2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim ben kendimi cok dinliyorum belkide ondan hissediyorum ama dinlemesemde normalde elimi koymadanda hissediliyo yani
canım çalışıorum ben ancak akşamları dinleyebiliorum kendimi, onun dışında hareket ediorum belki ondan belki de bilmiorum , adını koymadığım bir hareketi var odur belki de :) geçenlerde rahim ağzım tarafında kesik kesik bişeyler oldu ama dedim bu tekme değil adını da koyamamıştım bilemedim yni :) şu anda acaba hıçkırık mıydı diorum :)

Kızlar sizin bebişlerde çok hıçkırıyormu. Bizimki gün içinde 5-6 defa hıçkırıyor bi kaç dk sürüyor. Bayılıyorum o haline:)
Benimki de öyle, günde 5-6 olmasa da 2-3 kesin oluyor. Özellikle bir şeyler yediğim zamanlarda uzun uzun hıçkırıyor, gülmelere doyamıyorum onu gözümün önünde hık hık diye hayal ederken :)

ya ben anlayamıorum galiba hıçkırdığını
Ben de birkaç haftadır hissediyorum, 1-2 saniyede bir, ritmik olarak güçlü bir kalp atışı gibi vuruyor. Eğer hıçkırıyorsa sen de çok hareket etmiyorsan kesin hissedersin, sürekli bir ritmi oluyor çünkü. Özellikle yemekten sonra hareketsizken takip etmeye çalış, hıçkırıyorsa o zamanlarda daha çok olur.

Pit pit ard arda minik tekmeler gibi. Hissediyorsundur da ayırt etmiyorsundur cnn.
evet canım arkadaşa da dedim üstte , ayırt edemediğim bi hareketi var ama kestiremiorm bundan sonra daha dikkat kesileyim bakayım :)

Oooo canim calisiyosan hissetmemen cok normal :) belki o dedigin hareket o olabilir :) zaten 2 ser saniyede bi seyirme seklinde oluyo :)

ağzına sağlık canım evet anlatmak istediğim bu sanki böle kalp atışı gibi ama daha güçlüydü :)

ağzına sağlık canım evet anlatmak istediğim bu sanki böle kalp atışı gibi ama daha güçlüydü :)
O zaman senin ufaklık da hıçkırıyor ama ayırt etmesi zor geliyor sana nasıl bir şey olduğunu bilmediğin için. Bundan sonra artık farkında olarak beklediğin için senin de gözünde canlanır minik minik hıçkırması :)

Kizlar ya arkadasima doktoru demiski cocuqun doqum pozisyonuna donmesini istiyosan muzik dinlet demis ne kadar doqruki acaba ? E benim kiz dondu diyodum simdi yine ayni yere qecti

Amin canım hepimiz inşallah evet ama ne bileyim çok korkuyorum tabi bir yandanda diyorum hangisi hayırlı ise o olsun allah büyük bu haftayida atlatayım allahın izni ile bakalım ne olacak :)

Kizlar ya arkadasima doktoru demiski cocuqun doqum pozisyonuna donmesini istiyosan muzik dinlet demis ne kadar doqruki acaba ? E benim kiz dondu diyodum simdi yine ayni yere qecti
Hiç duymadım bunu ama kasık bölgesine ışık tutunca ışığa duyarlı oldukları için o yöne yönlendiklerini burada okumuştum.

bir de ilk hamileliğim canım ondan da bilmiorum galiba evet bir daha öle olursa bu kez gülümseyerek dinleyeceğim , teşekkür ederim :)))

Hiç duymadım bunu ama kasık bölgesine ışık tutunca ışığa duyarlı oldukları için o yöne yönlendiklerini burada okumuştum.
Bende sasirdim ilk defa duydum canim bi sorayim dedim en iyisi kendisi donerse donsun ekstra bisey yapmayim ben bazen flash isiqini falan tutuyorum esim kiziyo uqrasma su cocukla artik diye

Aaa selam canım sende mi bursa dasın bende bursadayım ihsaniyede sen hangi semttesin ve hangi hastanede doğum yaptın acaba dr kimdi
yıldırım da oturuyoruz biz Can'ım osmangazı aritmi hastanesinde özlem canıtez çaylak doktorum çokta memnun kaldım .

Maşallah canım bebeğinin gelişimi çok güZel allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah . Dayansım kuzu 1-2 hafta daha inşallah 38-40 larıda görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…