Sen pro üyesin.
Öyle kendime görev edindim durduk yere :) İlk sayfayı düzenleyemiyorum ayrı mesaj olarak yazıyorum.
kalp atışı gibi canım muhakkak oluyordur ama sen anlam veremiyorsun dur :))ya bişey sorcam bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıosunuz
Onun prolukla alakası yok sanırım konuyu açan kişi düzenliyor diye biliyorum ben oyuzdenSen pro üyesin.
Bende pro üyeler düzenleyebiliyor sandım ondan sordum.
Onun prolukla alakası yok sanırım konuyu açan kişi düzenliyor diye biliyorum ben oyuzdenarch2401 nin yapması lazım ama tabi osu anda ugrasamaz minik kızıyla mesgul
Buqun 3. ÇIT sesini duydumcok ilqinc ya bu nerden qeliyosa
Sinirden elim ayaqim titriyodurduk yere benimle bir tane seker icin tartisan arkadasim...!!!! Senin hormonlarin ego yaomis uqrasamam senle dedi lafa bakin...!!! ne kdar qereksiz insanlar war su dunyada yemin ederim cildiracam bu stresle doqurmazsam daha doqurmam denqesiz insanlar...
Ben de Arch tekrar yazmakla uğraşmaz kopyalar kolayca diye yaptın sandım :)
Aynen ben de o yüzden ayrı mesaj olarak düzenledim ilk sayfaya gitmiyor aralarda kalıyor ama işsizlik demek ki benimki
Ben de minik kızımla uğraşırken hepiniz doğurmuş olacaksınız muhtemelen, ben hala doğuramadım diye mesaj düzenliycem
Hormonların ego mu yapmış? Hiç böyle bir etki duymamıştım :)Sinirden elim ayaqim titriyodurduk yere benimle bir tane seker icin tartisan arkadasim...!!!! Senin hormonlarin ego yaomis uqrasamam senle dedi lafa bakin...!!! ne kdar qereksiz insanlar war su dunyada yemin ederim cildiracam bu stresle doqurmazsam daha doqurmam denqesiz insanlar...
Ben de Arch tekrar yazmakla uğraşmaz kopyalar kolayca diye yaptın sandım :)
Hormonların ego mu yapmış? Hiç böyle bir etki duymamıştım :)
Amaaan umursama, tersle bırak çok sinirini bozduysa :)
Oda dogru almamz lazm boyle olmuyr nasl yapcaz diye ins kolay atlatrzO da bana küçüğe haksızlıkmış gibi geliyor. Büyük olan sınırsız sevginin ne demek olduğunu biliyor çünkü tek başına, anne babasını kimseyle paylaşmadan, kimsenin yanında daha az sevilme derdi olmadan büyüdü ama küçük çocuk doğunca büyük kıskanmasın diye onun yanında az sevilirse küçük çocuğun nasıl hissedeceğini de düşünmek lazım. Annem babam beni seviyor ama ablamın-abimin yanında daha az seviyor diye içlenebilir çocuk.
Ben bunu yakınımda bir ailede görüyorum, büyük çocuk çok kıskanç hem annesini babasını hem dedesini kıskanıyor. Eve geldikleri zaman biri eskaza önce küçüğü öpsün, sarılsın hatta seslensin kıyamet kopuyor, küsüyor, ağlıyor... E büyük anladığı ve kıskandığı için severken "sen daha tatlısın, aman o ne anlar, o zaten daha tuvaletini tutamıyor" falan diye büyüğe gaz veriyorlar. Büyük başka odadayken seviyorlar küçüğü. Ufaklık daha anlayacak yaşta değil diye rahatlar ama bebekler çok uyanık her şeyi anlıyorlar. Ben de her fırsatta savunmaya çalışıyorum ufaklığı, söylüyorum da hatta yazık değil mi bu çocuğa diye ama değişmiyor çünkü büyük küsüp ağlıyor. Bana yapamıyor mesela tavrımı bildiğinden ama diğer herkes parmak kadar bebeyi eziyor gibi geliyor bana. Buna başka bir çözüm bulmanın yolu olmalı, iki çocuğu da dışlamadan, ikisine de eksiklik hissettirmeden sevgiyi iki çocuğa paylaştırabilmek gerekir. Eğer bu konuda korkunuz ya da şüpheniz varsa bir pedagoga danışıp ne yapmanız gerektiğini sorsanız çok güzel olur bence, bir uzmandan fikir almış olursunuz.
Şeker derken?Sinirden elim ayaqim titriyodurduk yere benimle bir tane seker icin tartisan arkadasim...!!!! Senin hormonlarin ego yaomis uqrasamam senle dedi lafa bakin...!!! ne kdar qereksiz insanlar war su dunyada yemin ederim cildiracam bu stresle doqurmazsam daha doqurmam denqesiz insanlar...
Ya bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
Noldu ya?
Kıskanıyor olmasın sakın?
Yazdim konuyu asaqiya canimŞeker derken?
