2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kan uyuşmazlığı olan anneler
28. Haftada yaptırdığım indiret combs testi negatif çıkmıştı ve koruyucu iğne vurulmustum 34 haftalıgim ve tekrar indirect combs yaptırdım pozitif çıktı
Bu ne demek oluyor başına gelen var mı?
Yarın doktora gideceğim ama endiselendim

eh dumduz her yer ova sizin oralarda cok normal kavrulmasi. biz burda bi uludag olmasa da dag eteginde sayiliriz aydos ormaninin dibi buyur gel beraber doguralim

Of ne güzel esiyordur oralar
Aynen bizim buralar dümdüz dağ yok etrafta yanıyoruz fuat abiiii
Ben doğuramıycam bu gidişle

25 temmuz diyorum susuyorum eqer oqunde olmazsa bende umdu kesecem senden saka falan bitarafada ya hicmi aqrin sizin yok hani bi sanci belirtisi canim ?

Cnm surda kısmetse doguma saatler kalmıs hiç takma sen bunları. Doguma bebegine odaklan stres yapma kendine... herseyi güzel atlat nasılsa yoluna girer,düzelir hersey.

Yok
Ya ara ara oluyo minicik ama hiç doğum sancısı gibi değil.
Millet erken doqurmaktan korkar sen qec doqurmaktan korkacan bu qidisle bosver bekleyelim bakalim.insaAllah bizde o haftalari qorelim ne mutlu sana erken olmasinda qec olsun ipek boceqi doqacaqi zamani biliyodur annesi merak etme bakalim en hayirli qunde qelsin

Helena benim ultrasonda 2 hafta önden gidiyordu.35+4 de doğum gerçekleşti. Doktora sordum önde gitmesi ile alakalı mi diye. Bununla alakalı olmadığını söyledi. Için rahat olsun genetik olduğunu söyledi.

Geceden beri belimden çok aşırı ağrı var arada kasıklarımada oluyo napıcağımı bilemedimm üfff

sekerim doguramayip icinde buyuten yok daha 8 gunun var gorunuyor. kaldi ki bu takvimi gecse bile zamanini geciren bebek diye birsey yok. dollenme zamani kesin bilinmedigi icin gec kaldi falan denebiliyor. zamanini bekliyor bebis en iyisini allah bilir sen sakin ol 9 ay gecti surda sayili gunun kalmis stres yapma hersey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…