2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Onun prolukla alakası yok sanırım konuyu açan kişi düzenliyor diye biliyorum ben oyuzden arch2401 nin yapması lazım ama tabi osu anda ugrasamaz minik kızıyla mesgul

Aynen ben de o yüzden ayrı mesaj olarak düzenledim ilk sayfaya gitmiyor aralarda kalıyor ama işsizlik demek ki benimki
Ben de minik kızımla uğraşırken hepiniz doğurmuş olacaksınız muhtemelen, ben hala doğuramadım diye mesaj düzenliycem

Sinirden elim ayaqim titriyo durduk yere benimle bir tane seker icin tartisan arkadasim...!!!! Senin hormonlarin ego yaomis uqrasamam senle dedi lafa bakin...!!! ne kdar qereksiz insanlar war su dunyada yemin ederim cildiracam bu stresle doqurmazsam daha doqurmam denqesiz insanlar...

Noldu ya?
Kıskanıyor olmasın sakın?

Ben de Arch tekrar yazmakla uğraşmaz kopyalar kolayca diye yaptın sandım :)

Hormonların ego mu yapmış? Hiç böyle bir etki duymamıştım :)
Amaaan umursama, tersle bırak çok sinirini bozduysa :)

Ben de Arch tekrar yazmakla uğraşmaz kopyalar kolayca diye yaptın sandım :)

Hormonların ego mu yapmış? Hiç böyle bir etki duymamıştım :)
Amaaan umursama, tersle bırak çok sinirini bozduysa :)

Eğer düzenlemek isterse, vakti olursa tabi ki kopyalar :)
Ama benimki can sıkıntısı, vakit öldürgeci

Oda dogru almamz lazm boyle olmuyr nasl yapcaz diye ins kolay atlatrz

Şeker derken?

Noldu ya?
Kıskanıyor olmasın sakın?
Ya bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
- Gerci seninki quzel olmustu ama bize ayirmadiqin icin qoremedik dedim
-Gelseydin alirdin dedi
-Bende ayirsaydin sonra qeldiqimde verirdin dedim
-Ben qelenlere daqitirim canim ya dedi
-Bende iyi tmm isteyen yok zaten saol dedim
-Bende zaten vermedimki kuzum haha falan dedi
-Zaten almadik ne uzatiyosun lafi dedim
-Senin hormonlar eqo yapmis uqrasamam senle dedi
-Bende senle uqrasamam dedim ciktim grup konusmasindan....
Ukala ukala konusur her ortamda cok bilmislik yapar qecen qunde bebeqime kullanacaqim deterjan hakkinda tartisti benle zaten belli bi sinira qetirmisti beni buda son damla oldu dahada ne konsurum ne muhattap olurum denqesiz sey...

AYnen canım darısı tüm babalara olsun hamişler ve anneler rahat etsin inşallah

Cnm pedagog da farklı bi yaklaşım sunamıyor. Dediğin gibi küçüğü gizli saklı sevmek kesinlikle çözüm değil. Ama zaten ister istemez başlarda çoğu zamanı emzirerek kucakta oyalayarak uyutmaya çalışarak alt değiştirerek vs geçiyor. Haliyle o ilgi bile o kadar fazla ki artan zamanı artık küçüğü severek değil de büyükle aktivite yaparak geçirmeyi öneriyorlar. Ona da ne kadar halimiz kalırsa :))) tabi küçük halihazırda o dünyanın içine doğuyor, hayatı ona göre şekilleniyor; ama büyük için travmatik bi değişim söz konusu, alışkın olduğu düzen fazlasıyla değişiyor. Onun daha çok etkileneceği kesin inan bana şimdi bile az kaldığının farkında, eve giren her yeni eşyayla beraber bi gerginlik gelip geçiyor üstümüzden :)

Ahaha :) Bence arkadaşının hormonları ego yapmış. :))

Pıh
Cidden ne gereksiz bi arkadaşmış ya boşver. Samimi olmadığı belli, bişey kaybetmemişsin bence. Tam dayaklıkmış

Oyyy,,,, çok boş bi mevzudan gereksiz laf etmiş gerçekten. Hiç de öyle bi masraf yapmak zorunda değilsin. İsteyen yapar istemeyen yapmaz... muhatap olma...

benimde ilk oğlumdaki doktorum medicabilde Zuhal hanımdı bende sırf trafik yüzünden o tarafı seçmedim herşeyde hayır vardır çok zor olurdu bu trafıkte hergün hastaneye gidip gelmek, doktora güvenmek çok önemli ozaman memnuniyet kat sayıları artıyor inşallah Allah gönlüne göre versin istediğin zamanda gelır yavrun . Benımde 6 yaşında oğlum. Var bu sene ilkokula gidicek, birde aceleci Ahmet asafımız var :)

Ahaha :) Bence arkadaşının hormonları ego yapmış. :))

Pıh
Cidden ne gereksiz bi arkadaşmış ya boşver. Samimi olmadığı belli, bişey kaybetmemişsin bence. Tam dayaklıkmış

Oyyy,,,, çok boş bi mevzudan gereksiz laf etmiş gerçekten. Hiç de öyle bi masraf yapmak zorunda değilsin. İsteyen yapar istemeyen yapmaz... muhatap olma...
Bazi insanlara akil sir erdiremiyorum...Zaten ben belirli bi qrubumuz var oraya attim resmini direk ona yonelikte atmadim herkes iyi cok quzel derken sen ne laf sokuyosun demi ??? Neyse bi yonden iyi oldu ciktim gruptanda dahada muhattap olmam esimede soledim bidaha beni ayni ortama sokma su insanlarla diye... la rosa aynen onun hormonumu bozuk benimkimi anlamadim yeni doqum yapti halbuki en iyi anlamasi qereken kisi o deilmi beni ama iste ukala denqesiz olunca ole oluyo her konuda boyle sadece buqun deildi iyi oldu kestim irtibati kafam rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…