2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Saol cnm,,, kaçta akşam randevu? Ya bu arada nst beni hiç rahatsız etmezdi normalde ama bugün resmen için bayıldı sıcaktan. Sıpanın da uyuyacağı tuttu,,, tok karına git muhakkak cnm :)

Haklısın aslında,, çünkü dikişlerin yan/dikey olması,, kaç yıl geçtiği vs de önemli sanırım. Yazık belki rüptür riskini bilmiyodur,,, onu bilmeyince başka bi problem yok diye düşünmüştür muhtemelen :)))

Biz de elimizi hafif bastırarak kaydırınca parmaklarını hissettiğimizi düşüniyoruz da ondan merak ettim :) yerim o ayakları ya :))

Ay durup durup coşuyor bu minnoslar yaa. Teker teker gelin
Sağlıkla vakitlice gelsin kuzucuklar

Cok sevindm cnm her syede vardr bir hayr demiyorlar bosuna ins sorunsz atltr aysecik
Saol cnm pek bi mutlu şu anda,,, kardeşimi özledim diyo,,, arkadaşı geldi ona "biliyo musun seni çok özledim ve çok seviyorum" diyo :))) çocuğa garip bi özgüven geldi

Ayyyy noluyo bole yaaa :):)) hazirliqin bitmismiydi bari :)

Saol cnm :))) gerçekten de sona kaldım neredeyse,,, çok enteresan ya,,, bi amuda kalkmadığım kaldı ama onu bile yapsam doğmayacak bence :))))

Aynen canim haklısın o yüzden aramadım akşam cünkü ilk 14 dk sonra yarim saate yükseldi tutarsizdi ağrılar 20 sinde kontrol var bakalım ne olacak sen nasılsın?
İyiyim canım, cuma gününe odaklıyorum kendimi
:) sağlıcakla doğsun diye bekliyoruz artık
Son 4 gün
Çok heyecanlı

Benim ağrım şimdilik geçti. Drumlada konuştum. Doğum sancısı değil olsaydı geçmezdi dedi. Eğer yarın da olursa gel dedi. Vallaha derin bi oh çektim şimdilik. Bebişim daha küçük biraz daha zamana ihtiyacı var. Artık zorlanıyoruz hadi yeter artık doğsun falan diyoruz ama yok yok zamanında gelsin minikler.

Kızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))

Eklentiler

• IMG_4967.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 94
Maşallah bebeşine cnm üssteki bebeğin kalp atışı alttakide sancı 50 ve sonrasını önemsiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…