2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar konu dışı ama danışmak istedim 25 Temmuz 1.evlilik yıldönümümüz ve ben ne alacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşim wosVos araba delisi evde özel köşemiz bile var başka neler alınabilir ya da ne yapılabilir ?ben ona genelde öküz derim ama böyle konularda benden daha romantik bu sefer onu şaşırtmak istiyorum yardım lutfenn

Bencede içinde tereddütle hafta sonunu geçirmektense bebeğin kucağında geçir canım normalde bebek 1 gün bile içerde kalsa onun için çok önemli derler hep ama sendeki durumda artık riske girmez hiçbir anne. Böyle bir cümleyle kim karşılaşsa aynı şeyi düşünür ucunda bi can var risklerini söylese önerim budur dese neyse.. Evet doktorlar çok fazla şikayet alıyorlar dayak olayıyla karşılaşıyorlar bimere başhekime hep şikayet yağıyo onlarda seneler sonra bencilce tavır takınabiliyorlar. lakin bunu karşıya yansıtmadan olabilecekleri söyle öneri yap çekil madem

Uyuyamiyorum balkona cikip oturdum inanamiyorum kendime delirecem artik ter dokmekten bi köpekler kediler horoz bi de ben....

Çok güzelmiş hem kol hem sırt için düşünülmüş ve gayet kullanışlı, güle güle kullan )

Oha demek .istiyorum o doktora risk varsa hemen al azcik surda burda var ne demek yaa allah islah etsin.sen riske atma kendini de bebegi de cnm

Birde bennn :) benim terlemede yok niye uyuyamadığımı çözmüş değilim valla istersen bi ılık duş al terlemen geçince rahatlar uyursun belki..
Dus almaktan yeserecegim.yakinda cnm yataga kizimda geliyor yanimiza gece uyanip herkesi atasim.geliyor terden bildigin yaniyorum. Bu arada 25 temmuz bizimde evlilik yıldönümümuz 7olacak insallah

ilk aylar yari ortopedikte degil de daha yumusak sungerimsi yatakta yatirilmiyor mu?
direk reflu yataginda mi yatirmaliyiz yoksa?
Hayir cnm sungerimsi yataklar pek saglikli degil malesef yari ortopedik olacak.yumusak yerde bide allah korusun bogulma riski.oluyor bebeklerin yumusaksa küçük besik icine regli yastigi alabilirsin

Dus almaktan yeserecegim.yakinda cnm yataga kizimda geliyor yanimiza gece uyanip herkesi atasim.geliyor terden bildigin yaniyorum. Bu arada 25 temmuz bizimde evlilik yıldönümümuz 7olacak insallah

Bende yatarken eşimin yanında başlıyorum sonra uyanıp oda oda geziyorum bunalıyorum canım anlayabiliyorum seni birde çocuk gelip yanına yatınca onun sıcağı iyice terletir.. Yaa maşallah size daha nice birlikte yıllarınız olsun inşallah git gide büyüyen musmutlu bir aileyle

Oglumda uyandi karnimda dönüp duruyor tecrubeyle sabit doguncada ayni saatlerde uyanacaklar malesef

Hadi ya öyle mi oluyormuş benimkide uyandı sola yatsam sola vuruyo sağa yatsam sağa vuruyo hırçın erkeğim :) alışacağız o zaman bu saatlerde uyanık olmalara..

Tesekkurler cnm Allah hepimize hayırlı mutlu nice yillar nasip etsin insallah.aynen herkes ates olup yatakta üstüme geliyor

Hadi ya öyle mi oluyormuş benimkide uyandı sola yatsam sola vuruyo sağa yatsam sağa vuruyo hırçın erkeğim :) alışacağız o zaman bu saatlerde uyanık olmalara..
Kizimda agustos dogumlu ramazandi o zamanlar uyanir sahur falan yapardim otururdum bazende gunduzde uyurdum dogdugunda ayni duzen devam ettirdi malasef gece uykusu hiicc olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…