Cok güzelmis cnm rengi flnda,güle güle kullan:)Eki Görüntüle 2023179 Evetttt geldi ve dedigimiz gibi gayet güzel, kumaş kalitesi vs de çok basarili. Gercekten bu kadar kullanışlı ve geniş çanta bende o kadar baktım denk gelmedim. Çoğu bi kere sirt çantası olmuyor koldan hep ki ben hiç istemedim koldan. Sırt çantalarının da gözleri çok azdı. Bunun hem gözleri bol ve hem de kullanışlı, bircok ayrıntı da düşünülmüş. Ben bebek arabamıza uygun olsun diye lacivert aldım, diğer renkleri de çok güzeldi. Bende almak isteyenlere tavsiye ederim. Ikimiz de güle güle güzel günlerde kullanalım insallah.
Canım biz bu beşiği aldık gayet sağlam herkes çok beğendi. Yatağıda eşim yatak baza sattığı için mağazamızda yaptırdık firma bize yarı ortopedik önerdi ve onu yaptılar. İlk zaman sert olucağını düşğndüğüm için içine de reflü yastığı aldık kiraz çekirdekli gaz için de iyi geliyomuş ama bakalımAaaa ozaman cok iyiymisher marka varmi acaba ben bi pazar qunu qidiyimde bakiyim hatta aliyim besik olayindanda kurtuluyum zaman daralmadan demi
Çok güzeller :)İlk resimdeki cnm. Diğerleri de kurabiyeler :) cam kavanozlarım var bi de,, onlara da kahve dünyasından drajemsi bişeyler alıp doldurmayı düşünüyorum. Kurabiyelerin tarzında tabaklarım da var, onlara da bi iki tane tuzlu çeşit,, bitti gitti :) hediye yapmıcam hastanede, son kararım :) sonrasında gelenlere veririm.
O değil de şerbet nasıl yapılıyor :)@zmrk şerbetlikle kavanozların boş halleri de böyle :) yalnız ben bunları nasıl götürücem hastaneye? Yıkadım hazırladım da, neye koysam?
Canim biz de ikeadan aldik besigini de yatagini da guliver besigi yatagi da vinsk miydi atiyo da olabilirim:)160 tl olanAaaa ozaman cok iyiymisher marka varmi acaba ben bi pazar qunu qidiyimde bakiyim hatta aliyim besik olayindanda kurtuluyum zaman daralmadan demi
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et, son zamanlarda iyi etmemişsin. Ama sıcaklarda da ben de çok cereyanda kalıyprumOyyyy sifayi bugün iyice kapttim soluğu sağlık ocağında aldık dikkat edin kızlar sıcaklara aldanıp cereyanda kaldım sanirim
Lohusa sekerini koyup kaynatmiyo muyuz sadece ole biliyorum bizim hastane verio evde de seven yok yapmayiz herhalde zaten almistim karincalar yemis lohusa sekerimi:)O değil de şerbet nasıl yapılıyor :)
Bilen ve tarif verebilecek olan varsa süper olur :)
Cok cok gecmis olsun canim bise cikmiycaktir umarimaldık Can'ım prematüre olarak doğduğu için beyinde kanama oluşmuş ama şuanlık önemli birşey olmadığı söylendi çocuk doktoru ve beyin cerrahi tarafından şimdilik gözlem yapılacak bu arada ıkı gündür beslenme saatini beraber geçiyoruz bazen uyuyor bazen emiyor alışmaya çalışıyoruz
Aynen canim aynen bende bu besikten bahsediyorumCanım biz bu beşiği aldık gayet sağlam herkes çok beğendi. Yatağıda eşim yatak baza sattığı için mağazamızda yaptırdık firma bize yarı ortopedik önerdi ve onu yaptılar. İlk zaman sert olucağını düşğndüğüm için içine de reflü yastığı aldık kiraz çekirdekli gaz için de iyi geliyomuş ama bakalım
Ay deme yaaaSlm kizlar facede bi grup vardi hamileler orada bi anne gece ikinma hissi ve ağrısı olmus eside bar sahibi imis mekani birakip gelmemis sabah gelmis tartismis kiza tokat atmis bide burnunu kanatmis sonrada sen kadinmisin demis yatmis uyumuş öküz ne kadar üzüldüm kizcagiza allah kimseye vermesin.kimsem yok ailem uzakta dio bi de gorseniz su gibi kadin.bence beni aldatıyor diyor bide.
Benimde karnımda hiç yoktu bir anda hafif çatlaklar gördüm hemen denedim artmasın diye. Banyoda şampuandan sonra kahveyi uygula bastırma demiştim ama araştırdım biraz bastırmak gerekiyormuş kan dolaşımı için, durula ve lif uygula çıkınca yumuşacık oldum haftada 3-4 kez uygulayalım ben hergün yapıyordum ama tahriş olmasın diye 3-4 yapacağım. İnşallah işe yararYok canım ne tersliği, hastane benim için yürüme mesafesinde diye sıklığından rahatsız olmuyorum, bir de hastane ortamı gibi değil, daha sakin daha az insan var o yüzden de hiç üşenmiyorum gitmeye. Hamilelikte her şeye üşeniyor insan, ben de sizin çok normal dediğiniz bir sürü şeye "ay nasıl yapacağım, hayatta yapmam" diye düşünüyorum. Hepimizin farklı cins yönleri var, terslik değil hiçbiri
Çok güzelmiş, deniz yıldızını ben de çok severim, odanız da süsleriniz de çok tarz olmuş :)
Ya ben de almadım, hiç de bakmadım, açıkçası okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Acaba baksam mı ben de, olunca daha mı güzel olur ki acaba :)
Ben bugün sade kahveyle başlarım yarın da acıbadem yağı alır onunla karıştırırım. Çünkü geçen hafta karnım birden çatladı, bir anda oldu sanki, çok moralim bozuldu.
Çok ters gelmeyen şeylerde onları kırmamak daha iyi ya, her şeye karışınca sinir bozucu olur ama küçük şeylerde de heveslerini çıkartsınlar diye bırakmamız lazım gibi geliyor bana da, iyi etmişsin :)
@la rosa çok hoş ve şık duruyor, ip kısmındaki örgü özellikle doğallık katmış :)
Tmm canim tesekkur ederim hic dolasmam ordan alirim ikisinideCanim biz de ikeadan aldik besigini de yatagini da guliver besigi yatagi da vinsk miydi atiyo da olabilirim:)160 tl olan
Hadi hayırlısı olsun canım. :)Kızlaar
Bnimde tarih netlesti, 27 Temmuz saat 08:30 :) heyecan bastı bi anda valla
@ayshemina herhalde aynı gün doguracagız :))
Benim de geçen hafta çarşamba sancı çıkmıştı ama hissetmemiştim. Daha sonra gün aşırı nst ye girdim ama sancı çıkmadı.Kızlar doktor 24 temmuza gün vermişti. Bugün nst de yuksek ve periyodik sanci cıktı. Her an gelebilir bebek dedi. Dumur oldum :)
Mutlu yıllarınız olsun inşallah cnm :) bebişle beraber kutlayacaksınız bir dahakini inşalllah :)
Cnm cibinlik harika. Çok çok güzel,, iyi yapmışsın. Hem de sinek için gayet kullanışlı. Sırf görüntü diye düşünme yani, işe de yarar
Lohusa sekerini koyup kaynatmiyo muyuz sadece ole biliyorum bizim hastane verio evde de seven yok yapmayiz herhalde zaten almistim karincalar yemis lohusa sekerimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?