2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evininhatunu Ama dr a danis surdda 36 haftaya ne kaldı ki. Ben agrisada icmedmi açıkçası. İlaç konusunda dr başarılı seçimler yapıyor genelde. Ondan sana isim verdim.
Doktorum zaten bana verecekti cok rahatsiz olursan sole vereyim demisti.Simdi bu ilac etkiliyse ben haftayaki kontrolume kadar idare ediyim bi soruyum kullan derse rahatsiz olduqumda icerim canim

Canim dikkat et kendine haberdar et bizi mutlaka insaAllah onemli bisey cikmaz opuyoruz bizde seni

Canım sen sıkma canını istemediğin durumları doktoruna söyle kv min gelmesini istemiyorum dersin doktor içeriye almaz ne demek alttan muayenede neyine bakacak bide başından geçirmiş insanlar kendine aç bakacam de bakıtabilir mi ben bile okurken tepki gösterdim ki sen çok haklısın. Bebeğini düşün gelmesinler bir müddet boşver onları mı düşüneceksin bebeğini mi. Biraz bencil davran bu günlerde

Doktor da öyle diyor doğurmayan yok neticede diyor. Bi şekilde doğacak ama nasıl?
Bi de her gün en az 5 insan soruyor, kimseyle görüşmek istemiyorum artık...

nilselen gelmeyen gelmesin. Zaten böylesi hiç gelmesin canm. Ne demek alttan muayene olurken duruyor yanında. Ayrıca dr un cik demesi lazım. Kendi annen olsa dahi neye bakacak. Dur birde ben mi kontrol edeyim diyecek tovbe. Boşver takılma sen bebeği düşün. Inan böylesi daha iyidir gelmesinler birak

nilselen boş ver kayınvalideyi onu bunu. Sadece sen ve bebeğin bundan sonra. Onlar yardımcı olacaksa varlar. Yoksa isteyen alınsın üzülsün. Daha lahusalık var onları düşünme sadece bebegin ve yarınki doğumuna odaklan

Geçmiş olsun Can'ım..

J
Geçmiş olsun canım inşllah ciddi bir şey çıkmaz. Kendinize dikkat edin bebisle birlikte

Kaç kilo doğdu canım? Benim de aynı durum söz konusu doktor şekeri tamamen kes dedi

Kızlar benim gözlerim bozuk lens/gözlük kullanıyorum yoksa uzağı iyi ayırt edemiyorum. Spinal anestezi ile sezaryen olmayı düşünüyorum gözümde lens olsa o esnada sorun olur mu acaba? Hiçbişey olmazsa bebeği ayrıntılı göremem, gözlük zaten kullanılmaz da lens olsa çok iyi olacak

Allah rahmet eylesin cnm Nur içinde yatsın Asıl tantana o zaman kopacak millet farkinda degil... suan 50 52 yasinda emekli olanlarin donemi bir 5 10 sene sonra insanlar durumun vehametini anlayacaklar... valla gunumuz dolacak 15 sene bekleyecegiz nasil is bu ya? Bir de saglıktan da faydalanamiyorsun yaşın dolmadan bir de gss diye birsey uydurdular direk borclandiracaklar

Kızlar selam, nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım, inşallah herkes iyidir? Geçmişi okumaya çalıştım ama maşallah binlerce mesaj var, hepsini okuyamadım doğuran arkadaşlar var mı, birisi özetlese ne kadar güzel olurdu:)
Temmuz başında doğum iznine ayrıldıktan sonra kendimi yollara vurdum resmen:) Önce tatile oradan da memlekete geçtim insanlar bana çıldırmış gözüyle bakıyorlar 8 aylık hamile şehir şehir bu sıcaklarda nasıl geziyorsun diye. Allaha emanetiz artık.
Ailem yurt dışında yaşıyor, 1 senedir görmüyorduk birbirimizi hasret gideriyoruz şuan:) Süpriz olsun diye fotoğrafta göndermemiştim beni görünce çok şaşırdılar, babamla dedem karnıma bakıp bakıp gülüyorlar..
İstanbul'un sıcağından kaçtım resmen doğuma 2-3 hafta kalana kadar da gitmeyi düşünmüyorum ama memleketim de olsa burda doğurmayı istemiyorum eşim de yanımda değil inşallah bizim oğlan erken gelmeye kalkmaz..
Bu arada bugün kontrole gittik teyzeleri herşey yolunda gözüküyor çok şükür:) 34+1 iz ama 35 haftalık görünüyormuş, doğum pozisyonundayız ama bu devlet hastanelerindeki doktorları anlamıyorum kilo, boy sordum sanki devlet sırrı sadece kilosunu söyledi 2600 kg olmuş paşam, sizce nasıl teceleri? Tam istediğim gibi beslenemiyorum benim yüzümden sağlıksız doğacak diye korkuyorum Şimdilik bizden durumlar böyle, öpüldünüz bayanlar...

Gretchen Grundler canim bana gonderdigin bir hali vardi,bulutun ustunde oturan fil. onu almaya karar verdik,bu sefer de bizim istedigimiz olcu yok
tüm halilar 100×150 olculerinde. sinir oldum.

hali anlaminda internet sıfır. 2000 tane hali gorunuyor su "meshur" sitelerde. aciyosun,toplasan 500 tane hali var,tum sayfalara ayni halilari koymuslar,2000 tane olmus iste:)
arabali,gemili,yelkenli hali gormekten fenalik geldi,inat da ettim onlari almayacagim diye ama mecbur kalacagim sanirim

Bizde kontrolden geliyoruz benim minnak kızım çok sağlıklı çok şükür doğum posuzyonunda hala :)) ben bı ara haraketlerinden gerimi döndü acaba dedim de :))) 35+3 2700 olmuş 10 gün sonra tekrar gel ntslere.baslayalim.dedi ben kizimda hiç ntsye girmedim ilk olucak benim için sonrada haftada bir gidicekmisim normal doğumu bekleriz bir porblem olmazsa dedi olmasın nolur sağlıkla dünyaya getireyim bakicam kimse de yok bana oyuzden normal istiyorum birazda kızım var cunki çabuk toparlanmam lazım

Cok gecmis olsun canım,yorma kendini.müsait olunca yazarsın.sonucta cok sükür iyisin onu gördük:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…