- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Teşekkürler:) Evet yavaştan geliyorlar ya ne çabuk geçti.Çok saol canım benim :) Senin de kapı süsün çok tatlıymış.Bizim minikler geliyor artık ya çok heyecanlı :)
MaşaCnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
maşallah canım kızına tam bir tombik yanak sağlıkla al kucağına inşallahKızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Hazırla tabi bavulu, durduğun kabahat :)
Ay maşallah ya geldi valla vakit, herhalde beni en çok senin doğum yapman "artık vakit geldi" moduna sokacak aynı gün olduğumuz için, çok heyecanlı :)
Birkaç gün daha dursun istiyorsan bol su ve havuç suyu tüketmeyi dene istersen 2 gün, belki arttırır suyunu. Gerçi artık erken doğum sayılmıyor o yüzden paniklemeye gerek yok ama aklıma geldi önermek. Hadi bakalım artık güzel haberleri bekliyoruz ufaklıktan
Çok sevindim Ayşe'nin kendi başına büyük çocuklar gibi koltuğa oturup kendini hırpalamamasına, aferin ona. Bence de bu doktorla devam etmek çok iyi fikir, doktorun para için işlem önereni zaten kötü geleni çocuklarda hepten zor ve sinir bozucu olur. İlk harbi atlatmışsınız başarıyla, gözünüz aydın :)
Buranın takvimini kullanmadığım için bilmiyorum ama yazarken öyle göstermesi çok normal. Biz 33+6 diyoruz ama takvim hafta olarak gösteriyor. Mesela SAT 14 Temmuz olsa bebek 0+3 günlük oluyor ama takvimde, 1. Haftanın içinde olduğu için 1 gösteriyor, 0. hafta diye bir şey yok çünkü. 34 göstermeye başladığı gün sen 33+1 olmuşsun demektir. Öyle düşünürsen daha düzgün görünür belki :)
Oy onlar nasıl yanaklar nasıl dudaklar annesi, ne güzel çıkmış ya, maşallah :)
Amin cnm, çok saol :) hayırlısıyla hepimiz sağlıkla doğuralım,, herkesin güzel haberlerini alalım inşallahh..Maşa
maşallah canım kızına tam bir tombik yanak sağlıkla al kucağına inşallah
Eşimin isinden dolayı 7de canım,simdi cıkıyoruz,,hayırlı haberlerle gelcem insallah...
Doyurdum karnımı da iyice:)
Cnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
Ayyy sizinki de fanatik besiktaslı:) cok güzeller :)Bunlar da bizim kapı süsü ve halımızkapı süsünde isim Emir taha olacak a harfleri çarşıdaki a harfi olacak halı da buna bakıyordu eşim en son perde de alacak sanırım sinir oldum ya bu ne böyle kapı süsü neyse de halı nedir Allah aşkına neyse bizde durumlar böyle adam heveslendi bişey demiyorum artk napim :)
bunlarda bizdenKızlar kapı süsü yaptırdınız mı yaptıranlar paylaşabilir mi
Hahaha yaa süper bu :) vay canına bizimkinin babası takım bilr tutmuyor oyuzden böyle şeylerimiz yok. Amaaaa bence sen çok tatlı bir eşsin kocana fırsat verdiğin için:)Bunlar da bizim kapı süsü ve halımızkapı süsünde isim Emir taha olacak a harfleri çarşıdaki a harfi olacak halı da buna bakıyordu eşim en son perde de alacak sanırım sinir oldum ya bu ne böyle kapı süsü neyse de halı nedir Allah aşkına neyse bizde durumlar böyle adam heveslendi bişey demiyorum artk napim :)
Bende çıkmıştı canım antibiyotik kullandım. Doktor önemli olduğunu soylemisti.kizlar lökositi yuksek cikan ve bundan dolayi enfeksiyon icin ilac icen var mi?
idrarda lökosit yuksek cikmis,ilac verdi doktor
ciddi bir sey mi bu?
daha arastiramadim.
Ay şahane olmuş canim:) Hastane mi burası? Maşallah hazirlikliymissiniz baya yaaabunlarda bizden
Bu arada yine bir arkdasım aynı benim durumumda, gecen hafta Doğum yaptı,kanaması biraz fazla oldugu iicn balon takmıslar operasyon sırasında sonrasında rahimden almıslar,cok zor deildi diyor.doktorumda aynı seyi söyledi bana böyle böyle olabilir diye.en en kötü ihtimal rahim alınıyor dedi ama o en kötü ve cok sık olmayan bir durummus.takma kafana hayırlısıyla saglıkla alırız insallah kucagımıza.Sağolun arkadaşlar. Aslında çok rahat bir hamilelik geçiriyorum.Hiç kanamam olmadı.Hareketlerimi kısıtlamak zorundada kalmadım.Ancak bende hem Previa hemde kan pıhtılaşması olduğu için sezaryen sırasındaki komplikasyonlar can sıkıcı.O yüzden doktor tavsiyesi istemiştim.Umarım sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız.
Hahaha yaa süper bu :) vay canına bizimkinin babası takım bilr tutmuyor oyuzden böyle şeylerimiz yok. Amaaaa bence sen çok tatlı bir eşsin kocana fırsat verdiğin için:)
Bende çıkmıştı canım antibiyotik kullandım. Doktor önemli olduğunu soylemisti.
Onemli diye biliyorum,hattakizlar lökositi yuksek cikan ve bundan dolayi enfeksiyon icin ilac icen var mi?
idrarda lökosit yuksek cikmis,ilac verdi doktor
ciddi bir sey mi bu?
daha arastiramadim.
Kapı süsün çok güzel canım sade ve şık çok cancanlı şeyleri sevemiyorum bi türlü fikir alayım dedim :)Annem şöyle bir şey yaptırmış
Çok güzelmiş bence ya hem de sırada değil çok beğendim. Güle Güle dagit:)
Benimki 500 gibi bir seydi ama farklı birimi farklıydı sanırm.. Hayır canım zararlı değilmiş antibiyotik eşim de eczacı zaten sorun yok dedi ama son 5 taneyi filan artık kullanma dedi 20li kutuydu. Bakalım çarşamba gideceğim geçmiş mi geçmemiş mi goreceğiz.bana da onemli degil dedi yardimcisi:)
tıp boyle bir sey mi ya,insani sinir ediyorlar.birine gore onemli olan digerine gore onemsiz,bunu anlayamiyorum.
antibiyotigin zarari yok demi,olsa vermezdi. senin lökosit degerin kacti canim hatirliyor musun?
benimki 12-15.
Tesekkurler :) Keçe filan olanlar da çok güzel Bence hiç baktın mi?Kapı süsün çok güzel canım sade ve şık çok cancanlı şeyleri sevemiyorum bi türlü fikir alayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?