Çok güzel :)Nasıl sizce kızlar?
Cnm sen ilacı kullan geçer o... önemli bişey olsa doktor söylerdi zaten. Çok sık oluyo o enfeksiyon olayı idrarda... üstünde bile durmuyolar belli bi değerin üstüne çıkmadıysa... kendisi fazla strese sokma lütfenmühim bi durum olmadığında test sonucu, ilaç vs olaylarını bizi de hep yardımcısı arayıp söyler..
Ya bakıyoruz eşimle karar veremedik bi ne zormuş süs seçmek hiç sevmem bu tür şeyleri zaten :)Çok güzel :)
Güzel günlerde canım
Ama sanırım bu cihazlar da birbirinden farklı cnm. Yoksa niye vermesin ki, masraflı bişey diil o çıktılar heralde... ben şeyi hatırlıyorum çünkü, işte hep bu cihazla detaylı görmek çok güzel falan gibi bişey konuşmuştuk ilk muayenede eşimle,,, doktor da siz bunda hiç girmemiştiniz aslında, bu daha da ilerisi, yeni aldım falan demişti... hem de Ayşe'de son muayenede bu haftalarda göremeyebiliriz yüzünü dediğini de hatırlıyo gibiyim... belki bu daha çok yaklaşıyodur vs.. son olarak da benim kızlar inmiyo biliyosun,, fazlasıyla yukarıdalar,, belki o da etkiliyodur :) kızma doktoruna yani,, son haftalar herşeye pozitif bakmaya çalışalım,, onlara güvenmeye ihtiyacımız var şu an :)hayir cihazin daha once renkli verdigini bilmesem tamam diyecegim de verdin daha once. cevap olarak da buyudugu icin verdigi zaman da saf yerine mi koymaya calisiyorlar diyorum.
Burasi benim kafami karistiriyo ya demekki oyuzdenmis simdik anladimİçinde olduğun haftayı gösteriyor burası canım.
34+0 ile birlikte seni 35. Haftada gösterecektir. Çünkü 34 bitmiş 35. Haftaya başlamış oluyorsun.
Aldın mı cnm?Nasıl sizce kızlar?
Ama sanırım bu cihazlar da birbirinden farklı cnm. Yoksa niye vermesin ki, masraflı bişey diil o çıktılar heralde... ben şeyi hatırlıyorum çünkü, işte hep bu cihazla detaylı görmek çok güzel falan gibi bişey konuşmuştuk ilk muayenede eşimle,,, doktor da siz bunda hiç girmemiştiniz aslında, bu daha da ilerisi, yeni aldım falan demişti... hem de Ayşe'de son muayenede bu haftalarda göremeyebiliriz yüzünü dediğini de hatırlıyo gibiyim... belki bu daha çok yaklaşıyodur vs.. son olarak da benim kızlar inmiyo biliyosun,, fazlasıyla yukarıdalar,, belki o da etkiliyodur :) kızma doktoruna yani,, son haftalar herşeye pozitif bakmaya çalışalım,, onlara güvenmeye ihtiyacımız var şu an :)
Saol cnm :) aslında cesur olmak diil de içim rahat nedense.. çünkü dediğin gibi riske girmeyeceğiz zaten,, mühim olan mümkün olduğu kadar taşımam,, ihtiyacı olmasa erken verirdi Allah, ama demek ki şu an hala kanıma ihtiyacı var diye düşünüyorum :) ama eğer ufacık bi risk bile olsa asla inat etmem, saniyesinde sezeryana alın derim zaten... sonuçta hem bebeğin, hem de büyük kızım ve onun için benim canımın sağ olması esas olan :)) kötü ihtimalleri de düşünüyorum tabi ama herkesin düşündüğü kadar düşünüyorumdur en fazla :) sen nasılsın,, herşey tamam mı? Heyecanlı mısın :)Çok cesursun gerçekten, umarım herşey istediğimiz gibi yolunda gidecektir :)
Bence kararlı olmak önemli.
Kötü bir duruma düşmene asla izin vermeyecek bir doktorun var hem de.
Sen kalbini ferah tut :)
Evet evet gerçekten öyle düşün. Şu an (son haftalarda) zaten anladığım kadarıyla çok daha genel şeylere bakıyolar. İşte plasenta ne durumda, suyu nasıl, kalp atışları nasıl vs.. çünkü önceden bizim de çok uzun sürerdi muayeneler,, kalbiydi, kemikleriydi, böbrekti vs... ama son seferlerde konuşma genelde şu eksende "kilosu şu kadar,, suyunuz iyi,,, bebeğin keyfi yerinde,,, aman da burnuna bak annesi,,,, hadi haftaya görüşürüz :)"doktorlar canimiz,seviyorum,kardesim de doktor ama bazisi sanki yeteri kadar onem vermiyor gibi geliyor ya da zaman yaklastikca bende korkular basladi,bir sorun olacak korkusu. rahat olmaliyim aksine biliyorum ama elimde degil. ihmaller olabiliyor ya allah korusun,o yuzden acaba her seye bakiyor mu diye pimpirikleniyorum.
