Hormonlar ego yapmış ne ya? TDK ya şikayet et benceYa bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
- Gerci seninki quzel olmustu ama bize ayirmadiqin icin qoremedik dedim
-Gelseydin alirdin dedi
-Bende ayirsaydin sonra qeldiqimde verirdin dedim
-Ben qelenlere daqitirim canim ya dedi
-Bende iyi tmm isteyen yok zaten saol dedim
-Bende zaten vermedimki kuzum haha falan dedi
-Zaten almadik ne uzatiyosun lafi dedim
-Senin hormonlar eqo yapmis uqrasamam senle dedi
-Bende senle uqrasamam dedim ciktim grup konusmasindan....
Ukala ukala konusur her ortamda cok bilmislik yapar qecen qunde bebeqime kullanacaqim deterjan hakkinda tartisti benle zaten belli bi sinira qetirmisti beni buda son damla oldu dahada ne konsurum ne muhattap olurum denqesiz sey...
Zaten ne dediqini bilse anlamini bilse ole sacmalamazki canim...walla benim suanki aqirliqim stresim kendime yetiyo uqrasamicam hic kimseyleHormonlar ego yapmış ne ya? TDK ya şikayet et bence
Aynen öyle boşveeer hangi biriyle uğraşıcazZaten ne dediqini bilse anlamini bilse ole sacmalamazki canim...walla benim suanki aqirliqim stresim kendime yetiyo uqrasamicam hic kimseyle
Takma kafana canım bizim çevrede de vardı öyle bi arkadaş çok bilmiş bilmiş konuşuyodu öyle önce ben atıştım biraz sonra hep beraberken bide eşim laf soktu daha hic bişey diyemiyo bize :))Ya bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
-Gelseydin alirdin dedi
Ukala ukala konusur her ortamda cok bilmislik yapar qecen qunde bebeqime kullanacaqim deterjan hakkinda tartisti benle zaten belli bi sinira qetirmisti beni buda son damla oldu dahada ne konsurum ne muhattap olurum denqesiz sey...
Ya bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
-Gelseydin alirdin dedi
Hahaha canim warya quldurdun beni cok saqol aynen oyle tam nokta vurusu oldu bu karikaturİnsan bir yerden sonra hayatında fazlalık olan, kendisine sıkıntı veren, zararı faydasından çok olan insanları eleyip değer verdikleriyle devam etmeli bence. Çok insan çok baş ağrısı demek, o kırıldı mı bu üzüldü mü diye düşünmekten daralıyor insan. İsteyen kırılsın, isteyen üzülsün ama senden uzakta üzülsün ya da sevinsin, en güzeli. Bu da duruma uygun
karikatür
Ne duzenlenecek?Onun prolukla alakası yok sanırım konuyu açan kişi düzenliyor diye biliyorum ben oyuzdenarch2401 nin yapması lazım ama tabi osu anda ugrasamaz minik kızıyla mesgul
Ne duzenlenecek ? Bana ozel mj atınKizlar ilk sayfaya baktim en son 22 mayısta düzenlenmiş.
arch2401 den başkası düzenleyebiliyor mu ki.
Ilk sayfadaki liste varya ordaki eksik kisiler canim :)Ne duzenlenecek?
Mecbur cnm adliye görevi el mahkum.Biz de öyle yapıyoduk cnm :))) aşağı yukarı doğru çıkıyodu :))) biraz daha idare edemez misin işleri? Şu an hala yorgundur vücudun, dışarıda fazla hırpalanma
Ya bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
-Gelseydin alirdin dedi
Basindan beri zaten özel mjla yuruyor o iş neden sorun oldu ki? Nasil ki ozel mjla isimler eklendiyse kim ne ekletmek istiyorsa bana ozel mj atacak...zaten sayfa arasinda kaynayip gidiyor.Ilk sayfadaki liste varya ordaki eksik kisiler canim :)
Tmm canimBasindan beri zaten özel mjla yuruyor o iş neden sorun oldu ki? Nasil ki ozel mjla isimler eklendiyse kim ne ekletmek istiyorsa bana ozel mj atacak...zaten sayfa arasinda kaynayip gidiyor.
Bencede canimÇok boş bi mevzuymus hakkatten,gereksiz ve samimiyetsiz bi arkadaşmış kendileri,hiç takma valla,sevin hatta bahane olmusta cıkmıs hayatından...
Aman cnm ne takıyorsun boyle gereksiz insanları cıkar hayatından bebege yazık stres yapma bos ınsan lara taklmaYa bu yeni doqum yapti magnet kucuk yasin kitabi tesbih vs seker falan daqitti iste bende oqun qidemedim mevlutune ama ertesi aksam qittim hediyemle...neyse iste bende kendi yaptirdiqim sekerlerin resmini attim bebeqimede bi kiyafet beqendim ama pahali birazcik okadar para veremem heralde dedim eeee bisey yapiyosan masrafida olacak sekerim benim masrafim 1000 tlyi qecti dedi bende herkesin durumu ayni deilki ben veremem deidm...ayria onunkileride kaynanasiyla kendi annesi yaptirdi yani attiqi hava bosuna...!!! Sonraki sohbet su ;
-Gelseydin alirdin dedi
Aman verdim lafini salladim canim aynen haklisin bosuna kendimi yiprattiqima deqmezA
Aman cnm ne takıyorsun boyle gereksiz insanları cıkar hayatından bebege yazık stres yapma bos ınsan lara taklma
Amin :)) bugün biraz fazla uyudu diye trip attım, şimdi akşam dışarı çıkarayım sizi dedi sevindirik oldum :) artılar eksiler yapıoruz işte,,, yoksa hayat çekilmez olabilir :))))))AYnen canım darısı tüm babalara olsun hamişler ve anneler rahat etsin inşallah
Kuzum hiç aklı başında arkadaşın yok mu senin ya,, wala yakın olsak hepsini bi toplayıp kendinize gelin dicem :)))))) istanbul'a taşın sen :)Aman verdim lafini salladim canim aynen haklisin bosuna kendimi yiprattiqima deqmez
Ben de gün sayıyorum artık gerçekten,, fena yordu bu son haftalarYarın kontrol vaarr ayy zaman hiç geçmiyo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?