Saol cnm :) o kadar çıkmamıştı sanırım ,, kırklarda gibiydi yanlış görmediysem :)
Saol cnm:) en üstte 100 yazıyodu grafikte,, benimki de 40 falandı en yüksek sanırım. Ama dediğim gibi önceden hiç öyle tepecikli olmuyodu, ilk defa gördüm.
Çok saol cnm. Darısı cuma gününe inşallah :) Duru için de teşekkürler ayrıca,, bakalım ne kadar benzicek bu haline :)) Ayşe birebir aynı çıkmıştı son görüntüsüyle,, epey netmiş demiştik,,,,,sadece fazla kıllıydı
Cumhuriyet caddedınden has inci ve Saruhan kozmetik ten.nerden aldiniz kolonyalari?
senın dorukta doktorun kımdi ?telefonda doktorun yardimcisi soyledi idrarda enfeksiyon var diye. onemli mi dedim,yooo onemli degil dedi gayet rahat
ilac yazdi doktor,kullan dedi,o kadar.
yarin bi gitsem mi acaba
allahim zamaninda saglikla dogursaydik ya. benimki daha 1700 gr.
durmasi lazim daha.
maşallah bebişine Allah sağlıklı bır şekilde kucağına almayı Nasıp etsınBilmem sokmadı beni hiç nst ye,gecen muayene de bi alttan baktı,gerek yok bosuna nst ye,acılma yok rahim uzunlugu vs iyi dedi.
bu arada yarın ya da carsamba arayp kesin günü verecek ama yüksek ihtimal 27 temmuz sabahı bir ihtimal de ertesi gün olabilir,baska bi doktor daha girecek benim operasyona plasenta previa dan dolayı,onunla da konusup son programı söyleyecek.
3100 olmus bizm kız,hersey yolunda cok sükür.... simdi sıra saglıkla kucagımıza almakta insallah
Hmmm ozaman en iyisi doktor testi canim yaocak bisye yok canini hic skma ilaci kullan bakim.belki o sivi oylesine biseydir ihmal etmede tabiki daha bizimkiler kucuk cunkuaynen oyle,sinir oldum. hem kendi diyor nisan diye hem de daha erken diyor. oyle celiski olunca da icime sinmiyor aciklamasi.
o pedi dusundum ama daha once burda cok da guvenilir olmadigi konusuldu diye hatirliyorum. tereddutte kaldim.
Tahmin ediyorum cnm,,, ben de bi yandan bunalıp bi yandan da şükrediyorum hemen. Yetişebilmek çok zor. haklısın bunalmakta... ama zor da olsa geçicek,, sürekli öyle düşünüp avunmaya çalışıyorum ben :))) bir de şu an dediğin gibi ben de eskisi kadar oynayamıyorum,, çok bozuluyo.. bu sefer de üzülüyorum... ama gerçekten uzun süre yerde oturmak yahut bahçede koşturmak falan eskisi kadar kolay değil... akşam anlattım, sadece 10 gün daha koca göbekliyim,, sonra daha rahat hareket edicem,, o zaman yine eskisi gibi oynayabiliriz ffalan dedim.. hoşuna gitti, güldü epey... bakalım nasıl olucak... atlatıcaz inşallah cnm :)Cocuklara akıl sır ermiyor bzmkide sofraya 3 tabk koyuyorum niye kardesimide koymadn diyor aksam ne yapcgni kestiremyrm bugün yoruldm oynmk istemedim sen nasl annesin bidevkardes yapıyorsn diyor ne dicegımi sasrdm zorlu bur sürec bizi bekliyor ya birde bizimki cok konusyr herseyi cok detylı siruyor yoruluyorum artık neden nicin ne olmus bunlyrm bazen
Maşallah cnm :)))) harika haber,,, bundan sonrası daha da güzel olucak inşallahKızlar çok mutluyum Ahmet asafı kucağıma aldım ve emzirmeyi denedim . Kucağıma aldığım gibi gözlerini açtı rabbım nelere kadir , çok şükür inşallah yarın doktorundanda iyi haberler alırız. Bu arada 11 . Gün göbeğide düştü.
Oh hadi qozunaydin canim masaAllah sizeKızlar çok mutluyum Ahmet asafı kucağıma aldım ve emzirmeyi denedim . Kucağıma aldığım gibi gözlerini açtı rabbım nelere kadir , çok şükür inşallah yarın doktorundanda iyi haberler alırız. Bu arada 11 . Gün göbeğide düştü. Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın.
Cnm çıkıyo ama epey uğraşıyo adam wala :) bize hep bu şekilde verdi, çünkü hep renkli görüyoruz zaten. Karın kilo vb ölçümleri siyah beyaz ekranda yapıyo ama detaylara böyleylen bakıyo anladığım kadarıyla.canim doktorun ultrasonu renkli oldugu zaman mi boyle veriliyor?
gecen gunlerde dopplere gitmistim ya,daha once de ayrintiliya gitmistik ayni doktora. o zaman renkli vermisti yuzunu. o gun soyledim verseniz diye,kendi doktorumuzunki siyah beyaz diye. bebek artik buyudugu icin ekranda cikmaz dedi
e sizlerinki nasil cikiyor?
