2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim ara ara sancı 100 olmustu ama düzenli deil bence

Canım inişli çıkışlı derken kaç oldugu yazıyormu bebek hareketindede öyle oluyor.bu arada fotonuzda pek tatlı maşallah

Aman zaten 2 düğüne birden gitmenin ne mantığı var bu halde, boş ver en iyisini yapmışsın. Ben de doktor onay vermedi sandım.
Yok doktora sormadım bile :)

Gözün aydın az kaldı demek kavuşmanıza. Ayy ne kadar heyecanlı ya doğum tarihi almak da ilginç bir duygudur eminim:)

Wala benim doktor da baya baya korkmaya başladı sanki :)) yani korku demeyelim de bugün de baya endişeli gibiydi :))
Doğal olarak endişe olur ama ne yaptığını bilen bir doktora benziyor bence :)
Oyssssssssssss ya bu ne tatlılık. Maşallah tam yemelik yaa bayıldım bu görüntüye:))))
Bu arada Ayşe için sevindim randevusu iyi geçmiş gözünüz aydin:)

Nasıl hissediyorsunuz ayaklarını filan ben hiç hissedemiyorum karnım öyle çok yumuşak değil sert ve gergin

Sizlerden haberler geldik sonra benide telaş sarıyor durmadan valizi kontrol ediyorum evi temizliyorum neden bilmem :)) zaten benimde durum belirsiz olduğu için sanırım iyice geycanlaniyorum bu haftayı atlatmam lazım âmâ erken diye düşünüyorum. Ama ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek kuzular belliki hepimiz sağlıcakla alalım kucağımiza bebislerimizi inşallah

Eeevet sizdiniz demek :)) Arabada olmasak kesin selam verirdim. Maşallahınız var, kızın da çok tatlı canım. Belki buradan da artık aylardır tanıdığım için görünce size içim ısındı. Güzel bir andı. :) Bir dahaki karşılaşmada sizin kucağınızda 2 güzel kız, bizim de kucağımızda tatlı bir ufaklık olur inşallah

Tombis yaaaaa yanaklara bak tam isirmalik masaAllah

Tombis yaaaaa yanaklara bak tam isirmalik masaAllah

Kızlar selamlar

Nasılsınız? Benim artık ofisteki son 4 günüm, resmen oturdum gün sayıyorum. İzinden sonra da evde işlerimi tamamlıcam. Artık her şey aşağı yukarı tamam sadece toparlaması kaldı.

nilselen Canım çok heyecanlı, bu hafta doğum var demek. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Hiç bilmiyorum cnm valla ben. Ama ben bu tontişi yeriimmm ısırırım yaaaa.. yanak olarak dogacak vallaaa durumuz masallah....
bu arada beni nst ye fln sokmadı hiç :/

Üstteki bebeğin kalp atışı alttaki sancı canım buarada maşallah tontiş kuzuna çok tatlı

Kızlar hastanede hediye olarak dağıtmak için instagramdan sipariş verdiğim magnetlerim hazırlanmış. Bu sabah fotosunu gördüm çok beğendim. Düşünen varsa tavsiye ederim.:)
Çok güzeller maşallah sıradan değiller farklı ve hoş görünüyor kendi uğraşlarımla hazırlamasaydım kesin bende yaptırırdım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…