2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canim doktorun ultrasonu renkli oldugu zaman mi boyle veriliyor?
gecen gunlerde dopplere gitmistim ya,daha once de ayrintiliya gitmistik ayni doktora. o zaman renkli vermisti yuzunu. o gun soyledim verseniz diye,kendi doktorumuzunki siyah beyaz diye. bebek artik buyudugu icin ekranda cikmaz dedi
e sizlerinki nasil cikiyor?

nerden aldiniz kolonyalari?
Cumhuriyet caddedınden has inci ve Saruhan kozmetik ten.
senın dorukta doktorun kımdi ?

maşallah bebişine Allah sağlıklı bır şekilde kucağına almayı Nasıp etsın

aynen oyle,sinir oldum. hem kendi diyor nisan diye hem de daha erken diyor. oyle celiski olunca da icime sinmiyor aciklamasi.

o pedi dusundum ama daha once burda cok da guvenilir olmadigi konusuldu diye hatirliyorum. tereddutte kaldim.
Hmmm ozaman en iyisi doktor testi canim yaocak bisye yok canini hic skma ilaci kullan bakim.belki o sivi oylesine biseydir ihmal etmede tabiki daha bizimkiler kucuk cunku

Tahmin ediyorum cnm,,, ben de bi yandan bunalıp bi yandan da şükrediyorum hemen. Yetişebilmek çok zor. haklısın bunalmakta... ama zor da olsa geçicek,, sürekli öyle düşünüp avunmaya çalışıyorum ben :))) bir de şu an dediğin gibi ben de eskisi kadar oynayamıyorum,, çok bozuluyo.. bu sefer de üzülüyorum... ama gerçekten uzun süre yerde oturmak yahut bahçede koşturmak falan eskisi kadar kolay değil... akşam anlattım, sadece 10 gün daha koca göbekliyim,, sonra daha rahat hareket edicem,, o zaman yine eskisi gibi oynayabiliriz ffalan dedim.. hoşuna gitti, güldü epey... bakalım nasıl olucak... atlatıcaz inşallah cnm :)

Maşallah cnm :)))) harika haber,,, bundan sonrası daha da güzel olucak inşallah

Oh hadi qozunaydin canim masaAllah size

Cnm çıkıyo ama epey uğraşıyo adam wala :) bize hep bu şekilde verdi, çünkü hep renkli görüyoruz zaten. Karın kilo vb ölçümleri siyah beyaz ekranda yapıyo ama detaylara böyleylen bakıyo anladığım kadarıyla.

Yok cnm 27 si ,, 10 gün kaldı yani maksimum :) böyle anlar yaşaman çok çok normal son haftalarda,,, ilkinde ben de etrafımda bir sürü tanıdık olduğu halde aşırı yalnız hissettiğim zamanlar olduğunu hatırlıyorum.. bazen evde garip bi huzursuzluk hissine kapılıyodum mesela,, hemen bahçeye atıyodum kendimi,,, insanlar olsun yakınlarda ve güvende hissedeym diye :) o yüzden çok mantıklı bişey yapmışsın bence kuaföre vs giderek :) ve bebiş doğduktan sonra hissedeceğin en son şey emin ol yalnızlık olucak ,, onlar tek başlarına bile o kadar yeterli ki annelerine,,, ben sık sık hangimizin diğerine daha çok ihtiyacı var diye düşünürdüm... hatta hala düşünüyorum bazen :)))

hayir cihazin daha once renkli verdigini bilmesem tamam diyecegim de verdin daha once. cevap olarak da buyudugu icin verdigi zaman da saf yerine mi koymaya calisiyorlar diyorum.

Cnm sen ilacı kullan geçer o... önemli bişey olsa doktor söylerdi zaten. Çok sık oluyo o enfeksiyon olayı idrarda... üstünde bile durmuyolar belli bi değerin üstüne çıkmadıysa... kendisi fazla strese sokma lütfen mühim bi durum olmadığında test sonucu, ilaç vs olaylarını bizi de hep yardımcısı arayıp söyler..

canim bursada misin sen de?
gizem yildirim doktorum.
EVEt Can'ım gizem hanımada gıttım ben biraz soğuk bir bayan işinde iyi diyorlar ama çokhastsı olduğu için unutabılıyor dediler . Ben doguma gırmıcek dıye vazgectım ondan. Önemli birşey olsa senı uyarırdı bence

Çok cesursun gerçekten, umarım herşey istediğimiz gibi yolunda gidecektir :)
Bence kararlı olmak önemli.
Kötü bir duruma düşmene asla izin vermeyecek bir doktorun var hem de.
Sen kalbini ferah tut :)

Aynen iste teldeki doqru cunku benim telde daha ben 33+6yim ama burda kac qun onceden 34 oldu bile :):):)
İçinde olduğun haftayı gösteriyor burası canım.
34+0 ile birlikte seni 35. Haftada gösterecektir. Çünkü 34 bitmiş 35. Haftaya başlamış oluyorsun.

EVEt Can'ım gizem hanımada gıttım ben biraz soğuk bir bayan işinde iyi diyorlar ama çokhastsı olduğu için unutabılıyor dediler . Ben doguma gırmıcek dıye vazgectım ondan

sen de dorukta miydin? kimdi doktorun?
cok sıkı fıkı degil ama hal hatir sorar. evet hasta coooook ve dorukta nobet sistemi oldugu icin denk gelmeyebilirmis,ekstra ucretle geliyormus istedigin doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…