- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Sen yaptır testi yeniden, korkup da test yaptırmazsan daha kötü olabilir çünkü Allah korusun. Bir de antibiyotik tedavisini yarım bırakmamak gerekiyor, yarım bıraktığında antibiyotiğe direnç kazanıyor çünkü bakteri, sonra ilaç da fayda etmiyor. Ne olursa olsun normal zamanlarda da iyileştim deyip antibiyotiği yarım bırakmayın, ilacı boşuna içtiğinizle kalırsınız. Hastalık da iyileşmez. Sen yaptır testini tekrardan, eğer düşmüşse ne ala düşmemişse ona göre önlem alırsınız, sonuç olarak hastalık kaybeder siz kazanırsınızAçıkçası tam aklımda değil değerlerim ama sonrasında da geçmedi hatta artmış bir daha kullancım1canım çok sıkıldı 3 lt su içiyordum daha napıyım fazla da içersem böbrekleri yorarım bu seferde diye kullandım yine ilaçları sanırım 2. Tahlilim 19-20 gibiydi ilacı kullandım bir daha da korktum tahlil yaptırmadım. Şimdi yine geçmemiş olursa canım sıkılır diye. Ama sende kullan ve idrarını çok tutma canım oda sıkıntı veriyor
Bizimki de hastane çıkışı diyordu ama ikna ettim o konuda üstelik kız bebek :) şı pike takımını almış sonra Allahtan hoşuma gitti park yatağında kullancam bunu. Gerçekten beşiktaşlılarda var başka ben de görmedim :)Teşekkür ederim canım
Benim de hoşuma gidiyor BJK li eşyalar ama halı abartı geldi bana :)
Teşekkür ederim canım napim heves etmiş yapsın hoşuma gidiyor da abartmasın yeter :)
Beşiktaşlılarda var bu sanki sadece diğer takım fanatikleri bu kadar yapmıyor çok güzeller bence de ya nevresim var bide yastık aldı bakalım daha neler alacak :) hastane çıkışını BJK li almaz inşallah diyorum ya görmedi daha görse alacak kesin de :)
Kız bebekte gerek Yok ya erkekte tatlı oluyor böyle şeyler nevresim bizde de var tabi ki hepsini serdirip foto çekecek bol bol :)Eki Görüntüle 2022049
Bizimki de hastane çıkışı diyordu ama ikna ettim o konuda üstelik kız bebek :) şı pike takımını almış sonra Allahtan hoşuma gitti park yatağında kullancam bunu. Gerçekten beşiktaşlılarda var başka ben de görmedim :)
Cnm evt kan da lokositim yuksek cikmisti... ama onu dusurduk sonra vajinada mikrop uredi... o sekilde dogum olayina karar verildi
Bizimkide oyle elinden gelse herseyi besiktasli alcakKız bebekte gerek Yok ya erkekte tatlı oluyor böyle şeyler nevresim bizde de var tabi ki hepsini serdirip foto çekecek bol bol :)
Ben hastahanedeyken oldu... antibiotik serumu ile dustu yalniz ilk baslanan antibiotige tepki vermedi farkli bir antibiotikle düstü takip lazım basit bir hadise degil korkutmak istemem ama...antibiyotikle mi dusurduler?
kac gun ictin?
Sen kaçtasın? Bu arada benim lokosit 15 ti dr cok yuksek demisti... normalde 10 un altinda olmaliymis hamilelerde 13 e kadar normal kabul edilebiliyor. Ama suyu gelen hamilenin lokositi 15 ise direk doguma aliyorlar bir de yuksek lokosit keseyi de delebiliyor
Başla başla canm inşallah kurtulusun birde iç çamaşırını hergün yenile wc banyo temizliği veya dışarda wc ye girme durumlarına da dikkat et birde ben gibi ilacını yarım bırakmacanim sen yaptirsaydin yine de tahlilini,ne olur ne olmaz. kese yırtılmasina falan neden oluyormus allah korusun.
yarin alip baslayacagim canim.
Gelen su amniyotik su mu baktı mı?33+2 yim canim. benim tahlilde lökosit 12-15 yaziyor.
su geliyor birkac gundur ama az az. daha once de olmustu bu su olayi,sonra kesildi kendiliginden. birkac gundur yine var. zaten su geliyor az da olsa dedigim icin tahlil istedi.idrar,idrar külturü ve kan tahlili yapti. kulturde bakteri uremedi ama iste lökosit boyle cikti.
Çok haklısın bunları bilen biri olarakta bu hatayı yaptım korkudan da bakıtmadım hadi daha geçmemiş olsa kese yırtılsa Allah korusun hiç akıl işi mi benimkide.. Aman ben gibi yapmayın hanımlar.. Yarın doktor randevum var tahlil isteyip bakalım ne durumda geçmiş mi kalmış mı diye. O hastalığı yenelimSen yaptır testi yeniden, korkup da test yaptırmazsan daha kötü olabilir çünkü Allah korusun. Bir de antibiyotik tedavisini yarım bırakmamak gerekiyor, yarım bıraktığında antibiyotiğe direnç kazanıyor çünkü bakteri, sonra ilaç da fayda etmiyor. Ne olursa olsun normal zamanlarda da iyileştim deyip antibiyotiği yarım bırakmayın, ilacı boşuna içtiğinizle kalırsınız. Hastalık da iyileşmez. Sen yaptır testini tekrardan, eğer düşmüşse ne ala düşmemişse ona göre önlem alırsınız, sonuç olarak hastalık kaybeder siz kazanırsınız
Ben hastahanedeyken oldu... antibiotik serumu ile dustu yalniz ilk baslanan antibiotige tepki vermedi farkli bir antibiotikle düstü takip lazım basit bir hadise degil korkutmak istemem ama...
2000 kg yi gecmesi lazım... peki gelen sey amniyotik su mu ? Bak bu önemlitelefonda doktorun yardimcisi soyledi idrarda enfeksiyon var diye. onemli mi dedim,yooo onemli degil dedi gayet rahat
ilac yazdi doktor,kullan dedi,o kadar.
yarin bi gitsem mi acaba
allahim zamaninda saglikla dogursaydik ya. benimki daha 1700 gr.
durmasi lazim daha.
Başla başla canm inşallah kurtulusun birde iç çamaşırını hergün yenile wc banyo temizliği veya dışarda wc ye girme durumlarına da dikkat et birde ben gibi ilacını yarım bırakmabende yarın doktora gideceğim tahlil isteyim bakalım merak ettim geçti mi arttı mı ...
Gelen su amniyotik su mu baktı mı?
Cnm keseden su geliyorsa bebek enfeksiyona açik hale geliyor. Benim vakada dr su geldigi icin mikrop olayi cikinca almamiz lazim beyin hasari yapar dedi. Bu sebeple sen yarin bir amniyon testi yaptir.su geliyor deyince koku var mi dedi,yogun bir koku yok ama hafiften var gibi dedim. onun uzerine bu tahlilleri istedi. amniyon sivisi olup olmadigini gosteren bir testten bahsetmistin sanirim sen daha onceden,onu kastediyorsan yapmadi baska test.
Evet cnm, avuçiçi kadar bi suratla doğuyolar :)) çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?