Öyle evet artık sonlara yaklaşınca insanda tedirginlik artıyor. Sağlıkla gelsin de sezeryanmış, normalmiş, ne kadar acı çektiğimizi önemsemiyoruz. Tek odak noktamız sağlıkla doğup çığlık çığlığa ağlayacak bir bebek :)Saol cnm :) aslında cesur olmak diil de içim rahat nedense.. çünkü dediğin gibi riske girmeyeceğiz zaten,, mühim olan mümkün olduğu kadar taşımam,, ihtiyacı olmasa erken verirdi Allah, ama demek ki şu an hala kanıma ihtiyacı var diye düşünüyorum :) ama eğer ufacık bi risk bile olsa asla inat etmem, saniyesinde sezeryana alın derim zaten... sonuçta hem bebeğin, hem de büyük kızım ve onun için benim canımın sağ olması esas olan :)) kötü ihtimalleri de düşünüyorum tabi ama herkesin düşündüğü kadar düşünüyorumdur en fazla :) sen nasılsın,, herşey tamam mı? Heyecanlı mısın :)
Yarın da saat 10 da sile adliyede olacam o zor olacak iste gece uykusuz sabah en gec 7.30 da cikmak lazim trafik olurÇok haklısın ya,, o dediğini yaptıktan sonra nasıl bi huzura kavuştum şu hayatta anlatamam :)
Oyyyy,,, en sevdiğim mekan
Aynı durumu bende yaşıyorum. Ve ben artık yan yatarkende çok rahatsız oluyorum. Çocukta içerde rahatsız oluyor çok belli vurup duruyor. Diğer yöne dönüyorum bu sefer oraya vuruyor. Dönmek zaten tam bir işkenceGözünaydın cnm :)) geceler fena gerçekten,, bi de benim karnım çatlıcak ve içinde ne varsa dışarı fırlıcak gibi hissediyorum artık. Sizde de öyle mi? Hakikaten aşırı aşırı gerildi artık ve gece çok sıkıntı yapmaya başladı
Valla Allahtan az kaldı :) aslında genel olarak çok yorulduğum halde iyi geçmişti,, ama birkaç haftadır acaip zorlandım. Uyku olayı çok fena. Uykun olduğu halde uyuyamamak çok çok fena :)))Aynı durumu bende yaşıyorum. Ve ben artık yan yatarkende çok rahatsız oluyorum. Çocukta içerde rahatsız oluyor çok belli vurup duruyor. Diğer yöne dönüyorum bu sefer oraya vuruyor. Dönmek zaten tam bir işkencesenin az kaldı canım biraz daha sabır.
Neden öyle peki cnm,, anlaşma mı yapıyosunuz? Hiç bilmiyorum sizin işleriYarın da saat 10 da sile adliyede olacam o zor olacak iste gece uykusuz sabah en gec 7.30 da cikmak lazim trafik oluryazdiklari da 350 tl para 70 tlsini zaten devlet alacak 100 tl de yol parasi kalir 180 tl 3 gun de ugras dur... ama isme geliyor dosya mecbur yapacak birsey yok.
Ben çok heyecanlıyım ben ki ilk olduğundan belki beni neler bekliyor bilmediğimden yani bir sürü belki sayabilirimYa aslında tuhaf ama fazla heyecanlı değilim ben bu ara nedense.. bugün hem en yakın arkadaşım hem eşim sordu aynı soruyu, o zaman farkettim :) neden acaba :))) yani çok merak ediyorum, sağlıklı olsun diye dua ediyorum,, herşeyi eksiksiz olsun istiyorum vs ama hani böyle ekstra bi gerginlik falan kalmadı hiç :)))
Seçtim bi kapı süsü şimdi ama bakalım ne dicek kız... en kötü ihtimal eşimi gönderip şark handan aldırıcam bi tane,,, yapıcak bişey yok :)))
Yok cnm bende denk gelmedim hiç,yazmadı herhalde:/Bu arada @lwyr03 nerelerde? Yazdı mı son günlerde,,, ben görmedim hiç sanırım
Bu bebeğin elini kolunu ayırt edenlerin alnından opucem ya. Ben mi hissizim anlamıyorum..minik şeyleri elime geliyor ama ya ayağı ya dizi ya el ya dirseği diyorum eşime, çözemedm bu işi. Doğum pozisonund ama nerde nesi var anlayamıyorum.
