2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ya canım ne anlayışsızlarmış. Ben alttan muayenede eşim bile orada olmasa keşke diye düşünmüştüm, yani gerek yok bence. KV ne alaka? Ben de kafayı yerdim kesin. Zaten şuan muhtemel gerginsin, heyecan hat safhada. Bir de boş yere seni gerip, sonra arayıp tavır mı yapıyorlar. Sen sakin kalmaya çalış canım, zor olduğunu biliyorum ama başka çare yok şuan için.

Bizim 15 gibiydi sanki sınırda yani biraz üstü sorun olurmuş hayırlısı bakalım

Artık emeklilik mezarda benim babam 57 yaşında vefat etti 3 sene hastalıkla mücadele etti çalışması mümkün değildi yani eğer babam yeni kanuna göre daha emekli olmadan vefat edicekti bir nalbur dükkanı vardı onu işletiyor du hastalık ortaya çıkınca satmak zorunda kaldı emekliliği olmasa nasıl gecinicekti bu insanlar kendi gelecegimizden şüphe duyuyorum ben

34. haftada 2900 kilosu çok mu ya şekerde çıkmamıştı bende napıcam 2 hafta önce 2145ti ondan da biraz korktum
Belli olmaz kiloya göre normal tarihinde doğar diyorlar hep ama erken doğan da oluyor önde gidiyor diye erken doğmaz ama doğacağı vardır erken gelir o ayrı :)

drucilla zaten evden çıkmak başlı başına bir iş değil mi? Evde olmak da sıkıyor.
bana sabahlari cikmak daha da zor geliyor. neyse gittim geldim hemen. annem de geldi benimle. sabah yuruyusu yapmis olduk hem :))
allahim ya yarin bebegin kendisini gorceksin iste ne israr ediyorsun illa doktora da gelicem diye hayret bisey.

bana sabahlari cikmak daha da zor geliyor. neyse gittim geldim hemen. annem de geldi benimle. sabah yuruyusu yapmis olduk hem :))

allahim ya yarin bebegin kendisini gorceksin iste ne israr ediyorsun illa doktora da gelicem diye hayret bisey.
Oh iyi olmuş.
Sıcak değil mi hava? Çıkmayı aklımdan bile geçiremiyorum şu an

Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
Çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey değildir. Doğum başlamadan önce vücudun bu belirtileri verdiğini okumuştum ama tabi doktor söylesin, için rahat etsin.

Çok terleyip soğuk su içiyoruz, karpuzları buz gibi buz gibi mideye indiriyoruz, cereyanda kalıyoruz, klima veya vantilatörün karşısında uyuyoruz. Hava sıcak ve terliyoruz diye bir şey olmaz sanıyoruz ama işte sonra da hastalık ağrı falan uğraş dur, benim de karnımda kas ağrısı gibi ağrı var, doktor cereyandandır dedi.
Camları aç ama cereyan yaptırma, havasız da kalmasın ev, mikroplar kapalı ortamda evdekilere de bulaşır.

Ben ilk başta bebek programında 40 derecede yıkadım ama bazı şeyler çektiği için artık 30 derecede yıkıyorum, normal çamaşırları yıkadığım programda yıkıyorum. 1 saat 50 dk'ydı galiba tam hatırlayamadım şimdi.

Boş ver gelmesinler, nasıl olsa bebek doğunca sinirleri yumuşayacak sen canını sıkma gönül rahatlığıyla doğumuna odaklan. Onlar anlamıyorsa sen alttan almak zorunda değilsin, mahremiyet diye bir şey var, özel hayat var, bunlara saygı duymayacaklarsa o zaman bir şekilde duymayı öğreteceksin, küserlerse küssünler. Kimsenin sana özel bir anına müdahale etmelerini istemedin diye surat asmaya hakkı yok. Eşin de eğer bunun için birine surat asacaksa doğumuna bir gün kalan karısına surat asıp moralini bozdukları için ailesine surat assın. Hiç üzme kendini, en güzelini yapmışsın.

Bence korkma ultrasonlarin yanilma payi yuksek oluyor benim dr. Um +-500 gram fark edebilir demisti. Ilk dogumumda 3500 civari dogar dendi 3910 gram dogmustu oglum . Oyuzden cok kafaya takma bence . Beslenmene dikkat ediyorsan sorun olmaz
kaçıncı haftada doğdu canm 3900 çok değil mi
beslenmene dikkat et derken hamur işi falan mı yemeyim çokta dikkat etmiyorum =( ne yapmalıyım

ölçeği ne kadar koydun canm ön yıkama var mı

ölçeği ne kadar koydun canm ön yıkama var mı
Ben sıvı deterjan kullanıyorum, 1,5 kapak koydum standart ölçeği o kadar diye. Ön yıkama da yapmadım. Ama bazen toz deterjanlar kalıntı bırakabiliyor diye ön yıkama olmasa da ekstra durulama yaptırabilirsin öyle bir sorun olursa.

Hanımlar çok fena ishal ve kusmayla uyandım. Eşimi aradım yoldan dönüyo. Ne oldu acaba? Hala çok kötüyüm,,, ağrı içinde yazıyorum size de doktora gitmemiz gerekicek sanırım
Canım benim çok geçmiş olsun güzel haberlerle dön inşallah bizi habersiz bırakma Allah à emanetsiniz

Oh iyi olmuş.
Sıcak değil mi hava? Çıkmayı aklımdan bile geçiremiyorum şu an
su son 10 gundur iyi ya. 27-28 derecenin uzerine pek cikmiyor hava sicakligi(hem iceeiyi hem disariyi gosteren termometre var ordan biliyorum ) bide bizim bulundugumuz muhit genelde ruzgarli oluyor. oglende cikmiyorum zaten disari aksam 7den sonra esimle yuruyuse cikiyoruz. ince bi hirka aliyorum bazen ustume :)) guzel estigi icin ve dairenin cephesi yuzunden salon haric evin odalari da serin oluyor o yuzden rahat uyuyorum, ozellikle su son 2 gecedir. ama tabi hava asiri sicakken cepheye falan bakmiyor is nereye gidersen git sicak

ekstara durulama düşündm canm nette okudum biraz yorumları teşekkür ederim

Hava kararmadan çıkmıyorum ben de
Bildiğin kavruluyor buralar

Yaninda babasi ya da ben yatiyoruz cnm uyuduktan sonra kalkiyoruz.disi cisi kakasi canlari sagolsun böyle buyuyorlar

Ohhh aramiza sende katildin Ay bende kime solesem delimisin sen ole sey olurmu he he cocuqun kemikleri kiriliyodur diyo kimse inanmiyo yaa

Tesekkurler cnm aynen esim cok.kizmisti sahura neden kalktin ya da gece oturdun die uyanip duruyor minnaklar doguncada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…