2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bosver canim ya dr lar ole dan dan hepsi ole bence onlarin da isleri sonucta evet kutsal falan ama sonucta ekmek teknesi:)takma sen ama bence 2 gun bile onemli bol su icip yatip dinlenebiliceksen ve senin suyunu surekli kontrol edebilicekse bekle derim ama en iyisini kalbin soyliycek kendi ic sesini dinle nasi rahat hissediceksen ole olsun

Cnm 30 derecede yıkayabilirsin .Erken doğuma gelincede o konuda kimse garanti veremez erken doğar yada doğmaz diye kendini dinle sancı kanama gibi doğum brlirtisi olmadığı sürece sıkıntı yapma kafaya takma

Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
Aa cok gecmis olsun haberdar et bizi canim

Bence de esin güzel bir dille uyarsın söylesin,yoksa sen lohusa halinle ne kadar yapabilirsin yani.eger senden bekleyecek bir insansa da hakkatten cok düsüncesizmis.

Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
Cok gecmis olsun cnm,zehirlendin mi acaba? İshan ve kusma diyince... ne yedin ki?
Bize de yaz merak ettirme

gunaydin kizlar:)
her yerim agriyor yataktan kalkinca,gezinince ancak kendime geliyorum. sizlere bir sey soracagim. bebedorun burun aspiratörünü aldim. sekil 1a:)

sekil 2a da da degistirip atmak icin uç almistik ama uyumlu degilmis. ikisinden birini degistirecegiz de,sizcr hangisi daha kullanisli?
hortumla cekmek mi,digeri mi?

O ustteki mavi bi ise yaramiyo canim alttaki gibi olani buyuyunce hasta olunca sumkurmeyi ogrenene kadar cok kullanicaksin

Biz roxy dalan ile bebek programında yıkadık cnm

Aaa
Yediğin birşey mi etkiledi acaba
Aman bol su iç
Bir bardak suya şeker ve tuz at serum yap yani ve iç
İyi gelir
Ama doktora da git tabi ihmal etme
Geçmiş olsun
Bilgi ver bize de merakta bırakma

Canım benim bebeğim de erkek ilk farkedildiginde 7mm idi. Bu cumartesi 9 mm olmuştu. Sorun olacak bi genişleme değil dedi doğduktan sonra çocuk doktoru ultrason ister dedi bize de. Sizin kac mm söyledi mi . Ben de araştırmaya çalıştım hamilelikte yapılacak herhangi bi şey yok

Hayir cnm sungerimsi yataklar pek saglikli degil malesef yari ortopedik olacak.yumusak yerde bide allah korusun bogulma riski.oluyor bebeklerin yumusaksa küçük besik icine regli yastigi alabilirsin

kayinvalidem sunger yapacakmis ama saglikli olur mu bilemedim. onu koyup ustune reflu yastigi olur yani??

canım bizde yapıcaz bardak sürahi süsledin mi
gelenlere çikolatayla ikram ediyoruz dimi bu şerbeti ama mantıken şerbeti bizim içmemiz lazım değil mi ben hala anlamadım bu adeti

Yok cnm süslemedim,kücük likor bardaklarından aldık kullan at olanlardan,süslü olanları da vardı ama ben sade tercih ettim.sürahisi de cesmeli gibi olan var ya ondan.
Aynen cikolata ya da ne vereceksen gelenlere onlarla ikram ediyorsun.eskiden benim bildigim de sadece anneyeydi ama artık gelenlere de ikram ediliyor:)

tam bir okuzmus afedersin. dogumdan sonra ben senin yerinde olsam bunu dile getirirdim muhakkak yoksa cok fena icimde kalirdi. ne insanlar var ya. cok enteresan. hayirlisiyla insallah saglikla kucagina al canim. guzel haberlerini bekliyoruz :)
Amin canım artık 24 saat kaldı sayılır :) şimdi nst deyim, birazdan doktora inip yarın Görüşürcem.
Yalnız sabah sabah çok gerildim. Eşimin ailesi illa doktora benimle gelmek istiyorlar. Ya zaten gerginin gelmesinler dedim. Dinlemediler. Geliyoruz dediler. Aradım eşime kızdım. Doktor alttan muayene edecek kv dışarı bile çıkmıyor. Geriliyorum yaa neden anlamıyorlar. Yarın doğurucam beni ve psikolojimi düşünen Yok. Sinirden ağladım.
Küstüler şimdi de. Gelmiyoruz sen bizi istemezsen gelmeyiz diye geri aradılar.
Offfffff sinir harbi

2 gundur sahane uyuyorum ve hic uyanasim yok. ama inadina erken uyanmak zorundayim sinir oldum ya. hemen kalkip giyinip saglik ocagina gidip saat 10a kadar kan vermem lazim. nasil zor geliyor
Ben de öyle son 3-4 gündür uyumak istiyorum. Güzel de uyuyorum ama hergün dr randevum olduğu için yataktan kazıyprum kendimi.

avukatligin emekliliginde yas yok ama . 70 yasina kadar hatta daha fazla,calisabilirsin. cok icinde kalan bir seyse yapilabilir:)
Canım valla 70 e kadar calismak istemiyorum ki. . ben 50 yasinda emekli olup kalan saglikli 10 sene mi de gezeeek tozarak yasayarak gecirmek istiyorum :) sonra zaten illa bir iki hastalik tebelleş olacak... ama devlete kalsa 65 yasina kadar dipcik gibiyiz emekliligi 65 yas yaptilar... benim emekliligim ise 58 de doluyor ki bence çok buyuk haksizlik kadinlarda emeklilik yasi 50 olmali erkeklerde 55... derin konular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…