Üşüttün mü acaba?Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
Ismini verirsen cok sewinirim canim yediklerimden elde etmeye calisiyim ama zorda kalirsam iceyim bari36 dan sonra kullanılmıyor dedi benim dr canm. Sahane bir ilaç onerebilirim kramplar varsa diye ilaç adı yazdı. İstersen sana söyleyebilirim kağıdı bulunca
Can'ım belkı kv insafa gelir tahmınınden güzel bakar size iyi düşün iyi olsunEsimde gece sinir etti. Doğuma annesi gelecek. Annem gelirse kalkıp is yemek yapma. Dinlen uzan yat. E annen yemek yapmazsa hadi kendimi geçtim, kizim var mecbur yiyecek o çocuk dedimm . O zaman basit şeyler yap diyo. Bende annene yemek yapmasını soylesen daha iyi dedim. Umarım söyler. Bir faydası olmayacak biliyorum ama gelme diyemiyorum diyor beni deli ediyor. Umarım kv max bir hafta kalırsa gider. Geriliykrum artık. İki çocuk+ kg bakicm doğumda. Sabır sabir
muz yersen krampların azabılır ,Canim ben maqnezyum istedim doktordan kramplarin iyice coqalmadikca rahatsiz etmedikce vermem dedi.2 qundur topallayarak qeziyorum ewde...gunde 6 tane ilac iciyorum bide onu icmeknistemedim acikcasi ama zorlaniyorum artik haftaya kontrol var ozaman isticem dayanamiyorum cunku
çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildirHanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
Koyun can kasap et derdinde canım.nice senelere :)
o ne demekmis oyle ya
Riski paylaşma çabası sanırım. Amin canım, sağlıkla doğsun da sonra yollarımız kesişmez bu doktorla artık.yok artik
ya ben de bunu hastaya birakmayi anlamiyorum. ne zaman uygunsa al iste bebegi. neyse sıkma canini. cuma daha uygunsa pazartesiye birakma. saglikla dogsun insallah.
Ayyyy cok heycanliiiii sende kavusuyosun bebeqine yarin hayirlisiylaKoyun can kasap et derdinde canım.
Kötü bir durum olursa diye kendini kurtarma peşinde anladığım kadarıyla. Açık açık öyle bir cümle kurdu.
Tam 9 ayın sonunda çok şaşırdım, güvenimi kırdı. Yarına Doğum gerçekleşsin sağlıkla başka da birşey istemiyorum.
Başka doktor da bu haftasonuna kadar alınması taraftarıydı. O yüzden dadana rahat cuma diyebiliyorum. Sağlıkla doğsun Dışarıda da büyür.O nasıl bir laftır yahu.. Eğer pazartesi yapılması riskliyse bu riskleri paylaşsın, kendini kurtarmanıın hesabını yapıyor. Gerçi bizim kanunlarımız ve insanımız da buna sebep, en ufak şeyde suçu yokken doktora saldıran ya da doktoru suçlayanlar olduğu için beyin otomatik olarak öyle çalışıyor belki. Sen canını sıkma arkadaşım, zaten dediğin gibi 2 gün var senin için bir şey değişmeyecek, daha erken kavuşacaksın bebeğine öyle düşün. Yine de eğer doktorun seni tedirgin ettiyse belki başka bir doktordan fikir almak istersin?
Amin canım ben de öyle düşünüyorum.nilselen Rabbim yardmcn olsyn cnm bnce rikliyse bekleme 2 günde cok bisey degismez saglıklı dogsunda sen ona bakar kilo aldrrsn annesi
Karnımın kaşıntısından uyuyamıyorummmmmkalkıp eşime 2 tokat patlatasım gelmiyo değil yaniii
tam bir okuzmus afedersin. dogumdan sonra ben senin yerinde olsam bunu dile getirirdim muhakkak yoksa cok fena icimde kalirdi. ne insanlar var ya. cok enteresan. hayirlisiyla insallah saglikla kucagina al canim. guzel haberlerini bekliyoruz :)Koyun can kasap et derdinde canım.
Kötü bir durum olursa diye kendini kurtarma peşinde anladığım kadarıyla. Açık açık öyle bir cümle kurdu.
Tam 9 ayın sonunda çok şaşırdım, güvenimi kırdı. Yarına Doğum gerçekleşsin sağlıkla başka da birşey istemiyorum.
Diasporal ismi canm. Direkt yutulabilen toz şeklinde birseymis.dr um normal zamanlarda kendini nde kullandığını söyledi. Çok etkiliymisIsmini verirsen cok sewinirim canim yediklerimden elde etmeye calisiyim ama zorda kalirsam iceyim bari
ÖküzBen bugün De doktora gittim ve nst de yine sancı çıktı.
Ama doktorumun bir cümlesi beni baya düşündürdü.
Bebeğin suyu sınırda bizim. Bugün bütün karnıma baktı, "azıcık şurda var azıcık burda var azcıcık da şurda" diye suları ölçtü. Sonra bana ötesine de kalabilir arayınca insan buluyor işte suyu dedi. O kadar kritik değil gibi cuma da olabilir Doğum ptesi de sen karar ver, ben ptesi desem ve bebeğe birşey olsa suyunun olduğuna dair kanıtım var bana kimse birşey diyemez dedi
Yani sen bebeği mi düşünüyorsun. Yoksa kötü birşey olsa kendini nasıl aklayacağını mı?
Çok üzüldüm böyle bir cümle kurmasına.
Hiç riske girmek istemiyorum o yüzden yarın gidip cuma yapalım doğumu diyeceğim.
Kafamda soru işaretleri ile bütün bir haftasonu geçmez.
Hem 2 gib daha kalsa Ne olur kalmasa Ne olur bebek içerde. Zaten artım kilo alımı durdu gibi. Doğsun da ben beslerim büyütrüm diyorum artık.
Allah bencil insanlardan korusun bizi kızlar. Walla 9 ayın sonunda kadın beni çok şaşırttı. Neyse sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma da. Hepsi bir deneyim iştw.
gecmis olsun canim. arkadaslarin dedigi gibi dogum belirtisi olabilir ishal ama kusma da yaparmi acaba mideye vurur mu bilemedim. kanala girmis miydi ki bebek?Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
Ay canm yok hiç sanmıyorum. Tansiyonu azıcık çıkıyor hemen oğlunu arıyor. 8 saat mesafe. Ne yapabilir burdan. Ben bile ağrım sizim oldu mu söylemiyorum. Üzülmesinler takilllmasin kafasına diye. Ne bileyim çok farklı. Evde de yemek pek yapmaz ondan guvenemiyorum. Hep kahvaltilok makarna pilav. İmkan yok ta değilCan'ım belkı kv insafa gelir tahmınınden güzel bakar size iyi düşün iyi olsun
muz yersen krampların azabılır ,
çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?