- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
gorusme o zaman kuzum ya da soyle artik ayni kisiler hergun ayni soruyu soruyorsa.
Doktor da öyle diyor doğurmayan yok neticede diyor. Bi şekilde doğacak ama nasıl?
Bi de her gün en az 5 insan soruyor, kimseyle görüşmek istemiyorum artık...
Ohhhh hadi masaAllah qozunaydin canimBizde kontrolden geliyoruz benim minnak kızım çok sağlıklı çok şükür doğum posuzyonunda hala :)) ben bı ara haraketlerinden gerimi döndü acaba dedim de :))) 35+3 2700 olmuş 10 gün sonra tekrar gel ntslere.baslayalim.dedi ben kizimda hiç ntsye girmedim ilk olucak benim içinsonrada haftada bir gidicekmisim normal doğumu bekleriz bir porblem olmazsa dedi olmasın nolur sağlıkla dünyaya getireyim bakicam kimse de yok bana oyuzden normal istiyorum birazda kızım var cunki çabuk toparlanmam lazım
Hastanedeyiz hnmlar, okuyorum ama fazla yazamıykrum sağ elde serum olduğu için . Bebek iyi, karaciğer enzimlerim yükskemiş,, serum veriyolar sabahtan beri,, şimdi de ultrasonla bakıcaklarmış karaciğere... durum bu,, öpüyorum :)
İmkan olsa keşke...gorusme o zaman kuzum ya da soyle artik ayni kisiler hergun ayni soruyu soruyorsa.
Bende de lens var normal doğarsam da sezaryen de olsa çıkarmayı düşünmüyorum:)) bebeği gormem lazım çünkü ama hiç zararı olur mu sorusu aklıma gelmemişti. Doktora sorarsan beni de bilgilendirir misin?Kızlar benim gözlerim bozuk lens/gözlük kullanıyorum yoksa uzağı iyi ayırt edemiyorum. Spinal anestezi ile sezaryen olmayı düşünüyorum gözümde lens olsa o esnada sorun olur mu acaba? Hiçbişey olmazsa bebeği ayrıntılı göremem, gözlük zaten kullanılmaz da lens olsa çok iyi olacak
Kızlar aranızda B grubu streptokok enfsyonu testi yaotıran varmı.35_37.haftalarda yapılıyormuş.vajinadsn bir sürüntü örnegi alıyormuş.pzif çıkarsa dopumdan önce antibiyotik tedavisi uygulanuyırmuş.dopum esnasında bebege enfeksyon bulaşması önleniliyormuş.kont.soracam doktora bide whatsapdan sorayım.bide size sorayım dedim yaptıran varmı.
Seni çok iyi anlıyorum ben de başka bir konuda benzer bir durum yaşıyorum ve insanlar her sorduğunda artık çileden çıkıyorum. Yanı artık alnıma kagit yapistiracagim bi gelişme olursa zaten ben size duyururum diye :/İmkan olsa keşke...
Akşama yeğenimin doğum günü var en az 40 kişi olacağız ve bi 20'si sorar herhalde
Sabah kv sağolsun 'günaydın nasılsın?' diye yazarak üstü kapalı 'hala sancın yok mu? doğurmuyon mu?' mesajını verdi
Annem aradı nasılsın diye. Yakın bi arkadaşım aradı az önce daha gelmiyor mu İpek hanım diye.
İnan dün eşim geldikten sonra tutamadım kendimi ağladım kaç saat. O da gitmek istemiyor artık işe ben böyle oldukça onun da canı sıkılıyor belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor işte anlamaz mı insan 9 senelik sevdiceğini
Ya doğursam haber ederim saklayacak değilim herhalde herkeste ne İpek sevdasıymış sizin yüzünüzden doğuramıycam diycem, telefonumu kapatıp kapımı kilitleyip kendimi karantinaya alasım var
Ay bide bu var ya sanki bilmiyolar normal doğum bebeğin keyfi ne zaman isterse o zaman olur insanlar çok ilginç gerçekten.
Doktor da öyle diyor doğurmayan yok neticede diyor. Bi şekilde doğacak ama nasıl?
Bi de her gün en az 5 insan soruyor, kimseyle görüşmek istemiyorum artık...
Instagram kullanıyorsan bi ton yapan kişi var :) ben şöyle bir şey yaptırdım sema çeyiz diye bi hesaba.Kızlar bu arada yardımınıza ihtiyacım var..dün annemle alışverişe gittik kadıncağız bebek şekeri yaptırmak istiyormuş ben de ne gerek var kimse evinde durdurmaz bunları boşuna masraf etme dedim ama dinlemedi bir dükkana girdik bu işlerle uğraşan ben yine gerek olmadığını söyledim üstüne dükkandaki modelleri de beğenmedim annem çok bozuldu ya, baya heves etmiş kadıncağızdün baya üzüldü, tamam yaptıralım dedim sonra ama gönlünü alamıyorum bir türlü şimdi de ben yaptırmıcam diyor, S.O.S lütfen kadının gönlünü almam lazım, önerebileceğiniz siteler var mı?
Ya bi de bunu soranlar doğum yapmış insanlar :)) Bana da diyorlar bebek ne zaman geliyor diye. Ne bileyim ben yahuAy bide bu var ya sanki bilmiyolar normal doğum bebeğin keyfi ne zaman isterse o zaman olur insanlar çok ilginç gerçekten.
Evet aynen ya en yakın haftamı bilenler bile doğum ne zaman diyolar bugün de olur yarın da 41 e kadar da yolu var yani nasıl bir müneccimlik bekliyolarsa benim bu konularda bilgisiz eşim kaptı olayı kadınlar anlayamadıYa bi de bunu soranlar doğum yapmış insanlar :)) Bana da diyorlar bebek ne zaman geliyor diye. Ne bileyim ben yahu
Cnm çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini alalim inşallah. Dr un sehir disindaydi degil mi bu hafta?Hastanedeyiz hnmlar, okuyorum ama fazla yazamıykrum sağ elde serum olduğu için . Bebek iyi, karaciğer enzimlerim yükskemiş,, serum veriyolar sabahtan beri,, şimdi de ultrasonla bakıcaklarmış karaciğere... durum bu,, öpüyorum :)
Kalan sütu bitirene kadar sağ gogsunu emzir baktin bosaltmiyor sağ dolaba koy. Sonra sol gogsunu ver onun yagli kismini da dolaba at gece uyaninca o yagli sutlerden verirsin memen doluysa sagar buzluğa atarsın.Sabah sağlık ocağında ki ebe emzirmeyle ilgili bilgiler verdi çoğu klasik bildiğimiz şeyler sadece kafamı karıştıran diyelim ki sağ göğsünü emdi uyudu tekrar uyandığında yine sağ gogsu emzir dedi cunki ilk süt suluymus yağlı süt sonradan gelen mis eğer sağ sol.emzirirsen bebek ilk sütü icer kilo alamaz dedi tamam ama diyelim öyle yaptık diğer göğüs dolu kalicak bu sefer oda rahatsız edicek ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?