2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

gule gule kullan canim:)
ne kadardi bu canta?

nice senelere :)

o ne demekmis oyle ya

yok artik
ya ben de bunu hastaya birakmayi anlamiyorum. ne zaman uygunsa al iste bebegi. neyse sıkma canini. cuma daha uygunsa pazartesiye birakma. saglikla dogsun insallah.

ilk zamanlar bebegin omurga gelisimi icin yumusak degil sert yatak oneriyorlar canim

ben niye oyle duydum
odasindaki yatakta yari ortopedik var da,ilk aylar yatak odamizda ufak besikte yatacak,onun icine de mi yari ortopedik koyayim? reflu yastigi sertlik olarak yeterli mi?
kafam karisik benim bu konuda ya

O nasıl bir laftır yahu.. Eğer pazartesi yapılması riskliyse bu riskleri paylaşsın, kendini kurtarmanıın hesabını yapıyor. Gerçi bizim kanunlarımız ve insanımız da buna sebep, en ufak şeyde suçu yokken doktora saldıran ya da doktoru suçlayanlar olduğu için beyin otomatik olarak öyle çalışıyor belki. Sen canını sıkma arkadaşım, zaten dediğin gibi 2 gün var senin için bir şey değişmeyecek, daha erken kavuşacaksın bebeğine öyle düşün. Yine de eğer doktorun seni tedirgin ettiyse belki başka bir doktordan fikir almak istersin?

ben niye oyle duydum
odasindaki yatakta yari ortopedik var da,ilk aylar yatak odamizda ufak besikte yatacak,onun icine de mi yari ortopedik koyayim? reflu yastigi sertlik olarak yeterli mi?
kafam karisik benim bu konuda ya
valla canim okudugum kadariyla 2-3 yasina kadar sert sunger oneriliyor. ondan sonra daha yumusaklara gecis yapabiliyorsun. yatasti sanirim tam emin degilim. bebek yataklarina bak yas araligina gore yatak sertligi degisiyor. ilk baslarda daha sert

İyi geceler kızlar aksama misafirim vardi cocuklu baya dagıldı ev hemen esimle onlar gittikten sonra oyuncaklar mutfak faln hallettik toparladk evi ama artk zor gelmeye basladi ins hepimiz kolylikla kavusrz bebeklere mesajları tam okuymdm varmi geln bebek

Yok daha neler o nasil bi laftir ya canimiz kimlere emanet madem karar bizim oldu olacak ewde kendjmiz doquralim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…