Günaydın güzel annelerr,
Hava güzel istanbulda bunaltmayan bir sel sonrası yaşıyoruz... uyuruz dedim iki gece ama ne mümkün. Bulunduğumuz bölgede gece elektrik çalışması yapılıyormuş iki gecedir elektrik gidiyor ve gittiği anda sitede jeneratör devreye giriyor. Bizimki de kısmen yakın jeneratöre, hoş olmasa ne olur deli gibi ses çıkarıyor kafamın içinde çalışıyor mübarek. Camı kapatınca da nefes alamıyorum sonuç gene uyku yalan.
Şu son bir haftadır çok fenayım zaten bitmeyen ağrılarım var. Bir belim başlıyor, bir karnımda iki taraflı sertleşme giriyor, bir kasıklarım derken hiç tatlı değilim. Ayaklarim zaten hic tasimiyor resmen beni. Korkuyorum biraz daha dayanmaları gerek biz henüz çok kucuguz beklememiz lazım biraz daha...bu hafta cumartesi randevum var kismetse bize de tarih verir heralde..
Sizden okuduklarıma göre ki masallahiniz var çok hızlısınız, herkese güzel zamanlarda vakitli doğum nasip olsun inşallah... @nilselen tarih vermiş doktor hayırlı uğurlu olsun allah kolaylıkla sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin. Çok heyecanlıdır eminim ama allahtan son günler verdi tarihi daha önce verip de beklemek daha azap olurdu.
A AysheDuru çok sevindim aysenin doktor durumuna her serde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar. Inşallah tedaviyi de sorunsuz atlaticak minik abla.. bu arada durunun kapı süsü de harika olmuş güzel günlerde kullanın.
Mutella hakkaten ısrarla bekliyor senin fındık sen ağustos annesi ol diye mi yapıyor acaba bunları.
@Evininhatunu ben de hickiriktan anladım bi tanesi dönünce tesadüf muydu yoksa kriter miydi bilemiyorum ama hıçkırdık yeri değişti aha dönmüş dedim hakkaten de öyle olmuş.
Güzelmiş ama ben olsam aynayı gümüş rengi tercih ederdim sarı değil de canımBen de böyle bişey düşünüyorum ama sizce nasıl ??
Çok güzel canım güle güle dagitin:)Kokulu taşlarım tamamlandı nasıl olmuş kızlar
Bana kalırsa dönmüş:)Bizim kiz surekli hickiriyokasiklarimin ortasinda hissediyorum eee hickirik aqizdan olduquna qore dondumuki acaba kafamda deli sorular
Başladın mı hareketlere, çaylara? Bu gidişle sezaryen de olsa son dakikada doktorun doğası yok bu çocuğun demesiyle olacak o yüzden onun da bir faydası olmayacak zaman bilme açısından, normal normal doğur sen en iyisi :)Haftaya perşembe 40 doluyor kızlar, istese de istemese de doktorum doğurtacak
Ne yalan söyleyeyim normal doğum istiyorum ama belirsiz bi gün olması strese sokuyor beni. İyice hareketlendi her yeri belli karnımın dışından izliyoruz. Sabırsızlanıyoruz, bazen sezeryan olsa günü belli olurdu en azından dediğim oluyor ama hayırlısı tabi sağlıklı olsun da...
Sallanınca kendini korumaya almıştır belki korkup, utangaç olsa poposunu dönerdi çünküÇok mu utangaç olucak anlamadım ki sallaıyo doktor azıcık eliyle kapıyodu bu sefer tamamen kollarla kapadı yüzünü çok şaşırdım ya hala etkisindeyim
Ya sol dizim çok ağrıyor çömelme kalkma yapamıyorum, çayı da almadımBaşladın mı hareketlere, çaylara? Bu gidişle sezaryen de olsa son dakikada doktorun doğası yok bu çocuğun demesiyle olacak o yüzden onun da bir faydası olmayacak zaman bilme açısından, normal normal doğur sen en iyisi :)
Sallanınca kendini korumaya almıştır belki korkup, utangaç olsa poposunu dönerdi çünkü
Günaydın güzel annelerr,
Hava güzel istanbulda bunaltmayan bir sel sonrası yaşıyoruz... uyuruz dedim iki gece ama ne mümkün. Bulunduğumuz bölgede gece elektrik çalışması yapılıyormuş iki gecedir elektrik gidiyor ve gittiği anda sitede jeneratör devreye giriyor. Bizimki de kısmen yakın jeneratöre, hoş olmasa ne olur deli gibi ses çıkarıyor kafamın içinde çalışıyor mübarek. Camı kapatınca da nefes alamıyorum sonuç gene uyku yalan.
