- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Aman Allah korusun doğum yakınken bi rahatsızlık çıkmaz inşallahHanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
Çok sağol canım ama inan dikkat et ben hala hastayım sıcak basıyor zor tutuyorum camlari ardına kadar açmamak için anlamıyoruz sıcak havada nerden usuttugumuzu dolaptan soğuk falan içme 5.gun geçmiyor hâlâÇok geçmiş olsun canım, dikkat et, son zamanlarda iyi etmemişsin. Ama sıcaklarda da ben de çok cereyanda kalıyprum
Gerçi iki gündür hava iyi İstanbul'da, serin serin yatıyoruz. Darısı yanan bölgelere
Amin cnm, çook saol :)
Saol cnmbu şekilde biraz sıkıntılı gerçekten, muhtemelen gelen giden bitince ben de karyolayı cama yanaştırıp beşiği öbür tarafa alıcam. Biçimsiz olucak ama öbür türlü cam açmak problem,, açsam da direk toz alıcak yatak. Bence sen de değiştir. mantıklı düşünmüşsün :)
Ya solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi
5 defa kordon dolanmıştı bide kakasını yapmıştı talihsizlik üstüne talihsizlik
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin umarım önemli birşey yokturHanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
Canım sağolasın.
Sen de yüzdün yüzdün sonuna geldin sayılır. İkizler beklesin biraz daha
Doktor bakalım gün verir mi. İnsana heyecan basıyor gün belli olunca. Ama fazla da düşünmek istemiyorum, sezeryan olayı geriyor insanı
Cok güzelmis cnm rengi flnda,güle güle kullan:)
gule gule kullan canim:)
ne kadardi bu canta?
Çok güzelmiş hem kol hem sırt için düşünülmüş ve gayet kullanışlı, güle güle kullan)
Oglumda uyandi karnimda dönüp duruyor tecrubeyle sabit doguncada ayni saatlerde uyanacaklar malesef
Eveet canımHadi hayırlısı olsun canım. :)
Bir bir gelecek bizim bebeler Temmuz'da :)
Kızlar ilçede olduğum için bir tane beşik satan yer buldum ve babyhope maya serisinden bu beşiği beğendik aldık. Nasıl sizce gerçi aldık artık ama fikri olan varsa söyleyebilir mi :)
Annem aldı benim,aktarlarda satılıyor.hatta icine az tarcın ve karanfil de koyuluyormus.yapacak bizimki:)
Lohusa şekeri nereden alınıyor ki?
Ben bugün De doktora gittim ve nst de yine sancı çıktı.
Ama doktorumun bir cümlesi beni baya düşündürdü.
Bebeğin suyu sınırda bizim. Bugün bütün karnıma baktı, "azıcık şurda var azıcık burda var azcıcık da şurda" diye suları ölçtü. Sonra bana ötesine de kalabilir arayınca insan buluyor işte suyu dedi. O kadar kritik değil gibi cuma da olabilir Doğum ptesi de sen karar ver, ben ptesi desem ve bebeğe birşey olsa suyunun olduğuna dair kanıtım var bana kimse birşey diyemez dedi
Yani sen bebeği mi düşünüyorsun. Yoksa kötü birşey olsa kendini nasıl aklayacağını mı?
Çok üzüldüm böyle bir cümle kurmasına.
Hiç riske girmek istemiyorum o yüzden yarın gidip cuma yapalım doğumu diyeceğim.
Kafamda soru işaretleri ile bütün bir haftasonu geçmez.
Hem 2 gib daha kalsa Ne olur kalmasa Ne olur bebek içerde. Zaten artım kilo alımı durdu gibi. Doğsun da ben beslerim büyütrüm diyorum artık.
Allah bencil insanlardan korusun bizi kızlar. Walla 9 ayın sonunda kadın beni çok şaşırttı. Neyse sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma da. Hepsi bir deneyim iştw.
canım bizde yapıcaz bardak sürahi süsledin miAnnem aldı benim,aktarlarda satılıyor.hatta icine az tarcın ve karanfil de koyuluyormus.yapacak bizimki:)
:):) ne biliyim ben hastane kurabiye malzemelerini aldigim yerden aldim gitmisken:)
Lohusa şekeri nereden alınıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?