2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de taşımazsa diye endişe ediyordum ama bi arkadaşımınki dolabımda aylardır olduğu yerde duruyor hatta ondan dolayı da güveniyordum
Hmm ince taşsa o zaman taşıyor demekki. Ben kalın yapmışım heralde. Sizde inceliğine göre tercih edebilirsiniz ama kalından uzak durun :)

Bnde yasin dusunyrm cnm nerde yaotrcan
Burada bi arkadaş paylaşmıştı canım resmini atıyorum furkannesriyat sitenin adı. Burdan alırım muhtemelen. Kendim süslerim kurdela filan takarım posetlere. Içine de minik kutularda lokumlar attim mi tamamdir :)

Eklentiler

• Screenshot_20170530-132326.webp
    13 KB · Görüntüleme: 57
Boşversene canım insanları tatmin etmek zor. Normal doğsan başka bir şeye laf edecekler. Yani her zaman laf edecek bir şey bulur insanlar. Evinde yüzüne gülerler kapı dışına adım attıkları anda dedikoduya başlarlar:)) Kimin ne dediğini takma. Önemli olan bebeğin sezaryan ya da normal ne olursa olsun sağlıklı doğması bence. Zaten şimdi stres yapıyorsun ama doğduktan sonra bence bir önemi kalmayacak nasıl doğduğunun. Normal doğurunca kimse azize olmuyor. Toplum baskısı var şu an normal doğum için. Insanları da strese sokuyorlar böyle. Anlamıyorum yanı. Sanki biz bebeğimiz için en iyisini istemiyoruz da onlar bizden cok düşünüyorlar bebegi. -_- Hic kafana takma oyle seyleri doguma odaklan. Pozitif seyler dusun. Gul gec yorumlara.

niye suclu olasin canim!!
normal uygunsa normal,sezeryan uygunsa o olur. onemli olan cocuklarimizin saglikli sekilde dogmasi degil mi,ben mi yanlis biliyorum!!
benim duam ne normal ne sezeryan. "allahim benim ve bebegim icin uygunu hangisiyse o olsun,sen hayirli dogumlar nasip et."
bosver sen milleti,herkes kendi isine ve suçlarina baksin!!!

Herkes hatta hepiniz biliyorsunuz ne kadar çok istediğimi normal doğumu. Ama olmayacaksa olmayacak bu benim için bi tercih değil ki...
Kaldı ki 'ne zaman doğacak' diyenlere belli değil dediğimde 'Aaa normal mi?' diye şaşıranlar sezeryan olursa dudak bükecek bu kadar da iki yüzlüler biliyorum...
Ya çok baskı var üstümde. kv'ye her gün biri telefon ediyor doğdu mu torunun diye. mesela kv'nin 80 yaşındaki teyzesi, eşimin halasının 85 yaşındaki kaynanadı, kv'nin öğretmen arkadaşı, eşimin kuzeni, tekrar 80 yaşındaki teyze...
Yahu sizeneeeeeee
Gelip ucundan mı tutacan Allah Allaaaah.
Aynı böyle ilk evlendiğimde bana ilk gece için 'Oldu mu?' diye soran teyzesine hissetmiştim, ona da böyle sinirlenmiştim...
Eşime söylediğimde o da aynı tepkiyi vermişti 'niye soruyomuş ucundan mı tutacakmış' diye

Aaaaayyy sinirlerim bozuldu

Ben de her zaman Allahım hayırlısını nasip et diye dua ediyorum. Doğrusu o zaten doktorum da aynısını söylüyor. Sezeryan da bir doğum şeklidir ve önemli olan bebeği sağlıklı bir şekilde kucağımıza almaktır diyor. ve her 4 kadından biri sezeryan olmak zorunda kalıyor diyor.
Bıktım milletten

Annaa cuş diyorum yanı her şeye de burunlarını sokuyorlarmış-_-
Babanem de böyle geçenlerde anlatmıştım. Ben de normal istiyorum ama olmazsa olmaz canım ne yapalım yani. Allah korusun bebeğe bir şey olsa sorumluluğu onlar mi alacaklarmış. Sezaryen olur da cok canını sıkarlarsa bebek makat gelişmiş, kafası çok büyükmüş filan dersin :)) Yalandan kim ölmüş.

