Benim de öyle genelde ama bazen fena geliyor o kötü işte neyse bakalım gerçeği nasıl olacak acabaaa 2 gun var aramizda :) benim siddetli degil ama boyle 1 dk falan suruyor en fazla belki o kadar bile surmuyordur. bide hafif oluyor. adet kanamasi baslayacagi zaman oyle hafif bel agrisi oluyordu anliyordum. oyle hafif bi agri yani sizlama gibi. daha siddetli bisey hissetmedim. bazen de igne batmasi gibi aci oluyor kasikta
Kızlar slm. Misafir vardı yazamadim bgun. Acayip yorgunum. Misafire bir süreliğine ara veriyorum daha doğrusu ikram li davetleri falan artık erteliykrum. Yok bana göre değil artık yooo. Ayaklar davul. Kizim da hic böyle değildim. Dünden beri de midem coştu yaniyor
Çok haklısın ya,, o dediğini yaptıktan sonra nasıl bi huzura kavuştum şu hayatta anlatamam :)İnsan bir yerden sonra hayatında fazlalık olan, kendisine sıkıntı veren, zararı faydasından çok olan insanları eleyip değer verdikleriyle devam etmeli bence. Çok insan çok baş ağrısı demek, o kırıldı mı bu üzüldü mü diye düşünmekten daralıyor insan. İsteyen kırılsın, isteyen üzülsün ama senden uzakta üzülsün ya da sevinsin, en güzeli. Bu da duruma uygun
karikatür
Mecbur cnm adliye görevi el mahkum.
ben misafiri çok seviyorum aslında ama yok yok artık benden gecmiss artık dediğini yapicam canm.kızımla doya doya gezip vakit gecireyim en iyisi.Zaten artık senin demene gerek yok, müstakbel misafirlerinin biz seni yormayalım demesi lazım. Bu saatten sonra uzat bacaklarını dinlenmene bak, kızınla vakit geçir, yorma kendini hiç. :)
valla bilmiyorum umarim acil bi durumu kacirmam :)) ben de ondan korkuyorumBenim de öyle genelde ama bazen fena geliyor o kötü işte neyse bakalım gerçeği nasıl olacak acaba
Senin kız seni baya bekleticek dr izin verirse ya. Bana öyle gelmeye başladı artık.Hala doğurmadım düğünde göbek atıyorum
Senin ki daha da heyecanlııı
Yetişir bence bana magnetleri 3 günde yaptı aldığım yer :) hızlı çalışıyorlar bence
Nasil bir sey begendin Merak ettim:)Ya aslında tuhaf ama fazla heyecanlı değilim ben bu ara nedense.. bugün hem en yakın arkadaşım hem eşim sordu aynı soruyu, o zaman farkettim :) neden acaba :))) yani çok merak ediyorum, sağlıklı olsun diye dua ediyorum,, herşeyi eksiksiz olsun istiyorum vs ama hani böyle ekstra bi gerginlik falan kalmadı hiç :)))
Seçtim bi kapı süsü şimdi ama bakalım ne dicek kız... en kötü ihtimal eşimi gönderip şark handan aldırıcam bi tane,,, yapıcak bişey yok :)))
Ahh ahh iste esimin arkadaslari kocalari mecburi biaraya qeliyoruz yoksa hicbiriyle muhattap olmamdaKuzum hiç aklı başında arkadaşın yok mu senin ya,, wala yakın olsak hepsini bi toplayıp kendinize gelin dicem :)))))) istanbul'a taşın sen :)
Yolunuz düşerse haber vermen yeterli cnm :) derdini tasanı paylaşır öyle göndeririz seni memleketine :)Ahh ahh iste esimin arkadaslari kocalari mecburi biaraya qeliyoruz yoksa hicbiriyle muhattap olmamdabuqun esimlede konustum bidaha beni o ortama sokma diye anlayisla karsiladida bakalim nolavak keskeeee orda olsam demi ne quzel olurdu tanismis olurduk hep beraber bebisler faaln walla surda sizinle paylastiqimi kac yildir onlarla paylasmamisimdir
Böyle sade bişey beğendim cnm. Ayşe'ninki tüllü müllüydü, bu sefer değişiklik olsun dedim :)Nasil bir sey begendin Merak ettim:)
Kurabiyeyi yaptın mı kız :)Ahh ahh iste esimin arkadaslari kocalari mecburi biaraya qeliyoruz yoksa hicbiriyle muhattap olmamdabuqun esimlede konustum bidaha beni o ortama sokma diye anlayisla karsiladida bakalim nolavak keskeeee orda olsam demi ne quzel olurdu tanismis olurduk hep beraber bebisler faaln walla surda sizinle paylastiqimi kac yildir onlarla paylasmamisimdir
Ay çok beğendim çok farklı bence:) annem yaptırmamış olsaydı bundan düşünürdüm ben deBöyle sade bişey beğendim cnm. Ayşe'ninki tüllü müllüydü, bu sefer değişiklik olsun dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?