2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
Aman Allah korusun doğum yakınken bi rahatsızlık çıkmaz inşallah yediğin bişey dokunmuş olabilir mi

İshal ve kusma doğum belirtisi. Eğitimde görmüştük. İshal vücudun kendini doğal olarak tenizlemesi, doğuma hazırlaması, kusma da acilma belirtisi demişlerdi. Tabi başka bir rahatsizlik yoksa.

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et, son zamanlarda iyi etmemişsin. Ama sıcaklarda da ben de çok cereyanda kalıyprum
Gerçi iki gündür hava iyi İstanbul'da, serin serin yatıyoruz. Darısı yanan bölgelere
Çok sağol canım ama inan dikkat et ben hala hastayım sıcak basıyor zor tutuyorum camlari ardına kadar açmamak için anlamıyoruz sıcak havada nerden usuttugumuzu dolaptan soğuk falan içme 5.gun geçmiyor hâlâ

günaydın kızlar bebeğimin eşyalarını yıkayacağım hacı şakir granül lavanta aldm baby programı var ama hiç kullanmadım tabi onda mı yıkasam siz nasıl yıkadınız
bir de bebeğim 2 hafta önden gidiyor gelişimi o zaman erken mi doğar sormayı unuttum ya

Aynı durum bende de var maalesef. Diger tarafa alınca yatağı cama doğru itmek, komodinleri yer degistirmek vs vs gerekecek ve çok şekilsiz olacak. Ama düşündüm yapacak bir şey yok çünkü bu sefer cami açarken tedirgin olucam. Napalim varsın şekilsiz olsun.

Ya solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi

Ay Allahım evlerden ırak çok fena bir şey sabır versin ya rabbim ya düşünemiyorum kızın halini düşünmek istemiyorum Allah kimseyi bunla sınamasın

5 defa kordon dolanmıştı bide kakasını yapmıştı talihsizlik üstüne talihsizlik

Başın sağolsun canım, bu sefer inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla..

Günaydın kızlar :)

nilselen canım doktoruna dicek laf bulamıyorum. Ne kadar da duygusuzlar sadece kendilerini düşünüyorlar. Bence de sen yarın doğuma gir canım. 2 gün için riski göze almaya değmez. Yavrunu kucağına alırsın için rahat eder. İnşallah rahat kolay bir doğum olur canım. Dualarımız seninle.

@ayshemina canım senden de güzel haberler bekliyoruz, bizi haberdar et.

Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin umarım önemli birşey yoktur

nilselen ya bu doktorlar nasıl temin ediyorlar saçmalığa bak sen 9 ay boyunca binbir kaygı sevinç annelik duygusu ile dogucagi günü bekliyosm kadın kendini nasıl.kurtarrim.diye düşünüyor hayrlisiyla gelsin minnik sen en güzel şekilde bakar büyutürsn sağlıklı olunda Allah yar ve yardımcınız olsun :)

Haklısın düşünmek bile geriyor ki gün belli olunca daha çok gerilir insan. Ama sen içini ferah tut her şey güzel olacak, mis kokuluna kavuşmaya sayılı saatler kaldi

Cok güzelmis cnm rengi flnda,güle güle kullan:)

Çok teşekkürler canım

gule gule kullan canim:)
ne kadardi bu canta?

Teşekkürler canim 250 tl ye geldi bize...
Çok güzelmiş hem kol hem sırt için düşünülmüş ve gayet kullanışlı, güle güle kullan )

Teşekkürler canim
Oglumda uyandi karnimda dönüp duruyor tecrubeyle sabit doguncada ayni saatlerde uyanacaklar malesef

Ayvayı yedik desene ben gece ne zaman uyansam ki wc ve sıcaktan bu defalarca ve defacalarca oluyor, ne zaman uyansam benimkiler hep uyanık. Bende onu düşünüyordum bunlar neden hiç uyumuyor doğunca da gece hiç uyumayacaklar mı diye bu arada nice mutlu senelere..

Nasıl yaaa? Böyle salak bi doktor olabilir mi? Kendini kurtamayı düsünüyor yani
Bebegi deil,Allah böyle insanlara doktor olmayı nasip etmesin insallah.. ayıp günah ya,sen nasıl insanların hayatıyla oynarsın...
Bence de bekletme cnm sen hiç..

Annem aldı benim,aktarlarda satılıyor.hatta icine az tarcın ve karanfil de koyuluyormus.yapacak bizimki:)
canım bizde yapıcaz bardak sürahi süsledin mi
gelenlere çikolatayla ikram ediyoruz dimi bu şerbeti ama mantıken şerbeti bizim içmemiz lazım değil mi ben hala anlamadım bu adeti

Ay ben e bebekte hazir lohusa serbeti de gordum ya 10 liraydi kimse pisiremezse falan alinabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…