Ayni benim esim qibi bisey olacak diye kanka qibiyiz suan yani adam ewe qeliyo telini qecmisini herseyini kontrol ediyorum bide ustune aldatma ruyalari falan acaba malummu oluyoki diyorum tovbe tovbe kurqular kurqular yani
Benimde aynen :)) bazen konuşmak istemediği biri ararsa açmıyo hemen o kim diye merak ediyorum farkındayım çok gıcık bi hareket bana da yapılsın istemem :) ama kafamdaki tilki diyorki sen varsın diye mi açmıyo telefonu.. Bende soruveriyorum hemen. Artık antipatik olmamak için sormuyorum arkadaşıdır güven kocana diyorum :)) bide ara sıra magazin programlarını izlerken bodruma bi gidiyim ortamlara akıyım diye sinir etmeye çalışıyo beni ama tilkilerim çoğalıyo farkında değil derken rüyalarda ne entrikalar :)) malum olmuyodur ya güvenelim kocalarımıza tilkileri susturabilirsek :)

Bizim gebe okulundaki hocamız ebe hanfendi normal doğurmayı çok istiyormuş, her türlü hazırlanmış doguma. Zaten görseniz tam bir fitmom kendisi. Çok da bilgili ve bilinçli. Gel gör ki 37de bebek ters dönmüş ve sezaryenle doğurmak zorunda kalmış. Ilk önce yıkılmış ama sonra kendi kendine kızmış böyle düşündüğü için.

Magnetten magnete deqisiyo canim kaliteli bisey olursa ve yapistirmasi quzel olursa dusme qibi bi skntisi olmuyo :) ama benim kutu qorunumu daha cok hosuma qittiqi icin kutuya koycam
Ben de kutu veya keselerin içinde daha çok beğeniyorum . Ya bide ben böyle süslerden püslerden hoşlanan biri değildim düğünüm çeyizim evim herşeyim sade oldu ama iş buraya gelince anı kalsın modundayım :)

Ya okumuş etmiş insanlar şaşırıyorum gerçekten.
Hakkımızda hayırlısı olsun, kafası kocamanmış diycem

Bebek çok iri derken , şuan kaç kilo ? Benim bebeğim de yaklaşık 10 gün önden gidiyor da oyüzden soruyorum. Kaç kilodan sonrası normal yapmıyorlar acaba?

Instagram kullanıyorum canım ama bizim bebek erkek. Seçenekler kısıtlı oluyo ayıptır sorması ne kadara yaptırdın bende bakayım
Erkekler için de fil ve taç var aslında. Tanesi 2.5 liraydı ama daha uygunlar da var. Püskülsüz daha ucuz.

Teşekkürler canım çok hevesleniyor annem hem onu kırmak istemiyorum hem de yaptırmışken güzel birşey olsun istiyorum ben de bakayım bu hesaba

kendini bilmez bazi kadinlar bunu hava atma malzemesi olarak kullaniyor. ay sekerim ben catir catir dogurdum,sezeryan da neymis diyorlar. e tamam iyi yapmissin catir catir dogurmussun,ne diyelim yani:))

sen hakkaten telefonunu kapat,konusma kimseyle,dogumdan sonra esin ve kizinla bi özçekim yap ve herkese gonder

Yapıyoruuum, her gün bi 10-15 dk yapıyorum. Merdiven çıkıyorum hurma yiyorum...
Ama çok ağırlaştı tahminim 3250 falan oldu bacaklarım taşımıyor pelvis kaslarım ağrıyor
Ay daha ne yapacaksın elinden gelen her şeyi yapıyormussun zaten demek ki vakti gelmemiş daha kuzunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…