2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Masallah cnm ikiz seninkii ve 35. Haftadasın cok iyi gidiyorsun nazar degmesin... saglıkla kucagına alacaksın bebişlerini insallah

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolü vardı. Her şey normal ilerliyor. Kilosu 2428 gr olmuş boyu da 47 cm.
Doktor Nst istedi içimden bi "oh shit" çektim :)))
Devlet hastanesinde nst keyfi de bi başkaymış. Odaya bi girdim küçücük yerde 6 kişi yatakta nst cekiliyor, diğer bi o kadar da sandalyede sıra bekliyorlar :)))
Kaç dakika sürer dedim ortalama 20 dk sürer dediler ben iyice strese girdim tabi. Oda sıcak havasız bi ton insan...
Neyse baglandım ilk bir kaç dakika stres içinde bekledim. Sonra dedim şu nefes tekniklerini deneyeyim. Bir kaç nefesten sonra benim minnoş oynamaya başladı. Habire basıyorum o elime verdikleri alete canlandıkça. Baktım hemşire geldi nstyi çıkarıyor. Meğerse yeterli hareket edince 20 dk sürmesi gerekmiyormuş. 5dk'da bitirdik çıktık. Onda da bir şey çıkmadı çok şükür:)
Bizden haberler böyle:) 15 güne indirdi ama bilmiyorum yine nst çekecekse bi düşünmem lazım:))))
Ben de böyle bişey düşünüyorum ama sizce nasıl ??
Güzelmiş ama ben olsam aynayı gümüş rengi tercih ederdim sarı değil de canım

Kokulu taşlarım tamamlandı nasıl olmuş kızlar
Çok güzel canım güle güle dagitin:)
Bizim kiz surekli hickiriyo kasiklarimin ortasinda hissediyorum eee hickirik aqizdan olduquna qore dondumuki acaba kafamda deli sorular
Bana kalırsa dönmüş:)

Mutella Çok geçmiş olsun size de.

Başladın mı hareketlere, çaylara? Bu gidişle sezaryen de olsa son dakikada doktorun doğası yok bu çocuğun demesiyle olacak o yüzden onun da bir faydası olmayacak zaman bilme açısından, normal normal doğur sen en iyisi :)

Çok mu utangaç olucak anlamadım ki sallaıyo doktor azıcık eliyle kapıyodu bu sefer tamamen kollarla kapadı yüzünü çok şaşırdım ya hala etkisindeyim
Sallanınca kendini korumaya almıştır belki korkup, utangaç olsa poposunu dönerdi çünkü

Ya sol dizim çok ağrıyor çömelme kalkma yapamıyorum, çayı da almadım hurma yiyip merdiven çıkıyorum ve yürüyorum. Kasmıyorum yine doğacağı varsa doğar diyorum yoksa istediğimi yapayım olmayacaksa olmayacak yani.

Çok saol cmm
Dün aksam benimde öyleydi,gaz mı desem deildi cokta yememiştim:/ ama sabah gecmisti cok sükür..son zamanlarımız normaldir diye düsünüyorum artık.

yine inanılmaz zor uyudum ve sabaha kadar 4 kere kalktım uyanıp da kalkmadan tekrar uyuduklarımı saymıyorum bile normal ama yorucu :)))

Bi ben su nstye girmeden dogurcam valla,hem merak ediyorum hem de yazdıklarınızdan sonra iyiki girmedim diyorum:)

Bide ben varım canım hiç girmeyen.. arkadaşlarım nasıl seni almıyor doktor diyip duruyorlar ama doktorumuzun da hiç o taraklarda bezi yok resmen. Bi merak bide kızların demelerinden ötürü oh iyiki diyorum bende

Hala aynı durumdayız yani ben ilkinde 41 i de beklemiştim cnm,, bi aksilik olmazsa bekleyebilirsin aslında. Ama doktor doğmaz deyince de doğmuyo anladığım kadarıyla :)

Masallah cnm ikiz seninkii ve 35. Haftadasın cok iyi gidiyorsun nazar degmesin... saglıkla kucagına alacaksın bebişlerini insallah

Çok sağol canım hepimizin zamanlı doğumları olsun inşallah. Senin ay sonuydu sanki yanlis mi hatirliyorum var mi bir gelisme ??? Ben de bu haftaya kadar iyiydim ama bu hafta birden değiştik eşim bile birden mızmızlanmaya başladın sen diyor. bi yandanda stres aman şimdi olmasınlar diye o da etkiliyor zannımca..

