2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bi yuh çektimmmm resmen :)

bebege bir sey olursa da e sezeryan olsaydin ya diye akil verirler
tarkanin da dedigi gibi "verecekseniz huzur verin"
herkesin akli kendine yeter

Evet ya vakti gelmedi ben güveniyorum kızıma o ne zaman geleceğini bilir
Ben de güveniyorum bebek en doğru yolu seçecektir. Sen de çok stres olma lütfen ya. Biraz sakinleşmeye çalış huzur verecek şeylerle uğraş. Boşver demek kolay biliyorum ama cidden aklından uzaklaştır doğum şeklini sadece bebeğe odaklan. Hayırlısı olsun inşallah.

Bu gidişle annemlere de aynısını yapıcam. Doğurup fotoğraf çekip atıcam...

B bursa_83 sen naptin canim enfeksiyon olayini ?

canim tek kullanimlik monurol toz ictim sali aksamai yatmadan once. doktoru da aradim. ilactan 1 hafta sonra tahlil yapacagiz dedi. zaten haftaya kontrol ve nst var. o gun yaptiracagim. su icmeye devam bu arada. bir de alaturka kullaniyorum tamamen. arada sirada alafrangaya giriyordum ama yok orda mesane tam bosalmiyor. onun da etkisi olurmus.
insallah gecer canim.

Dün aldım kızımın eldivenlerini avucuma, öyle uyuyakalmışım
Yarın da bi geçse de 2 gün kocam yanımda olsa. Keşke öğretmen olaydı yaa
Kendisi bile dedi dün akşam keşke ben de öğretmen olsaydım diye
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Aman iyi bari canim cok sikkat et kendine umarim duzelir bian once benim idrarda yanmalar basladi hep alafranga kullaniyorum ondanmi oluyoki alaturkaya qidemiyorum ya karnimdan rahat edemiyorum bi turlu bende haftaya doktora qidecem bi idrar tahlili falan isteyim bari offf su 38i bi qorseydik seninle

Mutella canım ya bir kaç gündür seni baya strese sokuyorlar. Daha süresi dolmadı ki koskoca 8 günün var. Hani 40.yı haftayı doldursan anlıcam işte riskli olabilir ondan soruyorlar falan diye ama daha süresi var. Sen de soranlara vakit var de geç bence. Bizdeki büyükler "Bir doğumun bir ölümün saati bellidir." derler. İpek de zamanı dolunca gelicek. Sen stres yapma annesi :) Bir de insanlar her zaman dicek bir şey bulurlar. Normal de yapsan sütüne, bebeğin kilosuna takarlar, sezeryan da yapsan dicek bir şey bulurlar. En iyisi kulakları tıkamak, buna özellikle lohusalıkta çok ihtiyacımız olacak bence.

Amin insalah :) Evet bebek eşyaları terapi gibi ya ben de şimdi ıslak mendillerini filan sepete koydum dolabına yerleştirdim :) Sepeti seviyorum mendilleri seviyorum filan. Dolaptan uzaklaşıp bakıyorum:))) ahaha harika bi manyaklik. Bezlerini kolluyorum tinerci gibi filan:))
Amin inşallah hepimizin halkından hayırlısı olsun inşallah.

Ne çok amin inşallah yazmışım ya :))) bebek bezi kokusu iyi gelmedi kafa yapıyor

Lohusalıkta zaten hiç çekilmez biri olucam eminim bundan. Ama beni o hale onlar getirecek...
Neyse sakinim, konu değiştiriyorum ve erkek bebe analarına, yeğenimin mevlidinde yaptığımız hazırlıkları paylaşıyorum fikir olsun.

Amiiin inşallah
Ben hep diyorum annelik delilik diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…