2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oooo İstanbul da neler olmuş öyle haberlerde gördüm şimdi sel olmuşya heryer üzüldüm yaaa Allah yardım etsin inşallah pat bi dogum olsa hastalik olsa insanlar gidemeyecek Samsun à yağsın ama sel olmasın lütfen

Ya moralim sıfır internetten dr randevusu aldım sandım meğer onaylanmamis. Bizim vuslat cumartesiye kaldi

:))) En fazla 40 da kavuşursunuz canım doktor günün dolunca ne yapicagiyla ilgili bişey dedimi peki

Bende şimdi açtım sabahtan beri face'de foto paylaşıyor millet bide belediyeleri suçluyorlar tamam alt yapı onemlide rabbimin hikmeti karşısında kul yapımı ne yapsın annem İstanbul'da onunla konuştum kızım gök delindi sanki diyo

nilselen vardı en yakın onun sanırım birde sanki sabah biri son 2 gün yazmıştı ama nickini hatırlamıyorum yani bu hafta iki bebiş daha gelicek gibi gözüküyor :))

Hamileliğim boyunca sürekli bende oldum idrar yolları bol su içmek gerekiyor benım doktor en a az 3kilo diyordu içemediğim anlarda hemen olıyordum antibiyotik içemiyordum serum veriyorlardı iyi geliyordu
Aynen bol su içmek lazımmış ama ben zaten çok şu içen biriyim neden oluyor anlamıyorum

Teşekkür ederim canım allah yavrularına uzun ömir versin sağlıkla büyüsünler inşallah

Selam cnm yok herlde Mutella yı bekliyorz cnm dogursun diye:))
haha merakla bekliyorum ben dogum hikayesini zaten :)) Mutella
Bende seni merak ettim yazacaktım şimdi doğurdun mu diye :)

yok canim dun annem, ablam, teyzem ve kuzenim geldi. kuzenle teyzem gitti bugun. annemle ablam burda olacak artik doguma kadar. o yuzden dun ve bugun cok bakamadim. bu saate kadar da sayfalari okumakla gecti ancak yazabiliyorum :))

daha bi dogum belirtisi yok ama arada adet sancisi gibi cok kisa sureli sancilar geliyor sanirim yalanci sancilar basladi. ya da kabizligin yan etkileri emin olamiyorum :))

He iyi doğurmayalım daha seni bekliyorum ben de senden sonra doğuracam:) bende oluyor arada bir kasılma sancı ama çok değil günde bir iki anca ama bu böyleyse gerçeği nasıl dedirtiyor bazen :)

He iyi doğurmayalım daha seni bekliyorum ben de senden sonra doğuracam:) bende oluyor arada bir kasılma sancı ama çok değil günde bir iki anca ama bu böyleyse gerçeği nasıl dedirtiyor bazen :)

aa 2 gun var aramizda :) benim siddetli degil ama boyle 1 dk falan suruyor en fazla belki o kadar bile surmuyordur. bide hafif oluyor. adet kanamasi baslayacagi zaman oyle hafif bel agrisi oluyordu anliyordum. oyle hafif bi agri yani sizlama gibi. daha siddetli bisey hissetmedim. bazen de igne batmasi gibi aci oluyor kasikta

Ah canım ne kadar sevindim :)
Allah sizden ayırmadın ahmet asaf minnağını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…