2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

normal dogum korkusu olabilir. sonucta yillarca hep buyuklerden cok acili hikayeler dinledik ve bilincaltina bu islendi.

Canım sen de haklısın annen de . Bana da çöpe atılır gibi geliyor ama şuan hem kendimize hem de birinci derecelerimize hatıra kalsın diye yaptırmaya karar verdim. Senin kdar hevesle saklıycak olanlar var merak etme . Ben de şu tarz bi kokulu taş düşünyorum örnek olabilir.

Çok geçmiş olsun canım bebek ve sende iyisinizya çok şükür bununla atlatmış olursun doğum geldi diye endişelendik bizde

Canim.kendini germe lutfen seni o.kadar iyi anliyorum ki.kizimda daha 40.gun kala kv baslamisti 15 gune olur demeye deliriyordum diyordum.dogurmayacam diye cok sinirim bozuluyordu ama inan bebekte etkileniyor bu durumdan dogunca gergin oluyor oglumda cok.rahatim şükür yone diyorlar muhtemelim 13u ama dr 3u 6si arasinda aliriz dedi sezeryan oldugu icin kv kalsa bugunlerde dogurtacak illa erken.olmaz insallah diyorum. Ha kizimda inat ettim 40 doldu gelmedi bebek mecburi sezeryan oldum.

Hanımlar şekerleri taştan tercih etmeyin ben evde kokulu taş yaptım dolaba astım ve magnet onu taşıyamıyor daha hafif keçe gibi başka malzemelerden tercih edin bence. Ben şahsen o kadarda uğraştım kalıptan çıkart lavanta tül magnet olaylarıyla ama şimdi olsa keçeden hafif şeylerden tercih ederim.

@ayshemina gecmis olsun cnm parol falan gibi agri kesici kullandiysan bu aralar o da karaciğer enzimlerini yukseltiyor benimde yukselmisti takiple dusurduk.

Iliski neden yasak cnm özel bi durum mu var. Hamilelikte ruyalarimiz bile anormal

Bende seninle aynı durumdayım canım lensi düşünüyorum takmayı ama doktora bi sorayım diye geçiriyordum içimden. Taksak bişey olmaz heralde

Ben de taşımazsa diye endişe ediyordum ama bi arkadaşımınki dolabımda aylardır olduğu yerde duruyor hatta ondan dolayı da güveniyordum

Iliski neden yasak cnm özel bi durum mu var. Hamilelikte ruyalarimiz bile anormal
Şuan 36 haftalığım ama doktor 37 de artık ilişkiyi kesiyosunuz dedi eşimde daha evvelden beri çocuğa bişey olacak korkusuyla yaklaşmadı benimde bilinçaltım bunu başka kadın mı var diye ilişkilendirdi sanıyorum öncesinde erken doğum olabilir diye risk vermişti doktor ama taa 24. Haftamdı ondan beri baya uzak duruyo beni kutsal bi varlık olarak görüyormuş :)) kadın beyni işte tilkiler eksik olmuyo :)

Benim yiqen 42+3 te mi ne doqmustu artik qelinimiz diyoduki bu telefonda otomatik cevap ozelliqi varmi artik beni arayanlari ben acmayim daha doqurmadim diye msj qitsin onlara diyodu o aklima qeldi bosver hic canini skma he doqurmadim de qec onlar soruyo bari bide biz sormayalim burdan

Bebiş sağlıklıya canım ona dua edelim sağ salim doğsun. Hep normal istiyoruz ama artık elden bişey gelmeyince kendimizi akışa bırakıyoruz.. Olsun siz sağlıkla olunda varsın sezeryan olsun

Ayni benim esim qibi bisey olacak diye kanka qibiyiz suan yani adam ewe qeliyo telini qecmisini herseyini kontrol ediyorum bide ustune aldatma ruyalari falan acaba malummu oluyoki diyorum tovbe tovbe kurqular kurqular yani

Ben de taşımazsa diye endişe ediyordum ama bi arkadaşımınki dolabımda aylardır olduğu yerde duruyor hatta ondan dolayı da güveniyordum
Magnetten magnete deqisiyo canim kaliteli bisey olursa ve yapistirmasi quzel olursa dusme qibi bi skntisi olmuyo :) ama benim kutu qorunumu daha cok hosuma qittiqi icin kutuya koycam

Ahahah ya boşuna kadının en büyük düşmanı kadın demiyorlar heralde

mevlutte mi dagitacaksin canim hastanede mi?
baska bir sey daha yaptirdin mi?
Yok canım mevlitte yasin tesbih lokum dağıtmayı planlıyorum. Bunu hastanede ve evde ziyarete gelenlere dağıtacağım. Yanına isimli çikolata yaptıracağım ve lohusa şerbeti filan.

Canım korkma sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun. Kaç kiloymuş bebek? Inşallah sağlıkla gelir kuzucuk

Cnm bnmde oyle en son mayis ayydı valla hafif kanamam oldu ondan snra doknmyr bisey olmaz dediysede bzmki korktu yok cocuga bisey olur diye doguma kadar ara verdik napalm onlarn da cocugu mecbr katlancaklar:)

Bnde yasin dusunyrm cnm nerde yaotrcan

Ben de aynen naber diyene doğurmadım daha diyorum. Sanki günü geçti de daha dolmadı bile demek ki vakti var anlamıyorum ki. Bu çocuk sezeryanla olursa ben suçlu olurum ben biliyorum. Hareket etmedin bilmem ne dicekler bana ben buna stres oluyorum. Bi de ben de hareket etmediysem yani 32'ye kadar çalıştım dolmuş otobüs 2 vasıtayla nerelere gittim öğrencilerim için...

Ay bide bu var ya sanki bilmiyolar normal doğum bebeğin keyfi ne zaman isterse o zaman olur insanlar çok ilginç gerçekten.

Bi de doğurmuş insanlar yaa...
Sinir oluyorum

Ben de diyorum doğurmıcam diye, biz mutluyuz kızımla iç içe diyorum Bizim de 40 dolsun bakalım ne olacak...

Canım siz sormasanız da ben söylüyorum zaten sizle ortak konumuz bu ama kv öyle her gün arayıp sormaz ben evet 2-3 güne bir görüşürüz ama uyanır uyanmaz ilk aklına ben gelmem yani normalde. Şimdi uyanıyo bana yazıyo nasılsın diye. Bugün soramadı ağrın var mı diye dün tersledim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…