Bu arada sabah önce sağlık ocağına gittim son kontrole kapıda beklerken bir teyzeyle sohbet ettik şimdi artık sezeryanla aliveriyorlar ugrasmiyorlar.dedi iyi biseyden bahseder gibizorunlu hallerde tabiki sezeryan hayat kurtarıyor ama herşey normalken insanların da bukadar sezeryana yönelmesi neden acaba
Canım sen de haklısın annen de . Bana da çöpe atılır gibi geliyor ama şuan hem kendimize hem de birinci derecelerimize hatıra kalsın diye yaptırmaya karar verdim. Senin kdar hevesle saklıycak olanlar var merak etme . Ben de şu tarz bi kokulu taş düşünyorum örnek olabilir.Kızlar bu arada yardımınıza ihtiyacım var..dün annemle alışverişe gittik kadıncağız bebek şekeri yaptırmak istiyormuş ben de ne gerek var kimse evinde durdurmaz bunları boşuna masraf etme dedim ama dinlemedi bir dükkana girdik bu işlerle uğraşan ben yine gerek olmadığını söyledim üstüne dükkandaki modelleri de beğenmedim annem çok bozuldu ya, baya heves etmiş kadıncağızdün baya üzüldü, tamam yaptıralım dedim sonra ama gönlünü alamıyorum bir türlü şimdi de ben yaptırmıcam diyor, S.O.S lütfen kadının gönlünü almam lazım, önerebileceğiniz siteler var mı?
Çok geçmiş olsun canım bebek ve sende iyisinizya çok şükür bununla atlatmış olursun doğum geldi diye endişelendik bizdeHastanedeyiz hnmlar, okuyorum ama fazla yazamıykrum sağ elde serum olduğu için . Bebek iyi, karaciğer enzimlerim yükskemiş,, serum veriyolar sabahtan beri,, şimdi de ultrasonla bakıcaklarmış karaciğere... durum bu,, öpüyorum :)
Canim.kendini germe lutfen seni o.kadar iyi anliyorum ki.kizimda daha 40.gun kala kv baslamisti 15 gune olur demeye deliriyordum diyordum.dogurmayacam diye cok sinirim bozuluyordu ama inan bebekte etkileniyor bu durumdan dogunca gergin oluyor oglumda cok.rahatim şükür yone diyorlar muhtemelim 13u ama dr 3u 6si arasinda aliriz dedi sezeryan oldugu icin kv kalsa bugunlerde dogurtacak illa erken.olmaz insallah diyorum. Ha kizimda inat ettim 40 doldu gelmedi bebek mecburi sezeryan oldum.İmkan olsa keşke...
Akşama yeğenimin doğum günü var en az 40 kişi olacağız ve bi 20'si sorar herhalde
Sabah kv sağolsun 'günaydın nasılsın?' diye yazarak üstü kapalı 'hala sancın yok mu? doğurmuyon mu?' mesajını verdi
Annem aradı nasılsın diye. Yakın bi arkadaşım aradı az önce daha gelmiyor mu İpek hanım diye.
İnan dün eşim geldikten sonra tutamadım kendimi ağladım kaç saat. O da gitmek istemiyor artık işe ben böyle oldukça onun da canı sıkılıyor belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor işte anlamaz mı insan 9 senelik sevdiceğini
Ya doğursam haber ederim saklayacak değilim herhalde herkeste ne İpek sevdasıymış sizin yüzünüzden doğuramıycam diycem, telefonumu kapatıp kapımı kilitleyip kendimi karantinaya alasım var
Hanımlar şekerleri taştan tercih etmeyin ben evde kokulu taş yaptım dolaba astım ve magnet onu taşıyamıyor daha hafif keçe gibi başka malzemelerden tercih edin bence. Ben şahsen o kadarda uğraştım kalıptan çıkart lavanta tül magnet olaylarıyla ama şimdi olsa keçeden hafif şeylerden tercih ederim.Eki Görüntüle 2023591
Canım sen de haklısın annen de . Bana da çöpe atılır gibi geliyor ama şuan hem kendimize hem de birinci derecelerimize hatıra kalsın diye yaptırmaya karar verdim. Senin kdar hevesle saklıycak olanlar var merak etme . Ben de şu tarz bi kokulu taş düşünyorum örnek olabilir.
Instagram kullanıyorsan bi ton yapan kişi var :) ben şöyle bir şey yaptırdım sema çeyiz diye bi hesaba.
