- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Doktorum zaten bana verecekti cok rahatsiz olursan sole vereyim demisti.Simdi bu ilac etkiliyse ben haftayaki kontrolume kadar idare ediyim bi soruyum kullan derse rahatsiz olduqumda icerim canimEvininhatunu Ama dr a danis surdda 36 haftaya ne kaldı ki. Ben agrisada icmedmi açıkçası. İlaç konusunda dr başarılı seçimler yapıyor genelde. Ondan sana isim verdim.
Canim dikkat et kendine haberdar et bizi mutlaka insaAllah onemli bisey cikmaz opuyoruz bizde seniHastanedeyiz hnmlar, okuyorum ama fazla yazamıykrum sağ elde serum olduğu için . Bebek iyi, karaciğer enzimlerim yükskemiş,, serum veriyolar sabahtan beri,, şimdi de ultrasonla bakıcaklarmış karaciğere... durum bu,, öpüyorum :)
Amin canım artık 24 saat kaldı sayılır :) şimdi nst deyim, birazdan doktora inip yarın Görüşürcem.
Yalnız sabah sabah çok gerildim. Eşimin ailesi illa doktora benimle gelmek istiyorlar. Ya zaten gerginin gelmesinler dedim. Dinlemediler. Geliyoruz dediler. Aradım eşime kızdım. Doktor alttan muayene edecek kv dışarı bile çıkmıyor. Geriliyorum yaa neden anlamıyorlar. Yarın doğurucam beni ve psikolojimi düşünen Yok. Sinirden ağladım.
Küstüler şimdi de. Gelmiyoruz sen bizi istemezsen gelmeyiz diye geri aradılar.
Offfffff sinir harbi
sekerim doguramayip icinde buyuten yokdaha 8 gunun var gorunuyor. kaldi ki bu takvimi gecse bile zamanini geciren bebek diye birsey yok. dollenme zamani kesin bilinmedigi icin gec kaldi falan denebiliyor. zamanini bekliyor bebis en iyisini allah bilir sen sakin ol 9 ay gecti surda sayili gunun kalmis stres yapma hersey yolunda gidecek
Geçmiş olsun Can'ım..Hastanedeyiz hnmlar, okuyorum ama fazla yazamıykrum sağ elde serum olduğu için . Bebek iyi, karaciğer enzimlerim yükskemiş,, serum veriyolar sabahtan beri,, şimdi de ultrasonla bakıcaklarmış karaciğere... durum bu,, öpüyorum :)
Geçmiş olsun canım inşllah ciddi bir şey çıkmaz. Kendinize dikkat edin bebisle birlikteHastanedeyiz hnmlar, okuyorum ama fazla yazamıykrum sağ elde serum olduğu için . Bebek iyi, karaciğer enzimlerim yükskemiş,, serum veriyolar sabahtan beri,, şimdi de ultrasonla bakıcaklarmış karaciğere... durum bu,, öpüyorum :)
Kaç kilo doğdu canım? Benim de aynı durum söz konusu doktor şekeri tamamen kes dediEvet canım çikolata veya kurabiye ile ikram ediliyor. Aktarlarda hazır lohusq şerbeti malzemesi satılıyor. Bu arada benim ilk oğlumda gelişimş hep 1 hafta önden gidiyordu doğum 37+5 te olmuştu ilgisi var mı bilmiyorum ama
Allah rahmet eylesin cnm Nur içinde yatsınArtık emeklilik mezarda benim babam 57 yaşında vefat etti 3 sene hastalıkla mücadele etti çalışması mümkün değildi yani eğer babam yeni kanuna göre daha emekli olmadan vefat edicekti bir nalbur dükkanı vardı onu işletiyor du hastalık ortaya çıkınca satmak zorunda kaldı emekliliği olmasa nasıl gecinicekti bu insanlar kendi gelecegimizden şüphe duyuyorum ben
Çıt sesi mi sizinkiler icerde çekirdek çitletiyor olmasınMutella Evininhatunu o meşhur cit sesini ben de duydum sabah acaip bişey mis ya şok oldum :) eşime söyledim yat uyu kurbanın olayım cit sesi nedir ya dedi adam kafayı yediğimi falan düşünüyo heralde
Çıt sesi mi sizinkiler icerde çekirdek çitletiyor olmasın
Özelde ama normal doğum du canımözelde mi oldun canm sezeryan mıydı
özelde olduysan normal doğum başlamadan sezeryan ile alıyorlar ya ondan soruyorum öyle bi durum muydu
Hastanedeyiz hnmlar, okuyorum ama fazla yazamıykrum sağ elde serum olduğu için . Bebek iyi, karaciğer enzimlerim yükskemiş,, serum veriyolar sabahtan beri,, şimdi de ultrasonla bakıcaklarmış karaciğere... durum bu,, öpüyorum :)
Canım 2.880 gr doğmuştuKaç kilo doğdu canım? Benim de aynı durum söz konusu doktor şekeri tamamen kes dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?