2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Al bendende o kadar tam daldim kizim geldi cabaladim tam daldim esim sayikladi.sonra kalktim.balkon salon geziyorum.
Çok zor daraldim ama artık ya. Benim uykum var ama yatamiyorum. Sebepsiz defalarca kalktım gece. Öyle tuvalet falan da değil. Sonra kizim çiş dedi tuvalete kalktık sonra zaten sürekli anne anne diye beni istedi durdu of. 4 ten bu yana anca yarım saat yattim. Ne zaman dinkenicez biz. Süt durumu konusunda dahada endişeleniyorum artij

Esimde gece sinir etti. Doğuma annesi gelecek. Annem gelirse kalkıp is yemek yapma. Dinlen uzan yat. E annen yemek yapmazsa hadi kendimi geçtim, kizim var mecbur yiyecek o çocuk dedimm . O zaman basit şeyler yap diyo. Bende annene yemek yapmasını soylesen daha iyi dedim. Umarım söyler. Bir faydası olmayacak biliyorum ama gelme diyemiyorum diyor beni deli ediyor. Umarım kv max bir hafta kalırsa gider. Geriliykrum artık. İki çocuk+ kg bakicm doğumda. Sabır sabir

Herkese Günaydın bu geceyi hastanede gecirfim iltihap coktu serim ve antibiyotik verdiler gece 3.30 yattim 5.30 kalktim havacok sicak uykum var ama uyuyamıyorum

Bende cok terliyorum cnm eriyip gidecegim kizimda 4 yasinda odasinda uyuyor 1 2 saat sonra uyanip geliyor bebek olunca napacagim onu düşünüyorum bende cok bunaldim geziyorum ortalikta zombi gibi.

Yemek yapmayacaksa gelmesinin bi anlami yok cnm sen zaten cocuguna bakarsin insan yemek is yapacak bi yardimci arıyor dogumda.

Bende cok terliyorum cnm eriyip gidecegim kizimda 4 yasinda odasinda uyuyor 1 2 saat sonra uyanip geliyor bebek olunca napacagim onu düşünüyorum bende cok bunaldim geziyorum ortalikta zombi gibi.
Ay bu uyku konusu huy cocuklarda ya. Ne yaparsan yap değişmiyor. Umarım doğumdan sonra duzelirler. Bjzkmkide çok kalkiyor. Azıcık duzelmisti Azi dişler geliyor ondan agliyor

Gunaydin kizlar daha yeni baqirtiyla uyandim esim doquruyom sandi qaliba bacaqima kalcama qiren ani kramplar beni deli ediyo adamin tek qozu kapali masaj yapisi faln aqlanacak halime quluyorumtuvaletin yanina uykusuzlugun yanina bide bu eklendi artik aqlayacam ya uykusuzluktan gozlerim kizardi yaniyo bize bi cocuk yeter demi bidaha yapamicam qaliba diyorum hi hi yeter yeter diyo

Ay bu uyku konusu huy cocuklarda ya. Ne yaparsan yap değişmiyor. Umarım doğumdan sonra duzelirler. Bjzkmkide çok kalkiyor. Azıcık duzelmisti Azi dişler geliyor ondan agliyor
Kac yasinda cnm seninki.bizimki 4 yas oldu odasini alali 1 seneyi gecti hala ayni gece uyaniyor geliyor vs.

Gunaydin cnm bende saat bekliyorum esim 8 de cikiyor kalkip kahvalti hazirlayim.baru diyorum cin gibi dolaniom.evde.kramplar icin magnezyum.kullanmiyor musun cnm.osteocare diye bi hap verdi dr mukemmel hic kalmadi.krampim.bi danis istersen

Gunaydin cnm bende saat bekliyorum esim 8 de cikiyor kalkip kahvalti hazirlayim.baru diyorum cin gibi dolaniom.evde.kramplar icin magnezyum.kullanmiyor musun cnm.osteocare diye bi hap verdi dr mukemmel hic kalmadi.krampim.bi danis istersen
Canim ben maqnezyum istedim doktordan kramplarin iyice coqalmadikca rahatsiz etmedikce vermem dedi.2 qundur topallayarak qeziyorum ewde...gunde 6 tane ilac iciyorum bide onu icmeknistemedim acikcasi ama zorlaniyorum artik haftaya kontrol var ozaman isticem dayanamiyorum cunku

Ne saçma söz o ya, düşüncen bu olsa bile doğum yapmasına günler kalmış anneye söylenecek şey mi, saygısız! Sen riskleri, olabilecekleri, iki günün de artısını eksisini söyleyeceksin anne de ona göre karar verecek. Eğer annenin kararına kalmadıtsa sen otoritesin zaten cuma desen kimse sana karşı çıkmaz. Saçmalık ya!

ilk aylar yari ortopedikte degil de daha yumusak sungerimsi yatakta yatirilmiyor mu?
direk reflu yataginda mi yatirmaliyiz yoksa?
Ben sana yatakta ilgili notlarımı verecektim ama o notları bir türlü bulamadım, her şeyi aynı deftere yazıyorum normalde ama onu ne yaptım bilmiyorum. Kaç kere baktım ama yok, bulamıyorum :/ yatak alınca koparttım mı yoksa başka kağıttaydı da attım mı anlamadım. Reflü yatağı sertlik açısından ideal değil ama eğimli olmasi nedeniyle farklı avantajları var. Ben o avantajlardan dolayı yarı ortopedik yatak yerine bir süre en azından gözetimimde değilken reflü yastığında yatıracağım, kontrol ettiğim zamanlarda kendi yatağında yatırabilirim.

Herkese Günaydın bu geceyi hastanede gecirfim iltihap coktu serim ve antibiyotik verdiler gece 3.30 yattim 5.30 kalktim havacok sicak uykum var ama uyuyamıyorum
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumun? Azaldı mı iltihap?

Benim kramplarım çok arttığı zaman günde 2 muz yeyip maden suyu içerek bayagi bir azaltmıştım bir dene istersen. Magnezyumu da ilaç olarak almak istemiyorsan içeren besinlere bakıp onları tüketebilirsin. Geçmiş olsun.

Kac yasinda cnm seninki.bizimki 4 yas oldu odasini alali 1 seneyi gecti hala ayni gece uyaniyor geliyor vs.
27 ay olmak üzere canm. 16 aylıkken ayırdım ben. Tikirtiya kalkiyor çünkü. Ayirinca azaldı. Ama hala devam. İnsallah dislerdendir sadece. Çok kısa bir süre şöyle gece yatıp sabah kalktigimi biliyorum. Bezi çıkardıktan sonrada toparlanmisti. Ama bu kez de kaçaklar oluyor ona kalkiyor. Yada su iki haftadır agriya kalkiyor. Napalim alışkanlık. Sizinki uykuya nasıl dalıyor peki cnm

36 dan sonra kullanılmıyor dedi benim dr canm. Sahane bir ilaç onerebilirim kramplar varsa diye ilaç adı yazdı. İstersen sana söyleyebilirim kağıdı bulunca

Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım

Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
Canim qecmis olsun yediiqn biseymi dokunduki acaba ? Yoksa ishal doqum belitisi qaliba demi yanlid bilmiyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…