AYnen canım darısı tüm babalara olsun hamişler ve anneler rahat etsin inşallahSüper o zaman :)) benimki de banyo, park ve havuz olaylarını devraldı epey. Yoksa gerçekten şu son bir iki ay geçmezdi hiç. Bakalım bebek olunca napıcak... bazen çok fena bunalıcak diye korkuyorum ama inşallah idare edebilir... ama o kadar sorumsuz o kadar tembel babalar da var ki,, hakikaten şanslıyız baya :)
O da bana küçüğe haksızlıkmış gibi geliyor. Büyük olan sınırsız sevginin ne demek olduğunu biliyor çünkü tek başına, anne babasını kimseyle paylaşmadan, kimsenin yanında daha az sevilme derdi olmadan büyüdü ama küçük çocuk doğunca büyük kıskanmasın diye onun yanında az sevilirse küçük çocuğun nasıl hissedeceğini de düşünmek lazım. Annem babam beni seviyor ama ablamın-abimin yanında daha az seviyor diye içlenebilir çocuk.
Ben bunu yakınımda bir ailede görüyorum, büyük çocuk çok kıskanç hem annesini babasını hem dedesini kıskanıyor. Eve geldikleri zaman biri eskaza önce küçüğü öpsün, sarılsın hatta seslensin kıyamet kopuyor, küsüyor, ağlıyor... E büyük anladığı ve kıskandığı için severken "sen daha tatlısın, aman o ne anlar, o zaten daha tuvaletini tutamıyor" falan diye büyüğe gaz veriyorlar. Büyük başka odadayken seviyorlar küçüğü. Ufaklık daha anlayacak yaşta değil diye rahatlar ama bebekler çok uyanık her şeyi anlıyorlar. Ben de her fırsatta savunmaya çalışıyorum ufaklığı, söylüyorum da hatta yazık değil mi bu çocuğa diye ama değişmiyor çünkü büyük küsüp ağlıyor. Bana yapamıyor mesela tavrımı bildiğinden ama diğer herkes parmak kadar bebeyi eziyor gibi geliyor bana. Buna başka bir çözüm bulmanın yolu olmalı, iki çocuğu da dışlamadan, ikisine de eksiklik hissettirmeden sevgiyi iki çocuğa paylaştırabilmek gerekir. Eğer bu konuda korkunuz ya da şüpheniz varsa bir pedagoga danışıp ne yapmanız gerektiğini sorsanız çok güzel olur bence, bir uzmandan fikir almış olursunuz.
Ahaha :) Bence arkadaşının hormonları ego yapmış. :))Ya bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
- Gerci seninki quzel olmustu ama bize ayirmadiqin icin qoremedik dedim
-Gelseydin alirdin dedi
-Bende ayirsaydin sonra qeldiqimde verirdin dedim
-Ben qelenlere daqitirim canim ya dedi
-Bende iyi tmm isteyen yok zaten saol dedim
-Bende zaten vermedimki kuzum haha falan dedi
-Zaten almadik ne uzatiyosun lafi dedim
-Senin hormonlar eqo yapmis uqrasamam senle dedi
-Bende senle uqrasamam dedim ciktim grup konusmasindan....
Ukala ukala konusur her ortamda cok bilmislik yapar qecen qunde bebeqime kullanacaqim deterjan hakkinda tartisti benle zaten belli bi sinira qetirmisti beni buda son damla oldu dahada ne konsurum ne muhattap olurum denqesiz sey...
Ya bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
-Gelseydin alirdin dedi
Ukala ukala konusur her ortamda cok bilmislik yapar qecen qunde bebeqime kullanacaqim deterjan hakkinda tartisti benle zaten belli bi sinira qetirmisti beni buda son damla oldu dahada ne konsurum ne muhattap olurum denqesiz sey...
-Gelseydin alirdin dedi
benimde ilk oğlumdaki doktorum medicabilde Zuhal hanımdı bende sırf trafik yüzünden o tarafı seçmedim herşeyde hayır vardır çok zor olurdu bu trafıkte hergün hastaneye gidip gelmek, doktora güvenmek çok önemli ozaman memnuniyet kat sayıları artıyorSüpermiş canım yıldırım bize uzak bizde fsm ye yakınız . Memnun olmana çok sevindim canım bende deniz güleryüz çakmak a gidiyorum canım jimer de yapacağım allah izin verirse bende çok memnunum bakalım hakkımızda hayırlısı benim beklenen normal doğum ilk oğlumu 37+5 te kucağıma aldım bakalım bu bebiş ne zaman teşrif edecek gönlümden geçen 40 doldurması .
Ahaha :) Bence arkadaşının hormonları ego yapmış. :))
Pıh
Cidden ne gereksiz bi arkadaşmış ya boşver. Samimi olmadığı belli, bişey kaybetmemişsin bence. Tam dayaklıkmış
Bazi insanlara akil sir erdiremiyorum...Zaten ben belirli bi qrubumuz var oraya attim resmini direk ona yonelikte atmadim herkes iyi cok quzel derken sen ne laf sokuyosun demi ??? Neyse bi yonden iyi oldu ciktim gruptanda dahada muhattap olmam esimede soledim bidaha beni ayni ortama sokma su insanlarla diye...Oyyy,,,, çok boş bi mevzudan gereksiz laf etmiş gerçekten. Hiç de öyle bi masraf yapmak zorunda değilsin. İsteyen yapar istemeyen yapmaz... muhatap olma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?