- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Canım inişli çıkışlı derken kaç oldugu yazıyormu bebek hareketindede öyle oluyor.bu arada fotonuzda pek tatlı maşallahKızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Yok doktora sormadım bile :)Aman zaten 2 düğüne birden gitmenin ne mantığı var bu halde, boş ver en iyisini yapmışsın. Ben de doktor onay vermedi sandım.
Gözün aydın az kaldı demek kavuşmanıza. Ayy ne kadar heyecanlı ya doğum tarihi almak da ilginç bir duygudur eminim:)Sabah dr kontrolüm vardı kızlar, bebeğin suyu sınırdaymış, artık zamanı geldi dedi. Çarşamba tekrar nst ye gir ve artık son sözü söyleyelim, sen kendini cuma sezeryan olacakmış gibi hazırla hatta perşembe bile olabilir dedi
Bizim oğlan tutmayacak içeride belli, doldurmuş zamanını, çıkma peşinde
Hayırlısıyla gelsin. Perşembe 37+0 oluyoruz, dolayısıyla erken Doğum olarak geçmiyor dedi dr.
Ay ben hazır değilim bir heyecan oldu
Bavulu tamamlayayım bari
Doğal olarak endişe olur ama ne yaptığını bilen bir doktora benziyor bence :)Wala benim doktor da baya baya korkmaya başladı sanki :)) yani korku demeyelim de bugün de baya endişeli gibiydi :))
Oyssssssssssss ya bu ne tatlılık. Maşallah tam yemelik yaa bayıldım bu görüntüye:))))Kızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Ayy ne güzel Sağlıkla kucağına al canım ınşallah :))İyiyim canım, cuma gününe odaklıyorum kendimi
:) sağlıcakla doğsun diye bekliyoruz artık
Son 4 gün
Çok heyecanlı
Amin canımInş cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Aaaa harika :))) aynen capacity carousel arasında yürüyoduk Ayşe eşimin kucağında :)))) capacity'de mothercare olmadığı için carousele geçtik,, zaten iki avm arası geçiyo hayatımız :)) tüh ya, keşke siz de yaya olsaydınız,, tanışır bi kahve içerdik ne güzel :))) çok saol bu arada iltifatların içinYakında bi bebiş de sizin kucağınızda olucak,, inşallah bi dahakine öyle rastlaşırız :))
Tombis yaaaaa yanaklara bak tam isirmalik masaAllahKızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Tombis yaaaaa yanaklara bak tam isirmalik masaAllahKızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Saglıkla gelsin insallah hepsi... dört gözle bekliyoruz valla :)Sağol canım, ben beklerdim de bebek beklemiyor
Şapşikler Ağustos'u görmeden doğuyor tek tek
Hiç bilmiyorum cnm valla ben. Ama ben bu tontişi yeriimmm ısırırım yaaaa.. yanak olarak dogacak vallaaa durumuz masallah....Kızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Üstteki bebeğin kalp atışı alttaki sancı canım buarada maşallah tontiş kuzuna çok tatlıKızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Masallah cnm nazar degdirceksin cocuga:)Saol cnmpek bi mutlu şu anda,,, kardeşimi özledim diyo,,, arkadaşı geldi ona "biliyo musun seni çok özledim ve çok seviyorum" diyo :))) çocuğa garip bi özgüven geldi
Çok güzeller maşallah sıradan değiller farklı ve hoş görünüyor kendi uğraşlarımla hazırlamasaydım kesin bende yaptırırdım :))Kızlar hastanede hediye olarak dağıtmak için instagramdan sipariş verdiğim magnetlerim hazırlanmış. Bu sabah fotosunu gördüm çok beğendim. Düşünen varsa tavsiye ederim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?