2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Öyle evet artık sonlara yaklaşınca insanda tedirginlik artıyor. Sağlıkla gelsin de sezeryanmış, normalmiş, ne kadar acı çektiğimizi önemsemiyoruz. Tek odak noktamız sağlıkla doğup çığlık çığlığa ağlayacak bir bebek :)
İyiyim ben de hala rüya gibi:)

Yarın tekrar kontrol var. Bakalım perşembe ya da cuma dicem ama sen kendini Cuma'ya hazırla demişti doktor. Öyle hazırla diyince de hazır olunmuyor tabi. Ama doğunca hazır olacağız heralde :)

Çok haklısın ya,, o dediğini yaptıktan sonra nasıl bi huzura kavuştum şu hayatta anlatamam :)

Oyyyy,,, en sevdiğim mekan
Yarın da saat 10 da sile adliyede olacam o zor olacak iste gece uykusuz sabah en gec 7.30 da cikmak lazim trafik olur yazdiklari da 350 tl para 70 tlsini zaten devlet alacak 100 tl de yol parasi kalir 180 tl 3 gun de ugras dur... ama isme geliyor dosya mecbur yapacak birsey yok.

Aynı durumu bende yaşıyorum. Ve ben artık yan yatarkende çok rahatsız oluyorum. Çocukta içerde rahatsız oluyor çok belli vurup duruyor. Diğer yöne dönüyorum bu sefer oraya vuruyor. Dönmek zaten tam bir işkence senin az kaldı canım biraz daha sabır.

Valla Allahtan az kaldı :) aslında genel olarak çok yorulduğum halde iyi geçmişti,, ama birkaç haftadır acaip zorlandım. Uyku olayı çok fena. Uykun olduğu halde uyuyamamak çok çok fena :)))

Neden öyle peki cnm,, anlaşma mı yapıyosunuz? Hiç bilmiyorum sizin işleri peki 3 gün Şile'ye gidicen mi yoksa evden mi devam?

Ter dokmekten yoruldum bugun serin bi mekana götürdü esim beni sularin icinde bi yer orda bile bayilacaktim 3 kez banyo yaptim bugun bu hal nolacak bilmiyorum

Ben çok heyecanlıyım ben ki ilk olduğundan belki beni neler bekliyor bilmediğimden yani bir sürü belki sayabilirimAllahın izniyle sağlıkla gelsin yavrularımız bu arada havuzlu han da ve tahtakale tarafında da var süsler

Yalnız deilsin bende hissetmiyorum,yanii elime bi yerleri geliyor ama:) eli mi kolu mu ayagı mı hiç anlamıyorum valla...

Neden öyle peki cnm,, anlaşma mı yapıyosunuz? Hiç bilmiyorum sizin işleri peki 3 gün Şile'ye gidicen mi yoksa evden mi devam?
Cnm bu devlet isleri boyle bilirkisi olarak atıyorlar itilaflı davalarda normalde 500 tl yaziyorlar dava basi ama bu hakim 350 yazmis... cesitli gorevler var mesela bu gorev keşif yerine gidip tespit yapiyorsun 1 gunun gidiyor sonra dosya hazirliyorsun evden sonra dosyayi teslim icin gidiyorsun otomotikman 3 gun demek... ust uste dosya gelince daha iyi boyle tek tuk geliyor bazen o zaman harclik gibi birsey oluyor. Bu normal islerin dışında ek olarak yaptigim birsey.

Evet ben unutmaktan korkuyorum sanırım
Yeğenlerimin de bazen o ilk zamanlarını hayal etmeye çalışırken üzülüyorum. Keşke o güzel anlar hep taze kalsa :)

İyi akşamlar kızlar utuleri bitiren bı hızla çantayı hazirliyim dedim tek cekcekli bavul var benim ve bebisin eşyalarını beraber mı koysam yoksa bebegnkilerini bebek bakm çantası da aldık ona mı koysam???

Ben orta boy cekcek bavula ikimizin esyalarını koydum,onun kıyafetlerini temiz bir tülbente sardım.benimkileri de baska bir tülbente. Ayrı canta yapmadım yani cnm.

Son haftalar tabii insan tedirgin olur uzakken.... neyse ki bitmis gitmis Allah kavusturmus:) gözünaydın cnm.

Bence de cook güzel,soft,sade bisey... bana da annem almıs kapı süsü ,yoksa bende bundan tercih edebilirdim valla:)
Saol cnm En sona ben kalmışım resmen ya :) kurabiyelerini de seçmiştim,. Nası olsa seçtim diye de aklımdan çıkarmışım,, bi panik de onun için yaşadım çünkü kadının haberi yok ne seçtiğimden :)))))))) allahtan kapı süsüyle serbest çağrışım yaptı da onu da tekrar gündeme aldık :))))

Şimdi anladım cnm ya :))) ben adliyede mimari bi iş oluyo da onun için gidiyosun sanmıştım ahahaha,,, cehalete bak :))))

Evet ben unutmaktan korkuyorum sanırım
Yeğenlerimin de bazen o ilk zamanlarını hayal etmeye çalışırken üzülüyorum. Keşke o güzel anlar hep taze kalsa :)
Yok cnm bebeğinin hiçbi anını unutmayacaksın emin ol :) hamilelik dediğim gibi genel hatlarıyla kalıyor akılda,,, çünkü hemen üstüne çok çok kıymetli birşey geliyor ve onun yerini alıyor :) ama çocuğun öyle değil,, bana üç yıl önceki herhangi bi fotosunu sorsan, o anı, öncesini, sonrasını, nasıl hissettiğimi vs herşeyini tüm detaylarıyla anlatırım :))

Hallolur canım merak etme,bende senin gibiyim merak etme.süsler geleceklere verilecek hediyeler vs annem tarafından halledildi hep:) saglıklı gelsinde kuzular,digerlri bir sekilde halledilir yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…