2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşa
maşallah canım kızına tam bir tombik yanak sağlıkla al kucağına inşallah

Saol cnm :)) yanaklar abla da dudakları biz de çözemedik :))) demek ki son ana kadar değişebiliyolar çünkü geçen hafta bile çok daha farklıydı :) Ayşe için de gerçekten büyük bi gelişme oldu bu,, çalışamaz raporu için uğradığımız hiç tanımadığı bi hastaneye girerken bile daha kapının dışında titreyip kasılmaya, katılarak ağlamaya başlayan bi çocuk,,, haliyle biraz öncesinde yaptığımız telkinlere, ama daha çok doktorun uzmanlığına ve kadın olmasına bağlıyorum :) bu arada Bakırköy İncirli'de Elif Kumbasar diye bi doktor,, aklınızda olsun ihtiyaç olursa.

Bunlar da bizim kapı süsü ve halımız kapı süsünde isim Emir taha olacak a harfleri çarşıdaki a harfi olacak halı da buna bakıyordu eşim en son perde de alacak sanırım sinir oldum ya bu ne böyle kapı süsü neyse de halı nedir Allah aşkına neyse bizde durumlar böyle adam heveslendi bişey demiyorum artk napim :)

Eklentiler

• IMG_2941.webp
    10 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_2942.webp
    13 KB · Görüntüleme: 96

cok sevindim canim,masallah:))
hakikaten hicbir seye cok uzulmemek lazim.arkasindan ne hayir cikacak bilemiyoruz. hasta olmasinda da varmis iste bir hayir.

kizlar lökositi yuksek cikan ve bundan dolayi enfeksiyon icin ilac icen var mi?
idrarda lökosit yuksek cikmis,ilac verdi doktor
ciddi bir sey mi bu?
daha arastiramadim.

Ayyy sizinki de fanatik besiktaslı:) cok güzeller :)

Hahaha yaa süper bu :) vay canına bizimkinin babası takım bilr tutmuyor oyuzden böyle şeylerimiz yok. Amaaaa bence sen çok tatlı bir eşsin kocana fırsat verdiğin için:)
ciddi bir sey mi bu?
daha arastiramadim.
Bende çıkmıştı canım antibiyotik kullandım. Doktor önemli olduğunu soylemisti.

Bu arada yine bir arkdasım aynı benim durumumda, gecen hafta Doğum yaptı,kanaması biraz fazla oldugu iicn balon takmıslar operasyon sırasında sonrasında rahimden almıslar,cok zor deildi diyor.doktorumda aynı seyi söyledi bana böyle böyle olabilir diye.en en kötü ihtimal rahim alınıyor dedi ama o en kötü ve cok sık olmayan bir durummus.takma kafana hayırlısıyla saglıkla alırız insallah kucagımıza.

bana da onemli degil dedi yardimcisi:)
tıp boyle bir sey mi ya,insani sinir ediyorlar.birine gore onemli olan digerine gore onemsiz,bunu anlayamiyorum.

antibiyotigin zarari yok demi,olsa vermezdi. senin lökosit degerin kacti canim hatirliyor musun?
benimki 12-15.

ciddi bir sey mi bu?
daha arastiramadim.
Onemli diye biliyorum,hatta arch2401 lökosit yukseldigi icin doguma girmemiş miydi? Ama kac olduğu onemli tabii,o daha iyi bilgilendirir cnm seni.

Benimki 500 gibi bir seydi ama farklı birimi farklıydı sanırm.. Hayır canım zararlı değilmiş antibiyotik eşim de eczacı zaten sorun yok dedi ama son 5 taneyi filan artık kullanma dedi 20li kutuydu. Bakalım çarşamba gideceğim geçmiş mi geçmemiş mi goreceğiz.
Yanı idrarda enfeksiyon kese yırtıldığında bebek için sıkıntı olabiliyormuş filan o yüzden dikkat etmemi söylemişti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…