2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
Üşüttün mü acaba?
Doğum belirtisi diye de okumuştum ama, geçmiş olsun haberdar et.

36 dan sonra kullanılmıyor dedi benim dr canm. Sahane bir ilaç onerebilirim kramplar varsa diye ilaç adı yazdı. İstersen sana söyleyebilirim kağıdı bulunca
Ismini verirsen cok sewinirim canim yediklerimden elde etmeye calisiyim ama zorda kalirsam iceyim bari

Can'ım belkı kv insafa gelir tahmınınden güzel bakar size iyi düşün iyi olsun
muz yersen krampların azabılır ,

Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir

nice senelere :)

o ne demekmis oyle ya
Koyun can kasap et derdinde canım.
Kötü bir durum olursa diye kendini kurtarma peşinde anladığım kadarıyla. Açık açık öyle bir cümle kurdu.
Tam 9 ayın sonunda çok şaşırdım, güvenimi kırdı. Yarına Doğum gerçekleşsin sağlıkla başka da birşey istemiyorum.

yok artik
ya ben de bunu hastaya birakmayi anlamiyorum. ne zaman uygunsa al iste bebegi. neyse sıkma canini. cuma daha uygunsa pazartesiye birakma. saglikla dogsun insallah.
Riski paylaşma çabası sanırım. Amin canım, sağlıkla doğsun da sonra yollarımız kesişmez bu doktorla artık.

Ayyyy cok heycanliiiii sende kavusuyosun bebeqine yarin hayirlisiyla doquma qirmeden hepimize bol bol dua et nolur

Başka doktor da bu haftasonuna kadar alınması taraftarıydı. O yüzden dadana rahat cuma diyebiliyorum. Sağlıkla doğsun Dışarıda da büyür.

tam bir okuzmus afedersin. dogumdan sonra ben senin yerinde olsam bunu dile getirirdim muhakkak yoksa cok fena icimde kalirdi. ne insanlar var ya. cok enteresan. hayirlisiyla insallah saglikla kucagina al canim. guzel haberlerini bekliyoruz :)

Öküz
Şikayetlikmiş tam

gecmis olsun canim. arkadaslarin dedigi gibi dogum belirtisi olabilir ishal ama kusma da yaparmi acaba mideye vurur mu bilemedim. kanala girmis miydi ki bebek?
haber et bize de.

Can'ım belkı kv insafa gelir tahmınınden güzel bakar size iyi düşün iyi olsun
muz yersen krampların azabılır ,

çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir
Ay canm yok hiç sanmıyorum. Tansiyonu azıcık çıkıyor hemen oğlunu arıyor. 8 saat mesafe. Ne yapabilir burdan. Ben bile ağrım sizim oldu mu söylemiyorum. Üzülmesinler takilllmasin kafasına diye. Ne bileyim çok farklı. Evde de yemek pek yapmaz ondan guvenemiyorum. Hep kahvaltilok makarna pilav. İmkan yok ta değil

2 gundur sahane uyuyorum ve hic uyanasim yok. ama inadina erken uyanmak zorundayim sinir oldum ya. hemen kalkip giyinip saglik ocagina gidip saat 10a kadar kan vermem lazim. nasil zor geliyor

@ayshemina iyi misin canm. Bulantiyi bilmiyorum tam ama başta olduysa kiminin son dönem yeniden başlıyormuş. Ama is halde var diyorsun. Birşey mi dokundu tek ishal olsan doğum belirtisi di cem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…