2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin canım sağol :)

ben de gunduzleri kendi yataginda uyutmayi dusunuyorum,odasina da alisir boylelikle hem de yari ortopedikte yatar,geceleri yanimda olur diye dusundum ama ay ne zor bu yatak secimi.

Ic mimari de yapiyorum cnm... ama bu 15 temmuzdan sonra genel olarak isler 1 seneyi askindir cok durgun... ondan oncesi de cok parlak degildi zaten...

Bir anlasam
Az kaldı bekliyorum artık bebeğimi

canım bizde yapıcaz bardak sürahi süsledin mi
gelenlere çikolatayla ikram ediyoruz dimi bu şerbeti ama mantıken şerbeti bizim içmemiz lazım değil mi ben hala anlamadım bu adeti
Evet canım çikolata veya kurabiye ile ikram ediliyor. Aktarlarda hazır lohusq şerbeti malzemesi satılıyor. Bu arada benim ilk oğlumda gelişimş hep 1 hafta önden gidiyordu doğum 37+5 te olmuştu ilgisi var mı bilmiyorum ama

özelde mi oldun canm sezeryan mıydı
özelde olduysan normal doğum başlamadan sezeryan ile alıyorlar ya ondan soruyorum öyle bi durum muydu

nilselen okurken ben gerildim valla canım ben o muayene odasında eşimden başka kimseye tahammül edemem küssünler gelmesinler isabet olmuş. İnsanlar özel ne demek biraz anlamalı anlamıyolarsa zorla anlatılcak mecburen . Hadi bir kere heves etmişler gelmişler de sonra ne işleri var hakkaten çok itici bir durum sen rahat ol doğru olanı yapmışsın

Cnm 30 derecede yıkayabilirsin .Erken doğuma gelincede o konuda kimse garanti veremez erken doğar yada doğmaz diye kendini dinle sancı kanama gibi doğum brlirtisi olmadığı sürece sıkıntı yapma kafaya takma
34. haftada 2900 kilosu çok mu ya şekerde çıkmamıştı bende napıcam 2 hafta önce 2145ti ondan da biraz korktum

canım ne kadar koydun ölçek
bir de bebek programı çok uzun bende ki 60 dereceye 2.5 saat ama dereceyi sen değiştiriyorsunda önerilen çok yüksek geldi bana 60 ta çekiyormuşta

Bnm programda uzun 2,5 saat ama 30 derecede yıkadık 60 ta yıkama sakın. normalde bir göze 2, digerine 1 ama biz ikisine de 1 ölçek koyduk,fazla olmasın,iyi durulansın diye.

Bnm programda uzun 2,5 saat ama 30 derecede yıkadık 60 ta yıkama sakın. normalde bir göze 2, digerine 1 ama biz ikisine de 1 ölçek koyduk,fazla olmasın,iyi durulansın diye.
ölçeğin ne kadar canm yemek kaşığı ile tarif edecek olursan

kızlar kimler doğum yaptı ben ağustosun en sonuyum ama doğum yapanlar oldu sanırım

34. haftada 2900 kilosu çok mu ya şekerde çıkmamıştı bende napıcam 2 hafta önce 2145ti ondan da biraz korktum
Bence korkma ultrasonlarin yanilma payi yuksek oluyor benim dr. Um +-500 gram fark edebilir demisti. Ilk dogumumda 3500 civari dogar dendi 3910 gram dogmustu oglum . Oyuzden cok kafaya takma bence . Beslenmene dikkat ediyorsan sorun olmaz

Canim olcmedi bu önceki doktorum olcuyordu bu zamana kadar zaten hikaye dert etme diyordu son hafta ne yapalım deyince çocuk doktoru bakacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…