Şu son bir haftadır çok fenayım zaten bitmeyen ağrılarım var. Bir belim başlıyor, bir karnımda iki taraflı sertleşme giriyor, bir kasıklarım derken hiç tatlı değilim. Ayaklarim zaten hic tasimiyor resmen beni. Korkuyorum biraz daha dayanmaları gerek biz henüz çok kucuguz beklememiz lazım biraz daha...bu hafta cumartesi randevum var kismetse bize de tarih verir heralde..
Sizden okuduklarıma göre ki masallahiniz var çok hızlısınız, herkese güzel zamanlarda vakitli doğum nasip olsun inşallah... @nilselen tarih vermiş doktor hayırlı uğurlu olsun allah kolaylıkla sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin. Çok heyecanlıdır eminim ama allahtan son günler verdi tarihi daha önce verip de beklemek daha azap olurdu.
A AysheDuru çok sevindim aysenin doktor durumuna her serde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar. Inşallah tedaviyi de sorunsuz atlaticak minik abla.. bu arada durunun kapı süsü de harika olmuş güzel günlerde kullanın.
Mutella hakkaten ısrarla bekliyor senin fındık sen ağustos annesi ol diye mi yapıyor acaba bunları.
@Evininhatunu ben de hickiriktan anladım bi tanesi dönünce tesadüf muydu yoksa kriter miydi bilemiyorum ama hıçkırdık yeri değişti aha dönmüş dedim hakkaten de öyle olmuş.
Dün aksam benimde öyleydi,gaz mı desem deildi cokta yememiştim:/ ama sabah gecmisti cok sükür..son zamanlarımız normaldir diye düsünüyorum artık.
Bi ben su nstye girmeden dogurcam valla,hem merak ediyorum hem de yazdıklarınızdan sonra iyiki girmedim diyorum:)
Hala aynı durumdayız yaniHaftaya perşembe 40 doluyor kızlar, istese de istemese de doktorum doğurtacak
Ne yalan söyleyeyim normal doğum istiyorum ama belirsiz bi gün olması strese sokuyor beni. İyice hareketlendi her yeri belli karnımın dışından izliyoruz. Sabırsızlanıyoruz, bazen sezeryan olsa günü belli olurdu en azından dediğim oluyor ama hayırlısı tabi sağlıklı olsun da...
Ya bekletirse beklerim ama yok derse riske atmak istemiyorumHala aynı durumdayız yaniben ilkinde 41 i de beklemiştim cnm,, bi aksilik olmazsa bekleyebilirsin aslında. Ama doktor doğmaz deyince de doğmuyo anladığım kadarıyla :)
Masallah cnm ikiz seninkii ve 35. Haftadasın cok iyi gidiyorsun nazar degmesin... saglıkla kucagına alacaksın bebişlerini insallah
Maşallah cnm bebişine :) nst nin de kolay geçmesine sevindim. Aslında kolay iş zaten de yazın darlanıyo insan,,, seninki anneye kıyamamış hemen hareket etmiş Allahtan :)Günaydın kızlar bugün doktor kontrolü vardı. Her şey normal ilerliyor. Kilosu 2428 gr olmuş boyu da 47 cm.
Doktor Nst istedi içimden bi "oh shit" çektim :)))
Devlet hastanesinde nst keyfi de bi başkaymış. Odaya bi girdim küçücük yerde 6 kişi yatakta nst cekiliyor, diğer bi o kadar da sandalyede sıra bekliyorlar :)))
Kaç dakika sürer dedim ortalama 20 dk sürer dediler ben iyice strese girdim tabi. Oda sıcak havasız bi ton insan...
Neyse baglandım ilk bir kaç dakika stres içinde bekledim. Sonra dedim şu nefes tekniklerini deneyeyim. Bir kaç nefesten sonra benim minnoş oynamaya başladı. Habire basıyorum o elime verdikleri alete canlandıkça. Baktım hemşire geldi nstyi çıkarıyor. Meğerse yeterli hareket edince 20 dk sürmesi gerekmiyormuş. 5dk'da bitirdik çıktık. Onda da bir şey çıkmadı çok şükür:)
Bizden haberler böyle:) 15 güne indirdi ama bilmiyorum yine nst çekecekse bi düşünmem lazım:))))
Güzelmiş ama ben olsam aynayı gümüş rengi tercih ederdim sarı değil de canım
Çok güzel canım güle güle dagitin:)
Bana kalırsa dönmüş:)
Mutella Çok geçmiş olsun size de.
