2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar slm. Misafir vardı yazamadim bgun. Acayip yorgunum. Misafire bir süreliğine ara veriyorum daha doğrusu ikram li davetleri falan artık erteliykrum. Yok bana göre değil artık yooo. Ayaklar davul. Kizim da hic böyle değildim. Dünden beri de midem coştu yaniyor

Benim de öyle genelde ama bazen fena geliyor o kötü işte neyse bakalım gerçeği nasıl olacak acaba

Zaten artık senin demene gerek yok, müstakbel misafirlerinin biz seni yormayalım demesi lazım. Bu saatten sonra uzat bacaklarını dinlenmene bak, kızınla vakit geçir, yorma kendini hiç. :)

Çok haklısın ya,, o dediğini yaptıktan sonra nasıl bi huzura kavuştum şu hayatta anlatamam :)

Mecbur cnm adliye görevi el mahkum.

Oyyyy,,, en sevdiğim mekan

Bi sorun olmadı ya ben alıntıyla düzeltebiliyor muyum diye merak ettim baktım oluyor kendime iş edindim sıkıntıdan. Evet dediğin gibi arada kaynayıp gidiyor zaten senin de vaktin olmuyordur düzenlemeye diye düşündüm, son güncel hali var direk kopyala yapıştır yaparsan göndereyim sana.

arch2401

Zaten artık senin demene gerek yok, müstakbel misafirlerinin biz seni yormayalım demesi lazım. Bu saatten sonra uzat bacaklarını dinlenmene bak, kızınla vakit geçir, yorma kendini hiç. :)
ben misafiri çok seviyorum aslında ama yok yok artık benden gecmiss artık dediğini yapicam canm.kızımla doya doya gezip vakit gecireyim en iyisi.

Senin ki daha da heyecanlııı

Ya aslında tuhaf ama fazla heyecanlı değilim ben bu ara nedense.. bugün hem en yakın arkadaşım hem eşim sordu aynı soruyu, o zaman farkettim :) neden acaba :))) yani çok merak ediyorum, sağlıklı olsun diye dua ediyorum,, herşeyi eksiksiz olsun istiyorum vs ama hani böyle ekstra bi gerginlik falan kalmadı hiç :)))

Yetişir bence bana magnetleri 3 günde yaptı aldığım yer :) hızlı çalışıyorlar bence

Seçtim bi kapı süsü şimdi ama bakalım ne dicek kız... en kötü ihtimal eşimi gönderip şark handan aldırıcam bi tane,,, yapıcak bişey yok :)))

Nasil bir sey begendin Merak ettim:)

Bu arada herkeslere merhaba kızlar. Biriken mesajları anca okuyabildim sanırım 200 filan mesaj okudum :) Yoruldum :)))

Dun ve bugün gebe okulu vardı. Git gel baya yoruldum ama çok faydalı oluyor benim için :) Hem hastaneye dair kafamdaki sorular cevaplandı hem de baya şey öğrendik doğum ile ilgili. Haftaya da bebek bakımı var o da faydalı olacak bence :)
Sezaryen günü alan arkadaşımıza da gözün aydın diyeyim :) Bu hafta iki bebek daha geliyor aramıza desenize. Hayırla gelsinler inşallah.
Benim de yarın kontrol var. Bir ay oldu bakalım nele olup bitiyor içerde çok merak ediyorum. Yarın inşallah nstye filan almaz doktor^-^ Bu sıcakta çekilmez

Kuzum hiç aklı başında arkadaşın yok mu senin ya,, wala yakın olsak hepsini bi toplayıp kendinize gelin dicem :)))))) istanbul'a taşın sen :)
Ahh ahh iste esimin arkadaslari kocalari mecburi biaraya qeliyoruz yoksa hicbiriyle muhattap olmamda buqun esimlede konustum bidaha beni o ortama sokma diye anlayisla karsiladida bakalim nolavak keskeeee orda olsam demi ne quzel olurdu tanismis olurduk hep beraber bebisler faaln walla surda sizinle paylastiqimi kac yildir onlarla paylasmamisimdir

Yolunuz düşerse haber vermen yeterli cnm :) derdini tasanı paylaşır öyle göndeririz seni memleketine :)

Kurabiyeyi yaptın mı kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…