Çok saol cnmmm :) sen ne durumdasın????Mesajına cevap yazdım ama gitti mi gitmedimi göremedim bir daha yazıyorum:) bebiş çok tatlııı yanakları çok tontişş maşallah :)) şimdiden prenses olmuş sağlıcakla ve zamanında gelir inşallah :) yanakson
Cnm keseden su geliyorsa bebek enfeksiyona açik hale geliyor. Benim vakada dr su geldigi icin mikrop olayi cikinca almamiz lazim beyin hasari yapar dedi. Bu sebeple sen yarin bir amniyon testi yaptir.
Saol cnm :))) valla bu ara çok gelgitler yaşıyo... normalde insanlara karşı çok mesafeli,, bazılarını hiçbi şekilde sevmiyo, sevdiklerine de fazla göstermiyo sevdiğini... kime çekmiş dicem ama anneannesi biraz öyledir :))) o yüzden çok şaşırdım :))Masallah cnm nazar degdirceksin cocuga:)
TEşekkürler teyzesiÜstteki bebeğin kalp atışı alttaki sancı canım buarada maşallah tontiş kuzuna çok tatlı
2000 kg yi gecmesi lazım... peki gelen sey amniyotik su mu ? Bak bu önemli
Iyiyim uyuyup uyandığımda tamamen gecmisti. Doktorum yalancı sancıdır dedi nst de 30u geçmedi. Şuanlık bir durum yok gibi ama birdaha olursa daha ayıp olacam sagol.Nasılsın?
İlki de böyleydi,, yanaktan ibaret doğdu resmen :)) sonradan epey çekti gerçi :))) seni niye sokmadı acaba? Diğer mesajlarını okuyamadım daha,, nasıl geçti?Hiç bilmiyorum cnm valla ben. Ama ben bu tontişi yeriimmm ısırırım yaaaa.. yanak olarak dogacak vallaaa durumuz masallah....
bu arada beni nst ye fln sokmadı hiç :/
Ayaklar fenaa oynayamıyorumMutella e bu kınanın bi de düğünü vardır kesin,,, yine pek bi oynamalı geceler bekliyo seni sanki :))))
Bende bugün bi ağlama krizine girdim psikolojim biran bozuldu çevremde tanıdık olmadığından yalnız hissettim kendimi. Sonra bi duş alıp kuaföre gittim iyi geldi sağlık ocağına gittim hafif ödemin var tuzu azalt dedi ama tansiyonumda düşük nasıl olacak bilmiyorum.. Yarında doktor kontrolüm var bebeğimi göreceğim için mutluyum :) senin ayın 20 siydi demi nasıl yani 3 gün mü kaldı heyecanlandımÇok saol cnmmm :) sen ne durumdasın????
Bilmem sokmadı beni hiç nst ye,gecen muayene de bi alttan baktı,gerek yok bosuna nst ye,acılma yok rahim uzunlugu vs iyi dedi.İlki de böyleydi,, yanaktan ibaret doğdu resmen :)) sonradan epey çekti gerçi :))) seni niye sokmadı acaba? Diğer mesajlarını okuyamadım daha,, nasıl geçti?
Canim panik yapma hemen bi sakin ol ilaci kullan once bitelefonda doktorun yardimcisi soyledi idrarda enfeksiyon var diye. onemli mi dedim,yooo onemli degil dedi gayet rahat
ilac yazdi doktor,kullan dedi,o kadar.
yarin bi gitsem mi acaba
allahim zamaninda saglikla dogursaydik ya. benimki daha 1700 gr.
durmasi lazim daha.
Ben az içiyordum canim. Ama sen iyi iciyormussun. En iyisi ilacı ihmal etme.ben her gun 3 litre su iciyorum canim hamileligin basindan beriama niye oldu anlamadim.
gecen ay benim de 2-3 cikmisti,bi ay artmis. ilaci alacagim mecbur,bir sey olur bi de,neme lazim.
Canim panik yapma hemen bi sakin ol ilaci kullan once bi
Ben az içiyordum canim. Ama sen iyi iciyormussun. En iyisi ilacı ihmal etme.
Benim lokosit düzelince yine azalttim suyu haftaya baktiracam yine bakalim belki yine yukseldi
Cocuklara akıl sır ermiyor bzmkide sofraya 3 tabk koyuyorum niye kardesimide koymadn diyor aksam ne yapcgni kestiremyrm bugün yoruldm oynmk istemedim sen nasl annesin bidevkardes yapıyorsn diyor ne dicegımi sasrdm zorlu bur sürec bizi bekliyor ya birde bizimki cok konusyr herseyi cok detylı siruyor yoruluyorum artık neden nicin ne olmus bunlyrm bazenSaol cnm :))) valla bu ara çok gelgitler yaşıyo... normalde insanlara karşı çok mesafeli,, bazılarını hiçbi şekilde sevmiyo, sevdiklerine de fazla göstermiyo sevdiğini... kime çekmiş dicem ama anneannesi biraz öyledir :))) o yüzden çok şaşırdım :))
Ya doqru duzqun bilqilendirsede seninde aklinda suphe kalmasa deni sinir oldum suankullanacagim canim da su gelen sıvı aklima takiliyor. o gun dedim ki su gelmeye devam ediyor,daha once de geliyordu,siz nişan olabilecegini soylediniz ama nisanin tanimi daha farkli dedim,nisan icin daha erken diyor
o yuzden de icim rahat degil.
Çok çok saol cnmEeevet sizdiniz demek :)) Arabada olmasak kesin selam verirdim. Maşallahınız var, kızın da çok tatlı canım. Belki buradan da artık aylardır tanıdığım için görünce size içim ısındı. Güzel bir andı. :) Bir dahaki karşılaşmada sizin kucağınızda 2 güzel kız, bizim de kucağımızda tatlı bir ufaklık olur inşallah
Tombis yaaaaa yanaklara bak tam isirmalik masaAllah
Ya doqru duzqun bilqilendirsede seninde aklinda suphe kalmasa deni sinir oldum suano eczanedeki pedlerden alsanda baksanya amniuon sivisimiymis
Maşallah bebeşine cnm üssteki bebeğin kalp atışı alttakide sancı 50 ve sonrasını önemsiyorlar
Canım inişli çıkışlı derken kaç oldugu yazıyormu bebek hareketindede öyle oluyor.bu arada fotonuzda pek tatlı maşallah
Yok doktora sormadım bile :)
Gözün aydın az kaldı demek kavuşmanıza. Ayy ne kadar heyecanlı ya doğum tarihi almak da ilginç bir duygudur eminim:)
Doğal olarak endişe olur ama ne yaptığını bilen bir doktora benziyor bence :)
Evet ben de güveniyorum çok ama 5 gün burada olmayacağı için ekstra tedirgin muhtemelen. Çünkü bir iki kez sordu emin misin, bekleyelim mi falan diye :))
Oyssssssssssss ya bu ne tatlılık. Maşallah tam yemelik yaa bayıldım bu görüntüye:))))
Bu arada Ayşe için sevindim randevusu iyi geçmiş gözünüz aydin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?