2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi akşamlar kızlar utuleri bitiren bı hızla çantayı hazirliyim dedim tek cekcekli bavul var benim ve bebisin eşyalarını beraber mı koysam yoksa bebegnkilerini bebek bakm çantası da aldık ona mı koysam???

Ben onlardan biriyim işte nasıl oluyor anlamıyorum ama neresi neresi anlıyorum hemen

Ya bana da heyecanlı mısın diye soruyorlar ama ben heyecanlı değilim. Bir an önce doğurmak istiyorum hatta. Heyecan denmez ama endişe doluyum. Acaba sağlıklı olacak mı tek endişem de bu ne yazık ki. Mesela toksoplazma bağışıklığım yoktu, şimdi ona taktım kafayı. Perşembe yeniden test yaptırıcam. Güzel çıkarsa bir oh çeker rahatlarım sanırım. Heyecanlı değilim, sağlıkla bir an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi.

Ben de sendenim. Hiç anlayamıyorum :)

Bence de çok şık, ben ahşap isimlik yaptığım için kapı süsünü farklı yaptım ama bunu ve bu sayfayı da çok beğenirim
Saol cnm,, sevindim :) benim üniversiteden sınıf arkadaşım Dilara ,, kızımın 3. Doğumgününü de o hazırlamıştı ama sonra birden ailesi için harika bi karar alıp Dalyan'a taşındı :) yapması kargolaması vs yetişir umarım,, olmazsa da evin kapısına takarım artık :))))))

Kızlar bu arada bugün kursta korse konusu açıldı. Kesinlikle önermiyoruz dendi doğumdan sonra.
Bunu duyduğuma çok sevindim :))))) hastanede bana direk taktırmış ve de bi güzel fatura etmişlerdi. Geri verdirdim eşime, medikal ürünler satan bi yerden kendimiz aldık. Ama yine de çok bunaldım takamadım fazla. Bu defa dişimi sıkayım takayım diyodum ama madem önermiyolar hiç kasmayalım bu sıcakta :))))))

O da güzelmiş valla bi de fatura etmişler-_-

Geldi yine uyku saatleri gece oldu. Gündüz diyorumki hadi zaman geçsin akşam olsunda bitsin bugünde. Sonra akşam olunca geriliyorum ooofff yine gece oldu nasıl sabah olacak diye. Ama bugün daha iyiyim eşim yolda gelmek üzere 4gündür şehir dışındaydı. İkimizde tedirgin olduk ya birbirimizden uzakken aniden bişey olursa diye. Neyseki bitti gitti geliyor cankocam:)

Gözünaydın cnm :)) geceler fena gerçekten,, bi de benim karnım çatlıcak ve içinde ne varsa dışarı fırlıcak gibi hissediyorum artık. Sizde de öyle mi? Hakikaten aşırı aşırı gerildi artık ve gece çok sıkıntı yapmaya başladı

Evet aynen öyleyim işte ben de :)) zamanı gelsin sağlıkla doğsun düşüncesine odaklandım sadece,, o yüzden heralde :))

Cnm copy paste olmuyor kod ile yaziliyor maalesef... sen gene de at bakarak yazarım olabiliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…