2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hormonlar ego yapmış ne ya? TDK ya şikayet et bence

Takma kafana canım bizim çevrede de vardı öyle bi arkadaş çok bilmiş bilmiş konuşuyodu öyle önce ben atıştım biraz sonra hep beraberken bide eşim laf soktu daha hic bişey diyemiyo bize :))

İnsan bir yerden sonra hayatında fazlalık olan, kendisine sıkıntı veren, zararı faydasından çok olan insanları eleyip değer verdikleriyle devam etmeli bence. Çok insan çok baş ağrısı demek, o kırıldı mı bu üzüldü mü diye düşünmekten daralıyor insan. İsteyen kırılsın, isteyen üzülsün ama senden uzakta üzülsün ya da sevinsin, en güzeli. Bu da duruma uygun
karikatür

Hahaha canim warya quldurdun beni cok saqol aynen oyle tam nokta vurusu oldu bu karikatur simdide msj atmiski kiskandiysan sende yaptir aynisindan falan hala durumun farkinda deil idrak edemiyo inanki quluyorum bundan sonra meraba meraba yazmis bende mumkunse oyle olsun iyi aksamlar dedim bitti oh kafam rahatladi be

Çok boş bi mevzuymus hakkatten,gereksiz ve samimiyetsiz bi arkadaşmış kendileri,hiç takma valla,sevin hatta bahane olmusta cıkmıs hayatından...

Basindan beri zaten özel mjla yuruyor o iş neden sorun oldu ki? Nasil ki ozel mjla isimler eklendiyse kim ne ekletmek istiyorsa bana ozel mj atacak...zaten sayfa arasinda kaynayip gidiyor.
Tmm canim Mutella duzenleme yapacaktida olmadi heralde bitek sen yapabiliyosun onu ozaman sana ozelden msj atalim bizde eklenelimmmm

A
Aman cnm ne takıyorsun boyle gereksiz insanları cıkar hayatından bebege yazık stres yapma bos ınsan lara taklma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…