2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Vuhuuu aman bizimki görmesin bunları bu ne beşiktaş sevdasıdır ya neyseki yalnız değilmişim :)

Ayyy sizinki de fanatik besiktaslı:) cok güzeller :)
Teşekkür ederim canım
Benim de hoşuma gidiyor BJK li eşyalar ama halı abartı geldi bana :)
Teşekkür ederim canım napim heves etmiş yapsın hoşuma gidiyor da abartmasın yeter :)
Vuhuuu aman bizimki görmesin bunları bu ne beşiktaş sevdasıdır ya neyseki yalnız değilmişim :)
Beşiktaşlılarda var bu sanki sadece diğer takım fanatikleri bu kadar yapmıyor çok güzeller bence de ya nevresim var bide yastık aldı bakalım daha neler alacak :) hastane çıkışını BJK li almaz inşallah diyorum ya görmedi daha görse alacak kesin de :)

kizlar lökositi yuksek cikan ve bundan dolayi enfeksiyon icin ilac icen var mi?
idrarda lökosit yuksek cikmis,ilac verdi doktor
ciddi bir sey mi bu?
daha arastiramadim.
Benimde idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı 2 ilaç yazmıştı doktorum, biri tek kullanımlık bir ilaçtı diğeri de hap şeklinde bende rahat edemedim doktoruma sordum faydası zararından daha çok olduğu için kullanman lazım demişti. İnternete de bakmıştım rahatsızlık giderilmezse erken doğuma bile yol açabileceği yazıyordu. Kullandım ama benim eşimde son 1 haftanın haplarını içirmedi yeter içtiğin diye

benimki 12-15 ciktigi icin onemli degil dedi belki de.
bol su icin yaziyor nette. gunde 3 litre iciyorum,daha napayim anlamadim.

Ay şahane olmuş canim:) Hastane mi burası? Maşallah hazirlikliymissiniz baya yaaa
hastane Can'ım evet önceden hazırlamıştık , bir kısmıda hastanede olduğum gün hazırlandı.

E elif_ay bugün emar sonuclarını mı alacaktınız? Var mı cnm gelisme?
Can'ım sonucu beklıyoruz daha çıkmadı bu gecede uyku yok bize
Çok güzel olmuş herşeyin canım kolonya ben de yaptırmayı düşünüyorum şuanda görünce emin oldum çok hoş görünüyor. Kuzunla evinize dönersiniz bir an önce inşallah
biz yaptık Can'ım gayet basit . İnşallah

senin kacti canim lökosit degerin?
bir daha tahlil yapildi mi,gecti mi tamamen?

Benimde geçen ay 12-15 çıkmıştı
Doktor suyu az içiyorsan ondan olmuştur dedi.
Günde 3 litre su iç haftaya gel bidaha bakalim büyük ihtimal düşer dedi dusmezse ilac veririz dedi. Bende günde 3 litre su ictim 2 hafta sonra gittim lokosit 4 çıkmıştı

senin kacti canim lökosit degerin?
bir daha tahlil yapildi mi,gecti mi tamamen?
Açıkçası tam aklımda değil değerlerim ama sonrasında da geçmedi hatta artmış bir daha kullancım1canım çok sıkıldı 3 lt su içiyordum daha napıyım fazla da içersem böbrekleri yorarım bu seferde diye kullandım yine ilaçları sanırım 2. Tahlilim 19-20 gibiydi ilacı kullandım bir daha da korktum tahlil yaptırmadım. Şimdi yine geçmemiş olursa canım sıkılır diye. Ama sende kullan ve idrarını çok tutma canım oda sıkıntı veriyor

ben her gun 3 litre su iciyorum canim hamileligin basindan beri ama niye oldu anlamadim.
gecen ay benim de 2-3 cikmisti,bi ay artmis. ilaci alacagim mecbur,bir sey olur bi de,neme lazim.

canim sen yaptirsaydin yine de tahlilini,ne olur ne olmaz. kese yırtılmasina falan neden oluyormus allah korusun.
yarin alip baslayacagim canim.

İki melege de massallah canım Ayse artık kocaman oldu alisacak tabi abla lik yapacak Duru hanima :) Duru bebek sağ salim gelsin inşallah sizi üzmeden Ayse de bidaha hasta olmasın bütün korkuları hemencecik geçsin

benim bebisim daha cok kucuk. daha erken. arch2401 kacti canim senin?
Sen kaçtasın? Bu arada benim lokosit 15 ti dr cok yuksek demisti... normalde 10 un altinda olmaliymis hamilelerde 13 e kadar normal kabul edilebiliyor. Ama suyu gelen hamilenin lokositi 15 ise direk doguma aliyorlar bir de yuksek lokosit keseyi de delebiliyor

Nasılsın?

Bizim ki hastane çıkışını gördü baktıı baktııı beğenmedi tulum aldı çıktı evi de sim siyah o ne ya öyle falan dedim mavi beyaza ikna ettim pişman değilim ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…