Eki Görüntüle 2023179 Evetttt geldi ve dedigimiz gibi gayet güzel, kumaş kalitesi vs de çok basarili. Gercekten bu kadar kullanışlı ve geniş çanta bende o kadar baktım denk gelmedim. Çoğu bi kere sirt çantası olmuyor koldan hep ki ben hiç istemedim koldan. Sırt çantalarının da gözleri çok azdı. Bunun hem gözleri bol ve hem de kullanışlı, bircok ayrıntı da düşünülmüş. Ben bebek arabamıza uygun olsun diye lacivert aldım, diğer renkleri de çok güzeldi. Bende almak isteyenlere tavsiye ederim. Ikimiz de güle güle güzel günlerde kullanalım insallah.
İkeada yatak da var cnm, oradan bakabilirsin.
nice senelere :)Bugünde bizim evlilik yıldönümümüzakşama güzel bi sofra kursam diye düşünürken eşim dedi akşama bi yerlere yemeğe gidelim diye ay bi mutlu oldum iyi hem uğraşmamış olurum diye bencilce fikirler geçti zihnimde dobik halimle şık kıyafetimde yok ama sevimli olabilirim ayrıca aklıma gelmişken söyleyim 1 haftadır banyolarda kahve sürüyorum çatlaklarıma ve renginin açıldığını gördüm tavsiye ediyorum içine de acı badem yağı katıp süreceğim daha etkili oluyormuş
Ben bugün De doktora gittim ve nst de yine sancı çıktı.
Ama doktorumun bir cümlesi beni baya düşündürdü.
Bebeğin suyu sınırda bizim. Bugün bütün karnıma baktı, "azıcık şurda var azıcık burda var azcıcık da şurda" diye suları ölçtü. Sonra bana ötesine de kalabilir arayınca insan buluyor işte suyu dedi. O kadar kritik değil gibi cuma da olabilir Doğum ptesi de sen karar ver, ben ptesi desem ve bebeğe birşey olsa suyunun olduğuna dair kanıtım var bana kimse birşey diyemez dedi
Yani sen bebeği mi düşünüyorsun. Yoksa kötü birşey olsa kendini nasıl aklayacağını mı?
Çok üzüldüm böyle bir cümle kurmasına.
Hiç riske girmek istemiyorum o yüzden yarın gidip cuma yapalım doğumu diyeceğim.
Kafamda soru işaretleri ile bütün bir haftasonu geçmez.
Hem 2 gib daha kalsa Ne olur kalmasa Ne olur bebek içerde. Zaten artım kilo alımı durdu gibi. Doğsun da ben beslerim büyütrüm diyorum artık.
Allah bencil insanlardan korusun bizi kızlar. Walla 9 ayın sonunda kadın beni çok şaşırttı. Neyse sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma da. Hepsi bir deneyim iştw.
ilk zamanlar bebegin omurga gelisimi icin yumusak degil sert yatak oneriyorlar canimilk aylar yari ortopedikte degil de daha yumusak sungerimsi yatakta yatirilmiyor mu?
direk reflu yataginda mi yatirmaliyiz yoksa?
Kızlar ilçede olduğum için bir tane beşik satan yer buldum ve babyhope maya serisinden bu beşiği beğendik aldık. Nasıl sizce gerçi aldık artık ama fikri olan varsa söyleyebilir mi :)
Bebeğin suyu sınırda bizim. Bugün bütün karnıma baktı, "azıcık şurda var azıcık burda var azcıcık da şurda" diye suları ölçtü. Sonra bana ötesine de kalabilir arayınca insan buluyor işte suyu dedi. O kadar kritik değil gibi cuma da olabilir Doğum ptesi de sen karar ver, ben ptesi desem ve bebeğe birşey olsa suyunun olduğuna dair kanıtım var bana kimse birşey diyemez dedi
Yani sen bebeği mi düşünüyorsun. Yoksa kötü birşey olsa kendini nasıl aklayacağını mı?
Hiç riske girmek istemiyorum o yüzden yarın gidip cuma yapalım doğumu diyeceğim.
Hem 2 gib daha kalsa Ne olur kalmasa Ne olur bebek içerde. Zaten artım kilo alımı durdu gibi. Doğsun da ben beslerim büyütrüm diyorum artık.
Allah bencil insanlardan korusun bizi kızlar. Walla 9 ayın sonunda kadın beni çok şaşırttı. Neyse sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma da. Hepsi bir deneyim iştw.
ilk zamanlar bebegin omurga gelisimi icin yumusak degil sert yatak oneriyorlar canim
valla canim okudugum kadariyla 2-3 yasina kadar sert sunger oneriliyor. ondan sonra daha yumusaklara gecis yapabiliyorsun. yatasti sanirim tam emin degilim. bebek yataklarina bak yas araligina gore yatak sertligi degisiyor. ilk baslarda daha sertben niye oyle duydum
odasindaki yatakta yari ortopedik var da,ilk aylar yatak odamizda ufak besikte yatacak,onun icine de mi yari ortopedik koyayim? reflu yastigi sertlik olarak yeterli mi?
kafam karisik benim bu konuda ya
Gule gule kullan cnm güzelKızlar ilçede olduğum için bir tane beşik satan yer buldum ve babyhope maya serisinden bu beşiği beğendik aldık. Nasıl sizce gerçi aldık artık ama fikri olan varsa söyleyebilir mi :)
Başka bi konuda görmüşler canım.Kizlar aramzda bebegini kaybedenmi var
Aynen aynenKarnımın kaşıntısından uyuyamıyorummmmmkalkıp eşime 2 tokat patlatasım gelmiyo değil yaniii
Yok daha nelerBen bugün De doktora gittim ve nst de yine sancı çıktı.
Cok sukur iyi cnm bnde aramzdan zannettim Allah sabir versin Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasinBaşka bi konuda görmüşler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?