Bosver canim ya dr lar ole dan dan hepsi ole bence onlarin da isleri sonucta evet kutsal falan ama sonucta ekmek teknesi:)takma sen ama bence 2 gun bile onemli bol su icip yatip dinlenebiliceksen ve senin suyunu surekli kontrol edebilicekse bekle derim ama en iyisini kalbin soyliycek kendi ic sesini dinle nasi rahat hissediceksen ole olsunBen bugün De doktora gittim ve nst de yine sancı çıktı.
Ama doktorumun bir cümlesi beni baya düşündürdü.
Bebeğin suyu sınırda bizim. Bugün bütün karnıma baktı, "azıcık şurda var azıcık burda var azcıcık da şurda" diye suları ölçtü. Sonra bana ötesine de kalabilir arayınca insan buluyor işte suyu dedi. O kadar kritik değil gibi cuma da olabilir Doğum ptesi de sen karar ver, ben ptesi desem ve bebeğe birşey olsa suyunun olduğuna dair kanıtım var bana kimse birşey diyemez dedi
Yani sen bebeği mi düşünüyorsun. Yoksa kötü birşey olsa kendini nasıl aklayacağını mı?
Çok üzüldüm böyle bir cümle kurmasına.
Hiç riske girmek istemiyorum o yüzden yarın gidip cuma yapalım doğumu diyeceğim.
Kafamda soru işaretleri ile bütün bir haftasonu geçmez.
Hem 2 gib daha kalsa Ne olur kalmasa Ne olur bebek içerde. Zaten artım kilo alımı durdu gibi. Doğsun da ben beslerim büyütrüm diyorum artık.
Allah bencil insanlardan korusun bizi kızlar. Walla 9 ayın sonunda kadın beni çok şaşırttı. Neyse sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma da. Hepsi bir deneyim iştw.
Cnm 30 derecede yıkayabilirsin .Erken doğuma gelincede o konuda kimse garanti veremez erken doğar yada doğmaz diye kendini dinle sancı kanama gibi doğum brlirtisi olmadığı sürece sıkıntı yapma kafaya takmagünaydın kızlar bebeğimin eşyalarını yıkayacağım hacı şakir granül lavanta aldm baby programı var ama hiç kullanmadım tabi onda mı yıkasam siz nasıl yıkadınız
bir de bebeğim 2 hafta önden gidiyor gelişimi o zaman erken mi doğar sormayı unuttum ya
Aa cok gecmis olsun haberdar et bizi canimHanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
Esimde gece sinir etti. Doğuma annesi gelecek. Annem gelirse kalkıp is yemek yapma. Dinlen uzan yat. E annen yemek yapmazsa hadi kendimi geçtim, kizim var mecbur yiyecek o çocuk dedimm . O zaman basit şeyler yap diyo. Bende annene yemek yapmasını soylesen daha iyi dedim. Umarım söyler. Bir faydası olmayacak biliyorum ama gelme diyemiyorum diyor beni deli ediyor. Umarım kv max bir hafta kalırsa gider. Geriliykrum artık. İki çocuk+ kg bakicm doğumda. Sabır sabir
Cok gecmis olsun cnm,zehirlendin mi acaba? İshan ve kusma diyince... ne yedin ki?Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
valla canim okudugum kadariyla 2-3 yasina kadar sert sunger oneriliyor. ondan sonra daha yumusaklara gecis yapabiliyorsun. yatasti sanirim tam emin degilim. bebek yataklarina bak yas araligina gore yatak sertligi degisiyor. ilk baslarda daha sert
O ustteki mavi bi ise yaramiyo canim alttaki gibi olani buyuyunce hasta olunca sumkurmeyi ogrenene kadar cok kullanicaksingunaydin kizlar:)
her yerim agriyor yataktan kalkinca,gezinince ancak kendime geliyorum. sizlere bir sey soracagim. bebedorun burun aspiratörünü aldim. sekil 1a:)
Eki Görüntüle 2023356
Eki Görüntüle 2023357 sekil 2a da da degistirip atmak icin uç almistik ama uyumlu degilmis. ikisinden birini degistirecegiz de,sizcr hangisi daha kullanisli?
hortumla cekmek mi,digeri mi?
Biz roxy dalan ile bebek programında yıkadık cnmgünaydın kızlar bebeğimin eşyalarını yıkayacağım hacı şakir granül lavanta aldm baby programı var ama hiç kullanmadım tabi onda mı yıkasam siz nasıl yıkadınız
bir de bebeğim 2 hafta önden gidiyor gelişimi o zaman erken mi doğar sormayı unuttum ya
AaaHanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
Canim bebeğin erkek mi benimkinin de bir böbrek te genişleme var doğumdan 1 hafta 10 gün sonra çocuk doktoru ultrason ister dedi umarım düzelir baktım çoğu kişinin başına gelmiş rahatım biraz o yüzden umarım sorun cikmaz
Ederim canımAyyyy cok heycanliiiii sende kavusuyosun bebeqine yarin hayirlisiyladoquma qirmeden hepimize bol bol dua et nolur
Hayir cnm sungerimsi yataklar pek saglikli degil malesef yari ortopedik olacak.yumusak yerde bide allah korusun bogulma riski.oluyor bebeklerin yumusaksa küçük besik icine regli yastigi alabilirsin
canım bizde yapıcaz bardak sürahi süsledin mi
gelenlere çikolatayla ikram ediyoruz dimi bu şerbeti ama mantıken şerbeti bizim içmemiz lazım değil mi ben hala anlamadım bu adeti
Amin canım artık 24 saat kaldı sayılır :) şimdi nst deyim, birazdan doktora inip yarın Görüşürcem.tam bir okuzmus afedersin. dogumdan sonra ben senin yerinde olsam bunu dile getirirdim muhakkak yoksa cok fena icimde kalirdi. ne insanlar var ya. cok enteresan. hayirlisiyla insallah saglikla kucagina al canim. guzel haberlerini bekliyoruz :)
Yarını kazasız belasız atlatalım da bir daha da gelmem davosaÖküz
Şikayetlikmiş tam
Yok cnm yumuşak olması iyi değilmiş. Fazla sert olması da iyi değil. En iyisi yarı ortopedik :)
Ben de öyle son 3-4 gündür uyumak istiyorum. Güzel de uyuyorum ama hergün dr randevum olduğu için yataktan kazıyprum kendimi.2 gundur sahane uyuyorum ve hic uyanasim yok. ama inadina erken uyanmak zorundayim sinir oldum ya. hemen kalkip giyinip saglik ocagina gidip saat 10a kadar kan vermem lazim. nasil zor geliyor
Canım valla 70 e kadar calismak istemiyorum ki. . ben 50 yasinda emekli olup kalan saglikli 10 sene mi de gezeeek tozarak yasayarak gecirmek istiyorum :) sonra zaten illa bir iki hastalik tebelleş olacak... ama devlete kalsa 65 yasina kadar dipcik gibiyiz emekliligi 65 yas yaptilar... benim emekliligim ise 58 de doluyor ki bence çok buyuk haksizlik kadinlarda emeklilik yasi 50 olmali erkeklerde 55... derin konular...avukatligin emekliliginde yas yok ama . 70 yasina kadar hatta daha fazla,calisabilirsin. cok icinde kalan bir seyse yapilabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?