Amin canım sağol :)nilselen ya bu doktorlar nasıl temin ediyorlar saçmalığa bak sen 9 ay boyunca binbir kaygı sevinç annelik duygusu ile dogucagi günü bekliyosm kadın kendini nasıl.kurtarrim.diye düşünüyor hayrlisiyla gelsin minnik sen en güzel şekilde bakar büyutürsn sağlıklı olunda Allah yar ve yardımcınız olsun :)
Tmm canim saqolDiasporal ismi canm. Direkt yutulabilen toz şeklinde birseymis.dr um normal zamanlarda kendini nde kullandığını söyledi. Çok etkiliymis
Ne saçma söz o ya, düşüncen bu olsa bile doğum yapmasına günler kalmış anneye söylenecek şey mi, saygısız! Sen riskleri, olabilecekleri, iki günün de artısını eksisini söyleyeceksin anne de ona göre karar verecek. Eğer annenin kararına kalmadıtsa sen otoritesin zaten cuma desen kimse sana karşı çıkmaz. Saçmalık ya!
Ben sana yatakta ilgili notlarımı verecektim ama o notları bir türlü bulamadım, her şeyi aynı deftere yazıyorum normalde ama onu ne yaptım bilmiyorum. Kaç kere baktım ama yok, bulamıyorum :/ yatak alınca koparttım mı yoksa başka kağıttaydı da attım mı anlamadım. Reflü yatağı sertlik açısından ideal değil ama eğimli olmasi nedeniyle farklı avantajları var. Ben o avantajlardan dolayı yarı ortopedik yatak yerine bir süre en azından gözetimimde değilken reflü yastığında yatıracağım, kontrol ettiğim zamanlarda kendi yatağında yatırabilirim.
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumun? Azaldı mı iltihap?
Benim kramplarım çok arttığı zaman günde 2 muz yeyip maden suyu içerek bayagi bir azaltmıştım bir dene istersen. Magnezyumu da ilaç olarak almak istemiyorsan içeren besinlere bakıp onları tüketebilirsin. Geçmiş olsun.
Ic mimari de yapiyorum cnm... ama bu 15 temmuzdan sonra genel olarak isler 1 seneyi askindir cok durgun... ondan oncesi de cok parlak degildi zaten...Yok cnm yapma öyle bence. Benimki de idareten orada. Yani mesafe fazlaysa koy da bizim çok dar,, geçmesi dönmesi problem, cam açmak problem vs..
Doğrudur cnm,,, davulun sesi uzaktan hoş geliyo demek ki :) iç mimari falan yapmıyosun di mi sen?
Bir anlasamGünaydın kızlar :)
nilselen canım doktoruna dicek laf bulamıyorum. Ne kadar da duygusuzlar sadece kendilerini düşünüyorlar. Bence de sen yarın doğuma gir canım. 2 gün için riski göze almaya değmez. Yavrunu kucağına alırsın için rahat eder. İnşallah rahat kolay bir doğum olur canım. Dualarımız seninle.
@ayshemina canım senden de güzel haberler bekliyoruz, bizi haberdar et.
Temmuz agustos annelerinde bi arkadas canim
Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size dedoktora gitmemiz gerekicek sanırım
Canım aslında çok heyecanlı. Yarın bebeğini kucağına alıcaksın inşallah.Bir anlasam
Az kaldı bekliyorum artık bebeğimi
Evet canım çikolata veya kurabiye ile ikram ediliyor. Aktarlarda hazır lohusq şerbeti malzemesi satılıyor. Bu arada benim ilk oğlumda gelişimş hep 1 hafta önden gidiyordu doğum 37+5 te olmuştu ilgisi var mı bilmiyorum amacanım bizde yapıcaz bardak sürahi süsledin mi
gelenlere çikolatayla ikram ediyoruz dimi bu şerbeti ama mantıken şerbeti bizim içmemiz lazım değil mi ben hala anlamadım bu adeti
migrosta da varmışAy ben e bebekte hazir lohusa serbeti de gordum ya 10 liraydi kimse pisiremezse falan alinabilir
özelde mi oldun canm sezeryan mıydıEvet canım çikolata veya kurabiye ile ikram ediliyor. Aktarlarda hazır lohusq şerbeti malzemesi satılıyor. Bu arada benim ilk oğlumda gelişimş hep 1 hafta önden gidiyordu doğum 37+5 te olmuştu ilgisi var mı bilmiyorum ama
canım ne kadar koydun ölçekBiz roxy dalan ile bebek programında yıkadık cnm
34. haftada 2900 kilosu çok mu ya şekerde çıkmamıştı bende napıcam 2 hafta önce 2145ti ondan da biraz korktumCnm 30 derecede yıkayabilirsin .Erken doğuma gelincede o konuda kimse garanti veremez erken doğar yada doğmaz diye kendini dinle sancı kanama gibi doğum brlirtisi olmadığı sürece sıkıntı yapma kafaya takma
canım ne kadar koydun ölçek
bir de bebek programı çok uzun bende ki 60 dereceye 2.5 saat ama dereceyi sen değiştiriyorsunda önerilen çok yüksek geldi bana 60 ta çekiyormuşta
ölçeğin ne kadar canm yemek kaşığı ile tarif edecek olursanBnm programda uzun 2,5 saat ama 30 derecede yıkadık 60 ta yıkama sakın. normalde bir göze 2, digerine 1 ama biz ikisine de 1 ölçek koyduk,fazla olmasın,iyi durulansın diye.
Bence korkma ultrasonlarin yanilma payi yuksek oluyor benim dr. Um +-500 gram fark edebilir demisti. Ilk dogumumda 3500 civari dogar dendi 3910 gram dogmustu oglum . Oyuzden cok kafaya takma bence . Beslenmene dikkat ediyorsan sorun olmaz34. haftada 2900 kilosu çok mu ya şekerde çıkmamıştı bende napıcam 2 hafta önce 2145ti ondan da biraz korktum
Canim olcmedi bu önceki doktorum olcuyordu bu zamana kadar zaten hikaye dert etme diyordu son hafta ne yapalım deyince çocuk doktoru bakacak dediCanım benim bebeğim de erkek ilk farkedildiginde 7mm idi. Bu cumartesi 9 mm olmuştu. Sorun olacak bi genişleme değil dedi doğduktan sonra çocuk doktoru ultrason ister dedi bize de. Sizin kac mm söyledi mi . Ben de araştırmaya çalıştım hamilelikte yapılacak herhangi bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?