2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm keseden su geliyorsa bebek enfeksiyona açik hale geliyor. Benim vakada dr su geldigi icin mikrop olayi cikinca almamiz lazim beyin hasari yapar dedi. Bu sebeple sen yarin bir amniyon testi yaptir.

allah korusun. bunu biz demeden yapsalar ölürler mi anlamiyorum ya.
peki amnion sivisi degilse ve normal akintiysa tehlike yok demek mi?
gelen sivi bildigimiz su. yani renksiz ve kivamli degil,sümüksü degil.

Masallah cnm nazar degdirceksin cocuga:)
Saol cnm :))) valla bu ara çok gelgitler yaşıyo... normalde insanlara karşı çok mesafeli,, bazılarını hiçbi şekilde sevmiyo, sevdiklerine de fazla göstermiyo sevdiğini... kime çekmiş dicem ama anneannesi biraz öyledir :))) o yüzden çok şaşırdım :))

2000 kg yi gecmesi lazım... peki gelen sey amniyotik su mu ? Bak bu önemli

aynen,2 kg. olsa biraz daha rahatlayacagim. hiiic amniyotik sivi olabilir,test yapalim falan demedi,paylastigim tahlili yaptirdi iste sadece.
tahlilde mikrobiyoloji(idrarda) yaziyor lökosit degerinin basinda ama dedigin mikrobiyoloji testi bu degil sanirim,cunku kan ve idrar yarim saate,kultur de 1 gun sonra cikti.

Hiç bilmiyorum cnm valla ben. Ama ben bu tontişi yeriimmm ısırırım yaaaa.. yanak olarak dogacak vallaaa durumuz masallah....
bu arada beni nst ye fln sokmadı hiç :/
İlki de böyleydi,, yanaktan ibaret doğdu resmen :)) sonradan epey çekti gerçi :))) seni niye sokmadı acaba? Diğer mesajlarını okuyamadım daha,, nasıl geçti?

Çok saol cnmmm :) sen ne durumdasın????
Bende bugün bi ağlama krizine girdim psikolojim biran bozuldu çevremde tanıdık olmadığından yalnız hissettim kendimi. Sonra bi duş alıp kuaföre gittim iyi geldi sağlık ocağına gittim hafif ödemin var tuzu azalt dedi ama tansiyonumda düşük nasıl olacak bilmiyorum.. Yarında doktor kontrolüm var bebeğimi göreceğim için mutluyum :) senin ayın 20 siydi demi nasıl yani 3 gün mü kaldı heyecanlandım

İlki de böyleydi,, yanaktan ibaret doğdu resmen :)) sonradan epey çekti gerçi :))) seni niye sokmadı acaba? Diğer mesajlarını okuyamadım daha,, nasıl geçti?
Bilmem sokmadı beni hiç nst ye,gecen muayene de bi alttan baktı,gerek yok bosuna nst ye,acılma yok rahim uzunlugu vs iyi dedi.
bu arada yarın ya da carsamba arayp kesin günü verecek ama yüksek ihtimal 27 temmuz sabahı bir ihtimal de ertesi gün olabilir,baska bi doktor daha girecek benim operasyona plasenta previa dan dolayı,onunla da konusup son programı söyleyecek.
3100 olmus bizm kız,hersey yolunda cok sükür.... simdi sıra saglıkla kucagımıza almakta insallah

Canim panik yapma hemen bi sakin ol ilaci kullan once bi

ben her gun 3 litre su iciyorum canim hamileligin basindan beri ama niye oldu anlamadim.
gecen ay benim de 2-3 cikmisti,bi ay artmis. ilaci alacagim mecbur,bir sey olur bi de,neme lazim.
Ben az içiyordum canim. Ama sen iyi iciyormussun. En iyisi ilacı ihmal etme.
Benim lokosit düzelince yine azalttim suyu haftaya baktiracam yine bakalim belki yine yukseldi

Canim panik yapma hemen bi sakin ol ilaci kullan once bi

kullanacagim canim da su gelen sıvı aklima takiliyor. o gun dedim ki su gelmeye devam ediyor,daha once de geliyordu,siz nişan olabilecegini soylediniz ama nisanin tanimi daha farkli dedim,nisan icin daha erken diyor
o yuzden de icim rahat degil.

Ben az içiyordum canim. Ama sen iyi iciyormussun. En iyisi ilacı ihmal etme.
Benim lokosit düzelince yine azalttim suyu haftaya baktiracam yine bakalim belki yine yukseldi

her seye dikkat etsen de olacagi varsa oluyor malesef
baska bir sorun olmasin da ilacla gecsin insallah.
su ic canim sen de bol bol.

Cocuklara akıl sır ermiyor bzmkide sofraya 3 tabk koyuyorum niye kardesimide koymadn diyor aksam ne yapcgni kestiremyrm bugün yoruldm oynmk istemedim sen nasl annesin bidevkardes yapıyorsn diyor ne dicegımi sasrdm zorlu bur sürec bizi bekliyor ya birde bizimki cok konusyr herseyi cok detylı siruyor yoruluyorum artık neden nicin ne olmus bunlyrm bazen

Ya doqru duzqun bilqilendirsede seninde aklinda suphe kalmasa deni sinir oldum suan o eczanedeki pedlerden alsanda baksanya amniuon sivisimiymis

Çok çok saol cnm Dünya çok küçük :) gerçekten ayarlayabiliriz aslında,, çünkü biz hem alışveriş hem mağazayı kontrol vs için pazarları kesin olmak üzere haftada 2-3 gün capacitydeyiz zaten. Siz de Yakın oturuyosunuz anladığım kadarıyla,,, çakıştıralım bi gün :)

Ya doqru duzqun bilqilendirsede seninde aklinda suphe kalmasa deni sinir oldum suan o eczanedeki pedlerden alsanda baksanya amniuon sivisimiymis

aynen oyle,sinir oldum. hem kendi diyor nisan diye hem de daha erken diyor. oyle celiski olunca da icime sinmiyor aciklamasi.

o pedi dusundum ama daha once burda cok da guvenilir olmadigi konusuldu diye hatirliyorum. tereddutte kaldim.

Maşallah bebeşine cnm üssteki bebeğin kalp atışı alttakide sancı 50 ve sonrasını önemsiyorlar

Saol cnm :) o kadar çıkmamıştı sanırım ,, kırklarda gibiydi yanlış görmediysem :)

Canım inişli çıkışlı derken kaç oldugu yazıyormu bebek hareketindede öyle oluyor.bu arada fotonuzda pek tatlı maşallah

Saol cnm:) en üstte 100 yazıyodu grafikte,, benimki de 40 falandı en yüksek sanırım. Ama dediğim gibi önceden hiç öyle tepecikli olmuyodu, ilk defa gördüm.

Çok saol cnm. Darısı cuma gününe inşallah :) Duru için de teşekkürler ayrıca,, bakalım ne kadar benzicek bu haline :)) Ayşe birebir aynı çıkmıştı son görüntüsüyle,, epey netmiş demiştik,,,,,sadece fazla kıllıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…