Iliski neden yasak cnm özel bi durum mu var. Hamilelikte ruyalarimiz bile anormalHamilelikte garip rüyalar oluyor farkındayım ama eşimi başka kadınla görmek nedir ya psikolojim bozuk mu nedir niye böyle rüyalar görüyorum ilişki yasak diye beynim bana oyun mu oynuyo dersinizbide gerçeklik payı varmış gibi uyanınca ağzından laf arıyorum :)
Bende seninle aynı durumdayım canım lensi düşünüyorum takmayı ama doktora bi sorayım diye geçiriyordum içimden. Taksak bişey olmaz heraldeKızlar benim gözlerim bozuk lens/gözlük kullanıyorum yoksa uzağı iyi ayırt edemiyorum. Spinal anestezi ile sezaryen olmayı düşünüyorum gözümde lens olsa o esnada sorun olur mu acaba? Hiçbişey olmazsa bebeği ayrıntılı göremem, gözlük zaten kullanılmaz da lens olsa çok iyi olacak
Ben de taşımazsa diye endişe ediyordum ama bi arkadaşımınki dolabımda aylardır olduğu yerde duruyor hatta ondan dolayı da güveniyordumHanımlar şekerleri taştan tercih etmeyin ben evde kokulu taş yaptım dolaba astım ve magnet onu taşıyamıyor daha hafif keçe gibi başka malzemelerden tercih edin bence. Ben şahsen o kadarda uğraştım kalıptan çıkart lavanta tül magnet olaylarıyla ama şimdi olsa keçeden hafif şeylerden tercih ederim.
Şuan 36 haftalığım ama doktor 37 de artık ilişkiyi kesiyosunuz dedi eşimde daha evvelden beri çocuğa bişey olacak korkusuyla yaklaşmadı benimde bilinçaltım bunu başka kadın mı var diye ilişkilendirdi sanıyorumIliski neden yasak cnm özel bi durum mu var. Hamilelikte ruyalarimiz bile anormal
Benim yiqen 42+3 te mi ne doqmustu artik qelinimiz diyoduki bu telefonda otomatik cevap ozelliqi varmi artik beni arayanlari ben acmayim daha doqurmadim diye msj qitsin onlara diyodu o aklima qeldiİmkan olsa keşke...
Akşama yeğenimin doğum günü var en az 40 kişi olacağız ve bi 20'si sorar herhalde
Sabah kv sağolsun 'günaydın nasılsın?' diye yazarak üstü kapalı 'hala sancın yok mu? doğurmuyon mu?' mesajını verdi
Annem aradı nasılsın diye. Yakın bi arkadaşım aradı az önce daha gelmiyor mu İpek hanım diye.
İnan dün eşim geldikten sonra tutamadım kendimi ağladım kaç saat. O da gitmek istemiyor artık işe ben böyle oldukça onun da canı sıkılıyor belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor işte anlamaz mı insan 9 senelik sevdiceğini
Ya doğursam haber ederim saklayacak değilim herhalde herkeste ne İpek sevdasıymış sizin yüzünüzden doğuramıycam diycem, telefonumu kapatıp kapımı kilitleyip kendimi karantinaya alasım var
Bebiş sağlıklıya canım ona dua edelim sağ salim doğsun. Hep normal istiyoruz ama artık elden bişey gelmeyince kendimizi akışa bırakıyoruz.. Olsun siz sağlıkla olunda varsın sezeryan olsunKızlar kontrolümüz vardı bugün bebek çok iri normal doğum olmaz dedi kilomuz zaten çok önde gidiyodu şimdi garantiledik normal olmayacağını , rahim yumuşamış açılma başlamış yarın sabah tekrar gitcem çok stres oldum . Sezeryandan korkarken başıma gelecek malesef
Ayni benim esim qibiŞuan 36 haftalığım ama doktor 37 de artık ilişkiyi kesiyosunuz dedi eşimde daha evvelden beri çocuğa bişey olacak korkusuyla yaklaşmadı benimde bilinçaltım bunu başka kadın mı var diye ilişkilendirdi sanıyorumöncesinde erken doğum olabilir diye risk vermişti doktor ama taa 24. Haftamdı ondan beri baya uzak duruyo beni kutsal bi varlık olarak görüyormuş :)) kadın beyni işte tilkiler eksik olmuyo :)
Magnetten magnete deqisiyo canim kaliteli bisey olursa ve yapistirmasi quzel olursa dusme qibi bi skntisi olmuyo :) ama benim kutu qorunumu daha cok hosuma qittiqi icin kutuya koycamBen de taşımazsa diye endişe ediyordum ama bi arkadaşımınki dolabımda aylardır olduğu yerde duruyor hatta ondan dolayı da güveniyordum
Ahahah ya boşuna kadının en büyük düşmanı kadın demiyorlar heraldeEvet aynen ya en yakın haftamı bilenler bile doğum ne zaman diyolar bugün de olur yarın da 41 e kadar da yolu var yani nasıl bir müneccimlik bekliyolarsa benim bu konularda bilgisiz eşim kaptı olayı kadınlar anlayamadı
Yok canım mevlitte yasin tesbih lokum dağıtmayı planlıyorum. Bunu hastanede ve evde ziyarete gelenlere dağıtacağım. Yanına isimli çikolata yaptıracağım ve lohusa şerbeti filan.mevlutte mi dagitacaksin canim hastanede mi?
