- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Vuhuuu aman bizimki görmesin bunları bu ne beşiktaş sevdasıdır ya neyseki yalnız değilmişim :)Bunlar da bizim kapı süsü ve halımızkapı süsünde isim Emir taha olacak a harfleri çarşıdaki a harfi olacak halı da buna bakıyordu eşim en son perde de alacak sanırım sinir oldum ya bu ne böyle kapı süsü neyse de halı nedir Allah aşkına neyse bizde durumlar böyle adam heveslendi bişey demiyorum artk napim :)
Çok güzel olmuş herşeyin canım kolonya ben de yaptırmayı düşünüyorum şuanda görünce emin oldum çok hoş görünüyor. Kuzunla evinize dönersiniz bir an önce inşallahbunlarda bizden
Evet onlara da baktım bu tarz da çok hoşuma gitti artık aralarından karar vercem :)Tesekkurler :) Keçe filan olanlar da çok güzel Bence hiç baktın mi?
Teşekkür ederim canımAyyy sizinki de fanatik besiktaslı:) cok güzeller :)
Teşekkür ederim canım napim heves etmiş yapsın hoşuma gidiyor da abartmasın yeter :)Hahaha yaa süper bu :) vay canına bizimkinin babası takım bilr tutmuyor oyuzden böyle şeylerimiz yok. Amaaaa bence sen çok tatlı bir eşsin kocana fırsat verdiğin için:)
Bende çıkmıştı canım antibiyotik kullandım. Doktor önemli olduğunu soylemisti.
Beşiktaşlılarda var bu sanki sadece diğer takım fanatikleri bu kadar yapmıyor çok güzeller bence de ya nevresim var bide yastık aldı bakalım daha neler alacak :) hastane çıkışını BJK li almaz inşallah diyorum ya görmedi daha görse alacak kesin de :)Vuhuuu aman bizimki görmesin bunları bu ne beşiktaş sevdasıdır ya neyseki yalnız değilmişim :)
Benimde idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı 2 ilaç yazmıştı doktorum, biri tek kullanımlık bir ilaçtı diğeri de hap şeklinde bende rahat edemedim doktoruma sordum faydası zararından daha çok olduğu için kullanman lazım demişti. İnternete de bakmıştım rahatsızlık giderilmezse erken doğuma bile yol açabileceği yazıyordu. Kullandım ama benim eşimde son 1 haftanın haplarını içirmedi yeter içtiğin diyekizlar lökositi yuksek cikan ve bundan dolayi enfeksiyon icin ilac icen var mi?
idrarda lökosit yuksek cikmis,ilac verdi doktor
ciddi bir sey mi bu?
daha arastiramadim.
Benimki 500 gibi bir seydi ama farklı birimi farklıydı sanırm.. Hayır canım zararlı değilmiş antibiyotik eşim de eczacı zaten sorun yok dedi ama son 5 taneyi filan artık kullanma dedi 20li kutuydu. Bakalım çarşamba gideceğim geçmiş mi geçmemiş mi goreceğiz.
Yanı idrarda enfeksiyon kese yırtıldığında bebek için sıkıntı olabiliyormuş filan o yüzden dikkat etmemi söylemişti doktor.
hastane Can'ım evet önceden hazırlamıştık , bir kısmıda hastanede olduğum gün hazırlandı.Ay şahane olmuş canim:) Hastane mi burası? Maşallah hazirlikliymissiniz baya yaaa
Can'ım sonucu beklıyoruz daha çıkmadı bu gecede uyku yok bize
biz yaptık Can'ım gayet basit . İnşallahÇok güzel olmuş herşeyin canım kolonya ben de yaptırmayı düşünüyorum şuanda görünce emin oldum çok hoş görünüyor. Kuzunla evinize dönersiniz bir an önce inşallah
Benimde idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı 2 ilaç yazmıştı doktorum, biri tek kullanımlık bir ilaçtı diğeri de hap şeklinde bende rahat edemedim doktoruma sordum faydası zararından daha çok olduğu için kullanman lazım demişti. İnternete de bakmıştım rahatsızlık giderilmezse erken doğuma bile yol açabileceği yazıyordu. Kullandım ama benim eşimde son 1 haftanın haplarını içirmedi yeter içtiğin diye
hastane Can'ım evet önceden hazırlamıştık , bir kısmıda hastanede olduğum gün hazırlandı.
Can'ım sonucu beklıyoruz daha çıkmadı bu gecede uyku yok bize
biz yaptık Can'ım gayet basit . İnşallah
Benimde geçen ay 12-15 çıkmıştıbana da onemli degil dedi yardimcisi:)
tıp boyle bir sey mi ya,insani sinir ediyorlar.birine gore onemli olan digerine gore onemsiz,bunu anlayamiyorum.
antibiyotigin zarari yok demi,olsa vermezdi. senin lökosit degerin kacti canim hatirliyor musun?
benimki 12-15.
Açıkçası tam aklımda değil değerlerim ama sonrasında da geçmedi hatta artmış bir daha kullancım1canım çok sıkıldı 3 lt su içiyordum daha napıyım fazla da içersem böbrekleri yorarım bu seferde diye kullandım yine ilaçları sanırım 2. Tahlilim 19-20 gibiydi ilacı kullandım bir daha da korktum tahlil yaptırmadım. Şimdi yine geçmemiş olursa canım sıkılır diye. Ama sende kullan ve idrarını çok tutma canım oda sıkıntı veriyorsenin kacti canim lökosit degerin?
bir daha tahlil yapildi mi,gecti mi tamamen?