Cnm bu devlet isleri boyle bilirkisi olarak atıyorlar itilaflı davalarda normalde 500 tl yaziyorlar dava basi ama bu hakim 350 yazmis... cesitli gorevler var mesela bu gorev keşif yerine gidip tespit yapiyorsun 1 gunun gidiyor sonra dosya hazirliyorsun evden sonra dosyayi teslim icin gidiyorsun otomotikman 3 gun demek... ust uste dosya gelince daha iyi boyle tek tuk geliyor bazen o zaman harclik gibi birsey oluyor. Bu normal islerin dışında ek olarak yaptigim birsey.Neden öyle peki cnm,, anlaşma mı yapıyosunuz? Hiç bilmiyorum sizin işleripeki 3 gün Şile'ye gidicen mi yoksa evden mi devam?
Evet ben unutmaktan korkuyorum sanırım:))) doğduktan sonra da ilk günler bazen hala karnındaymış gibi hissediyo insan :) kolay değil, 9 ay boyunca hem fiziksel hem psikolojik olarak adapte oluyoruz,, hem zor hem de çok güzel çok özel bi süreç aslında hamilelik. Ama bence kucağına aldığın an bile çok büyük kısmı unutuluyor,,, daha 4 sene bile olmadığı halde bana üstünden 40 yıl geçmiş gibi geliyo mesela... oysa kızımı gördüğüm ilk an dün gibi...
Ewde yumurta kalmamisti yapamadim canim yapsam yazacaktimKurabiyeyi yaptın mı kız :)
İyi akşamlar kızlar utuleri bitiren bı hızla çantayı hazirliyim dedim tek cekcekli bavul var benim ve bebisin eşyalarını beraber mı koysam yoksa bebegnkilerini bebek bakm çantası da aldık ona mı koysam???
Gerçekten mi? Çok sevindim :) ben de acaba sadece ben mi beğenirim diye düşünüyodum,, fazla sade ya piyasadakilere nispeten :)
Geldi yine uyku saatleri gece oldu. Gündüz diyorumki hadi zaman geçsin akşam olsunda bitsin bugünde. Sonra akşam olunca geriliyorum ooofff yine gece oldu nasıl sabah olacak diye. Ama bugün daha iyiyim eşim yolda gelmek üzere 4gündür şehir dışındaydı. İkimizde tedirgin olduk ya birbirimizden uzakken aniden bişey olursa diye. Neyseki bitti gitti geliyor cankocam:)
Saol cnmBence de cook güzel,soft,sade bisey... bana da annem almıs kapı süsü ,yoksa bende bundan tercih edebilirdim valla:)
Şimdi anladım cnm ya :))) ben adliyede mimari bi iş oluyo da onun için gidiyosun sanmıştımCnm bu devlet isleri boyle bilirkisi olarak atıyorlar itilaflı davalarda normalde 500 tl yaziyorlar dava basi ama bu hakim 350 yazmis... cesitli gorevler var mesela bu gorev keşif yerine gidip tespit yapiyorsun 1 gunun gidiyor sonra dosya hazirliyorsun evden sonra dosyayi teslim icin gidiyorsun otomotikman 3 gun demek... ust uste dosya gelince daha iyi boyle tek tuk geliyor bazen o zaman harclik gibi birsey oluyor. Bu normal islerin dışında ek olarak yaptigim birsey.
Yok cnm bebeğinin hiçbi anını unutmayacaksın emin ol :) hamilelik dediğim gibi genel hatlarıyla kalıyor akılda,,, çünkü hemen üstüne çok çok kıymetli birşey geliyor ve onun yerini alıyor :) ama çocuğun öyle değil,, bana üç yıl önceki herhangi bi fotosunu sorsan, o anı, öncesini, sonrasını, nasıl hissettiğimi vs herşeyini tüm detaylarıyla anlatırım :))Evet ben unutmaktan korkuyorum sanırım
Yeğenlerimin de bazen o ilk zamanlarını hayal etmeye çalışırken üzülüyorum. Keşke o güzel anlar hep taze kalsa :)
Saol cnmEn sona ben kalmışım resmen ya :) kurabiyelerini de seçmiştim,. Nası olsa seçtim diye de aklımdan çıkarmışım,, bi panik de onun için yaşadım çünkü kadının haberi yok ne seçtiğimden :)))))))) allahtan kapı süsüyle serbest çağrışım yaptı da onu da tekrar gündeme aldık :))))
Merak ettim şimdiYok cnm bende denk gelmedim hiç,yazmadı herhalde:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?