Maşallah cnm bebişine :) nst nin de kolay geçmesine sevindim. Aslında kolay iş zaten de yazın darlanıyo insan,,, seninki anneye kıyamamış hemen hareket etmiş Allahtan :)

Ben de günlerdir pek giremiyorum. Annem, ablam ve eşimin halası bizimle. Bebeğin odasını tam gaz hazırlıyoruz.
Siz siz olun eve iki yetişkin kadını aynı anda davet etmeyin sakın. Herşeye müdahale ediyorlar ve birbirlerini sürekli destekliyorlar. Bebeğin tüm eşyalarını yıkayıp sterilize ediyorum yok şuna gerek yok, yok yorgana nasılsa nevresim geçecek, o elbiseyi bir kere giysin sonra suya değsin yeniliği gider gibi bir sürü bıdıbıdı. İnatla kendi düşüncelerini savunuyorlar.
Kedimin evden gönderilmesi için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Eşime ayrı bana ayrı baskı halindeler. Sinirlenince, niye sinirlisin?? Böyle değildin diyorlar.... çıldıracağım ellerinde (((
Bizim de kontrolümüz bu cumartesi bakalım doğum hakkında konuşacakmiyiz. Bebegum cumartesi günü 36+5 de olacak. En son 34+0 da 2700gr dı. Çok kilo almamış olsa bari. Normal doğum çok istiyorum....
Neyse kızlar minnoslarimiz yavaş yavaş geliyorlar çok heyecanlı:))) hepimize kolay doğumlar :) ben bu iki kadının elinden sağ kalırsam yazarım yine

Maşallah cnm bebişine :) nst nin de kolay geçmesine sevindim. Aslında kolay iş zaten de yazın darlanıyo insan,,, seninki anneye kıyamamış hemen hareket etmiş Allahtan :)
Teşekkürker:) Evet sağ olsun kızım yormadı:))) Dediğin gibi şartlar iyi olsa güzel bir şey nst. Kalp atışı dinleyip hareketleri takip ediyorsun sonucta:)

Ya bekletirse beklerim ama yok derse riske atmak istemiyorum
Aynen,, bana da son hafta suyunuz iyi, plasenta iyi, kalp atışı da iyi, bekleyebiliriz isterseniz demişti. Ama 41 de gittiğimizde çok net şekilde doğmaz, 2 gün sonra alalım dedi. Riske girmeyi düşünmedim hiç o andan sonra. Doğumda da iyiki almışız çünkü çok keyfi yerindeymiş hiç inmemiş bile dedi ama ne kadarı şaka ne kadarı gerçekti bilmiyorum :)) yalnız gerçekten için rahat olsun,, benim müthiş rahat geçti. Tek tereddütüm anestezi uzmanı spinal mi epidural mı takalım diye sorduğunda olmuştu,, ona da hep beraber epidural dedik ve zerre pişman olmadım. İnşallah normal doğum olur tabi, ama olmazsa da hiç dert etme; çünkü kucağına aldığın an hayatın önceki her anı ve kararı çok kıymetsiz kalıyo zaten :))))

Ahahah Allah kolaylik versin canım gerçekten uğraşmak zor ama en azından işlere el atmışlar sağ olsunlar

Günaydın herkese... 33.haftam bitti kızlar, bu hafta inanaılmaz iştahsızlık yaşıyorum. Sabah kahvaltısı yapmak istemiyorum hafta başından beri. Bugün artık yapmadım. Hep karpuz , salatalık , şeftali gibi içimi serinletecek şeyler yemek istiyorum nedense. Sabah sadece karpuz ve peynir yedim mesela. Bu da beni tedirgin ediyor, bebeğimin alması gereken gıdaları veremiyorsan diye...Geçtiğimiz haftaya göre de bir kilo vermişim. Bebekle ilgili sıkıntı olur mu sizce.Kendimi zorlayıp yapmalı mıyım kahvaltımı

Zaten öyle yaptı ahahahah biz bakmaya çalıştıkça o iyice diğer tarafa döndü bakalım haftaya bizi neler bekliyooo

Selam canım benim bişan geldikten yarım saat sonra suyum geldi ve sancı başladı toplam 12 saatte doğum oldu ama nişan geldikten sonra hemen de doğum olabiliyor veya 1 haftaya kadar da olabiliyor hafi hakkında hayırlısı olsun canım

Ya bekletirse beklerim ama yok derse riske atmak istemiyorum
Bence hiç riske atma geçen hafta normal doğum olsun diye eşimin bi akrabası beklemiş sonra bebek kakasını yapmış ve yemiş onu solunum sorunu falan olmuş galiba küveze almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…