baska bir sey daha yaptirdin mi?
Canım korkma sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun. Kaç kiloymuş bebek? Inşallah sağlıkla gelir kuzucukKızlar kontrolümüz vardı bugün bebek çok iri normal doğum olmaz dedi kilomuz zaten çok önde gidiyodu şimdi garantiledik normal olmayacağını , rahim yumuşamış açılma başlamış yarın sabah tekrar gitcem çok stres oldum . Sezeryandan korkarken başıma gelecek malesef
Cnm bnmde oyle en son mayis ayydı valla hafif kanamam oldu ondan snra doknmyr bisey olmaz dediysede bzmki korktu yok cocuga bisey olur diye doguma kadar ara verdik napalm onlarn da cocugu mecbr katlancaklar:)Şuan 36 haftalığım ama doktor 37 de artık ilişkiyi kesiyosunuz dedi eşimde daha evvelden beri çocuğa bişey olacak korkusuyla yaklaşmadı benimde bilinçaltım bunu başka kadın mı var diye ilişkilendirdi sanıyorumöncesinde erken doğum olabilir diye risk vermişti doktor ama taa 24. Haftamdı ondan beri baya uzak duruyo beni kutsal bi varlık olarak görüyormuş :)) kadın beyni işte tilkiler eksik olmuyo :)
Bnde yasin dusunyrm cnm nerde yaotrcanAhahah ya boşuna kadının en büyük düşmanı kadın demiyorlar heralde
Yok canım mevlitte yasin tesbih lokum dağıtmayı planlıyorum. Bunu hastanede ve evde ziyarete gelenlere dağıtacağım. Yanına isimli çikolata yaptıracağım ve lohusa şerbeti filan.
Canım korkma sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun. Kaç kiloymuş bebek? Inşallah sağlıkla gelir kuzucuk
Seni çok iyi anlıyorum ben de başka bir konuda benzer bir durum yaşıyorum ve insanlar her sorduğunda artık çileden çıkıyorum. Yanı artık alnıma kagit yapistiracagim bi gelişme olursa zaten ben size duyururum diye :/
Canını sıkmamaya çalış zaten elbet doğacak, kim ne derse desin öyle ya da böyle. Soranlara da 40iniza kadar nasıl beklediniz annenizin karnında dersin :)))
Ay bide bu var ya sanki bilmiyolar normal doğum bebeğin keyfi ne zaman isterse o zaman olur insanlar çok ilginç gerçekten.
Canim.kendini germe lutfen seni o.kadar iyi anliyorum ki.kizimda daha 40.gun kala kv baslamisti 15 gune olur demeye deliriyordum diyordum.dogurmayacam diye cok sinirim bozuluyordu ama inan bebekte etkileniyor bu durumdan dogunca gergin oluyor oglumda cok.rahatim şükür yone diyorlar muhtemelim 13u ama dr 3u 6si arasinda aliriz dedi sezeryan oldugu icin kv kalsa bugunlerde dogurtacak illa erken.olmaz insallah diyorum. Ha kizimda inat ettim 40 doldu gelmedi bebek mecburi sezeryan oldum.
Benim yiqen 42+3 te mi ne doqmustu artik qelinimiz diyoduki bu telefonda otomatik cevap ozelliqi varmi artik beni arayanlari ben acmayim daha doqurmadim diye msj qitsin onlara diyodu o aklima qeldibosver hic canini skma he doqurmadim de qec onlar soruyo bari bide biz sormayalim burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?