :)) doktor geçen hafta hastahaneye yattığımda 20 sine kadar dayan demişti 34 demisti sanirim o korludan hatirlamiyorum bile :)) 36 olacağım sanırım perşembe burasıda öyle gösteriyor :))
Canım çok saol, tanesini 4,5 tl ye hazırladı. Geçen çarşamba söyledim, 19unda elinde olur dedi. Bugün kargoya vericek.Canım çok güzelmiş tanesi ne kadar oldu bir de kaç günde hazırlandı acaba
Selam canım banada 24. Haftamda aynı teşhisi koymuştu doktorum. 3 gün serum yedim hastanede sonra evde dinlenmeyle geçirdim. 28 i gördükten sknfa1çok korkma dediler hep dinlendim 28de yine kontrol oldum bebiş yukarı çıkmaya başlamış demişti doktorum. Sen stres olma bol bol dinlen suyu bol iç 3 hafta daha dayan 38 olunca korkma inşallah yoluna girer herşey.Bende sessiz takipçilerinidendimPlasenta Previa Marginalis olduğu için biraz stresliyim.Hamileliğimi başından beri takip eden bir doktorum var ama doğum öncesi iyi bir doktor görüşü daha almak istiyorum.Benim gibi Previasi olan yada riskli gebeliği olup doktor tavsiyesi edebilecek olan varsa çok sevinirim.Herkese hayırlı doğumlar
Cnm kimden siparis ettin bide ne kadar tanesi cok guzelmis
Eşimin isinden dolayı 7de canım,simdi cıkıyoruz,,hayırlı haberlerle gelcem insallah...Saol cnm,,, kaçta akşam randevu? Ya bu arada nst beni hiç rahatsız etmezdi normalde ama bugün resmen için bayıldı sıcaktan. Sıpanın da uyuyacağı tuttu,,, tok karına git muhakkak cnm :)
Aynen canim doktorda sorayim perşembe artık kafa gitti sürekli kurcalmakran düşünmekten:))Benim burdaki takvimimle doktorun takvimi arasında 3-4 gün var,oluyor yani.
Sen adet tarihinden hesapla en saglamı canım
Çok güzeller maşallah sıradan değiller farklı ve hoş görünüyor kendi uğraşlarımla hazırlamasaydım kesin bende yaptırırdım :))
Hazırla tabi bavulu, durduğun kabahat :)Sabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bizim oğlan tutmayacak içeride belli, doldurmuş zamanını, çıkma peşinde
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Ay ben hazır değilim bir heyecan oldu
Bavulu tamamlayayım bari
Çok sevindim Ayşe'nin kendi başına büyük çocuklar gibi koltuğa oturup kendini hırpalamamasına, aferin ona. Bence de bu doktorla devam etmek çok iyi fikir, doktorun para için işlem önereni zaten kötü geleni çocuklarda hepten zor ve sinir bozucu olur. İlk harbi atlatmışsınız başarıyla, gözünüz aydın :)Cnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
Buranın takvimini kullanmadığım için bilmiyorum ama yazarken öyle göstermesi çok normal. Biz 33+6 diyoruz ama takvim hafta olarak gösteriyor. Mesela SAT 14 Temmuz olsa bebek 0+3 günlük oluyor ama takvimde, 1. Haftanın içinde olduğu için 1 gösteriyor, 0. hafta diye bir şey yok çünkü. 34 göstermeye başladığı gün sen 33+1 olmuşsun demektir. Öyle düşünürsen daha düzgün görünür belki :)Aynen iste teldeki doqru cunku benim telde daha ben 33+6yim ama burda kac qun onceden 34 oldu bile :):):)
Oy onlar nasıl yanaklar nasıl dudaklar annesi, ne güzel çıkmış ya, maşallah :)Kızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Merhaba,Bende sessiz takipçilerinidendimPlasenta Previa Marginalis olduğu için biraz stresliyim.Hamileliğimi başından beri takip eden bir doktorum var ama doğum öncesi iyi bir doktor görüşü daha almak istiyorum.Benim gibi Previasi olan yada riskli gebeliği olup doktor tavsiyesi edebilecek olan varsa çok sevinirim.Herkese hayırlı doğumlar
Annem şöyle bir şey yaptırmışKızlar kapı süsü yaptırdınız mı yaptıranlar paylaşabilir mi
Çok güzelmiş bence ya hem de sırada değil çok beğendim. Güle Güle dagit:)Kızlar hastanede hediye olarak dağıtmak için instagramdan sipariş verdiğim magnetlerim hazırlanmış. Bu sabah fotosunu gördüm çok beğendim. Düşünen varsa tavsiye ederim.:)
Annem şöyle bir şey yaptırmış
Çok güzelmiş bence ya hem de sırada değil çok beğendim. Güle Güle dagit:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?