Cumhuriyet caddedınden has inci ve Saruhan kozmetik ten.
senın dorukta doktorun kımdi ?
maşallah bebişine Allah sağlıklı bır şekilde kucağına almayı Nasıp etsın
Hmmm ozaman en iyisi doktor testi canim yaocak bisye yok canini hic skma ilaci kullan bakim.belki o sivi oylesine biseydir ihmal etmede tabiki daha bizimkiler kucuk cunku
Sağol canımSaglıkla gelsin cnm en guzel hycn simdi
Yok cnm 27 si ,, 10 gün kaldı yani maksimum :) böyle anlar yaşaman çok çok normal son haftalarda,,, ilkinde ben de etrafımda bir sürü tanıdık olduğu halde aşırı yalnız hissettiğim zamanlar olduğunu hatırlıyorum.. bazen evde garip bi huzursuzluk hissine kapılıyodum mesela,, hemen bahçeye atıyodum kendimi,,, insanlar olsun yakınlarda ve güvende hissedeym diye :) o yüzden çok mantıklı bişey yapmışsın bence kuaföre vs giderek :) ve bebiş doğduktan sonra hissedeceğin en son şey emin ol yalnızlık olucak ,, onlar tek başlarına bile o kadar yeterli ki annelerine,,, ben sık sık hangimizin diğerine daha çok ihtiyacı var diye düşünürdüm... hatta hala düşünüyorum bazen :)))Bende bugün bi ağlama krizine girdim psikolojim biran bozuldu çevremde tanıdık olmadığından yalnız hissettim kendimi. Sonra bi duş alıp kuaföre gittim iyi geldi sağlık ocağına gittim hafif ödemin var tuzu azalt dedi ama tansiyonumda düşük nasıl olacak bilmiyorum.. Yarında doktor kontrolüm var bebeğimi göreceğim için mutluyum :) senin ayın 20 siydi demi nasıl yani 3 gün mü kaldı heyecanlandım
Amin canım, hepimizinkiHayırlısıyla gelsin minnak oğlaan
Cnm çıkıyo ama epey uğraşıyo adam wala :) bize hep bu şekilde verdi, çünkü hep renkli görüyoruz zaten. Karın kilo vb ölçümleri siyah beyaz ekranda yapıyo ama detaylara böyleylen bakıyo anladığım kadarıyla.
Cnm sen ilacı kullan geçer o... önemli bişey olsa doktor söylerdi zaten. Çok sık oluyo o enfeksiyon olayı idrarda... üstünde bile durmuyolar belli bi değerin üstüne çıkmadıysa... kendisi fazla strese sokma lütfentelefonda doktorun yardimcisi soyledi idrarda enfeksiyon var diye. onemli mi dedim,yooo onemli degil dedi gayet rahat
ilac yazdi doktor,kullan dedi,o kadar.
yarin bi gitsem mi acaba
allahim zamaninda saglikla dogursaydik ya. benimki daha 1700 gr.
durmasi lazim daha.
EVEt Can'ım gizem hanımada gıttım ben biraz soğuk bir bayan işinde iyi diyorlar ama çokhastsı olduğu için unutabılıyor dediler . Ben doguma gırmıcek dıye vazgectım ondan. Önemli birşey olsa senı uyarırdı bencecanim bursada misin sen de?
gizem yildirim doktorum.
Çok cesursun gerçekten, umarım herşey istediğimiz gibi yolunda gidecektir :)Çok saol cnm :)) boşuna dememişler her şerde bi hayır vardır diye.. bebiş çok değişmiş bu arada,, Ayşe'ye benzetmiştik hep ama doktor da değişmiş bu dedi :)) yanaklar sabit o kadar :)))) normal doğum için 10 gün daha şansı var :) eşim acı çekmeni istemiyorum modunda, doktor rüptürden ve o yokken doğmasından endişeli,,, babam tıpçı olduğu halde 15 sene önce yaptırdığım burnuma bile hala dokunamayan bi adam olarak tedirgin gözlerle bakıyo duruma,,, sadece ben varım korkmayan sanırım :)))) bakalım bebiş ne istiyo :))
İçinde olduğun haftayı gösteriyor burası canım.Aynen iste teldeki doqru cunku benim telde daha ben 33+6yim ama burda kac qun onceden 34 oldu bile :):):)
EVEt Can'ım gizem hanımada gıttım ben biraz soğuk bir bayan işinde iyi diyorlar ama çokhastsı olduğu için unutabılıyor dediler . Ben doguma gırmıcek dıye vazgectım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?