Ne güZell bir pazartesi olmus senin icin:)
Ayşe icin inanılmaz mutlu oldum ve tabii senin icinde,yavas yavas bu korkusunu yeniyor iste... bnce de anestezi ile devam edilecek olsa bu dr la devam etmeniz cok daha iyi olur.
Duru'muz da masallah tombis bi kızın olcak anlasılan... hos saglıklı olsun da,o daha onemli...bende aksam bi gideyim de bakalım hangi güne verecek? Heyecanlanıyor insan düsündükce
Ama doktorun sonuçta biliyor ve kendi isteğiyle kabul etti ssvd denemeyi, ilk kez doğum yapacak birinin normal doğumunun sezaryene dönmesiyle ssvd'nin sezaryene dönmesi arasında karar verme farkı vardır illa ki. Doktorun haberi yokken -ki o da nasıl olmuş tam anlamadım hiç ultrasonla da mı bakmamışlar- böyle bir risk almakla doktorla birlikte artı eksi analizi yapıp karar vermek arasında fark var. O yüzden kendinle kıyaslama bence :)
Bazı insanlar da sezaryen işin standardıymış da doğum deyince zaten paketle o geliyormuş gibi davranıyorlar. Kuzenim normal istediğimi söylediğimde "aaa neden ki?" gibi bir tepki vermişti. İnsan afallıyor doğal olarak nasıl neden ki diye, işin doğalı bu, öbürü zaruri hallerde başvurulacak bir yöntem ama gel de anlat :)
Sana da öylesi denk gelmiştir belki :)
Biz de elimizi hafif bastırarak kaydırınca parmaklarını hissettiğimizi düşüniyoruz da ondan merak ettim :) yerim o ayakları ya :))Canim ben qecen qun doktora bebek donmusmu diye sormayi unuttum oda saqolsun bilqilendirmedioqune kadar hep basi resmen saq belime doqru ordaydi hissediyodum ama 4 qundur falan saq tarafimdan bole aniden bisey kaydiriyo diretiyo esimle dokunuyoruz bole minicik bisey var sanirim o ayak dokununca cekiyo hemen
Ay durup durup coşuyor bu minnoslar yaa. Teker teker gelinSlm Kızlar sancısı olanlara benide ekleyin bugünkü kontrolde nstde sancı çıktı dr artarsa gel dedi bilsem ki sıkıntı yaşamıyacak bebeğim hemen bugün doğmasını isterim ama yinede sağlıklı olsunda ne zaman gelirse
Sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah canımSlm Kızlar sancısı olanlara benide ekleyin bugünkü kontrolde nstde sancı çıktı dr artarsa gel dedi bilsem ki sıkıntı yaşamıyacak bebeğim hemen bugün doğmasını isterim ama yinede sağlıklı olsunda ne zaman gelirse
Amin canım hepimizinki sağlıkla gelsinBen bile heyecanlandım seni düşünemiyorum sen cantani tamamla hayırlısıyla sağlıkla gelsin oglusun
Saol cnmCok sevindm cnm her syede vardr bir hayr demiyorlar bosuna ins sorunsz atltr aysecik
Ayyyy noluyo bole yaaa :):)) hazirliqin bitmismiydi bari :)Slm Kızlar sancısı olanlara benide ekleyin bugünkü kontrolde nstde sancı çıktı dr artarsa gel dedi bilsem ki sıkıntı yaşamıyacak bebeğim hemen bugün doğmasını isterim ama yinede sağlıklı olsunda ne zaman gelirse
Saol cnm :))) gerçekten de sona kaldım neredeyse,,, çok enteresan ya,,, bi amuda kalkmadığım kaldı ama onu bile yapsam doğmayacak bence :))))Ayşen'in adına çok sevindim işini severek yapan insanlarla karşılaşınca insan çok mutlu oluyor , syşenın hastalanmasın da hayır varmış. Maşallah duru kızınada . Can'ım ilk gün sayan sendin en son sen doğuracaksın sanırımrabbim hayırlısıyla kucağına almayı Nasıp etsın
Sağol canım, ben beklerdim de bebek beklemiyorAaa demek senden agustosu beklemeyeceksin:) hadii hayırlısı... saglıkla bebişini kucagına alırsın insalllahhhhh
İyiyim canım, cuma gününe odaklıyorum kendimiAynen canim haklısın o yüzden aramadım akşam cünkü ilk 14 dk sonra yarim saate yükseldi tutarsizdi ağrılar 20 sinde kontrol var bakalım ne olacak sen nasılsın?
Amin canım, evet 37 tamamlansın hayırlısıylaÇok heyecanlı ya sınırı geçtin artk normal Doğum vaktine geliyor perşembe sonrası sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım hepimizinki sağlıkla gelsin
Annelerini üzmesinler inşallah
Inş cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsunSağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah canım
Maşallah bebeşine cnm üssteki bebeğin kalp atışı alttakide sancı 50 ve sonrasını önemsiyorlarKızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Ewet cnm hazılığım bitmişti yinede 36 37 görelim inşAyyyy noluyo bole yaaa :):)) hazirliqin bitmismiydi bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?