Benimde geçen ay 12-15 çıkmıştı
Doktor suyu az içiyorsan ondan olmuştur dedi.
Günde 3 litre su iç haftaya gel bidaha bakalim büyük ihtimal düşer dedi dusmezse ilac veririz dedi. Bende günde 3 litre su ictim 2 hafta sonra gittim lokosit 4 çıkmıştı
Açıkçası tam aklımda değil değerlerim ama sonrasında da geçmedi hatta artmış bir daha kullancım1canım çok sıkıldı 3 lt su içiyordum daha napıyım fazla da içersem böbrekleri yorarım bu seferde diye kullandım yine ilaçları sanırım 2. Tahlilim 19-20 gibiydi ilacı kullandım bir daha da korktum tahlil yaptırmadım. Şimdi yine geçmemiş olursa canım sıkılır diye. Ama sende kullan ve idrarını çok tutma canım oda sıkıntı veriyor
İki melege de massallah canım Ayse artık kocaman oldu alisacak tabi abla lik yapacak Duru hanima :) Duru bebek sağ salim gelsin inşallah sizi üzmeden Ayse de bidaha hasta olmasın bütün korkuları hemencecik geçsinCnm sabah Ayşe'yi diş doktoruna götürdük. Resmen mucizeviydi. Kadın o kadar başarılı yaklaştı ki kendi başına koltuğa oturdu ve muayene oldu :) iyiki acele etmemişiz anesteziyle operasyon için,. Neredeyse iyiki grip oldu dedik hatta :)) kadın başka hiç işlem yapmadı bugün. Stratejik olarak ilk gün bu kadar dedi. Çok mutlu olduk. Çünkü ağzını açmasına bile ihtimal vermiyoduk. Cuma tekrar gidicez, fistür doldurma vs gibi ufak işlemlerle başlıcaz, 2-3 seans böyle şans verelim dedi. Olaya ticari bakmaması da ayrıca rahatlattı bizi, muayene ücreti bile almadı ki bu da defalarca gelsinler de her defasında kazanayım mantığı olmadığını gösteriyor. Ayrıca diğer doktorum söylediği ve tanesi 500 lira olan bi kaplama vardı, hiç anlam verememiştik,, ona da gereksiz dedi. Tabi sorun para değil, gerekli bişey olsa bin lira olsa ne yazar,, ama para için yapılma ihtimali neden çocuğumun ağzına ihtiyacı olmayan yabancı bi malzeme koydurayım ki diye düşündürüyor. Yani neticede anesteziye de ihtiyaç olsa bu doktorla devam etmeye karar verdik :) sonra da Duru bebişe bakmaya gittik, 3450 gr olmuş. Doktorumuz perşembe gidiyor, 26'sında dönücek, istersen bebeği alıp gideyim dedi,, yok dedim :) o yokken doğum başlarsa başka bi doktora gidicekmişiz,, benim yapacağım ne varsa onun da yapacağına inanıyorum,, benimle aynıdır,, rahat edin dedi. Bizde durum bu şu an :)
Keseye gore 33 +3 cnm son adete gore 34 +0
Sen kaçtasın? Bu arada benim lokosit 15 ti dr cok yuksek demisti... normalde 10 un altinda olmaliymis hamilelerde 13 e kadar normal kabul edilebiliyor. Ama suyu gelen hamilenin lokositi 15 ise direk doguma aliyorlar bir de yuksek lokosit keseyi de delebiliyor
Cnm evt kan da lokositim yuksek cikmisti... ama onu dusurduk sonra vajinada mikrop uredi... o sekilde dogum olayina karar verildiOnemli diye biliyorum,hattaarch2401 lökosit yukseldigi icin doguma girmemiş miydi? Ama kac olduğu onemli tabii,o daha iyi bilgilendirir cnm seni.
Nasılsın?Başta dakika tutamadım panikten şimdi de hafif seyrediyor yani bariz bir kasılma hissetmiyorum ama o rahatsız hal devam ediyor. Pusudayım bakalım bilgi icin tesekkurler.
Amin insallah hepimizin bebisi miadında gelir umarım
Insallah geçer insan kestiremiyor iste acemilik stres
Şimdiye kadar idare ederdim de sen böyle yazınca da baya panik oldum. Dakika tutmaya calısacam insallah üsütmedir
Bizim ki hastane çıkışını gördü baktıı baktııı beğenmedi tulum aldı çıktıTeşekkür ederim canım
Benim de hoşuma gidiyor BJK li eşyalar ama halı abartı geldi bana :)
Teşekkür ederim canım napim heves etmiş yapsın hoşuma gidiyor da abartmasın yeter :)
Beşiktaşlılarda var bu sanki sadece diğer takım fanatikleri bu kadar yapmıyor çok güzeller bence de ya nevresim var bide yastık aldı bakalım daha neler alacak :) hastane çıkışını BJK li almaz inşallah diyorum ya görmedi daha görse alacak kesin de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?