2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok güzelmis cnm rengi flnda,güle güle kullan:)

Aaaa ozaman cok iyiymis her marka varmi acaba ben bi pazar qunu qidiyimde bakiyim hatta aliyim besik olayindanda kurtuluyum zaman daralmadan demi
Canım biz bu beşiği aldık gayet sağlam herkes çok beğendi. Yatağıda eşim yatak baza sattığı için mağazamızda yaptırdık firma bize yarı ortopedik önerdi ve onu yaptılar. İlk zaman sert olucağını düşğndüğüm için içine de reflü yastığı aldık kiraz çekirdekli gaz için de iyi geliyomuş ama bakalım

Eklentiler

• IMG_7451.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 84
Çok güzeller :)
Az kaldı
Duru bebek gelsin de kurabiyeler afiyetle yensin :)

Oyyyy sifayi bugün iyice kapttim soluğu sağlık ocağında aldık dikkat edin kızlar sıcaklara aldanıp cereyanda kaldım sanirim
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et, son zamanlarda iyi etmemişsin. Ama sıcaklarda da ben de çok cereyanda kalıyprum
Gerçi iki gündür hava iyi İstanbul'da, serin serin yatıyoruz. Darısı yanan bölgelere

Cok cok gecmis olsun canim bise cikmiycaktir umarim

Aynen canim aynen bende bu besikten bahsediyorum bundan alicam kararimi verdim.bide bunun bi farkli modeli var arada 100 tl oynuyo sanirim bunun mobilya kalitesi daha iyi bende aynisini dusunuyorum.tesekkur ederim

Ay deme yaaa
Allah cezasını versin o adamın

Benimde karnımda hiç yoktu bir anda hafif çatlaklar gördüm hemen denedim artmasın diye. Banyoda şampuandan sonra kahveyi uygula bastırma demiştim ama araştırdım biraz bastırmak gerekiyormuş kan dolaşımı için, durula ve lif uygula çıkınca yumuşacık oldum haftada 3-4 kez uygulayalım ben hergün yapıyordum ama tahriş olmasın diye 3-4 yapacağım. İnşallah işe yarar

Kızlar bu bebek kontrast kartlarından alan vardı sanırım kim diye hatırlamıyorum ama kartların resimlerini atabilir mısınız? Ben de keçeden yapayım dedim ama ne tarz şekiller yapsam bilemedim Paylasirsaniz çok sevinirim. Bi de bu kartlarla bebeği nasıl oynatmak lazim?

Kızlar doktor 24 temmuza gün vermişti. Bugün nst de yuksek ve periyodik sanci cıktı. Her an gelebilir bebek dedi. Dumur oldum :)
Benim de geçen hafta çarşamba sancı çıkmıştı ama hissetmemiştim. Daha sonra gün aşırı nst ye girdim ama sancı çıkmadı.
Bugün tekrar sancı çıktı.
Merak etme gelip gidebiliyor bu sancılar.
Yine de dinle bakalım kendini sen. Dikkatini ver yine de. Ne olur Ne olmaz.

İnşallah canım çok teşekkür ederim aynen bizde aramızda öyle konuştuk inşallah bir dahakine bebişimiz de olur git gide büyüyen bir aile oluruz diye :))

Ben bugün De doktora gittim ve nst de yine sancı çıktı.
Ama doktorumun bir cümlesi beni baya düşündürdü.
Bebeğin suyu sınırda bizim. Bugün bütün karnıma baktı, "azıcık şurda var azıcık burda var azcıcık da şurda" diye suları ölçtü. Sonra bana ötesine de kalabilir arayınca insan buluyor işte suyu dedi. O kadar kritik değil gibi cuma da olabilir Doğum ptesi de sen karar ver, ben ptesi desem ve bebeğe birşey olsa suyunun olduğuna dair kanıtım var bana kimse birşey diyemez dedi
Yani sen bebeği mi düşünüyorsun. Yoksa kötü birşey olsa kendini nasıl aklayacağını mı?
Çok üzüldüm böyle bir cümle kurmasına.
Hiç riske girmek istemiyorum o yüzden yarın gidip cuma yapalım doğumu diyeceğim.
Kafamda soru işaretleri ile bütün bir haftasonu geçmez.
Hem 2 gib daha kalsa Ne olur kalmasa Ne olur bebek içerde. Zaten artım kilo alımı durdu gibi. Doğsun da ben beslerim büyütrüm diyorum artık.

Allah bencil insanlardan korusun bizi kızlar. Walla 9 ayın sonunda kadın beni çok şaşırttı. Neyse sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma da. Hepsi bir deneyim iştw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…