olumlu dusunelim
Sıvı dediğin bebeğin suyu değilmiş ama di mi? Enfeksiyon kaynaklı akıntı yani?sıvı gelmesi canimi sıktı aslinda,yani hem sivinin hem enfeksiyonun bir arada olmasi ve bir de celiskili konusmasi.
alacagim yarin ilaci hemen,kullanacagim. allahim saglikla kucagima aldigim gunleri gostersin,baska bir sey istemiyorum,hepimiz insallah.
Evet evet gerçekten öyle düşün. Şu an (son haftalarda) zaten anladığım kadarıyla çok daha genel şeylere bakıyolar. İşte plasenta ne durumda, suyu nasıl, kalp atışları nasıl vs.. çünkü önceden bizim de çok uzun sürerdi muayeneler,, kalbiydi, kemikleriydi, böbrekti vs... ama son seferlerde konuşma genelde şu eksende "kilosu şu kadar,, suyunuz iyi,,, bebeğin keyfi yerinde,,, aman da burnuna bak annesi,,,, hadi haftaya görüşürüz :)"
Heyecan bastı ama sanki en çok da daha dursun içerde istiyorum. Onunla yaşadığım şu hamilelik bitecek diye de üzülüyorum aslında. Hatırlayayım bu hareketleri tekmeleri diye bugün oturup bebeğimi dinledim bol bol. Hamilelik bitişi hüznü bastı.Sen de miiiiiburaları unutmayın hatunlar yaaaa :)))) heyecan durumları??
Sıvı dediğin bebeğin suyu değilmiş ama di mi? Enfeksiyon kaynaklı akıntı yani?
Amin cnm masallah annesi iyi haberlerinizi bekliyoruzKızlar çok mutluyum Ahmet asafı kucağıma aldım ve emzirmeyi denedim . Kucağıma aldığım gibi gözlerini açtı rabbım nelere kadir , çok şükür inşallah yarın doktorundanda iyi haberler alırız. Bu arada 11 . Gün göbeğide düştü. Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın.
Ins cnmTahmin ediyorum cnm,,, ben de bi yandan bunalıp bi yandan da şükrediyorum hemen. Yetişebilmek çok zor. haklısın bunalmakta... ama zor da olsa geçicek,, sürekli öyle düşünüp avunmaya çalışıyorum ben :))) bir de şu an dediğin gibi ben de eskisi kadar oynayamıyorum,, çok bozuluyo.. bu sefer de üzülüyorum... ama gerçekten uzun süre yerde oturmak yahut bahçede koşturmak falan eskisi kadar kolay değil... akşam anlattım, sadece 10 gün daha koca göbekliyim,, sonra daha rahat hareket edicem,, o zaman yine eskisi gibi oynayabiliriz ffalan dedim.. hoşuna gitti, güldü epey... bakalım nasıl olucak... atlatıcaz inşallah cnm :)
Bilmem sokmadı beni hiç nst ye,gecen muayene de bi alttan baktı,gerek yok bosuna nst ye,acılma yok rahim uzunlugu vs iyi dedi.
bu arada yarın ya da carsamba arayp kesin günü verecek ama yüksek ihtimal 27 temmuz sabahı bir ihtimal de ertesi gün olabilir,baska bi doktor daha girecek benim operasyona plasenta previa dan dolayı,onunla da konusup son programı söyleyecek.
3100 olmus bizm kız,hersey yolunda cok sükür.... simdi sıra saglıkla kucagımıza almakta insallah
Kızlar bu arada Ayşe'ye hamileyken şu benim nst de altta çıkan çizgilerim doğduğu gün bile dümdüzdü. Baya dümdüz ama yani :)) bugün ilk defa onlar inişli çıkışlıydı. Doktor da normal doğumu başlayan ama ilerlemeyen birine yetişicekti fazla tutmamak için soramadım. Mühim bi durum olsa söylerdi gerçi, çok iyi dedi genel olarak. Üstteki ne oluyodu alttaki ne oluyodu bilen var mı? Fotomuzu da paylaşayım bununla beraber, tam olsun :))
Ayaklar fenaa oynayamıyorumama yarın düğünde oynıycam
Cnm birde baska doktora gözüksenaynen daha 2 kilo bile degiller.
boyle celiskiler olunca da doktordan soguyorum.onun demesi lazim yapalim diye.
Yok bakıyoruz daha kafayı sıyırmadan bişey bulmak istiyorum:)Aldın mı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?