Teşekkürker:) Evet sağ olsun kızım yormadı:))) Dediğin gibi şartlar iyi olsa güzel bir şey nst. Kalp atışı dinleyip hareketleri takip ediyorsun sonucta:)Maşallah cnm bebişine :) nst nin de kolay geçmesine sevindim. Aslında kolay iş zaten de yazın darlanıyo insan,,, seninki anneye kıyamamış hemen hareket etmiş Allahtan :)
Aynen,, bana da son hafta suyunuz iyi, plasenta iyi, kalp atışı da iyi, bekleyebiliriz isterseniz demişti. Ama 41 de gittiğimizde çok net şekilde doğmaz, 2 gün sonra alalım dedi. Riske girmeyi düşünmedim hiç o andan sonra. Doğumda da iyiki almışız çünkü çok keyfi yerindeymiş hiç inmemiş bile dedi ama ne kadarı şaka ne kadarı gerçekti bilmiyorum :)) yalnız gerçekten için rahat olsun,, benim müthiş rahat geçti. Tek tereddütüm anestezi uzmanı spinal mi epidural mı takalım diye sorduğunda olmuştu,, ona da hep beraber epidural dedik ve zerre pişman olmadım. İnşallah normal doğum olur tabi, ama olmazsa da hiç dert etme; çünkü kucağına aldığın an hayatın önceki her anı ve kararı çok kıymetsiz kalıyo zaten :))))Ya bekletirse beklerim ama yok derse riske atmak istemiyorum
Ahahah Allah kolaylik versin canım gerçekten uğraşmak zor ama en azından işlere el atmışlar sağ olsunlarBen de günlerdir pek giremiyorum. Annem, ablam ve eşimin halası bizimle. Bebeğin odasını tam gaz hazırlıyoruz.
Siz siz olun eve iki yetişkin kadını aynı anda davet etmeyin sakın. Herşeye müdahale ediyorlar ve birbirlerini sürekli destekliyorlar. Bebeğin tüm eşyalarını yıkayıp sterilize ediyorum yok şuna gerek yok, yok yorgana nasılsa nevresim geçecek, o elbiseyi bir kere giysin sonra suya değsin yeniliği gider gibi bir sürü bıdıbıdı. İnatla kendi düşüncelerini savunuyorlar.
Kedimin evden gönderilmesi için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Eşime ayrı bana ayrı baskı halindeler. Sinirlenince, niye sinirlisin?? Böyle değildin diyorlar.... çıldıracağım ellerinde(((
Bizim de kontrolümüz bu cumartesi bakalım doğum hakkında konuşacakmiyiz. Bebegum cumartesi günü 36+5 de olacak. En son 34+0 da 2700gr dı. Çok kilo almamış olsa bari. Normal doğum çok istiyorum....
Neyse kızlar minnoslarimiz yavaş yavaş geliyorlar çok heyecanlı:))) hepimize kolay doğumlar :) ben bu iki kadının elinden sağ kalırsam yazarım yine
Zaten öyle yaptı ahahahah biz bakmaya çalıştıkça o iyice diğer tarafa döndü bakalım haftaya bizi neler bekliyoooBaşladın mı hareketlere, çaylara? Bu gidişle sezaryen de olsa son dakikada doktorun doğası yok bu çocuğun demesiyle olacak o yüzden onun da bir faydası olmayacak zaman bilme açısından, normal normal doğur sen en iyisi :)
Sallanınca kendini korumaya almıştır belki korkup, utangaç olsa poposunu dönerdi çünkü
Selam canım benim bişan geldikten yarım saat sonra suyum geldi ve sancı başladı toplam 12 saatte doğum oldu ama nişan geldikten sonra hemen de doğum olabiliyor veya 1 haftaya kadar da olabiliyor hafi hakkında hayırlısı olsun canımKızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
Bence hiç riske atma geçen hafta normal doğum olsun diye eşimin bi akrabası beklemiş sonra bebek kakasını yapmış ve yemiş onuYa bekletirse beklerim ama yok derse riske atmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?